söndag 13 januari 2008

Måla , måla....

Jaa..det är vad jag har gjort i helgen..när vi flyttade in i vårt hus 1999..då skulle allt vara gult och creme ! Men nu vill jag ju ha allt vitt...gissa om det blir mycket målning nu och ett tag framöver . Jag börjar i lilla hallen den har pärlspont på hela väggarna som är gula , men inte så länge till....

Nyckelskåpet och krok brädan var gula....


se vad fint nu när jag målat det vitt och sytt ett nytt tyg med broderi innanför dörren...



Jag vill ha ett infällt fönster i hallen också...så jag hämtade in det här fönstret som har väntat på det i flera år nu...



Jag målade det vitt, med vit vattenbaserad grundfärg...så att det ser gammalt ut.



Här får ni se en bit av hallen , jag har målat en bräda vit för att ni ska se skillnaden !
Nu ska jag gå och måla andra varvet , jag återkommer med bilder då det är klart , förhoppningsvis så ska fönstret dit idag också.....
Kram Anette

68 kommentarer:

Katarina sa...

Men va rolig du är , ler*
Vilket "litet" projekt du drog i gång med nu , ler*
Va fint det blir!!!
Hur skall ni göra med fönstret du tagit in ?
Skall det bli infällt i någon vägg ?
Jo, jag har oxå varit både ponnymorsa o ridir själv, Josefine hade häst förut oxå. Men nu skall den här lillsnorpan börja rida leklektioner, hehe*
Men men hon har ridit sen hon var nyfödd så...
Va snyggt det blir hemma hos er , hm..ännu snyggare förståss, haha*
Jag vill oxå ha vitt vitt vitt:) Visst var bilderna coola? Duktig han var :)Jag blev så glad när han tog dom åt mig, o visst kan skänken bli fin, tror jag skall göra något med etiketterna, tips??

Kram igen :)

Katarina sa...

Jo jag red oxå för något år sedan och hade märkbara besvär att...finnas till, de närmsta dagarna. Hade man tappat dom musklerna totalt kan man ju faktiskt undra, ler*
Vi har säkert 7-8 etiketter som man kan pillra loss, visst skulle det vara fint att rama in dom och ha i en vacker ram på skänken:) Känns ju så skoj att den faktiskt har varit använd:)
hm...appropå använd så tror jag att jag får klä lådorna innuti med något, om inte det går att måla över pigmenten, skratt*

Nej du , måla på nu så vi får se , sa hon som skall åka i väg, hihi*

Hej!

n o r d i n g å r d e n sa...

Go morgon i målarhinken! Vad du ligger i och fint blir det! Så snyggt det lilla skåpet blev och med det du sydde och satte innanför! Gamla fönstret kommer bli fint med men väggen, var den så gul? Tyckte den nästan såg cremevit ut, varmt och mysigt? Men det blir så klart minst lika fint med kritvitt.Du har det så hemtrevligt och varmt, måla inte allt vitt bara : ) Så gulligt med den lilla kaninen på stolen där... Ha en skön söndag Anette, jobbet väntar för mej! Mari.

Min Skattkammare sa...

Men hallåååå......vilket sött nyckelskåp! Och vad fint det blir med vitt.
Jag ska ge mig ut nu och måla min skänk i butiken.
Jag har såna planer och drömmar att göra om här hemma på övervåningen och i hallen sen jag sett alla vackra hem på bloggen, men maken ser ut som ett sviskon i synen när jag börjar planera.......suck. Han får mig att tappa lusten.......
Men ibland är det nog inte så dumt att bara sätta fart för då hänger han kanske på av bara farten! Men mitt målande (mina alster) tar sån nedrans tid. Huuu, vad jag gnäller!
Näpp, nu får jag sätta fart, hi hi!
Hallen din blir nog toppenfin! Undrar när den här vitfärgshysterin lagt sig, vad som blir modernt då.........på 80-talet när jag var ung skulle alla ha blått, nåt annat var nästan otänkbart.
Vi får hoppas att det håller i sig, tänk vilket slit att måla om allt igen!!! hi hi
Svinga penseln nu.....svisch svasch!
Kramis till dig!

mig & alice sa...

Hej Anette.

Åhh, så vackert nyckelskåpet blev.
Det kanske vore något för mig. Hade nämligen sönder vårt nyckelskåp förra veckan, stressad till butiken och irriterad på maken så tog jag nycklarna och drämde igen skåpet....glaset föll ur i bitar....Det är verkligen inte bra att vara stark i nyporna, hahaha.
Du är så himla duktig på att sy, jag avundas dig!
Spelar ingen roll hur jag än försöker så slutar det alltid med att jag får sprätta och börja om, hahaha. Det är rena parodin när jag sätter mig vid symaskinen ;-).

Det är synd att du bor så långt borta annars kanske jag kunde gå en kurs hos dig :-)

Jag kanske ser dig nästa helg...om du ska ner på mässan, kommer att spana iallafall, hihihi.

Varma kramar till dig
Melinda

Majas mammelucker sa...

Godmorgon Anatte!!
Vad fint det blev ..visst är det roligt när det blir så ljust.
Mitt projekt hemma blev jätte bra,jag målade dörren som var träfärgad till antik vit ..vilket lyft!! Vad lustigt att du nämner att ni ska sätta in ett fönster i hallen det ska vi oxå gära här framöver ..det kommer att bli jätte fint. Nej nu lär man sätta fart så det blir lite gjort.
Ha en superduper bra dag.
Kram Maria
(har du kollat in min blogg
du har fått enutmärkelse hos mig)

Körsbärsgården sa...

Godmorgon!
Vad fint det blir i Er hall! Tänk att färg kan göra så stor skillnad! Fast å andra sidan tycker jag att Er hall inte var så tokig innan heller. Tycker gamla färgen ser varm och välkomnande ut. :)
Här får badrummet precis sista strykningen färg. Skönt! Undrar förresten hur många som målar för fullt just nu? Det är nog många som använder helgerna till massa projekt, då inte minst målning.

Fortsatt lycka till med hallen!
Kram från Karin som letat en mail-adress till Dig.

Johnna G sa...

God förmiddag
Som vanlig blir jag inspererad av att komma till dig blogg! Men jag bara undrar, hur hinner du med? Snacka om att vara på :-) Jag önkar också att jag kunde och hann (och kanske hade råd för alla förändringar jag vill göra). Men det kommer säkert sen...

Du är duktig, har ett konstnärligt sinne för att se det där lilla extra. Fortsätt så att jag kan bli inspererad (sno ideer) ;-)

Tack! / Mariehill

Anonym sa...

Vilken skillnad med den vitmålade brädan,det lyser verkligen upp med det vita.Du har det så fint.Om jag en dag flyttar till ett gammalt hus ska det med vara vitt,vitt,vitt.m.v.h.en färgförvirrad nållåtta

Gry sa...

Måla, måla, måla... Hur skulle man klara sig utan målarfärg??

Vi har renoverat inte mindre än tre hus de senaste 11 åren, och jag har målat, målat och atter målat,-) Fast det är KUL och det blir sånn skilnad med färg. Det finns faktiskt inga gränser för vad man kan måla på!!

Syrran bor på en gård från 1850 och hon har också målardille,hi,hi... I hennes kök har hon även målat över de gamla kakelplattorna. Det funkar jättebra, och är hållbart om man gör på rätt sätt! Kan nämna att jag påverkat henne, så hon är på G med en egen blogg... Jag kommer länka henne på min sida inom kort ,-)

På med målarstället, och lycka till med dina inspirerande projekt!!

Kram Gry

Gry sa...

Måla, måla, måla... Hur skulle man klara sig utan målarfärg??

Vi har renoverat inte mindre än tre hus de senaste 11 åren, och jag har målat, målat och atter målat,-) Fast det är KUL och det blir sånn skilnad med färg. Det finns faktiskt inga gränser för vad man kan måla på!!

Syrran bor på en gård från 1850 och hon har också målardille,hi,hi... I hennes kök har hon även målat över de gamla kakelplattorna. Det funkar jättebra, och är hållbart om man gör på rätt sätt! Kan nämna att jag påverkat henne, så hon är på G med en egen blogg... Jag kommer länka henne på min sida inom kort ,-)

På med målarstället, och lycka till med dina inspirerande projekt!!

Kram Gry

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo,vad ditt nyckelskåp blev fint, jättesnyggt med tyget bakom.
Jag har varit många gånger in på din blogg, den är så himla vacker.
Jag fattar inte hur du gör, jag försöker med min blogg men det blir inte detsamma, har du några tips. Tack för all inspiration man får av dig.
Ha en fortsatt trevlig helg
Kram Liselotte

My Lovely Things sa...

vad det lyser upp med vitt. Jag har precis upptäckt att vitt är alldeles fantastiskt. Jag trodde inte att jag skulle kunna trivas i en vit miljö. Men det är det bästa jag upplevt. Det blir en sån harmoni. Du har det så fint. Verkligen ett inspirerande hem.
Kram Anna

Min Skattkammare sa...

.....fikapaus.....utan kaffebröd (det är det som gäller nu, suck)
Den stora handduken kostar 135:-
Ett bra pris! hi hi Jag håller nämligen lite lägre priser på deras produkter som ett lockbete hit ut på landet.
Och du......skönt att höra att man inte är ensam när det gäller "gubbskruttarna"! I de dystraste stunderna får man ju lust att byta ut honom......men då måste man ju lära upp en ny, och det tar ju ett helt liv. Och själv är man väl inte så het på köttmarknaden längre...ha ha ha....
Må gott idag, vännen!
Kramis

Färjtorp sa...

Åå så kul att se hur det blir med fönstret. Pärlspont är så fint, speciellt i vitt. Din hall kommer bli kanon.
Kram Johanna.

Anonym sa...

Ska bli kul att se hur det blir med ditt fönster, har själv ett sådant, fast 2*4 fönster, men vet inte riktigt var jag ska ha det, hoppas på inspiration ;)

Engsroom sa...

Vad härlig det kommer bli när det är färdigt, jag har gått och tittat på min hall länge nu hr också vanilgult i den och så har det varit sen vi flyttade hit, upp i trappen och hela trappräcket så är det målat babyblå så jag har också antal timmar nere i färgburken när dt projektet dras igång. För att inte nämna all furu itaket och på dörrarna, och trapperna som behöver sig en omgång färg också.
har varit sugen flera helger och tänkt jag skulle bara ha haft färg hemma, men något har hindrat mig från att ta steget att köpa färg men snart ska det bli av..
Ha en skön söndag!
kram Ella

Beas sa...

Ujujuj vad du pysslar och bloggar...du har verkligen en "levande" blogg på det sättet. Roligt att se en planka målad, det gör verkligen skillnad. Ska bli kul att se efterbilderna sedan!

Kram Bea

Rosengårdens Inredning sa...

Tänk... vad allt blir fint med lite vit färg, så rent å frächt liksom. Jag tror de blir jättebra med fönstret i hallen, ska bli kul å se när de blir klart :)
Vi håller på och river ut det gamla trägolvet i köket idag, med sågspån och kol i trossbotten...
ett jädra s-itjobb, tur man har man och pappa som är arbetsvilliga.
Ha en bra dag!
Kram Malin

Anonym sa...

Vad du håller på, men jag längtar att få se resultatet jag tror det blir jättefint. Här målas det hela dagarna önskar bara att färgen skulle torka lite snabbare, för det roliga är ju att få ställa in dom nymålade möblerna och pynta.
Kram Susanne

Ulli sa...

Tänk vad lite färg kan göra! Vitt är frächt, oavsett om det är väggar, möbler eller snickeridetaljer. Jag tycker ni verkar ha jättefint!

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Ulli

Lilla Blanka sa...

Infällt fönster? Det blir säkert jättebra! Jag har 2 fönster stående klara att byggas in i hallen, men av nån anledning kommer vi aldrig igång med det projektet...skall bli kul att se ditt! (Så kanske bonusen blir att jag blir så inspirerad att jag tar tag i vårt projekt medesamma ;)
Kram vännen, ha en bra söndag!
Mia

sagolikflora sa...

Men så fint du gjort. super fint!
Du vet att din tvättstuga är en stor insirationskälla till min. Som jag ska börja med efter övervåningen. Din är så fin att man kan nästan tänka sig att tvätta all tvätt med den lilla tvättbrädan du har...hihiii. Super fint är det iallafall.
---%--@ kram Caroline

White Season sa...

Jisses, här får man prestationsångest... Så här duktig kommer jag aldrig bli. Vi slet dock ordentligt när vi för 2,5 år sedan tog över vårt lilla torp på 80 kvm och förverkligade drömmen...vilket blev bygga till 80 kvm och totalrenovera. Nu har vi bott in oss och landat=nya projekt, man blir ju liksom aldrig klar...men det är det som är njutningen. Ha en skön em Kram Malin

Sofia sa...

Hej!
åh så fint det blir... längtar till jag får se bilder. Har också vit pärlspont i hallen och det passar verkligen till allt, skulle vilja ha det överallt just nu men ska inte påbörja nåt mer projekt!
Ha det så bra
Sofia

Unknown sa...

Kan inte jag få bara en liten smula av all din energi och idérikedom? Snääälla?
:-)
Det blir såååå fint!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Kamomilla sa...

...och jag som trodde att hela ditt hem redan var vitt!!! Ja där ser man....
Jag har ett klaffbord jag snart ska måla och ett gammalt skrivbord som också ska få färg. Gubben ska hämta det från stan ikväll och jag är så spänd att få se det! Det har varit min pappas när han var ung. Stort är det så får se om det får rum... Det är är så kul med såna projekt när förvandligen oftast är så synlig.

Minns att du har något gammalt inlägg om det där med målning och "shabbande" Jag tror du nämnde ett bord och att du drog sista lagret på bordsytan med nåt matt lack? Stämmer det? Något du köpt i i nån byggnadsvårdsaffär eller hos vanlig färghandlare? Jag skulle vilja ha en tålig yta på borden, speciellt det som ska bli matbord.

Det blir så fint hos dig! Och vilket underbart skåp du har i hallen..
Kram, Kamomilla

Solsjö - Under en vind sa...

Det värsta med att börja måla i vitt är att man bara måste fortsätta och fortsätta och fortsätta...allt vill man måla om..hi hi..Här hemma målas det inte i riktigt vitt utan i antikvit istället. Det blev ändå stor skillnad mot det gamla som hade gulnat med åren....
Ska bli kul att se fönstret infällt, jag älskar gamal fönster som tas tillvara i inredning!
Fortsatt skön helg! Kram!
pst...var i kontakt med Bettys i ett annat ärende....då berättade de att en kvart efter att butiken öppnat samma dag då du lagt ut ditt dokument så var alla slut!!! Visst är det otroligt vilken effekt bloggandet har! Hon berättade att de nu fylle rå med massor av nytt i butiken så jag hoppas att jag snart kommer dit igen....

♥ Pia... sa...

Jahaja..här har det skett under som vanligt:) du är helt otroligt...så fint det där nyckelskåpet blev..och jag som tyckte det var väldigt fint före.....det kommer att bli otroligt fint i din hall...( hallå där inredningstidningar som inte varit i Kalix...:)tänk om detta med allt det vita i inredningen hade drabbat mej ett år tidigare..vad förändrat det skulle varit här hos mej då..men nu får jag börja i små portioner..hehe...det är inte till att renovera ett kök stup ikvarten vartannat år alltså:)nää på tisdag ska jag ta tag i ett skåp som står ocjh väntar på mej ..men det är inte här hemma oturligt nog.så jag får förflytta mej...idag har jag varit ute hela dagen...vi hade en härlig dag ...med 8 vilda westiesar......dä du...PIA

Jennys Vita Villervalla sa...

Oj vad snyggt det blev och din hall kommer att bli superfin:))
Har också haft målarprojekt i helgen. Man mår så bra när man får pyssla och dona!
Kram
Jenny

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Sååå fint du gör jag är avispå alla vackra tyger du har i vår stad finns inget att köpa. Jättefint med ett fönster spännsnde fortsättning följer hoppas jag kramis Maria Villa Nyhem

Anna sa...

Åh vad ljust och fint det blir med vitt! Det gör verkligen stor skillnad med vit färg! Nyckelskåpet är superfint med tyg bakom glaset:) Bra idé!

Det blir säkert jättevackert med infällt fönster!

Kram
:)Anna

me and alice sa...

Oj, vad du är duktig! Det blir såå himla fint. Fast du har det ju redan fint. Det kommer bli så läckert med det infällda fönstret...
kram Susanne

Julias vita drömmar sa...

Å det där blir och kommer att bli fint!

Jag blev kär i dokumentet. Vill haaa! :)

Kram kram (Är lite dålig på att lämna avtryck men läser ofta din fina blogg)

Ann-Catrin sa...

Du är en sån inspirationsklla Anette!!!
så fint du gör.. det lilla skåpet blev ju sagolikt vackert!!
Stegen superfin...ja ALLT!!
själv sitter jag oxå med målarfärg på händerna... har målat om skänken i vårt sovrum... blev så trött på det avlutade och tunga!!
Storsta kramen till dig från mig
A-C

www.nestorforlag.se sa...

Det blev ju jätte fint, ska själv måla om min vedkorg om en liten stund.

Sallys hus sa...

Men du jösses vad det går undan hos dig!!

Har har allt stått still aldeles för länge.Men nu börjar jag återhämta mig så nu ska det väl vara full fart igen aldeles strax.

Lampfötter.......jag har länge tänkt beställa från PR...heter de så???
Men jag vet inte.....jag tror varenda butik i Örebro tar därifrån.....de har bra priser men kanske inte så många mdeller som man vill ha....
Sen finns det ett danskt företag som säljer möbler.....jag kommer aldrig ihåg vad de heter men de har jätte fina lampor i lite gammeldags stil...Super bra priser.
Jag kan försöka leta på dem på lördag...
Vet du vad jag köpt???
Visserligen nytt men fint ändå....
Min systerdotter jobbar på Jysk.....en dag när jag var inne o pratade med henne fick jag syn på ett mörkbrunt litet skrivbord med tillhörande hylla......
Det hade kostat 1500 men de skulle inte ha dessa skrivbord i sitt sortiment så de såldes ut för 400....sen fick jag hennes personalrabatt så jag betalade 320kr för skrivbord och hylla........nu är det bara vit färg som fattas och ett ställe att ställa det på.....fniss....kunde inte motstå det billiga priset trots att jag eg. inte får plats med det någonstans.....
Jag ska visa sen när det blivit vitt.

Ha en härlig vecka nu så ses vi snart!
Kram Katarina

Sallys hus sa...

Glömde fråga......när du målar krokbrädor....målar du krokarna med då???
Eller skruvar du bort dem först???
Måste man i så fall måla krokarna med en särskilld färg eller kan man använda vattenbaserad??

Skåpet och krokbrädan blev i alla fall super...
Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Så fint du gör! Ert hem ser så trivsamt ut... Vitt gör verkligen skillnad!
Hoppas du har haft en skön helg! Kram Marie

Blommiga Karin sa...

Vilken energi du har.Är det att våren är på gång mån tro?=)
Det måste gå åt många vita burkar färg hos dig...hihi!Vad för sorts färg använder du?
Fint nyckelskåp...och stege./Karin

Anonym sa...

Oj, vilket jobb med allt målande men jag misstänker att det är mödan värt med tanke på hur jäkla fräscht det har- och kommer att bli. Önskar jag med kunde "slänga in" ett gammalt fönster i ngn vägg men när man som jag bor i lght tror jag tyvärr inte att det skulle bli lika fint. Tack förresten för all inspiration du ger via din fina blogg!
/Johanna

Marie sa...

Nyckelskåpet blev toppenfint i sin nya färg, jättesnyggt med tyget också! Vad spännande att få se hur det blir med fönstret i hallen, kommer att bli sååååå fint!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Ps, Nu sitter dokumentet uppe i vardagsrummet, fungerade jättebra att limma upp det på plywoodskivan. Hoppas hinna fota och lägga ut bilder på det imorgon.

atmosphere sa...

Jag tycker jättemycket om vitt, även om inte precis allt måste vara det för mig. Gå in och titta hos mig ska du få se på något som är allt annat än vitt...
Kraaaam Ingrid

My Lovely Things sa...

vad du målar fint! Jag skulle behöva lite målningsråd. Ska måla ett gammalt pelarbord vitt. Vill att det får vacker patina, men hållbar yta. Vet ej hur jag ska göra ,Tänkte att om du hinner, kanske kunde skriva ett par rader hos mig och berätta hur man gör.Eller om det är någon annan som läser detta, Som kan dela med sig av sin kunskap.
Kram Anna

Tea Kristin sa...

Lykke til med all malingen! Det blir kjempefint!

Ha en strålende ny uke!

Sommarkänslor sa...

Så fint det blir!!! Kram S

Designe sa...

Oj, va du målar! Så fräscht det lilla skåpet blev och krokbrädan! Fönstret ser fint ut och snacka om skillnad på väggen! :) Kram

Brunkullan sa...

Dina väggar ser fina ut som gula också, men det blir nog jättefint med vitt också (när är inte vitt fint? Ja...kanske inte på huden då.hihi!).

Susanne

linnea-maria sa...

Vad kul det ska bli och följa dina nya inredningsprojekt! Kram /linnea-maria

Sallys hus sa...

Ha ha...om din karl är seg undrar jag vad min är???

Jag har väntat på trösklar i 2 eller 3 år nu.....fniss...så länge att jag inte ens vet hur länge det är.....

Jag har jätte mycket jobb att göra men har ingen lust alls...jag vill gå ut i solen så vill jag måla och måla........
Ser fram emot att få se bilder på din hall.....
Jag skulle så gärna vilja ha paneler lite här och där hemma också...men jag kan nog inte föreslå det än.....kanske ska se till att få trösklar först!!!
Fniss....
Ha det!
Kram Katarina

Anonym sa...

Här målas det ....vackert och ljust blir det!
Ville önska dig en god fortsättning på det nya året....du har energi till tusen som vanligt förstår jag när jag läser dina inlägg...du är otrolig!
Många kramar från Clara i linneskåpet

Lisa sa...

Det är så härligt med nån som har så mycket energi som du och man blir så inspirerad av att titta in här. Mameluckerna blev ju jättesöta, liksom allt du fixar till!

Line sa...

Du deler så mye herlig inspirasjon på bloggen din!! Jeg er innom og titter her hver dag...så nå synes jeg det var på tide å legge igjen en kommentar her.

Det må være det fineste nøkkelskapet jeg har sett, helt nydelig var det (¨,)

Hvitt er lekkert, freshed og rent. Må innrømme at jeg også har malt huset mitt hvitt. Det har tatt nesten 3 år, så en racer med malerkosten er jeg ikke..

Målargården sa...

Som tidigare sagt, det är inget litet projekt du drar igång! Det blir säkert jättefint när det blir klart. Själv behåller jag mitt vaniljgula kök....åtmindstone tills resten av huset är klart.
Man skall ju ha nått att göra sen också......hoppas inte mannen läser denna kommentaren, hi,hi.
Välkommen in till mig om du känner för det.
Kämpa på i målarhinken! Kram Eva-Mari!

smultrongården sa...

Hallå där i stugan!

Uanemej vad jag är sugen att se din nya vägg! Blev kanon läckert är jag säker på!

Så då till min kaffemålning...
Här i Örebro har vi en butik där ett par säljer massor av tapeter etc samt tar emot målning fr kunder. Han hade målat på helt nya, träfärgade stolar. Först haft på kokt EXTREMT starkt kaffe så att det är i princip svart, torkat det med trasa på möblerna.
Eftersom dom var nya sög det in direkt sa han. Sen målade han "som vanligt", om du anv snickerislip el. vanlig färg. När färgen torkat slipar du av som vanligt.

Jag gjorde det på skänken som redan var så där fult furufärgad. Tog kaffe 2 ggr sen färg. Det blev jätte bra. Man kan väl säga att kaffet är istället för schellaken.

Hoppas du förstår den här konstiga förklaringen.

Nu väntar jag spänt på fortsättningen från din hall!
Förresten har du kollat in House Doctors nya katalog? Hjälp va mycket SNYGGT! Kram Eva

♥ Pia... sa...

Hej , hur går det med fönster och målning?...fick du mitt mail igår?...Nu ska selma få en tur ut i rusket..sen blir det liiite bloggeri:)..PIA

Anonym sa...

Hejsan men gud vad mycket kommentarer du får....
jag kikade bara in för att se hur det gick med din målning.
Själv håller jag åxå på att målar lite grejer det är så kul tycker jag.

Ha det bra
Pernilla

LOPPISLIV sa...

Hej! Kan det bli annat än ljuvligt när det är vitt? Ska bli så spännande att se fönstret när det är klart. Du har ett så fantastiskt fint hem. Blir alltid så inspirerad när jag är inne på din blogg. Har själv också målat med vit grundfärg hela helgen, gamla stolar, bord och skåp. Är ny i bloggvärlden och redan helt beroende :-)Ha det bra. Kram Paula

Linneagården sa...

Så du är i målartagen igen, blir så snyggt som alltid. Visar du en helhet på hallen sen? skulle vara kul.... Sött skåp!
Kram /madelene

♥ Pia... sa...

hejsan ..tack för snabbt svar på mailet...du skulle se mej nu...är grön...av avund...jag kommer inte dit till mässan nu heller:(..men NÅN gång ska jag väl få till det...så spännande det blir att se i din blogg sedan..eller hur...hoppas du visar många roliga och fina saker..för oss som inte kommer dit...PIA

Marie sa...

Hej Anette!
Så här gjorde vi upphängningen på dokumentet:
Innan vi limmade dit dokumentet så satte maken två tavelöglor genom plywoodskivan. Spetsen som stack ut på framsidan slipade han ner och sen satte vi bara en "ståltråd" mellan öglorna.

Visst blev det bra när man klippte ut det längs kanterna, jag tyckte det blev jättesnyggt!

Kram Marie

My Lovely Things sa...

Tack för ditt svar! Har redan köpt färg. Ska måla ett litet slagbord enligt den metod som du rekomenderar. Är astmatiker. Tål inte starka färg dofter. Måste välja miljövänliga färger-de luktar ju lite mindre. Har fått hem skänken och skåpet, titta in om du vill.
Kram Anna

Unknown sa...

Halli hallå!
Ser att du oxå har gått loss med en vit pensel hi-hi...läckert!! Det roliga är...när man väl börjar..vill man ha vitt överallt! hi-hi...=) Ha det så mysigt uppe i Stockholm och lycka till med inköpen.kramar Malin

Skatan sa...

Godkväll! Vad du jobbar och står i! Fint blir det. Jättefint...skulle gärna byta hall med dig : ) Även om den var beige/gul! Den är fin den med, menar jag.

Nu skall jag gå och koja. VI hörs och syns i rymten...en annan dag.

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era fina kommentarer,jag läser alla..
Kram Anette

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Åhh..va fint de blev..
Ett sånt underbart hem ni har.
Vill också ;)

Kram Hanna

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hej!
Såg ditt hem för första gången i Lantliv och upptäckte sen att du och många andra bloggar om inredning i min favoritstil. Nu har jag till och med själv startat en blogg, det verkar så himla kul :)
Hur som helst, vad fint du gör och vilka fina bilder! Jag är en stammis-besökare här och blir väldigt inspirerad av dina projekt!
Vänliga hälsn Kerstin

Anonym sa...

hello,
I am french, and I'd like to know where can I find the poster which is on your blog, condilien ende be.
do you know what does it means?

thanks a lot,
virginie
mifl@hotmail.fr