fredag 1 februari 2008

Alla tidningar ....

Jaa ni..alla dessa inrednings tidningar som man inte kan vara utan...men var ska man ha alla ?
Nu har jag i alla fall gjort en rensning , här på stolen ligger alla Julnumren...dom samlar jag ihop och sätter bland jul sakerna , så till advents tiden tas dom fram..hur gör ni andra med era Julnummer ? Och alla andra tidningar..jaa ..dom ligger uppstaplade i högar både här o där...


Vitt och fint i sovrummet..åhh, vad jag är glad att jag offrade några semesterdagar för två sommrar sen och målade hela sovrummet vitt...det är så ljust o fint..


på knopphängaren i sovrummet..där hänger just nu en dopklänning och en egenhändigt gjord eucalyptus krans...


jag visar 1700-tals rullgardinen som jag målade en krans på (med vit textilfärg) den gjorde jag för många år sen..men den hänger med ännu i dotterns rum (fastän hon är modern i sin stil..)
Det var allt för idag..och det är redan Fredag !!
Ha det så bra alla Kram Anette

76 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så fin gardin! Har du målat olivkransen på fri hand eller använd någon förlaga?

Anonym sa...

Gomorron Anette! Samma högar med inredningstidningar hos mig med. Jag har en gammal kista i vardagsrummet som jag lägger sorterade högar med de finaste tidningarna på. Julnumren får stå i tidningsboxar som jag köper på IKEA.Oj så fin din dötters rillgardin är. Jag gillar det enkla snygga i gardinväg även om jag aldig anammat panellängder. Det passar inte in i min miljö. Men sammet är inte fel! I dag tjuter snöstormen runt husknuten så det är skönt att i dag blir det ingen långstyrning, men jag har en väninna som sover på rosenörat just nu och som senare idag ska köra 80mil hem.Hon är inte heller bangen! Må vi alla ha en härlig helg! Kram.

LantlivsAnette sa...

Maja gräddnos : Här viner det också runt husknuten...snön yr !!
Ha en härlig helg du också,jag är ledig så det blir till att dyka i vit färgs burken..hii..hii

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ja , vad gör man av alla tidningar ...
Jag sparar vissa tidnigar ,i andra klipper jag ur det jag vill spara och sätter in i klippböcker ( den , klippbokshögen börjar oxå växa kämpahög ). Men sorterar årtidsvis gör jag oxå , tack gode gud för min kökssoffa , den rymmer mycket :-)
Ha en riktigt god helg Anette , nu ska njuta en stund av dina bilder !
Kram/EnFebrigLotta

me and alice sa...

Hej Anette!
Mysigt att du e ledig!! Ledig o ledig, du blir väl till o måla hela dagen...hi,hi.
Ja du...tidningar! Samma problem här. Ligger högvis överallt. Har så svårt att rensa bort dom. Men i somras satte jag mig ner o tog bort de allra äldsta. Inte för att det märks... Gör som du , har alla julnummer på ett ställe och sent på hösten åker dom fram.
Vilket vackert sovrum! Så fint med de gamla dopklänningarna.
kramis Susanne

Vardagslycka sa...

Ja, alla dessa tidningar... jag samlar på hög. Förra våren hade jag ett "rensarryck" och kastade en stor kasse med inredningstidningar! Gissa om jag har ångrat mig många gånger!
Ha en skön helg! Kram, Carina

Hanna i Det stora grå huset sa...

Ja du, det där med tidningar är ett gissel tycker jag... Men bra idé att lägga julnumren med julsakerna! Letar alltid efter dem när det börjar nalkas jul.
Ser jättefint ut med det vita i ditt sovrum. Och att jag inte ens tänkt på att ha en volangdyna till min karmstol... Tack för det... ;-)
Ha en trevlig helg!
Kram Hanna

Mys liv och hem sa...

Jättefina och ljusa bilder.Jag byter ut mina tidningar och lämnar dem till Röda Korset och hittar nya där och på loppis.De bästa sparar jag ..Trevlig helg!

Anonym sa...

Tidigare sparade jag alla mina inredningstidningar. Till slut hade jag en klädkammare full av dem och då började istället riva ut de artiklar jag tycker är bra och slänga bort resten. Artiklarna jag sparar sätter jag in i en pärm efter olika kategorier. När jag känner mig sugen tar jag fram pärmen och sitter och bläddrar bland alla mina favoritreportage, samlade på ett och samma ställe!

/Pernilla

Anonym sa...

Högar finns hos mig oxå. Jultidningar dock för sig. Har tänkt att göra som ovanstående skriver. Klippa ut favoriter och göra en egen inredningsbok att bläddra i. Vem bryr sig om all reklam :) Ha en underbar helg!
//Z

Anonym sa...

Hej Anette
Jag dessa tidningar....
mina har jag samlat i högar på en gammal hylla sorterat efter årgångar, det är ganska kul att gå tillbaka några år och kika i dom.

ha en trevlig helg och ledig dag för den delen

Pernilla

Anna sa...

Hej Anette!

Jaa du dessa inredningstidningar!
Jag brukar rensa ut de ex som jag inte tycker ger ngn inspiration, och resten har jag skaffat en tidningsgömma till! Hade med den på ett inlägg hos mig för lite sen.Det är en vitmålad stor låda med text på...

Så ljust och vackert du har i sovrummet! Den dopklänningen är ju bara sååå ljuvlig! Rullgardinen är verligen vacker, så fint med kransen på!

ps - får lite fler gammla brev idag som jag kan skicka nästa vecka:)

Kram
:)Anna

Evelinas hus sa...

Här ligger också tidningstravar här och där. Smart idé med jultidningarna. Vad mycket fint du visar, rullgardinen är jättefin.
Trevlig helg.
Kram Caroline

My Lovely Things sa...

du har det så mysigt så. Verkligen ett trevligt sovrum..mitt sovrum är ljust creamfärgat...med vit järnsäng..
Nu är min lilla pysselvrå på min blogg...
jo, jultidningarna de sparar jag....plockar fram dem ett tag innan advent och upptäcker massor som jag inte tänkte på förra året...
Kramoch ha en härlig helg...ja ska jobba jag!!!

Jennyshemochharmoni sa...

Vad fint du har gjort i ert sovrum! Härlig bild med knoppbrädan också, sååå fint! Ha en toppenbra helg Anette! KRAM

Anonym sa...

Ja det blir fort mange blader å finne plass til...! Jeg pleier å klippe ut det jeg vil spare på, og samle det i utklippsbøker. Jeg har en egen for juleinspirasjon, som jeg tar frem hvert år før jul, og finner gode tips og ideer. Det blir fort mange utklippsbøker også, men det tar litt mindre plass i hvert fall ;) Ha en fin helg! Synnøve :)

En inredoholic sa...

Jag samlar mina i breda tidskriftsamlare.. snyggt på kontoret och så kan man ha en för bara jul... finns på granit, gillar att de är breda...

Vita är de såklart :)

Eller kan man ju finna en vacker gammal låda.

Härligt med vitt sovrum, skulle inte kunna ha det på annat sätt.

Ha en skön helg
Kram
Jannice

Färjtorp sa...

Ja ooooj vad man har tidningar i mängder...de senaste nr hänger på väggen i min tidningshylla i köket, men resten lite varstans...
Skåparna är fulla kan man väl säga! Vill inte slänga bort dem heller.
Jultidningarna ligger på vinden i en byrå, de tas fram här med till advent. Den högen ökas på för varje år oxå, haha.
Ha en härlig fredag.
I Piteå blåser det rejält kan jag meddela.
Kram Johanna.

Eleonora sa...

Ja, veckorna rusar iväg fort - det är bara fredag och måndag tycker jag.
Härligt sovrum du har, jättefräscht!

Har just gått igenom gamla tidningar hem/mode/trädgård som är mitt intresse. För det mesta slänger jag förra årets (efter genomgång och urklipp) men Lantliv och Må Bra sparar jag på samtliga nummer.

Skön helg söta du och kramis

Vanilladreams and humblebees sa...

Godmorgon! Jag ville titta in till dig och säga att du har ett av dom finaste hem jag har sett! Jag har följt din blogg långt innan jag gjorde min egen... såg dig självklart i Lantliv också! Så underbar och numera rikskänd tvättstuga! :)

Kramar och trevlig helg!
Jenny
--<-@

Lisas torp sa...

Ja du, alla tidningar som blir! Var gör man av dem? Ibland när jag är riktigt ambitiös brukar jag klippa ur de goaste reportagen och sätta in i en pärm...men, men...inte alltid det funkar!:)

Så vackert sovrum du har och gardinen - så himla fyndigt att måla dit kransen sådär!! Så snyggt det blev!

Jodå, Old Touch passerar jag varje dag på väg till jobbet, och alla de andra mysiga affärerna på den gatan: Hemtrevligt, Evensen, Jerner - alla på samma ställe! Jag bor ju dessutom i närheten, men inte tusan går jag dit så ofta, men nu under stambytet håller jag mej nog hemifrån, de kan de ju få bli mitt andra hem!!:-)

Ha en skön helg!!

Kram

Lisa

Linneagården sa...

Jättesöt & personlig gardin din dotter har.
Tidningar ja!....man har ju en hel del. Jag gör som dig & lägger bort alla julnr. & sedan har jag en gammal höstol där det ligger ett gäng. Några få -de nyaste, brukar jag ha liggandes framme.
Tack för fina bilder från ditt hem.
Trevlig helg. Kramar //madelene

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja, ditt sovrum är verkligen så himmelskt vackert! Vitt och fräscht också. Snygg gardin och den lilla runda kudden är fin. Ja, tidningar ja, ett dilemma.... jag brukar spara de bästa med de bästa numren, tom i flera år men sen så får man nog lov att slänga de flesta, annars druknar man... Ha en toppenhelg, jag byter inlägg i morg! Mari.

Designe sa...

Så vitt och fräscht och fint med monogrammet! Sött med gardinen oxå! Ja sina inredningstidningar vill man ju inte slänga så det ligger en hög i en garderob, en hög i en korg, en hög i en sockerlåda, i ett skåp och under vardagsrumsbordet men jag letar efter någon bra förvaring för jag vill ha dom lätt-tillgängliga så man kan slå upp dom vid behov..de är ju som ens egen inredningsbibel! :) Ha en trevlig helg! Kram

Handplockat sa...

Kram Vännen jooo du häääär finns det högar med Inredningstidningar

=) Julnummren vilar i en egen hög i spegelskåpet i Vardagsrummet=)

Ert sovrum är ju så fint "glad för Kurirens rundtur med tv kameran" så jag fick se flera hela delar av huset Den runturen njuter jag av ännu

här yyyyr snön och snart är "huset" i butiken färdig väntar på några tapeter bara... sen kommer bilder på det jag lovar...

Har ni det börjat dyka upp några formexvaror?

Stora fredagskramen

Min Skattkammare sa...

Mina tidningar är aldrig där dom ska vara. Senast i går frågade jag Lasse lite surt om han slängt några av mina tidningar, jag vill ha dom till att hämta mer inspiration, men det hade han inte......minsann!!
Här är det lika inbjudande som vanligt.......mmmmmmm.
Nu måste du kika in hos mig så får du se........hi hii!
Jag skulle vänta med mitt inlägg, men bilen startade inte, och Lasse sa att jag skulle vänta en stund och prova igen. jag skulle ut på min skogsrunda......solen skiner så fint och jag tror vi är mitt i mellan två oväder så det är bråttom. Nu ska jag prova starta den igen!
Må så gott, vännen!
Kram Kicki

smultrongården sa...

Men det är ju inte klokt! Jag tror tusan du är tankeläsare... Hade precis samma fråga själv med tidningarna. Hela mitt vardagsrum är helt fullt på golvet idag. Jag sorterar dom för tusende gången känns det som... Jag köper sjukligt mycket tidningar. Och dessvärre är de flesta så bra att man vill behålla dom. Ojojoj - vad ska vi göra nu när tidningarna håller på att ta över våra hem?? Bygga en tidningsbod kanske..?
Nej, nu struntar jag i dom ett tag & åker på badhuset m Fabbe & lite kompisar, vi hörs! Kramar

Anonym sa...

Hej!

Jag köper mappar på Ikea som jag ställer mina inredningstidningar i,och skriver på ryggen vad dom innehåller.
Sen har jag alla stående i bokhyllan i gästrummet.
Lätt att ta fram och kika i, när inredningstorkan infinner sej..:)

Mvh Bettan i Herrljunga

Stämningsfullt sa...

Vilken fin gardin!
Jag klurar också på vart jag ska göra av alla tidningar. Måste också rensa och hitta på ett bra ställe där lla kan vara samlade.
Ha en bra dag!
Kram.

Majas mammelucker sa...

Underbart med fredag!!
Tänk om man fick sitta och njuta i ditt fina hus med en kopp te och bara prata iredning och njuta ..du har så mycket ideer.Har bestämt att måla om sovrummet vitt det är så rogivande..Vi har grönt i sovrummet med en bred änglabord,jättefint men ut med det mörka in med det ljusa..
Vi ska sätta ohyvlade brädor på ena väggen bakom sängen det blir toppen.Det värsta att jag vill ha det på en gång ..helst igår..
Ha en underbar fredag Kram Maria

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Ja du Anette det blir många tidningar..smart att för vara dem efter årstider å högtider. Mina ligger både här å där i högar. Blir så trött på det, men kan bara inte göra mig av med dem, vill ha alla kvar *L*

Ha en mysig fredag!

Kram Benita

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej igen!

Jag länkar dig, hoppas det är okej?! Din blogg är bara så underbar!!!

Kramkram B

cicci sa...

Visst kan man få panik på alla tidningar ibland. jag har spridit ut mina i diverse sockerlådor och mindre kistor dock noggrant sorterade så att jag vet var jag ska kika när jag letar efter något.
Jag gillar din gardin skarpt, kom på att jag har en schablon hemma som skulle bli jättefin. hem och pyssal, ha en skön helg!
Kram Cicci

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken tur att dottern låter gardinen hänga kvar! DEn är ju så fin och så passar det ju bra att blanda modernt och gammaldags!

Tidningarna ja....Jag rensade bort alla mina då vi flyttade hit 2005, det var ALLA nummer av Allt i hemmet och Hus & hem från 1999-2005 och en hel del andra som kom och gick i perioder. En rensning gjorde jag förra våren...När jag slänger drar jag ut favoritsidor, tips och reportage, dessa sparar jag i plastfickor i en pärm. Sambon får alltid ett skrämt uttryck i ögonen då jag kommer med pärmen under armen...*fniss*....
Ha en go helg! Stor kram!

Randi sa...

Stemningsfulle og koselige bilder. Den rulle gardinen var fin!!

Du får kose deg der du er i Sverige. Håper dere får en fin fin fredagskveld.

Klem

Linnestinalund sa...

vackra saker...!
Här samlas det också på tidningar minsann!
Det som jag såg en gång hemma hos någon var EN HEL VÄGG med hyllor där det enbart fanns tidningar med vita ryggar, väldigt effektfullt och fint, sen är det ju en annan sak om man har väggyta att avsätta för sånt!

vitating sa...

Hej!
LJUVLIG BLOGG!!! Har tittat in snabbt bara, nu har ju suttit LÄNGE och kikat på allt fint!!!! Inredningshormonerna sätter fart på mig i kroppen efter detta besöket, hi hi!! Ska länka till dig genast, kommer garanterat tilbax, tack!!

Kram Vitating

Ann-Catrin sa...

Haha.. du är för gullig du...hökögonen på dig.
ja jag tog bilderna härom dagen när jag var ledig..den tiden är det bra ljus...
Nej vi har ju inget direkt gammalt kök.. det v ar det när vi flyttade in för snart 18 år sedan.. men hu så opraktiskt.. det funkade inte alls med småbarn och så.. så vi slog igen dörren från hall och öppnade upp till vardagsrummet istället..nu när barnen är stora kan jag ibland drömma mig tillbaka.. för det var ett mysigt kök med serveringsskänk och skafferi.men väldigt pyttigt!!
Jag tycker du har ett underbart ljus i dina bilder..din gardin den skulle jag allt vilja ha...du har verkligen näsa för det vackra här i livet..och med risk för att låta tjatig.. så spelar du i en helt annan liga..med ditt sanlöst vackra hem...där kommer jag inte ens i närheten!!
Ha en fin helg nu... kramar A-C

MODERN COUNTRY sa...

Jaha, hva gjør jeg med bladene...akkurat nå ligger de stablet etter dato i en stor kasse, men jeg må nok som du rense ut litt før jeg flytter. Det er bare det at det er så vanskelig å kaste noen!! Æj, alle er jo like flotte...svårt!
Så deilig og lyst det er på ditt soverom, jeg kan skjønne du bare nyter av det herlige lyset! I neste hus skal jeg ha det hvitt overalt, og gubben kan ikke gjøre noe annet enn å hjelpe til,hihi..

Du, kom bare innom for å sjekke malerskolen din jeg, i helgen skal vi male skap. Håper jeg lykkes, for jeg vil ikke kludre de vakre skapene til.

Ha en toppen helg!
Klemmer, Aina

Sagalisa sa...

Jaaa!!!var ska man göra av med alla tidningar,de är ju överallt!Får se om ngn kommer med en bra lösning.
Trevli helg Anna

Anonym sa...

Hej Anette!

Jag har ett litet förråd där jag har mina tidningar årsvis och namnvis. Sen sätter jag post-it lappar på sånt som jag gillar extra mycket. Den sticker upp lite grann så att jag kan skriva vad det är där. Ofta så letar man sig tokig efter någon speciell bild utan att komma ihåg var man såg den. Det har ju blivit en del nummer med åren...
Trevlig helg!

Kram

Paula

White Season sa...

Hallå där! Alla Lantlivstidningar är en klass för sig dom får ligga i särskilda fina trälådor i glasverandan, där passar dom perfekt, och hela tiden dekorerar jag med en upplagd sida på något bord, jag tycker det blir så fint... Vad fint i sovrummet och vilken fin krans, var får man tag på dom bladen, i blomsteraffären? Önskar dig en trevlig helg, Kram Malin

Kamomilla sa...

Jag förvarar också julnumren skilt, men av de andra börjar det bli ganska så många... Försöker gallra bort de äldsta. Innan jag kastar dem så klipper jag ut alla "pärlor" Försöker bara spara från de 5 senaste åren, men det är mycket det...

Fina ljusa bilder du visar. Gardinen är för söt... :)

Sallys hus sa...

Hallå där!
man blir väldans nyfiken på att få se ännu mer av dotterns rum......
ser inte så särskillt modernt ut än så länge.....trä golv, säng kappa och handmålad rullis......fniss......
Ja du alla dessa tidningar.....de blir ju bara fler och fler.
Jag sorterar mina efter tidning och år....alltså Lantliv i en hög...osv....det där med att plocka undan jultidningarna var ju ingen dum idé.....då försvinner ju några..
Tänkte att jag skulle ta mig tid och blädra igenom alla...det finns säkert rätt många som man kan slänga.
Har travar nere i källaren också....phu!
jag jobbar i Kumla ända till 19.30.
fast jag får ingenting gjort!!
Vill bara hem och städa och måla.
Gubben lovade i morse att ta ner väggen i butiken på söndag....hoppas han kommer ihåg det då!!!
Sedan är det bara att måla o måla.....snart klart!!
Ska bli så skönt!!
Ha en härlig helg!
Kram Katarina

Anonym sa...

Ja, du Anette, tidningshögarna dom liksom bara växer och växer, jag kan inte förstå! :-) Och tidningshögar är inte så stabila heller, dom halkar lätt ut när man stöter till dom, och då brukar det kunna komma en liten svordom... Så nu förtiden så ligger dom sorterade i olika vita lådor med lock, och jultidningarna har självklart en alldeles egen vit låda som tas fram i november någon gång. Så gör jag och än så länge funkar det, men lådorna blir ju till slut fulla, och jag är så dålig på att slänga...

Har du målat på gardinen på fri hand? Skulle inte förvåna mig... Den var så himla fin, precis som allt annat!

Ha en alldeles underbar helg!

Kramar Camilla i Örebro

Karin Krut sa...

Gardinen är jättefin. Ert sovrum ser verkligen mysigt ut och den runda kudden är verkligen underbar. Jag har gått runt och klurat på om jag ska försöka mig på att sy en men jag har inte fått ändan ur riktigt än, dom är jättefina :)

Mina tidningar ligger i högar överallt ;) En del högar är fina och en del inte alls ;)
Ha en skön helg
Kram Karin

Marie sa...

Ja, tidningar har man ju några stycken, hihi. De flesta står i tidskriftssamlare i bokhyllan, man slipper att se dem då vi har dörrar framför. Annars har jag en korg i sovrummet med sådana som jag gärna läser om och om igen. Jultidningarna har jag i en särskild låda som får komma fram i november.

Gardinen i dotterns rum är jättevacker!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Ps.Anette, har du någon mailadress där man kan nå dig?

P-lina sa...

Åhh så fin rullgardinen är....
Älskar din blog o alla fina bilder!!!

Tack för titten!

Ang tidningarna så har jag inget tips.... har inga själv :-(. Har dock en uppsjö av bodybuildings tidnigar eftersom jag hade det som intresse förut.Har lagt dom i lådor som jag aldrig tittar i så varför spara dom egentligen....tack för påminnelsen.Nu ska dom UT! ;-)

Ängladröm sa...

Hejsan, oj va´fin gardin. Ja, högen med dessa tidningar är ju inte liten. Mina förvaras i märkta tidskriftssamlare som står fint uppradade i "datarummet". Enkla att ta fram om man blir sugen att bläddra i.
Kram Catharina

♥ Pia... sa...

Hej..ja jag önskade att jag hade någon bra lösning på alla mina tidningar..de börjar ta över....:)..mina ligger uppstaplade i två gamla trädrickbackar..nu har jag fått den där lille killen(hans papp kommer imorn:) till att sova..så nu blir det en stund över till blogg.....sen blir det till att knoppa själv..för känner jag den lille väl så slår han upp de blå..väldigt tidigt...du är otrolig...rullisen var super...vilken blick du har för allt.du kommer med nåt nytt hela tiden..tar dina ideér aldrig slut:)..ha en härlig helg..kram från men och selma...PIA

lottens vita och gröna sa...

hallå där! skrev om i mitt inlägg idag om hur du inspirerat mig med att måla på textilier, den lilla kransen som du nu målat är jättevacker! underbart sovrum!
kram lotten

Marita sa...

Vilka inspirerande bilder idag! Du har ett underbart sovrum! Vi besökte din butik i veckan och jag blev helt såld på dina tyger, fräscht och härligt sortiment! Jag fick mycket inspiration och kommer säkert tillbaka.
Ha en trevlig helg
Marita

My Lovely Things sa...

Lycka till med målningen idag!!!!
kram Anna

♥ Pia... sa...

Hejsan ..joooo då mycket riktigt så slog han upp sina blååa ögon kl6...en lördagsmorgon..jo ja tackar jag:)..han skulle se på bolli.(bolibompa) men då sa jag..näää inte kl 6 du får vänta till kl8 ..Han blev sur.. fick honom att vara lite tyst och sova..räv till kl 7.30 inte dåligt va?..jag skyllde på att selma sov så jhan skulle vara tyst..och inte väck henne....nu har vi ätit frukost..och som lite gottigt efteråt...skulle han ha kividivikex...tydligen var det svårt att säga digistivekex:)...så ddet blir måla av idag med..vad ska du måla då? och NÄR får vi se fönstret..blev det bra...va kul..och skicka hit din händiga man ett tag:)....fyller i morgon:)...med kalas och chokladtårta:)..nu till någon som kallar på mej..får visst inte sitta här längre..nu han jag bara en blogg..typiskt..jag som vill både hit och dit...får ta en sväng när hans somnat ikvälll...tjingeling...PIA...bara 50 än....

mig & alice sa...

Gomorron Anette.

Bara älskar din dotters rullgardin, enkel och vacker :-)

Inredningstidningar ja, de ligger mest i högar överallt, men i vårt pågående projekt i vardagsrummet ska jag ha en lösning för det :-). Du får se sedan när det blir klart fniss.

Annars brukar jag en eller två gånger per år gå igenom tidningarna (det blir lååånga genomgångar eftersom man lätt fastnar, hihi)

Om det då tex är en tidning som jag bara gillar kanske ett reportage i så river jag helt sonika ur det och sätter det i en pärm.

Vilket år som helst ska jag även ha ett register, du vet, läckra tvättstugor....m.m. ;-).

Kramisar till dig, nu ska jag ner til butiken.
Melinda

K A T A R I N A sa...

Hej Anette! Jag har i flera år rivit ur det bästa och sätter i plastfickor i pärmar och det har blivit ngr pärmar nu :-D

Annars har jag de färskaste tidningarna i en stor korg vid sängen på golvet, sen går jag igenom den då och då.

Kram från Översnöade Ökx

fyra vindar sa...

så tokfina bilder...blir så inspirerad! att man kan bli så barnsligt lycklig av lite vita bilder.
fina ting från mässan oxå. blev ingen formex för mig denna gång men får nog pipa dit till hösten!
....o tänka sig att du har bott i ljby...ja världen är som sagt var...liten. ha d lovely/miss sophie

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Så vitt och fint du har det!! känns att vi är på rätt sida av vintern nu. Kram

Katarina sa...

Hej på dig :)
Så fint du alltid har att visa Anette:)
VAd jag har saknat bloggandet se sista dagarna, du anar inte.

Nu tar vi det lite lugnt o ser vad som skall hända här näst med Josefine, op blir det nog:(

Gösta håller på för fullt uppe i hennes rum, Prioritet nr 1 !!!!

Ha en toppenskön helg , kaffe på måndagmorgon...? Jag bjur;)

Kram Katarina

Min Skattkammare sa...

God lördag!
Nu är jag här igen och tassar runt.....hi hi!
Vad fint det är det där du målat på gardinen! Textilfärg sa du.....? Köper du det på panduro?
Vad snällt du berömmer mina tavlor.....tack! Jag är ju så imponerad över din sykonst, är själv urusel på den punkten, och snabb är du!
Jag förstår att du tycker om din dopklänning, den är verkligen jättefin! Men såna skulle du ju kunna sy själv och sälja.........!
Och så älskar jag din kudde........vilken tur då att jag kan titta in här och beundra den! hi hi
Här har det varit riktigt snöoväder, kunderna lyste med sin frånvaro, men nu har den nog bedarrat tror jag.......
BLÄÄ för snö, och åter BLÄÄ.....
Jag vill lyssna till koltrastens vårsång, höra takdropp.......ta en fika i vårsolen.
Men det kommer.........snart.
Stor kram till dig!
Ha´en skön lördagkväll!

Engsroom sa...

Tidningar blir en del. Jag spar två år bakåt de övriga tidningarna då river jag ur det som jag ska göra eller ha kvar som en ide. Har satt in alla min urklipp i pärmar under kategorier så när jag ska inspiration för badrum så är det bara att kika där inte bläddra i alla tidningar för att leta rätt på vart just den där artikeln var.
hälsningar Ella

Anonym sa...

hej anette! tack för din fina kommentar! Jag älskar de broderierna på tunikan och klänningen, funderar på att beställa tunikan, den är såå fin.

Vilka fina bilder du visar. du verkar ha det såå vackert hemma, lugnande med ljus färgskala. Kommer nog att bli liknande färger i vårat hus. Vad duktig du är, som har målat rullgardinen. Tänk om man var så händig!

Jag har också problem med vart jag ska förvara alla mina älskade inredningstidningar, men jag ska ha dem i vita rottingkorgar på kontoret tror jag!

Ha en underbar lördag, Anette!

Kram Sara

Ina sa...

Hi, hi jag vet det har blivit ett antal tidningar genom åren. Jag har mina i högar i bokhyllan bl a. Nänns inte slänga någon för jag går ofta tillbaka och bläddrar om det är något särskilt jag vill få tips om eller bara för att njuta av fina bilder. Man har ju sina favoritreportage, ett av de är från ditt hem som jag kikat många gånger på.
Jultidningarna ligger tillsammans med de andra men det var ju en bra idé att sortera bort de och ta fram de till jul.
Vackra bilder som vanligt bjuder du på också, fönstret i hallen blev ju såå fint!! Önskar vi också kunde göra så någonstans här i huset men det finns ingen passande vägg tyvärr...
Kram Ina

Jennys Vita Villervalla sa...

Ja... dessa tidningar kan man bara inte leva utan:)
Inte bloggandet heller...
Kram
Jenny

Lilla Blanka sa...

Jag brukar riva ur det som jag tycker är extra bra i mina inredningstidningar och samla i en inspirationsmapp, för det blir så enormt mycket tidningar annars och så tycker jag det är "tungt" att börja rota bland gamla tidningar efter nåt speciellt jag sett/gillar :)
Kram
Mia
PS Fin rullgardin och trycket du gjort är såå fint!

LOPPISLIV sa...

Ja inredningstidningar kan man få högar av...har en korg i tv rummet full men jag har i flera år samlat/rivit bort de reportage jag tycker bäst om efter hand och satt i genomskinliga plastfickor och in i pärmar...har 4 knökfulla pärmar vi det här laget med mina absoluta favoriter i och som jag bläddrar i mest varje dag...bra att ha allt samlat....och så har jag en hel ikealåda med sånt som jag sparat och ev ska sätta in...har blivit som en hobby att gå igenom tidningarna när högen blir för stor.......Blir så sugen på att måla vitt i vårt sovrum när jag ser dina vita väggar...kanske ska offra en semesterdag eller två nästa semester :-) Trevlig helg...Kram Paula

Käranån sa...

Vilken underbar bild från ert sovrum, kudden är ljuvlig!! (alla bilder är fina, såklart..)
Jag håller i mina handarbets/inrednings tidningar med händer o tänder..förstår inte varför, det är hur många som hälst som jag kunde ge bort eller föra till nåt väntrum på sjukhuset, men icke, det kan ju finnas nåt som jag verkligen behööööver i dom tidningarna..men en dag är man ju bara tvungen att rensa!!

Lisas torp sa...

Klart jag tittar in på
"Hemtrevligt" och kollar hyllan!

Omsättningen är ganska snabb i den affären - de målar möbler på beställning, så det kan ju också vara någon som lämnat in den för målning.
Smart affärsidé - eller hur?:)

Ha en skön söndag!

Kram

Lisa

K A T A R I N A sa...

Hej Anette!
VAd tror du om torsdag 14 feb?
Då är jag ledig och kan komma ner på förmiddan, kanske vid kl 11 eller nåt, vad passar dig?

Kram
Katarina

Majas mammelucker sa...

Hej Anette!
Hoppas helgen varit bra..och att du fått lite tipps om tidningarna..
Ha en skön kväll! Kram Maria

Liten Bod sa...

Hej Anette! Jag köper alldeles för många tidningar... Ofta blir jag lite besviken, det kanske är ett eller två reportage jag gillar. Därför river jag ut de sidorna, klipper dem lite finare, häftar ihop dem och delar upp dem i plastmappar. Pärmar blir så svårt när det är på båda sidorna ibland tycker jag. Jag har delat upp dem på t ex lantligt, marint, jul, gör-själv, fina bilder, funkis, utländska hem mm. Konstigt nog minns jag ungefär var en viss bild hamnat när jag vill ha tag i den. Tack för tipset om den fina grå nyansen i er butik! Den så härlig tycker jag. Jag köpte mig en burk Servalac Aqua Matt i den nyansen. Jättebra färg att måla med, torkar lika fort som grundfärg och blir lika matt, men går att torka av. Svara gärna på min läsarfråga om du hinner! Kram, Tina

linnea-maria sa...

Hejsan
Jag sorterar mina tidningar efter årstid och läser gamla nummer när årstiden är inne. Det är recycling det. fin eucalyptuskrans! Ha en trevlig vecka /linnea-maria

Wickans värld sa...

Ja, man ska då inte kasta dom...
Men det är sånt som man kommer på NÄR man har kastat... Håller nog på de gamla, "kan vara bra att ha"... =)

Fast jag rensar efter några år, måste jag ändå säga!!

LantlivsAnette sa...

Tack all för era fina kommentarer..jag förstod att vi bloggare har en uppsjö av tidningar !!
Kram Anette

Minnelita sa...

Hei. Du skulle sett min stabel med blad/tidningar. Mannen i huset var lei av alle bladene så jeg samlet dem i to stabler ved siden av hverandre.2stk à 1,5 m. Helt sykt hvor mye penger man bruker på blad, men er jo avhengig. Ha en fin dag.

Tvert-om-tanten sa...

Noen sier at man savner aldri ting man kvitter seg med, hm... det er ikke min erfaring. I et anfall av oppryddingsiver ga jeg bort en diger haug med innredningsblader, det var jo en god gjerning, og det gikk veldig bra en stund... Helt til jeg begynte å savne dem... Kom til å tenke på forskjellige reportasjer (særlig fra Lantliv!) og skulle så gjerne sett dem igjen. Spurte forsiktig min venninne om hun kanskje kunne returnere dem til meg etterhvert... Problemet var at de allerede hadde havnet hos tredjemann, og man kan vel ikke akkurat løpe bygda rundt etter sine avlagte interiørblader, heller..

Hjertesukk,
Lena