måndag 23 juli 2007

Hund skålar och papperspåsar....

Till och med hundens skålar måste vara fina och matcha !!!


Så här ser vår butiks påsar ut...vi packar presenter och små pynt i dom....


Jag tycker det är fint och gediget på nåt sätt med pappers påsar...vi stämplar dom själv med en stor stämpel som man doppar i svärta...Det vore roligt att få se alla andras påsar.. ni som också har butiker...Ha det så bra alla Kram Anette


38 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Klart Nisse ska ha fina skålar att äta ur!! Emaljskålen där är så fin, den gillar jag verkligen! Jag hade lustigt nog emalj som dagens tema... men Maja då, har hon lika vackra skålar? ; ) Jättefina påsar i er butik, ser så gammeldags och mysiga ut, det betyder så mycket att de är fina och är ju dessutom en väldigt bra reklam för butiken. Underbart vackra kort du hade köpt i inlägget under! Ha en bra och solig dag, du har väl snart ledigt!? Mari.

MiaMaria sa...

Jättefina, det ser verkligen gammeldags ut../ ME

Stina sa...

Mysiga påsar. Nisse är en lycklig hund, förstår jag. *fniss*
Kram

smultrongården sa...

Jätte fina påsar du har! Jag fotar mina (förhoppningsvis under dagen) så får du se. Jag har lite funderingar över mina påsar - du kan ju kanske vara lite smakråd... Såg senare att Johanna redan givit dig svar... Om jag inte är fel ute så har jag läst ett helt makalöst reportage om hon som har butiken - samt varit in på hemsidan tror jag. Du kanske också blir sugen på danska mässan - ska du hänga på? Jag tycker det är för dyrt o tar för lång tid men jag känner att det vore en riktig höjdare! Gulligt till Nisse! Du ska veta att vi funderar på en likadan sort - en av döttrarna tjatar men det kommer inte att bli riktigt än. Ha´t bra i ledigheten - jag har sömmerskan här idag (trots att hon har semester...) själv tar jag reda på underbara härliga bruna kartonger i mängder - varför kan dom inte bara försvinna när man plockat upp allt skoj...? kramar Eva

Anonym sa...

Tänk vad detaljer har betydelse! Inslagningen har nästan lika stort värde som presenten... Jättefina påsar. Såg du granne med Selmas mjölpåse? Man vill ju nästan köpa mjölet för påsens skull...!

Det är inte många som klarar att texta på fri hand. Du kanske kan skriva ut nåt i fin stil från datorn, sen ritar du av konturerna på tunt papper, vänder och ritar på baksidan...Sen tejpar du pappret mot det du vill texta på, och ritar i samma linjer igen...
Så har du bara att fylla i med en tunn pensel - gärna platt spets - de har bäst styrsel.

Ja, du visste säkert redan hur man gör, men jag skrev av bara farten!

Kram
Ingela :)

My Lovely Home sa...

Hej gud villken mysig butik ni har! du måste säga vart jag kan köpa en sån där stämpel så jag kan stämpla på våra kassar i butiken! Vi har våran butik på landet på min gård,och så har vi våra andra jobb på sidan om. Önskar att vi vågade satsa och hyra en lokal mer centralt och kunde jobba med detta på heltid. Men hur vågar man det? hyrorna är ju skyhöga=( avundsjuk på dig kram

atmosphere sa...

Klart att våra fyrbeningar ska bli indragna i inrednings-härligheten!
Papperspåsar ska det va! Något annat är inte att tänka på. Ska visa mina vid tillfälle. Det är visserligen papperspåsar, men jag har inte gjort någon stämpel ännu. Tack för att du påminner om det. Jag brukar hänga på ett visitkort.
Dokumenten komer från Petite Crapaud, Johanna sa väl det. De har mycket fint, men frakten är lite dyr.
Ha nu en riktigt skön semester, och kanske hinner du lägga ut nån bild ändå? Annars får vi andra abstinens.
Vi får se vem som hinner först, jag till Kalix, eller du till Göteborg.
Kramar från Ingrid

Anonym sa...

jaha, så då var det du som jag såg i lördags då ;) jag har uppe en blogg, men iom datahaveri och strul har vi varit datorlösa i en månad, tom mer! så min inredningsblogg kommer upp nu i hösten! :) jag tycker ni har väldigt söta påsar :)

My Lovely Home sa...

Hej har kikat runt på nätet på stämplar men hittar ingen med oval kant runt, tror du jag kan få adressen till där du beställt din? det vore jättesnällt kram

LantlivsAnette sa...

Hej alla, vad kul att ni gillar våra påsar med stämpel tryck..jag beställde stämpeln där vi köpte presentpapper förut, i Luleå..kommer ej ihåg vad firman hette nu...men jag tror att där man köper sina påsar och papper där har dom sånt..vi köper numera av Image pack, dom har så fina påsar och vackert gammeldags present papper, dom är alltid med på Formex mässan..

Betty sa...

Se där ja ännu en inredningsnörd med fina skålar till hunden , dom var jättefina.
Vad smart att stämpla påsarna , det blir ju jättefint.
Kram Betty

Sallys hus sa...

Hallå där!
Jätte fina skålar och påsar!

På mina påsar sätter jag en liten bit presentband runt ena handtaget och fäster fast det med en klisterlapp med butiksnamn mm.
Klisterlapparna beställer jag gratis från Vistaprint. (De har massor med bilder.) Planerar att trycka upp egna ovala under hösten.
På en del påsar fäster jag en klisterlapp och knyter en träblomma eller trä-hjärta runt handtaget. Har fått massor av beröm från mina kunder. Idén "stal"
jag från Skattkammarkicki som sätter band och klisterlapp mitt på påsen. (Gjorde jag också förut)
Vet inte hur man bifogar en bild så jag ska lägga ut dem på min blogg i morgon.
Oj det blev en lång berättelse!
Kram Katarina

Eva Agnes sa...

Hej Anette!
En matchande hundskål skulle jag vilja ha. Nisses är så vacker. Men Habibi har så höga ben att han måste ha stativ när han äter, annars får han ont i nacken. Har ännu inte hittat någon som passar i stativhålet.
Däremot hundmatspåsen är Shabby. Den har jag fotat och skickar gärna bilden till dig.
Jättefina butikspåsar. Enkla utan för mycket krusiduller.
Kramar Eva Agnes

Färjtorp sa...

Jamen visst ska vovvisen ha lika fina saker att äta ur!
Påsarna är supermysiga. Besökte senast igår en liten gårdsbutik som hade likadana påsar med fin stämpel och det är alltid skoj att gå därifrån med en roligare påse än en vanlig plastkasse!!

Kram Johanna

Min Skattkammare sa...

Du håller med!
Men jag skulle hellre släppa lös dig i mitt hem, än mig själv.
Åhhhh vad jag skulle trivas då.........
Kram Kicki

LustochLängtan sa...

Klart att Nisse måste ha fina skålar att dricka och äta ur..påsarna är jätte fina det betyder så mycket när man får en fin påse då känner man sig så lycklig.Då är det kul att shoppa.Har du Nisse med dig i affären hur funkar det? Han är förstås så snäll och väl upp fostrad.Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen ,det har varit så.. mycket att fixa ute sen man kom hem.Kram och ha det bra Anita

Anonym sa...

Hej Anette,
du har en mange bra blog. Jeg er med familien mine om 29.Juni 2007 i Kalix. Vi er pa campingplatzen. Jeg er gjerne besöke dine butikk, dessverre jeg vete ikke dine Butikknavn og adresse, skade. Du har i dine butikken mange fine ting. Jeg elsker det. Unnskyld mine norsk. Jeg snakker ikke bra norsk.
Mange, mange hilsner fra Tyskland
Barbara
Du kan gjerne besöke meg pa Homepage www.bjoerndalen.de. Jeg vil ogsa gjerne ha en egen blog.

Monolilith sa...

Hej!
Jättefin blogg-sida du har! :)
Malin

Granne med Selma sa...

Vilket mysigt inlägg du gjort! Ska bli jättekul att se om andra hänger på med att visa sina påsar :-) Ikväll är jag lycklig... har fyndat en gustaviansk stol för 60 kronor på loppis (maken lovade göra kaffeved av den *hihi*) Inte mycket till världen nu men vänta bara! Ska vi nog se om han vill göra kaffeved av den sen... Förresten - har en liknande oval porslinsskål till katterna fast i blått och vitt som den du visade i rött och vitt. Roligt! Gillar också att göra fint till djuren. I julas hängde vi ett zinkhjärta med ett rutigt band i rött och vitt ovanför matplatsen. Det blev jättegulligt.
Kram

Hem och Lycka sa...

Snygga skålar och kul att få se påsen, hoppas att jag en dag i framtiden ska kunna visa upp en påse jag också.. ;-)

Hulda sa...

Så fine poser dere har i butikken deres. :) Tenker det er en flott og innholdsrik butikk du jobber i. Sender dere til Norge? Har dere nettbutikk? Ble veldig interessert nå. :) :) Så fin skål hunden din har å drikke av. :)

♥ Pia... sa...

Hej..eller kanske ska säga gonatt...Nisse lille vilken gullig skål du har..får skärpa mej när det gäller Selmas skål nu ser jag:)....PIA

♥ Pia... sa...

morrn..nää nu är jag fööör utvilad nattuggla till trots:)som lade mej mittinatten och nu är så PIGG!! Undras vad som ska hittas på idag då?? Hur är det för dej....mycket sol och många loppisrundor eller? Kikar snart in för att se vad som är på tapeten idag hos dej...

Min Skattkammare sa...

Nu har jag gjort min "hemläxa"
Kram

Stina sa...

Kramis

Anonym sa...

Vilka fina skålar! Klart vovven ska ha fina skålar!..Det har lill-Signe med! :) Jättefin påse!..det är så fint med papperspåsar och fint med trycket! Jag har dille på fina påsar! :)

♥ Pia... sa...

Hello igen...jag kommer till dej jag...här är sola inte framme en minut ...morrr..jag som "bara" kan stå utomhus och måla så det är därför som jag gör hjärtan i parti och minut(fast jag har allt tänkt att jag ska sälja de mesta på julmarknaden så:) nu på morrrronen iväntan på att husse och Selma ska komma ifrån morgonprommisen så har jag syt litte gråa..fuskpälshjärtan,,små...blev riktigt söta..näää nu kom de(gubbe&hund) ...ska åka en sväng till stan och lite annat smått och gott..Jo jag har tvättat ALLT som var med på semestern..hihi ..tråkigt men nödvändigt...hej..PIA

Min Skattkammare sa...

Glömde säga att dina påsar tycker jag om! Jag gillar naturfärger, det är alltid rätt!

Camillas nya hem sa...

Jättefina hundskålar, vår vovve har också speciella och fina matskålar. Klart de ska ha det! :)

Sallys hus sa...

Hej igen!
Nu är hemläxan gjord här oxå.
Kram!

MODERN COUNTRY sa...

Å det er jeg også glad i! Spesiellt de posene som er laget av ubleket stivt papir og elsker at de er vakkert innpakket i fint lyst papir med hamå eller ulltråd :) Min pose fra Gruvgatan 13 fra i sommer klarte jeg ikke å kaste, den henger til pynt, fniss :)

Ps: Kjøpte meg forresten de handdukarna med kroner på i rødt!

Marie sa...

Jättefina påsar ni har. Är ju så roligt när man har köpt något fint att man även får en fin påse.

Kram Marie

Min Skattkammare sa...

Tittade lite nyfiket var Kalix ligger på kartan. Hoppsan då! Ursäkta min dåliga geografi, men där finns ju inga fjäll. Men Kalixälven och kusten är ju inte illa. Det är väligt låååångt härifrån, kommer väl aldrig att få se din butik. Du har inga bilder........kanske?
Vad kul att du gillar mina påsar. Inget märkvärdigt, men uppskattas ändå av kunden.
Godnattkram till Dig!

Lavendel & Romantik sa...

Klart att Nisse lille ska ha en snygg skål..;-) Snygga påsar med. Liksom kortet under Ha det gott ni har väl solen förstår jag för här är den inte Ha det gott Kram/Majsan

Lyckan sa...

så fina skålar
& Påsar
sådana skulle vi åxå vilja göra trots att vi bara säljer antikt på kvällstid

elin1976 sa...

Så flott hundeskål. Jeg samler på pairposer. Mange av de er så flotte at jeg ikke har hjertet til å kaste dem. Ha en riktig flott dag:O)

♥ Pia... sa...

Morrn..ahhhh...vaken före dej...hmmm , så det är till att ha blivit en sjusovare?Haha....nää det tror jag inte ..kanske om du kan sitta ute på kvällarna och umgås..här får man krypa in på kvällarna är inte så inbjudande at sitta ite..har ju ingen pensionärskuvös jag..Men vet dunu lyser SOLA Idag..ska skynda mej blogga lite sen ska jag skrida till verket mend lite arbete..... har du sett bloggen LYCKAN där allt är till salu... i Lantmanna Äldalen tror jag det var..åhh..vad jag väntar på dina bilder av tvättstugan...dâ blir invignings party där nu då:) hadet så roligt idag...vill se nån liten bild på Nisse snart...du har sett Selma in action...med yoghurtburken va?..PIA

LantlivsAnette sa...

Hej alla..lite svar kommer här..

Lust och längtan: Jaa jag har Nisse med mig på jobbet, jag började att ha med honom då han bara var en vecka gammal så nu vet han jobb och hemma...

Barbara: välkommen till vår butik..vi finns på Köpmannagatan strax bredvid Apoteket i Kalix...

Granne med Selma: Åhh vad fint du gör till dina små djur..och grattis till stolsfyndet..

Hulda : vi har ingen nätbutik..inte ännu i alla fall..

Kram Anette