torsdag 24 januari 2008

Mina inköp i Stockholm !

När vi var i Stockholm så åkte vi till den härliga second hand butiken Old Touch ,tjejen med bloggen Handplockat och hennes kompis följde också med...dom skulle till Jerner Antik sen , det visade sig att den butiken låg rakt mitt emot Old Touch ! Inne på old Touch möttes vi av helt underbart fina saker,textilier i långa rader ....lakan med broderier..örngott med monogram...spets kragar,skor jaaa allt mellan himmel och jord...Jag köpte denna vackra dopklänning med krage...


Spets kragar hade dom hur många som helst...och förkläden med broderier...den affären är verkligen en guld gruva för oss som gillar spetsar och broderier...


Här ser ni fållen på dopklänningen...visst är den fin...dopklänningen hänger bara som dekoration...en vacker sån..


Inne på Jerner Antik köpte jag denna lilla trä bur med en höna i !! En gammal fin leksak som kan vara kul att dekorera Påsk bordet med...



jag hittade två barn stryk järn också....


dom har fått en plats på hyllan i tvätt stugan nu...
Jaa..det var allt som jag köpte...jag är såå nöjd med mina fynd !
Ha det så bra alla och tack för att ni kikar in här..
Kram Anette

76 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Men dra mig baklänges....vilka fina saker!!! Förstår att du föll för alltihop! Strykjärnen var ju som gjorde för tvättstugan! Ha en bra dag! Kramis!

Karna sa...

Så nydelig den dåpskjolen var, utrolig flott....Gøy å finne så fine ting...

Vardagslycka sa...

Oj, vilken fin dopklänning! Vilka spetsar! Och strykjärnen passar ju bra i tvättstugan! Old touch verkar vara en riktig guldgruva, vore kul att leta sig dit nån gång.Tror att jag skymtade dig (er) i söndags fm inne på Miljögården. Jag höll på med min beställning och scanner när jag kikade upp och såg nån som verkade "bekant" men som jag ej kunde placera. Ett par min efteråt kom jag på att det var du och då gick jag tillbaka genom montern för att säga några ord men då var ni borta. Du känns ju bekant eftersom jag är härinne och kollar på allt fint stup i ett trots att vi inte känner varann. Oj, det blev ett långt inlägg!
Ha det gott! Kram, Carina

Anonym sa...

Å vilka fina saker du köpt! Strykjärnen var superfina!!
Var det dyra el billiga priser där?

Anonym sa...

Strykjärnen var helt underbara! Kommer säkert jättebra på sin plats i din fina tvättstuga!

My Lovely Things sa...

Hej Anette! Vilken lycka du måste känt när du kom in i den affären. Att hitta en sån affär är verkligen en fullträff. ja, tänk att få gå runt och titta och känna på alla spetsar.Jag får nöja mig med har en liten bit av ett överlakan med en vacker sömnad på. ska försöka hinna sy en lite lampskärm idag!
Vilken söt liten höna i bur!
Jag hittade ett ägghus när jag var på loppis i förrgår! Blev verkligen glad för det. Men mest av allt så är jag glad för de vackra glasen jag hittade.
Ha en bra dag.
Kram Anna

Vardagslycka sa...

Så du såg mig..!Ja, det var ju lustigt. Synd att jag inte kom på vem du var direkt! Hade varit kul att byta några ord. Såg att ni haft en liten bloggträff i lördags. Hoppas det blir en ny till nästa mässa!
Vi har beställt likadana lampor såg jag (från IH). De var jättefina. Sen hittade jag lampkjolar till bra pris inne på Miljögården som jag tror passar bra. Helst skulle jag vilja prova att sy själv men det är drygt 20 år sen som jag blev osams med symaskinen... Kanske dags att ge den en ny chans...Jag blir sååå inspirerad när jag ser allt fint ni andra trollar ihop med nål och tråd!
Hej så länge från Carina

smultrongården sa...

Men du är ju otrolig! Snokar upp så underbara saker så där. Passar helt utmärkt i din vackra tvättstuga. Det är som ett riktigt rekreationsrum... Jag får svar från Odd Molly idag - meddelar senare, kram Eva

Handplockat sa...

Fniss
Kul att du visar allt snyggt
du shoppade då vi gick lös i de butikerna. Jag är så glad att vi följdes åt. Vi kunnde nästan inte slita oss från Old touch.
Är sååå nöjd med mina inköp jag med ska visa dem i morgon i bloggen tror jag... Känner bara att jag vill tillbaka när jag ser dina bilder.
Allt var ju klockrena köp
Jag ska ringa butiken i dag och lägga undan en skjorta jag såg som Lena(cafe rävasten) ska få hämta åt mej i februari. =)Tjohoo
Kramelikramen

♥ Pia... sa...

Ja men du ä för otrolig...vilken näsa(nos) du måste ha för att hitta gamla saker..som är såå vackra och fina..dopklänningen ..ja tack...strykjärnen..jaaa då...påsksaker jodå..går oxå an....vad missade jag nu......äh..det var så fint allt hörredu..men ska det bli vitt eller...:)...jag ska försöka plåta mitt lilla bord idag...mormors gamla liiiiiilla bord alltså..ska föresöka komma på lit Anettestuk sinrdninsstylning med:)....får se OM det går...ha en härlig dag ..men håll i hatten så du inte blåser bort då...för du kan lätt göra det av storleken att dömma:)...PIA

Staket & Designkonsulterna sa...

Så kul att få tag i så fina saker...jag brukar ta en sväng till Old touch när jag är i Stockholm.

Dopklänningen, barnstrykjärnen...så fina, det skulle passa hemma hos mig:)

Många kramizzar från mig/ Annelie

Skatan sa...

Jag har ett helt gym i källaren i form av gamla strykjärn... : ) De är charmiga. Emellanåt har jag använt dem som bokstöd! Härligt att få byta miljö för en stund och strosa i andra affärer!

Ha en fin dag!

Anna sa...

Åh! Vilken otroligt vacker dopklänning! Passar så fint där på din fina knopphängare:)

Ja du Old Touch är en riktig guldgruva! Var inne i stan i måndags och hade tänkt åka dit, men hann dessvärre inte!

Så söta små dockstrykjärn du har hittat! Jag förstår att du är nöjd med dina fina fynd!

Kram
:)Anna

Anonym sa...

Ja, Old Touch är verkligen en riktig guldgruva! Det finns ett helt område med fina antikaffärer däromkring både på Upplandsgatan och Odengatan upp mot S:t eriksplan
Jättefina strykjärn.m.v.h.Katta

Anonym sa...

hej anette! Jag blir så inspirerad varje gång jag kikar in till dig. Alltid fina bilder, alltid massor med fynd! jag blir så glad varje gång som du har skrivit ett nytt inlägg. tack för att du delar med dig.. Kram Sara

K A T A R I N A sa...

Hej Anette!
Visst är den härlig Old Touch, där kan man gå länge och se på alla saker. Han spanat på spetsklänningar under deras tak många många ggr, nästa gång blir det inköp, ha som prydnad.. så fint.

ps: Jag har på Ge ett bilinköp i Kalix, så tar jag mig enklare till dig och se fåtöljen, ja jag behöver inte se mer, jag vill ju köpa den :-D Men vi höres längre fram.

Kram
Katarina

WhiteVintageDreams sa...

Ååh, underbart vackra saker :). Dopklänningen skapar ha-begär :). Å strykjärnen var urgulliga :)!!! Du har ett öga för fynd du ;).
Trevlig helg!
Kram

K A T A R I N A sa...

Jo nu blev jag nyfiken :-D

Kramar
katarina

Designe sa...

Vilken supervacker dopklänning! Sött med buren oxå!..vilka fina små skor du har där bredvid! Hmm..gamla strykjärn har ju jag oxå men vet inte var jag ska ha dom riktigt!..Va kul att du fick sällskap av andra bloggare! Hur är priserna på Old Touch??...fyndar man eller är det helt enkelt så att man hittar väldigt fina saker där? Kram :)

Rosengårdens Inredning sa...

Vilken vacker dopklänning du hittade, och allt det andra också förstås... kul att göra fynd i storstan, och att vara i de butikerna som man annars bara ser på bilder i olika tidningar.
Ha en bra dag!!! Kramar från mej.

marie sa...

Jag blir alldeles matt över dopklänningen som du köpt, helt ljulig!!! Grattis får man väl säga till inköpen!
Kram:)))

linnea-maria sa...

Ja på Old touch hittar man verkligen mycket fint. Butikerna kring odenplan är väl värda att besöka. /linnea-maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Mysiga foton med känsla och verkligen fina fynd! Men man måste ha smnak och fantasti också för att kunna ha glädje utav allt vackert man kan fynda, och det har du! Så snyggt det blev med den gamla dopklänningen och fin spetskrage! Old touch är verkligen ett guldställe med gamla ting till bra priser. Jag var dock lite stressad sist jag var där, min vännina har inte rikrigt den smaken ,då tittar man inte igenom allt. Jerner har mycket fint men priser i överkant tycker jag. Din lilla höna i buren var fin, läckert till påsk som du säger!MARI.

annaslantliv sa...

Å vad fina saker som sagt. Kul med dopklänningen. Har en jättefin som jag och mina barn är döpta i som farmor knypplat spetsar till, kanske ska ta fram den som dekoration istället för att ha den i garderoben...

Sallys hus sa...

Hallå där!!
Så mycket fint du köpte!!

Jag har äntligen efter mycket tjat fått hem dopklänningen som mina barn och min farfar är döpta i.
Såå kul....den börjar spricka i sömmarna här och där för den är välanvänd av släkten.
Tur att det bara är jag som vill ha en gammal dopklänning på väggen...fniss.....

Strykjärnen var ju också supersöta och nu undrar man ju om det där lilla hönshuset verkligen kommer att behålla sin färg.....fniss....

Nu håller jag äntligen på och röjjer ur det innersta pytte rummet i butiken så jag kan fortsätta måla.....ska ta bilder nu så jag kan visa hur det ser ut.

Här skiner solen...ha det bra!
Kram Katarina

Smycka dig sa...

Vad kul att se att en dopklänning kan vara så fin som dekoration, jag sydde en till mina barn och den är väldigt lik din så jag får väl hänga fram den....
Älskar allt som har med sömnad att göra och strykjärnen var super söta..
Kram
Lotta;=)

Lilla Trollbacken sa...

Hejsan!
Väldigt fina saker du fått tag på. Måste nog ta mej en tur till Stockholm.
Jag är en nystartad bloggare och jag har ofta varit ín hos dej och tittat. Du ger mej otroligt med inspiration.
Är det ok att jag lägger upp dej som länk på min blogg?

Hälsningar,
Gabrielle:)

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hej
Vilka fina fynd du har gjort.
Jag vart lite sugen på den där butiken Old Touch, på vilken gata ligger den och nummret kanske förstås, gatorna i Stockholm kan vara lite långa ibland.
Kul också att ni ska starta en nät-butik.
Ha en fortsatt trevlig vecka.
Kram Liselotte

Anonym sa...

Nydelig dåpskjole.Du har virkelig funnet masse fine saker. Jeg tenker på alt det gamle jeg har takket nei til. Det er først de siste årene jeg har fått interesse for gamle saker.Men det kan jo dukke opp ting og tang etterhvert.

Ha en fin og flott kveld:))

http://blogg.hobbyboden.com/randi

White Season sa...

Oj, du är verkligen duktig på att hitta rätt grejer! Du är verkligen på rätt plats, en klippa på att inspirera på bloggen och sen butik och allt :-). Och tack för tipset den butiken måste jag besöka nästa gång jag är i huvudstaden. Ha en bra kväll, kram Malin

Min Skattkammare sa...

Jag kan tro att det vattnades i munnen när du såg den där sagolika dopklänningen!!! Vilken vacker spets! Har den många år på nacken?
Hur är det prismässigt annars i huvudstaden? Kan man fynda......? Inte troligt, antar jag, men vad gör det när du fick tag på så mycket fint! Har du fler bilder kvar.........? Du är en riktig Skattkammare! hi hii
Kram Kicki

Millas hem sa...

Hej! Jag har tittat på alla dina nya vackra bilder, ja vad kan man säga...LJUVLIGA!!,,det är bra beskrivet.
Dopklänningen med krage är ju bara för söt. Det är väl rolig när man har lite nya saker som får följa med hem, och direkt när jag såg flugskåpet (vilket jag tror du har rätt i när du beskrev) kände jag bara ..vill ha!!
Ha en trevlig kväll,,, Kram Camilla

My Lovely Home sa...

Hej Anette!

villka söta saker! jag gjorde också fynd idag på loppis massor av fina kökshanddukar med monogram och en fin såssnipa(heter det så?)
Får jag fråga vad du använder för nyans på väggarna när du målar dom, jag skall måla mina väggar och vill han en fin vit. Kraam Johanna

Anonym sa...

Mina barn stryker hellre bomull det är lättare. Järn är för hårt för att stryka man blir liksom lite trött i armen =)

Fin dopklänning!

Ann-Catrin sa...

Godnmiddag Anette!!
Du hittar då då för söta saker.. det gäller att ha rätt blick för guldkornen..underbar dopklänning.. fantastisk söt med sin krage, strykjärnaen oxå..har själv ett par stycken.. gillar dom sååå!.det lilla skåpet med hönan kan jag se som påskprydnad hemma hos dig, så bedårande
den här veckan har jag inte hunnit med någonting annat förutom jobb.. så det kliar rikrigt i fingrarna. Ska nog efter joobslut imorgon ta mig en tur ner till Stadsmission.. jag känner nara att jag vill köpa NÅGOT!! känns det igen??
Många kramar A-C

Emmas Vita Hus sa...

Vilka fynd! Strykjärnen var verkligen för rara! Hade ett liknande själv när jag var liten, börjar just fundera över vart det tagit vägen...Det är inte lätt att hålla reda på alla prylar när man renoverar, men när vi är klara...då minsann skall bara de allra vackraste sakerna få ligga framme...
Ha en skön kväll, kram Camilla

Stämningsfullt sa...

Jättefina fynd! Dopklänningen är helt underbar! Dit måste man ju åka någon gång.
Kram!

Majas mammelucker sa...

Hej Anette!
Jag tittade och tittade i söndags men såg dig ej..synd det hade varit kul att träffas.Men vi får pricka in nästa mässa, vi får boka en tid då.
Som sagt vad mycket fint du har hittat ,du har har haft tur .. dopklänningen var så fiiin.
Köpte du fler av dina vita skedar
dom som jag ringde till dig och frågade vart dom var köpta??
Jag har inte varit dit och köpt några, men fina är dom.
Har lagt ut lite kort från mässan men jag tog med mobilen så det blev bara tre som vart bra.
Jag får nog ta mig en tur till
Old Touch vill ha massor.....
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Maria

Kamomilla sa...

Oj söta öde så vacker dopklänning!! Jag förstår att du inte kunde motstå...

Jag nyper gärna din ide´att ha ett gammalt strykjärn i tvättstugan, om det är okej, mitt har legat lite udda på hatthyllan i salen nu en tid...

Tänk så mycket du fick ut av din resa!!!

Tankar tar tid sa...

Hur orkade du släpa hem strykjärnen hela den långa vägen? De väger ju massor. Jag vet, för jag lyfter några sådana ca varannan vecka när jag städar (el kanske var tredje vecka ... nåja en gång i månaden ;-)).
Dopklänningen är underbar.
Får ta och leta upp Old Touch någongång när jag är till huvudstaden. Ska faktiskt dit imorgon men det blir nog inte till att gå så långt "norrut" då.
Christina

Marie sa...

Vilka fina saker du fick med dig hem! Dopklänningen är helt ljuvlig, förstår att du köpte den, det hade jag också gjort! Den där butiken Old Touch skulle man bra gärna vilja besöka!

Kram Marie

Lilla Blanka sa...

Men Anette, vad fin dopklänning du fick tag på..! Annorlunda just för kragens skull, och härlig brodyr längst ner..
De gamla strykjärnen var också jättesöta :) Roligt med lyckade fynd!
Kram
Mia

Lene sa...

Jaaaa! Endelig forsto jeg hva det svenske ordet "spets" er!! Blonder, ja :) Takk skal du ha :)

Aldeles nydelige saker du har kjøpt. Åååå, skulle vel ha vært med deg med lommeboken full :)

Ha en fin kveld - jeg skal sy spetsar på en rose jeg holder på å lage :)

mig & alice sa...

Men guuuud så fin dopklänning du köpte. Jag är helt såld på gamla dopklänningar :-)

Självklart ska du ju ha gamla strykjärn i din heeeelt underbara tvättstuga...Kan inte du komma och göra om min tvättstuga,hahaha.

Kramisar till dig.

Anonym sa...

Hej, oj vad fina grejer du fyndat...lite avis blir man :-)

Anonym sa...

Hej Anette!
Har länge tittat på din blogg och du gör underbara saker i ditt hem. Kul att se dig och dina döttrar i Lantliv! Det skall också bli ett nöje att handla på nätet från dig! Dopklänningen är verkligen bedårande...en sån skulle man ha. Har själv nyligen, efter lite mod och funderingar, startat en blogg. Jag kommer tillbaka!
Ha det så gott!
Ann

Lavendel & Romantik sa...

Vilken otroligt fin dopklänning..Och alla andra fynd du gjort....Klart att vi väntar på att det ska få bli julafton igen .....;-) Vill öppna leveranser NUuUUUu....Våra klänningar har vi köpt av en lokalförmåga....Kram på dig norrlandstösen/Majsan....TREVLIG HELG

Anonym sa...

For en utrolig fin dåpskjole, helt nydelig... Og så flotte de to små strykejernene, det er så gøy når man finner sånne fine gamle ting! Og så mye fint fra messen, masse lekkert å se på der tenker jeg :)

Dubbelörn sa...

Bägge de där butikerna är riktiga guldgruvor!! Nu fick du mig att längta till storstan o vandra runt bland alla mysiga butiker ;)

Så roligt at ni kommer ingång med nätbutiken!!


kramar

♥ Pia... sa...

Go kväll i stugan...du i morgon är et fredag igen:) skönt..du jobbar kanske hela helgen...den där dopklänningen var så fin..undrar om jag ska åka til min mamma och hämta hem den som ligger nerpackad där:)..du ger mej tips och idee´r så jag nästan inte hinner med mej själv..bra.....du får ha en goo natt..PIA

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj så mycket fint du hittat !! Du har absolut ögon för vackert !!
Är det verkligen barnstrykjärn ,
hade de inte olika storlekar på dem beroende på vad de strök ?? De gamla barnkängorna är ju så häftiga !
Ha det gott !
Kram/Lotta

LOPPISLIV sa...

Dopklänningen är en fröjd för ögat....Jag har också gamla strykjärn i min tvättstuga...visst är de fina. Kram Paula

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Mycket fina saker härliga spetsar på dopklänningen och strykjärnen passar ju perfekt där kram Maria Villa Nyhem

me and alice sa...

Tjingeling Anette!
Jodu, nu har jag träningsvärk. Jag som älskar att skratta, men idag går det inte att skratta...
Åh, vilken fin dopklänning du hittade på Old Touch. Jag köpte just inget när jag o Alice var där. Såg i och för sig en solklänning(eller särk) som jag hade velat ha. Vi var mest där o hälsade på vänner. Jag bodde där i krokarna förut. Det lilla barnstrykjärnet är så gulligt...
Du kan allt hitta så fina saker du Anette.
kram Susanne

Unknown sa...

Visst är det en underbar affär Old Touch. Mankan gå där i timmar. Rena guldgruvan precis som du säger.
Kul att du även tittade in hos Jerns Antik. Där finns också en hel del godbitar.
Älskar dopklänningen! Så vacker. Passar perfekt som dekoration hemma hos dig.
ha en skön Helg
Kramisar Jeanette

♥ Pia... sa...

Åh..i morn alltså..DET vill jag vara med på:)..hoppas jag är vaken så tidigt bara....här regnar det är runt noll...fryser till och så är det varmt..hur ska det ha det detta vädret..så tråkigt..barna vill vara ute och leka i snön nu ..inte i geggamojja som de gör hela året om snart....jo visst hamnade glasögon...en penna ...plånboken ..OCH två tipslappar..eller om det var trav..ja..nåt av det som jag INTE är ett endaste dugg intresserad av..vi har således helt skilda intressen..konsigt nog..:)..färgblinda karln..Men vitt kan du väl se ändå ..säger jag:)...ha en trevlig och gooo dag..ska jobba till 18.30 idag..sitter med två barn de två sista timmarna..blir sååå långtråkigt..får försöka hitta på nåt kuligt...PIA

Jennyshemochharmoni sa...

Vilka underbara fynd du har hittat! Och vilka fina saker ni har köpt till butiken! Jag blev helt såld när jag såg er lampfot :) Vill ha :) Ha en toppenbra helg! KRAM

marie sa...

Hej Anette!
Vill du ha råd från mig??? Du kan ju det där så himla bra själv. Men det var ju lite ljust trä på buren så jag skulle ha antikmålat den. Schellackera den m. pigment först och sen måla den vit. Slipa, slipa!!Som du brukar! Fast ibland vill jag inte måla obeh. trä men buren hade nog fått sig en omgång.
Kram Marie

Karin Krut sa...

Jättefina saker!! Jag håller med om att dopklänningen är helt bedårande :) Tänk så glad man kan bli av att hitta fynd på det där viset :)

Jag tänkte nästan att många här i bloggarna faktiskt är lillasystrar när jag läste den där artikeln :) Och du har helt rätt om din älsta syster. Visste du att nästan alla politiker är äldstabarn eller ensambarn ;)
Kram Karin

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilken jätte söt dopklänning,den passar ju utmärkt att hänga på den fina kroken.
Strykjärnen var också otroligt söta.
Kram Marlene.

Radhusdrömmar sa...

Vilka fina saker! Kul att shoppa om man hittar sånt fint!
Har aldrig varit i de butikerna, trots att jag bor och jobbar i Sthlm.
Får ta en titt någon gång.

Ha en bra helg!

När öppnar du din butik för nätshopping förresten?

Kram Johanna

Sallys hus sa...

God förmiddag!
hur går det med hålet i väggen???

Du får pussa lite extra på maken och försynt lägga fram sågen så kanske.......
hi hi...
Ville bara önska trevlig helg!
Kram Katarina

Anna sa...

Hej hopp!

Jomen visst kan vi idka lite byteshandel med dokument! Jag har ett litet gäng med handskrivna dokument från 1600- och 1700-talet.

Jag kan kopiera dem och skicka till dig.Maila din adress till mig på : ameros.68@hotmail.com så kan jag maila tillbaka min adress:)

Kram
:)Anna

lottens vita och gröna sa...

hallå! jag är på din sida varje dag, du är en stoooor inspirationskälla! nu kan jag vara med och bubbla, jag har blivit d blogg! välkommen dit!

Anonym sa...

hej anette! jag svarar här på ditt inlägg i min blogg. vad glad jag blev för ditt inlägg, det betydde mycket. jag har bara haft min blogg sedan november tror jag, det var då vi hittade drömhuset! så jag lär mig nya saker varje dag, men jag tycker det är otroligt kul att träffa "likasinnade" genom bloggen, och kunna dela med sig såhär! Din blogg är ju som en gratis inredningstidning, hoppas jag kommer upp till det en dag! jag förstår vad du menar när du skickar iväg ett inlägg, för jag sitter iallafall och väntar på att du ska skriva nåt nytt, lika roligt varje gång! Tack för komplimangen om min blogg, och jag blir jätteglad om du vill följa vår väg till drömhuset! Stora Kramar Sara

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Sagoliktvacker dopklänning, så söt!
Fint med spets. Ska försöka lägga den butiken på minnet,verkar verkligen vara en guldgruva :)

Ha de bra!
Kram B

Min Skattkammare sa...

Härliga fredag!
Tittar in och önskar dig en skön kväll!
Och så passar jag på att njuta av dina vackra bilder......och flugskåpet! Tralla la la!
Kram på dig!

♥ Pia... sa...

Hej..NU är det helg för mej..inga barn till halvsju..så då fick jag gå hem:)skönt..så nu är det fredagsmys för hela slanten..ha de så gott..PIA

Eva Agnes sa...

Oj! Så länge sedan jag var på besök hos dig. Här var ju massor att titta på.
Nu ska jag kika neråt i din blog och se på mer saker från mässan.
kramar Eva Agnes

Bestefars Verksted. sa...

ÅÅåhh,så fine funn du har gjort,den butikken skulle vært meg en sann glede,og besøkt ! Blir nok koselig med fugleburet til påske,heldig var du !! Ha en fin helg,og nyyyyt :)

MODERN COUNTRY sa...

For en kjempeherlig tur dere har hatt til Stocholm Anette! Som sagt i bloggen skulle jeg så gjerne ha fått vært der, men håper på en ny sjanse. Så mye flott du viser av dekorasjoner, møbler og lamper fra messen. De lampene var jo bare rålekre! Hadde passet så fint til mitt soverom. Prøver å få alt inn i en ny lys og fin stil nå, og lamper står høyt oppe på listen. Samt et gammelt Fransk skap da.
Dåpnkledningen er jo bare Så vakker!! Va tusan det blir fint hjemme hos deg!

ChatrinesLiving sa...

Nydelig dåpskjole!
Klem fra chatrine:)

Spets och snor sa...

Hej Anette!
Har haft lite fullt upp nu när man börjat jobba. Det blir lite sämre med kommentarer. Du är alltid så gullig och skriver hos mig. Jo, båda mina föräldar är borta, tyvärr. En stor sorg, speciellt när man har barn de inte fick träffa. Min pappa han träffa Elliot iallafall. Nu ska jag mysa med lite Morden i midsomer. kram Helena

Husbilsresan sa...

Oj...vad fin den var, dopklänningen! Och de andra sakerna du köpte var också jättemysiga.
Var ligger dom butikerna? Jag och en kompis ska ta en shoppingtur till Stockholm här framöver, så det skulle vara roligt att besöka dom.
Ha en skön helg!
Kram/Gunn

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era fina kommentarer..
Kram Anette

Ninis74 sa...

Dopklänningen var bedårande.... och övriga sakerna jättemys...
Önskar dig en trevlig kvälL!