tisdag 15 januari 2008

Hur går det med hallen ?

Jo då , den är färdig målad , och det blev sååå ljust och fint , nu vill man ju fortsätta i den andra hallen och trapphuset också...


kolla vad ljust och fint med vitt , visserligen så lyckades jag fånga lite dagsljus också , men ändå .

men ser ni , fönstret står lutat mot väggen ännu , mannen i huset tycker inte att det hör till prio ett att såga ett hål och fälla in ett fönster där !! Men jag har lämnat omålade brädor där fönstret ska sitta , bara för säkerhets skull , så att han inte kan slippa undan..visst är det väl konstigt att man prioriterar så annorlunda och olika ! Känner ni till det ?

Här står lite saker som ska upp på väggarna , jag ska fota mer i hallen då dagsljuset kommer, man får passa på under den korta tiden som det är ljust på dagen , om man är hemma förstås.
Ha det så bra alla Kram Anette

81 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart vackert!
Tänk vad vitt kan vara fint!

Handplockat sa...

God morgon
Hel snyggt =)
Nu har nedräkningen verkligen startat
(jag ligger hemma i ryggskott men kurerar mej - jag vill ju verkligen åka,
stannar Torsdag - Söndag så ingen stress det är ju tur det i alla fall)
sitter mest nu och kikar på formex hemsida på utställare och har faktiskt
hittat några nya "karameller" riktigt ögongodis.
ha en bra tisdag

Min Skattkammare sa...

Tittut....och God morgon!
Så vackert......och ljust som du säger. Jag tyckte ju bilden i tidningen var så fin , vet du, från verandan. Är det där inte verandan....eller!? Jag vill också måla vitt, jag har blivit så påverkad av alla vackra bloggar. Men käre maken sa när jag tog upp det: - Vaa...! Ska vi bo i en sjukhusmiljö, det vill väl ingen?!
Åhhh....grrrr....vad sur jag blir på "gubben tvärs emot"!!
Jag har i alla fall målat skänken nu...VIT. Och den blev super, och det tyckte han också. Uj vad man får truga och övertala.....tar massa energi!
Ska bli spännande att se när du får ditt hål!! hi hi
Det blev så fint, och vi här uppe i norden behöver ljuset. Jag gillar dina zinkhus, får man fråga var du hittat dem? (leverantör)
Vad trist att vi inte kan ses, det skulle varit så kul att få babbla lite........men nästa gång måste det bli!!
Ha´en fin dag idag, vännen!
Snart ska jag i väg till köpcentret utanför Örebro. Måste hitta bra skor som inte släpper in väta på mina skogspromenader! Och så kanske jag hittar nåt mer kul, hi hi!
Kram kicki

My Lovely Things sa...

vad fint det blev! Jag tycker att allt hos dig är supervackert. ditt hus är verkligen ett drömhus i mina ögon. Så vackert!!!
An g mina dörrar. så är det herrgårdsdörr från byggmax. Vi är jätte nöjda med dem. Helst skulle jag vilja haft riktigt gamla, men---för mycket jobb tyckte min man och jag kan nog hålla med. Vi har ju 4 barn ,,,man ska hinna med dem med!! Jo, jag känner igen det där med olika prioteringar. Jag är väldiugt impulsiv och självgående...fixar mycket själv...Men vill ha hjälp med den del grejer.. inte alltid min man tycker att det ligger överst på hans lista.. Vi har nyss bytt vedpanna...ett jätte dyrt projekt..men som blir billigare efter hand och sprider med värme i huset.. så han vill ju helst va i pannnrummet och fixa..
Kram Anna

Tea Kristin sa...

Det ble kjempefint! :) Og så smart av deg å la være å male der du vil ha vinduet! Hehe...

Anonym sa...

Hej Anette
Vad fint det blev fast det var ju jätte fint före också, jag tror nog det blir kanon bra när fönstret kommer in i väggen,jag känner också igen mig i att mannen prioriterar annat före det jag tycker är prio just nu, konstigt?
En fråga, var har du köpt zinkhusen? jag har bara hittat målade sådana.

Kram Pernilla

Hanna i Det stora grå huset sa...

Det blir ju kanonfint, även om jag tyckte att du hade det fint innan med.
Känner absolut igen det där med olika prioriteringar. kan vara lite jobbigt när han låtsas att han inte ens hör vad jag säger...
Ha en bra dag!
Kram

MiaMaria sa...

Blir ju så ljust och fin och fönstret där vore ju inte så dumt. JA, tänk att vi prioriterar lite olika....här hemma får man ta tag i saker själv så gott det går jag tror mannen har tröttnat. Projektet just nu är nio åringens rum....ska byggas förvaring och bygga in skåp....sak bli kul.

Ha´en bra dag på jobbet!
Miamaria

Solsjö - Under en vind sa...

HI hi...det där är så typiskt karlar!!! Jag vill däremot att de projekt jag påbörjar ska bli klara omedelbums! Brukar be sambon om hjälp om det är saker som jag inte fixar själv....om han då inte kommer inom kort så brukar jag börja själv....Ett exempel är när jag ville flytta en skänk från vardagsrummet till matrummmet..jag hade tömt allt och var beredd när han kom hem från sin träning, men då skulle han varva ner och se på sporten på tv! Gissa vad jag gjorde...fram med trasmattor som jag la under skänken och sen puttade jag (förbi tv:n också så att han verkligen inte skulle missa mig...), det var bara det att det tog stopp mitt i dörrhålet vid tröskeln! Alltå fick han hjäpa mig ändå! Men jag frågade inte om hjälp utan fortsatte slita själv tills han kom självmant....Så om du hämtar stora sågen och påbörjar i hallen så kanske mannen kommer ilande...*fniss*....
Otroligt fint blir det iallafall med allt vitt och fräscht! Härligt ljus i bidlerna! ha en toppendag! Kram!

K A T A R I N A sa...

Gomorron! Pärlspont är så fint, klassiskt på något sätt. Vill ha det i hela mitt kök. Känns som ingen större idé inreda med det när man bara hyr...men jag får se :-)

Jag fick ditt mail om fåtöljen. Jag ÄR jätte intresserad. Har svarat i mail åt dig.

Kramar
Katarina

me and alice sa...

Hej Anette!
Men vad fint det blev. Konstigt att dom inte förstår hur viktigt det är, eller hur? HI,HI...
Tänk att allt blir så vackert i vitt! Det blir så lugnt på något vis.
kram susanne

Lillafruluva sa...

Det är så underbart vackert alltihop, ser fram emot bilder på det insatta fönstret!

Designe sa...

Oj, va snabb du är! Hur många lager målar du?...Joodå, jag känner igen det där med karln och inredningsprioriteringar...min sambo förstår inte heller...han förstår inte att jag köper hem gamla saker hela tiden, en ständig diskussion om det och bara att flytta om kan vara negativt. Men de vänjer sig efter ett tag :) Lycka till med fönstret! Kram

Designe sa...

Hoppsan..glömde ju säga att jag tycker det blir jättefint med vitt och så fina saker du ska ha där! :)

Sofia sa...

Hej!
Har varit flera ggr så nu blev jag så glad att jag fick se hallen i vitt! Vad fint det blev! Längtar tills fönstret kommer på plats. Ja prioritera olika ... det kan man väl lugnt säga... har insett att om det ska bli nåt gjort får man göra det själv...
Mvh Sofia

Körsbärsgården sa...

Vilket fint jobb Du gjort!Och karln har sitt kvar... Kanske Du kan markera var på väggen fönstret ska fällas in också? Man kan inte vara nog tydlig alla gånger! ;)

Här är badrummet färdigmålat och det blev så fint! Vi ångrar båda två att vi inte gjort det tidigare, men bättre sent än aldrig. :)

Kram från Karin som är nyfiken på hur det gick med Ditt dokument.

linnea-maria sa...

Det blev verkligen ljust och fräscht. Jag har inte ens målat färdigt våran hall och jag har börjat fundera om jag ska måla pärlsponten vit. När jag nämnde det för maken, himlade han med ögonen och suckade djupt. /linnea-maria

Anonym sa...

Utrolig skjørt og vakkert det blir med hvitt. Hadde aldri trodd jeg skulle like den lyse og skjøre stilen så godt. Men jeg elsker den.
Du har mye vakkert som er en fryd for øyet og se på.
Randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi/

♥ Pia... sa...

Morn på dej ...så fint det blev..alldeles...underbart...fast jag förstår inte att M inte har hål i väggen som första prio?...)men däremot skulle min karl förstå honom fullkommligt.hihi...på nr tio ...skulle han ..kanske ha det....men du är smart som lämnar lite spår ...gör så där jag med:) ha en goo dag på jobbet..själv åker jag till den stora staden Karlstad...PIA ..(Du jag bara undrar som vanligt är det en helt vit färg utan något annat tillskott? Min hall är målad på tapet men ingen pärlspont:( och det är lite brutet vitt S 6003-y20 r alltså både lite gult svart och rött i...fast bara lite)

Tidsmästarinnan sa...

Det blir ju kanoners!!
Bra idé med fönstret också, du ska se att mannen din får fart om han läser din blogg nu :-)
Jag målar också spont just nu, det är helt ljuvligt att se skillnaden...
Glada hälsningar
S.

smultrongården sa...

Men så fräscht det blev! Vit pärlspont är ju outstanding. Eller förresten, allt vitt...
Smart o lämna lite kvar så han måste såga upp. Men jag kan förstå honom - det är ju lite jobb... tur att gubbarna är som dom är - tänk att ha Anette x 2 hos er, hur skulle det vara? Eva x 2 skulle i alla fall vara otänkbart!
På fred hämtar jag fönster till Smultris som vi ska sätta in. Tänk att få fönster där - det har ju varit "kolsvart".. ja, förutom lampor.
Himla snyggt ljus du fångar må jag säga, ursnyggt blev det o tänk sen med fönstret, jisses - som "ett nytt hus"..
Nej, nu ska jag iväg o färga håret - skönt!
Kram kram Eva

Staket & Designkonsulterna sa...

Tänk vad fint det blir när man målar vitt, det är sällan det blir fel. Jag känner igen det när man frågar om hjälp... då får man vänta extra länge av någon konstig anledning.
Vi tjejer är nog lite för ivriga och männen hinner inte med i vårat tempo :)

Ha nu en unerbar dag / Annelie

Anonym sa...

Hej Anette!

Ja, jag återkommer till det igen, tänk vad lite färg kan göra, det blev så himla fint - en ny hall!

Skrattade gott åt att man prioriterar olika... Känner till det alltför väl :-) Allt ska bli gjort nu, eller helst igår om jag får välja, och sambon tycker gott det kan vänta ett tag till. Ja vad ska man säga? Är det kanske olikheterna som är charmen? Vad vet jag? Men dom är välditg goa dom där karlarna iaf!

Ser fram mot att se när fönstret kommer in, när det nu än blir... :-)

Kramar Camilla Örebro

Sallys hus sa...

Men du såååå fiiint det blir!!!

Jag fnissar åt maken som inte prioriterar det samma som du....som sagt samma visa här!!

Va fint det kommer bli med fönstret där men vilket rum kommer det att sitta i på andra sidan??
Det har jag nog inte riktigt fattat.

Mmm..lördag eftermiddag blir toppen.
Jag mailar mitt telefonnummer så kan du maila ditt så kan vi messa varran kanske.
Eller tycker du det är bättre att bestämma en tid redan nu??

Nu ska jag hem från det ena jobbet och fortsätta med nästa...ikväll börjar gympan också....phu!
Mycket kackel blir det ikväll....vi ska slå ihop vår grupp med en annan.
Kram Katarina

Lilla Blanka sa...

Men vad fint det är med pärlsponten ända upp till tak..och ljuvligt vitt o fräscht..det kommer bli perfekt när fönstret fälls in..Hoppas du har bättre pli på din man är vad jag har på min..Han har ännu inte satt in vårt fönster än i hallen, som jag har tjatat om ;) Skall visa honom ert resultat sen så blir det nog fart på homom. :)
Vad fin krans..o är det organzaband som hänger i? jättefin i alla fall.
Kram
Mia

Min Skattkammare sa...

Tjingeling!
Nu visar jag skänken!
Vad härligt det låter med sköna stunder i glasverandan......vardagslyx!
De där Walter och co är ju inte med på Formex.....skurkar!
Jag har slingat håret, för att förvilla omgivningen från de grå, he he!
Jag fick tag på supersköna Gortex skor. Jag ska inte skita ner dem än för jag tänker nämligen ha dem på mig på mässan, jag vill inte vara fin och sen lida pin, det är det inte värt!
Det blev verkligen jättefint i hallen. Jag vill också.......
Må så gott!
Kramis

Lilla Blanka sa...

Hihi Anette, vad bra att du skrev i min blogg om min man..du vet han läser ju kommentarerna o nu skall det nog bli fart på honom :) Nja, han behöver inte såga upp i väggen utan det är en lite för stor öppning ut till entren som jag vill göra lite mindre genom att sätta två fönster (ungerfär som ditt) på var sin sida. Ja, du får se sedan ;) nån gång skall det nog bli gjort... :)
Ha det så bra!
Mia
PS ja eucalyptus luktar såå gott, har åxo lite kvistar hemma.

Min Skattkammare sa...

Bara jag igen......
Jag ser att du har väldans många besökare.
Hälsa gubben att vi är ca 700 som vill se det där fönstret på plats! hi hi hi hii

♥ Pia... sa...

heeeeeej..bara jag...fick sjuta på eländet till nästa tisdag..fick åka till kvinnokliniken/sjukhuset i k-stad med dottern...som tur var var det inget alarmerande...så nu kan vi pusta ut..nyss hemkommen och ska ta med hund h pensel och förflutta mej till där jag kan stå och måla.....visst kan jag ta bilder til dej när jag kommer dit...heej.

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Det där känner jag igen det kan vara typiskt manligt,men du det blir bedårande fint,Själv renoverar jag mycket själv för han har gjort så mycket så han blev less.Ta fram sågen obs kolla så att det ej finns några ledningar i väggen tumstock mäta in med passet så att du får en rak linje,såga upp,du måste kanske ha kilar när du ska sätta fast fönstret,hur tjock är väggen? ska du ha fönstret jäms med väggen eller ska det vara smygar? lycka till!! kramis Maria Villa Nyhem

spetsar och änglar sa...

Vi är nog många som känner igen oss!Prioriteringar brukar vara dom stora frågorna.Men ta fram sågen du och starta den så kommer han nog kanske rusande.Det brukar min man, när han förstår att jag har fått nog av allt väntande fniss:)Din hall blev så fin,måste nog ta itu med min målning av hall på övervåningen.Det är ett projekt som bara har funnits i tanke ännu!Ha en härlig Tisdag/Kram Heléne

Kamomilla sa...

Visst blev det ljust och vackert (fast vackert var det förut också)
Det är så kul att få se såna här före-och efterbilder!
Jag köpte en spegel på loppis för två veckor sen och än har gubben inte skruvat upp den... Fast han har lovat göra det ikväll. Tänk att män inte förstår prioritetsordning? ;)

Fast nej, jag ska inte klaga, min man köpte en kortställning åt mig idag, en sån där luffarslöjdsgrej från madam stoltz...Så jag ser mellan fingrarna om han "glömmer" spegeln.. ;)

Millas hem sa...

Hej!
(Ny i bloggvärlden)
Jag kikar ofta in hos dig, tycker att du har "träffat" helt rätt med
den lantliga vackra stilen.
Förstår däremot inte din mans prioriteringar, he he :)
Smart att lämna omålat, för då tröttnar han kanske, och sätter dit fönstret!!

Kram Camilla

Tonje sa...

så vakkert det blir...det var virkelig en stor forskjell...smart å ikke male noe av panelet så blir din mann nødt til å sette inn vinduet der.

Gleder meg til å se rommet når det er ferdig=)

White Season sa...

Anette, det blev jättebra och med det fönstret där kanon! Visst gör det skillnad med lite vitare, ljuvligt nu när några solstrålar tittar sig in...ljusterapi är vad vi nordbor verkligen behöver... Alltid så trevligt att titta in här allt är så fint. Du är riktigt duktig. Jag drömmer verkligen om att få ha en egen liten butik någon gång...man vet ju aldrig, och visst var Lexington toppen fin jag fick den i julklapp, hade ingen aning om att dom börjat med kläder...men nu vet vi :-) Ha en trevlig kväll, kramar från Malin

Nettan sa...

Oj, här har jag missat massor! Vad du har legat i, snyggt vart det i allafall, tänk va lite vit färg kan göra =0).
Har länkat till dig, om det är OK !
Tror nog dom flesta har hittat hit ändå *ler *.
Kram Nettan

Unknown sa...

Vitt gör underverk!
Så fint det blev, och jag kan riktigt tänka mig när fönstret kommer på plats, ja då blir det bara bäst!
Visst är det väl underbart att vi kommit på att använda vitt fullt ut i hemmet. Nu kan man ju bara flytta runt prylarna från rum till rum och vips så känns det nytt på nytt!
Kramisar Jeanette

En inredoholic sa...

Det är så vackert med vitt.. får liksom allt annat att tala :)

Super, jag är imponderad av ditt pysslande :)

johanna sa...

Hej
Vad fint det blev!!!Känner i gen det där med prioteringar=(
Man blir ju så ivrig o det skulle verkligen bli så fint med ditt fönster där.
Självklart skulle jag kunna göra kors till dig. maila mig johanna.flyckt@hotmail.com
Kramar

Min Skattkammare sa...

Nu är jag här igen....!
Vill bara tacka dig för dina snälla ord om skänken! Tänk vad glad man blir av beröm, och det ger ny energi och kreativitet!
Och så vill jag säga TUSEN TACK för att du tipsade om den där nya danska.....så mycket fint och roligt! Där ska jag gå in och kanske shoppa loss, hi hi! Jag har farit fram mellan A-Ö på alla leverantörer men missade detta!!!
Tittade du på lampfötterna?? Var det nåt? Man vet ju aldrig vad det är för priser......
Kram igen snälla rara du!

Min Skattkammare sa...

Nu är jag här igen....!
Vill bara tacka dig för dina snälla ord om skänken! Tänk vad glad man blir av beröm, och det ger ny energi och kreativitet!
Och så vill jag säga TUSEN TACK för att du tipsade om den där nya danska.....så mycket fint och roligt! Där ska jag gå in och kanske shoppa loss, hi hi! Jag har farit fram mellan A-Ö på alla leverantörer men missade detta!!!
Tittade du på lampfötterna?? Var det nåt? Man vet ju aldrig vad det är för priser......
Kram igen snälla rara du!

Min Skattkammare sa...

...ojdå.....!

n o r d i n g å r d e n sa...

En bländande vacker hall!!! Den blev verkligen tjusig i vitt måste jag säga och du har ju också så många fina detaljer, de där zinkhusen är så söta...och din stege blev så fin där!!! Mari.( Syns Nisse om han står där nu : )
NU kom jag på, du frågade om mina ljus med papper runt förut, de fick jag av Fridhemspinglan i somras!

mig & alice sa...

Vad otroligt vackert du får till det på en gång...och det går ju så snabbt!!
Hahha, mycket smart drag av dig med de omålade brädorna. Jag vet precis vad du menar...Jag själv har dragit upp tapeter någon gång när jag känt att det är dags att sparka igång maken...funkar också bra:-)
Kramisar Melinda

Beas sa...

Jättefint!!!! Och så oerhört TAKTISKT att låta några brädor omålade...du skulle kunna öppna skola i "kvinnlig list" :-)

Måste fråga...ser att du har det lilla zinkhuset (här till höger under tidningen "Lantliv". Hur tänker du runt det? Ska du ha det framme året om?
Jag köpte det också och fick hem det efter nyår, men jag känner mig lite tveksam till det, har sett det i så många fina julpyntade hem att jag blivit lite fundersam och funderar på om den kanske passar bäst till jul?

(Apropå jul....gissa vad maken kom nyss med...en het glögg...hihi...)

Kram Bea

Maria sa...

Vad fint du får i hallen..tänk att det blir så fint med vit pärlspont.
Sängen var ju nästan identisk ju! Skoj.
Min skall någon av barnen ha men först ska den få stå i butiken som lyst till all vackra qviltar & kuddar.
1 dag kvar sen är det Formex. Ska bli såå roligt.
Kram maria

Linnéa sa...

Tjusigt, Anette! Som alltid, visserligen, men ändå. Jag längtar så tills vi ska börja bygga igen våran fula furutrappa. Den ska ju käs med pärlspont, och så ska det bli ett härligt, gammaldags skafferi undertill. Kommer att bli suuuper!
Jo, förresten, skulle du kunna höra av dig när speglarna kommer in i butiken, så susar jag in och köper en? Skulle vara supersnällt om du ville göra det.
Har inte varit in till er på ett tag.. känner ju abstinensen komma smygande nu...
Ha det bra! Kram// Linnéa

Marie sa...

Det blir sååå fint! Jag älskar vit pärlspont! Visst är det konstigt att inte karlarna prioriterar som oss, hihi. Smart att lämna brädorna omålade!

Kram Marie

Hanna sa...

Det blir så himla tjusigt. Men det kom ju inte som en överraskning =)
Ha de gott
kram

LOPPISLIV sa...

Hej Anette! Tack för alla snälla ord om min blogg jag blev jätteglad. Din hall blev verkligen jättefin...och tänk att alla "gubbar" verkar komma från samma planet :-) Här hemma tycker de jag går till överdrift med mitt vitmåleri men sen när de ser resultatet brukar de ge sig...Kram Paula

♥ Pia... sa...

Hje ...lika fint idag med:)...har du på tapeten idag då?..åker du på mässsan kanske redan....jag får åka och svänga med trollstav...näää penseln menar jag..idag oxå..fast det går lite längsammare för mej..eftersom det är linolja...du får ha en goo dag...åh ..du..hur går det för Nisse..har han det lika jobbigt med hundtjerna än?..stackars han i såfall...Selma hon börjar snart skenmvalpa..så det är så lagomt roligt för henne..jag hoppas verrkligen inte att det blir lika eländigt denna gången med ..så man måste skaffa medicin...nääää du nu väntar allt kaffekoppen ..och den lilla smärgåsen:)..tjingeling..PIA

cicci sa...

Åh det kommer bli så fint!
Kram Cicci

Ann-Catrin sa...

Jag bara sitter här med öppen mun och ser fånig ut!!
SÅÅÅ vackert. vikka fina saker du har...jag vill oxå ha!!!
Du är ju sån fena på att arrangera så man blir mörkrädd.
Kan inte sambon förstå att det verkligen är prio 1...hihi, sån är min oxå, precis likadan, man vill ju ha llat klart JUST NU; OMEDELBART BUMS!!!
Tills vidare får du njuta av det vackra runt omkring dig!!
Kramar i massor Ann-trin

Jennys Vita Villervalla sa...

Helt underbart fint!
Ja, jag tror att vi nordbor behöver MYCKET vitt och ljust så här års.
Skulle gärna vistas i din vackra hall, som rena rama ljusterapin:))
Må så gott!
Kram
Jenny

Solsjö - Under en vind sa...

Tittar bara in en sväng...undrar förstås om mannen tagit tag i sågen eler om du fick göra det själv?? hi hi....Hoppas att ni får riktigt kul dagar på formex!! Sak bli kul att se vad som händer på bloggarna efter det då vårinspirationen kommer! ha en bra dag! Kram!

Lilla Anna sa...

Hej Anette,tänkte sälla mig till den övriga skaran.Din hall blir verkligen superfin,vilken enorm skillnad.Jag har faktiskt också vitmålad pärlspont och ett infällt gammalt fönster i min hall...Ett tips är att använda fönsterglaset som anslags/kom i håg tavla, funkar hur bra som helst.Använd vanliga whiteboard pennor bara,väldigt praktiskt(och så är det ju så vackert med text mot allt det vita).
Kram från sundsvall.

Katarina sa...

Hej Anette:)
Såg nu att jag inte kommenterat ditt inlägg, trodde jag gjort det, ler*
Har nämeligen kikat på dina vackert vitmålade väggar flera flera ggr nu , ler*
Men du....Det blev jätteljust o fint ju :)
Vi kommer vara på Formex på Lördagen, tjoa till om du vill ses 2-3 sekunder, kunde vara skoj nu när det verkligen blir av att åka:)

Ha det bra så länge Anette:)
Skulle bra gärna vilja andas till dig om våra planer vi har framöver, men det kommer väl :)

Kram Katta

Min Skattkammare sa...

Åhhh.....imorrn åker vi!! Tralla la la!
Nu känner jag mig riktigt sugen! Hur går det, kommer det mycket folk eller är det lugnt efter jul?
Är folk lite avslagna än kanske.....
Nu ska jag ta mig en fika!
Kan du inte fota lite på hur det ser ut där i köpcentret? Kaféet och sånt......?
Ha´det så bra så länge!
Kram Kicki

Min Skattkammare sa...

Nämen....jag satte mig precis här, springer runt och plockar lite!
Ja....du ska veta att jag är glad att du tipsade mig om den montern, Tack igen!! Puss....fniss! Jag brukar inte pussas, men nu kunde jag inte låta bli, hi hi!
Det blir bara en dag, men jag har skrivit upp alla i turordning som jag ska besöka så att jag ska kunna vara effektiv!
Vad bra att ni kan dela upp dagen så där. Det kanske är tur (skonsamt) att det finns lite mellanrum i livet också, vi behöver dem!
Veckohandla.....burr burr och bläää.......
Du får fota där när löningen kommer, hi hi!
Nähä....nu ska jag väl plocka vidare, javisst ja, måste sy i en knapp som lossnade på blusen jag ska ha....oj oj det får jag inte glömma! Snurr snurr......i knoppen så här dagen innan.
Kramis igen!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej igen Anette och tack för dina rara ord! Jo cykeln, ( måste få skriva fniss...) men det syns ju inte och jag sa det inte, men han på fotot var postiljon i början på 1900-talet, så det var hans postcykel, kikar man noga kan man se Svenska Dagbladet skymta där i hans cykelkorg..Kanske du byter inlägg innan du åker, annars får du ha det så mysigt och trevlig fikastund på Vetekatten! Mari.

My Lovely Things sa...

hej Anette! Nu är skänken på plats. Mannen har faktist erbjudit´sig att tvätta och slipa det stora skåpet. Jag har målat häftgrund på fettfläckar på väggen. Så här stinker. Ska måla en vägg i morgon. Det får vara den färg som de andra väggarna , sandfärgat.
Kram Anna

Majas mammelucker sa...

Hej Anette !!
Är du redo för morgondagen?????
Jag såg att du hede rustat dig med gele...inte dumt!!
Vi har bokat in oss hos Evas Afternoon party..du kommer väl???
Vore trevlig att sitta o tjattra ,över en kopp te..
Ha en trevlig dag på mässan.. vi åker i morrn och söndag.
Hoppas jag ser dig, då kommer jag fram till dig ,alltid kul att få ett ansikte på dom man pratar med.
Hade gott!! Kram Maria.

Ann-Catrin sa...

det var en riktigt usel stavning jag hade i morse... skulle bara tillägga en sak och njuta lite till av dina undersköna bilder..det var så igenkännnade det där med hunden som du skrev... en annan tar ju både hand om hundar OCH allt annat.
det skulle dom inte klara av...sen undrar jag en till sak...hur många gånger har du puffat upp kuddar idag?..jag har hunnit med tre.. lär nog bli minst en gång till ikväll.
kramar A-C
kramar A-C

♥ Pia... sa...

Åhhh ..ufff du...vilken hylla ...nu blev jag grön helt plötsligt...mail skickat oxå...PIA

Anonym sa...

Hej Anette!

Det smittar det där att måla vitt!

Jag har idag varit på shoppingtur efter färg. Målar du alltid alla möbler på samma sätt? Med samma typ av färg? jag gick in och tittade på ett tidigare inlägg av dig, där du hade en beskrivning. Du har det såå fint!

Hulda sa...

Så flott det blir i gangen! Jeg har et lite spørsmål til deg. :) Jeg har sett at du har mange bilder av det hvite organzabåndet. Selger du slike i butikken? Jeg har hatt flere meter av dette båndet, bruker det til ulike ting, både til meg selv og for salg. Nå har det seg sånn at butikken jeg har kjøpt det fra ikke har det lengre. De får heller ikke tak i det igjen. Så derfor lurer jeg på om du muligens har. ;)

smultrongården sa...

Hejsvejs igen!
Har glömt att svara på vad jag ska ha på mig. Har väntat på Mollys nya o idag kom den! Uj, va kul. Så det blir nåt nytt. Inte helt olik dig blir det... Får pricka in nästa mässa - så vi kan babbla loss! Kram Eva

Anonym sa...

Hej! Kikar du in hos mig så har du en liten sak där

http://liane.tradgardsblogg.se

Millas hem sa...

Hej Anette!

Du undrade om jag kunde skicka ett dokument du var intresserad av från min blogg.
Jag är inte så insatt i hur jag skulle kunna göra för att skicka det till dig, men berätta gärna hur du menar, så ska jag göra mitt bästa :)

Kram Camilla

Anonym sa...

Hej Anette,
Superfint med vitt, allt annat gör sig så himla fint mot en vit vägg! Är mer än lovligt avundsjuk på ditt fina zinkhus, har letat efter ett sån't jättelänge men inte hittat något... Och fönstret blir jättemysigt, börja såga lite i väggen själv så ska du se att det blir fart på lilla gubben :-))
Ha det så bra!

Lisas torp sa...

Oj, så snyggt det blev!!
Klart han kommer att ge sej med fönstret! Du har ju dessutom märkt ut det...:-)!

Lycka till!

Kram

Lisa

MODERN COUNTRY sa...

Vakkert Vakkert!!Man vil jo begynne å svinge med malerkosten selv, men det får jeg la være. Vi flytter jo om en liten stund. Så gøy det skal bli å få innrede et helt nytt hus, det skal bli gøy det!
Hvitt er så vakkert, det har virkelig blitt min favoritt dette året. Så rent og lyst. Liker dine kroker og lyshus i sink så mye!

Virkelig En fornøyelse å komme inn hit Anette.
Aina

Anonym sa...

Ahh vad snygg hallen blir!!
Jag är här inne nästan dagligen och blir så otroligt inspirerad av allt det vackra du gör och av ditt hem!!Min dröm är att ha ett sådant här vackert hem,vilket jag inte alls har,knappt nåt vitt haha förutom köket då.
Hursom helst så finner jag så otroligt myckert vackert här så när jag fick en award idag visste jag att den vill jag skicka vidare till dig som tack!
Kika in på min blogg så ser du.
Hoppas det är ok att jag länkade till dig?

My Lovely Things sa...

hej! Har nu målat mitt kommande bokskåp! Det var väldigt trevligt. Kom på mig själv att känna mig riktigt lycklig! Jag gillar faktiskt att måla pilliga saker! Och det var det verkligen. Alla dessa krusiduller runt glasdörren!
Godnatt önskar Anna!!

Peters Projekt sa...

Hejsan!

Grattis till en härlig hall!

Såg "hemma hos Selmas granne" att ni lägger mynt i hörnen när ni renoverar.

I samband med vårt hallprojekt skrev jag lite info om vår familj på väggen bakom panelen. Lustigt nog blev jag lite vemodig när jag tänkte 100 år framåt. Undrar vem som bor här då? Spännande att skriva och samtidigt en annan, speciell känsla. Tack för tipset om mynten! Har ni lagt mynt i hallen också? / Peter

LantlivsAnette sa...

Tack alla ni snälla för era fina kommentarer..jag blir så glad när ni skriver en rad till mig !!
Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Du Camilla !! Jag kommer inte in på din blogg !!
Kram Anette

Hem och Lycka sa...

Klart du ska ha ditt fönster i väggen och därmed basta ;-) kram!

Johnna G sa...

Hallå där
Ska göra omi min hall och vill försöka återge hur jga vill ha det innan jag skrider till verket. Jag hoppas att jag kan låna en av dina hallbilder, jag länkar så klart till dig!
/ Mariehill

Unknown sa...

Att va duktig du är!! =)såååå fint! kramisar Malin

Anonym sa...

Älskar de där zink-husen!! VAR har du fått tag i dem?! Tacksam för svar! Tack för en underbar blogg!