fredag 30 november 2012

Pyntar för fullt...

Jag pyntar för fullt här hemma, satte ner vita Amaryllisar i de stora glasburkarna.. tänk att det är första advent nu på Söndag, som vi har väntat och längtat !
Den här veckan har jag haft semester, vilken lyx va !! Jag ville ha det innan jag börjar på mitt nya jobb på Måndag...hinna andas och ställa om sig lite..Men veckan har gått så fort..
Redan Fredag och då fikar vi något gott eller hur ?
Kraaam Anette
P.s Jag har inte tagit tag i det här med bloggen och mer ytrymme ännu, jag ska göra det i helgen, jag höll andan och det gick att lägga in en bild idag...velar mellan att betala och att lägga till en skribent...ska prova med en till skribent först tror jag..tack för alla tips, ni är guld värda !!

onsdag 28 november 2012

Ljuvliga dofter...

 Alla som har provat Yankee Candle vet ju att de ljusen doftar ljuvligt, nu har jag provat doften Fluffy Towels....mmmmm...så mjuk och fin doft, tänder man ljuset så doftar det härligt i hela huset !


Jag köpte även ett rött med juliga dofter, det heter Sparkling Cinnamon, underbart det doftar jul i hela huset när jag tänder det..ser ni den lilla flaskan där också, det är ett rums spray med doften Clean cotton, jag kan verkligen rekomendera det, sprayar du i rummet så doftar det länge !! Allt det här och den fina vita brickan som ljusen står på kommer från den HÄR webbutiken. Och vet ni, nu erbjuder dom alla mina läsare 20 % rabatt från 28 Nov till 12 Dec !! Uppge koden : lantlif i kassan,( koden funkar nu, det var lite strul i början, men nu funkar den ) kan ju vara fint att beställa lite julklappar eller hur ?
Klicka HÄR så kommer du till den fina butiken Åsa och Årstiderna.
Kraaam Anette
P.s Nu strular blogger med mig igen, de vill att jag ska betala för utrymmet..var svårt att få in några bilder idag, jag har raderat gamla inlägg, men det känns ju inte så skoj att man måste radera halva bloggen... en del av er har lagt till en ny skribent och loggar in där då ni bloggar, hur gör man det ? Kan någon beskriva så vore jag jätte tacksam...

måndag 26 november 2012

Änglaspel

 Jag har köpt ett änglaspel, när jag såg det på Coop så blev jag lite nostalgisk jag hade ett sånt då jag var barn, så jag köpte ett nu...


Det är så mysigt då man tänder det och det börjar plinga så fint...
Idag ska jag städa och börja plocka fram julen...kanske jag vämer lite glögg också allt för att skapa lite stämning !!
Kraaam Anette

fredag 23 november 2012

Jiippiieee det funkar igen !!

 Nämen hallå..alltså bloggen funkar igen !! Tusen, och åter tusen tack för alla fina tips jag fick igår, alltså jag var verkligen orolig...ni vet jag är ingen datatekniker, långt ifrån, jag har lärt mig att sköta bloggen och det är jag rätt nöjd med, det får liksom inte strula !! Puuhh, det jag gjorde var att förminska de bilder som jag skulle lägga upp nu idag, jag förminskar dom i photoshop, till 600x800, det var ett av tipsen jag fick, ett tips som jag klarar av, och vet ni det funkade, nu får jag ju bara hoppas att det funkar i fortsättningen också, för att blogga ska ju faktiskt vara gratis, annars kan man ju skaffa sig en helt egen domän, eller hur? Det gick så långt i paniken så jag raderade gamla inlägg, ca 20 bilder, men det funkade inte i allafall...men nu så...
På bilden visar jag mina nya fina låååånga Odd Molly strumpor, de har jag fyndat på Tradera, och de hade jag tänkt ha på mig på Julafton, klänningen som jag ska ha till, den får ni se till Jul !! Kan ju vara snäll och avslöja att den är också stickad och har ett rött hjärta på ryggen...


 Sen så har jag ett hett tips till er, Katarina heter en tjej som jag har köpt några Mollysar av, det hon säljer är i perfekt skick !! Nu säljer hon den här fina Odd Molly tunikan i storlek 2, pris 1400 kr.


Och den här fina x-stichen, också en Odd Molly i storlek 3, pris 1400 kr. Jag har båda modellerna själv, annars hade jag köpt dom bums !! Vill ni köpa så mejla till Katarina hennes mejl är myoddfashion@gmail.com
Ha nu en jättefin Fredag, själv så ska jag fika och äta gott för att fira att det är min allra sista dag som Butikschef på Dressmann idag !! Något nytt väntar mig !!
Kraaam och än en gång tusen tack för att ni bloggisar är så hjälpsamma då det strular med något tekniskt !!

torsdag 22 november 2012

Köpa mer utrymme på bloggen !!

Är det någon som kan hjälpa mig ? Blogger säger att jag har fyllt mitt utrymme och måste nu betala för att kunna lägga in fler bilder !! Jag klickar på länken till det billigaste alternativet, sen kommer en ruta upp där det står Bekräfta ditt köp Fortsätt till Check out, men ingenting händer då jag trycker där...vad ska jag göra ? Det står också att man ska använda Goggle drive eller picasa eller Gmail, jag har i nuläget ingen av dom, vad har ni ?
Vore jätte glad om någon kunde hjälpa mig.
Kraaam Anette

onsdag 21 november 2012

Ljusburkar...

Jag hittade mina små stjärnljusstakar i ett skåp, hade helt glömt bort var jag hade lagt undan dom, jag tycker så mycket om stjärnorna för de passar för kronljus, och det blev fint att ställa ner dom i mina glasburkar också...lite säkrare känns det att ha ljusen sådär..
Ha nu en fin dag alla
Kraaam Anette

måndag 19 november 2012

En gammal trähäst

Jag är så himla förtjust i gamla trähästar, och när jag lyckades buda hem den här rackaren på Tradera ja då hoppade det till i hjärtat kan jag säga !! Jag blev så glad...en gammal sliten trähäst på en platta med små hjul, nött av tidens tand, den ska få vara precis som den är...jag köpte den för en rimlig penning, de brukar bli väldigt dyra, det är nog fler än jag som gillar gamla hästar..
Ny vecka och nya tag
Kraaam Anette
P.s Tack för alla fina kommentarer, jag läser alla men hinner inte kommentera tillbaka..men jag tror att ni uppskattar att jag gör 3 inlägg i veckan i alla fall..det slirar jag inte på..

fredag 16 november 2012

Små röda luvor

 Nu har de fått komma fram, de små figurerna med röda luvor !!!


 De söta Maileg nissarna, åhh vad de är fina..jag har köpt några nya i år också, jag kan inte låta bli..Min allra första nisse köpte jag för många år sedan...och jag är fortfarande så förtjust i dom, och jag märker att jag är inte ensam, det är många andra i bloggvärlden som älskar dom också, och hos Maileg tar de snabbt slut.


Julband kan man ju inte heller vara utan, rutiga, randiga och med fin text på...som jag knyter runt allt möjligt, glasburkar, kransar och annat...jaa ni märker nog att jag längtar till advent...
Ha nu en fin Fredag och helg
Kraaam Anette

torsdag 15 november 2012

Jul hos Hemtex

 I samarbete med Hemtex så ska jag visa er lite av deras Jul, jag har hittat flera fina saker som jag vill ha nu till advent. Kolla den här fina bordslöparen som heter Karin Larsson !
 Eller den här fina bordsduken Brita !

 Adventsljusstaken som jag har letat efter, en i zink, enkel och fin !

Och det här fina fårskinnet, det vill jag ha flera stycken av, så fint att lägga på pallar, eller i soffan !
Åhh vad mycket fint, jag längtar tills jag får börja pynta till advent !
Allt finns hos Hemtex !

Kraaam Anette

onsdag 14 november 2012

På kvällarna...

Mina vita ljuslyktor tänder jag varje kväll, nu är det mörkt ute hela tiden känns det som, så massor med ljus tänds det här varje kväll...
Kraaam Anette

måndag 12 november 2012

Jul 2012

 Flera såna här små pepparkakshus gjorde jag Julen 2008, så små och söta, men nu funderar jag mest på hur jag hade tålamodet att göra dom...men jag minns att det var för att vi skulle göra ett Julreportage hemma hos mig och en del av de bilderna hamnade sen i vår bok Lantlig Charm, så man kan ju säga att de små husen blev till glädje och inspiration till många andra också.


Men i år ska min Jul bli annorlunda, lite som på bilden här ovanför, jag byter ju jobb och för första gången på över 20 år så får jag en lugn Jul, ingen hetsig julförsäljning och ingen annandags rea...utan bara lugn och ro...jisses, jag kan knappt fatta det själv !!!
Kraaam Anette

fredag 9 november 2012

Julklapps tips !

 Jag får mängder av mejl där det frågas var man kan få tag i vår bok Lantlig Charm ! Den är slutsåld hos många, men jag har fått reda på att den finns att beställa hos butiken Prillig, klicka HÄR så kommer du dit !
Kan ju vara en fin Julklapp till dig själv eller någon annan.


 Sista kapitlet i boken handlar om Julen....


Juligt och mysigt med recept och inspiration, och jag skymtar där till vänster...
Ha det så bra alla, och i helgen firar vi Farsdag.
Kraaam Anette

onsdag 7 november 2012

Pappstjärnor

Jag är helt såld på pappstjärnor, i år mer än någonsin känns det som ! Jag har ju haft några stycken, men nu känns det som om jag vill ha det i alla husets fönster ! Jag har köpt nya till matsalen de är stora, 110 cm vita pappersstjärnor. Och en liten stjärna hänger på knoppbrädan i sovrummet...jaa herrejisses..pappstjärnor för hela slanten...
Kraaam Anette

måndag 5 november 2012

Nu börjas det....

 Nu har de kommit, alla fina Jultidningar...och jag frossar i Julen !! Sååå himla mysigt, att få se alla fina julideer och juliga hem i tidningarna, jag njuter...alldeles för tidigt tycker somliga, men inte jag inte...


Man glömmer ju vad man har i sina jullådor, jag har kikat och faktiskt tagit fram lite saker, kottarna och de vita glaskulorna är nya för i år, jag hittade dom på Coop...
Måndag, ny vecka och nya tag...jag har inte många veckor kvar på mitt jobb, den 3 Dec börjar jag på mitt nya !! Spännande
Kraaam Anette

fredag 2 november 2012

Dröm Odd Mollyn !!!

Som jag har letat, suktat och längtat efter den här Odd Molly tunikan !! Tokigt va..helt galet för somliga, men inte för mig, jag har inte kunnat få den ur skallen, jag har gjort efterlysningar, letat på Tradera och på Blocket...och tillslut fick jag napp, nu är den äntligen min, nu hänger den så fint i min garderob, jag tar fram den och tittar på den, jag ska använda den snart, men jag är rädd om den, go biten som nu är min !!
Brodyr och spetsar, creme färg i perfekt skick, tack Katarina för att jag fick köpa den av dig....
Nu är det Fredag, då fikar vi något gott eller hur !
Kraaam Anette