fredag 18 april 2008

Välkommen in till vår web shop !

Äntligen ! Nu är vår web shop klar...Alla är hjärtligt Välkomna klicka här MY HOME så kommer du in till vår butik . Jag hoppas att du hittar något som du tycker om . Sakerna som finns där finns även i vår butik i Kalix. Är det något du undrar över så är det bara att ringa till oss i butiken...

Jag pyntade lite hemma igår..kan man inte bära ut trädgårds möblerna (vi har så mycket snö ännu....) så får man väl bära in dom...nääee riktigt så var det ju inte...men en stol tog jag in i alla fall..den har jag ställt i sovrummet med en röd randig dyna på och en vit quiltad pläd , dom finns i web shopen nu...

På trådunderlägget satte jag två ljuslyktor , den ena har jag vatten i och en slinga av grönt...allt detta finns också i web shopen nu...


Ett kors och min vita pläd..finns också i web shopen...



Kolla vilka fina gammeldags klämmor , jag hängde en röd vit handduk och ett dekorations papper i dom..finns i web shopen också...




Litet fint emblem på ett papper...finns i web shopen...



Men vad är detta för en lurvig vit sak..hii..hii....Lill Nisse..han finns också i web shopen..jooo..det är sant..och nu kommer en liten tävling här !!! Den som kan säga vart Nisse finns i web shopen..under vilka kategorier ...han eller hon vinner ett fint pris från vår butik !
Lämna en kommentar om svaret så har du chans att vinna !!! Vinnaren dras på Söndag kväll...


Nu var det ju bilder från Modevisningen som jag skulle visa, det hade jag ju lovat..här ser ni lite av vår dekoration , jag och syrran dekorerade ju vid scenen...


Massor av folk kom det ...över 350 st !!! Vår Galleria är stor så det blev inte trångt...I det svarta tältet där längst bak, det var där modellerna bytte om..och där började scenen...



Vi bjöds på fart och flärd i 45 min...Vackra kläder och tillbehör till hög musik..kan ni höra Charlotte Perrelli sjunga` Hero´ ändå till er !!!
Jahapp..ojj vad mycket det blev i detta inlägget..glöm inte bort att scrolla upp och gå in i web shopen...jag hoppas att allt ska vara i sin ordning där...vi är ju som sagt nybörjare...alla är vi ju barn i början eller hur ?
Ha det nu så bra alla och det är ju redan Fredag så glöm inte bort Fredags fikat...
Kram Anette

144 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Super....kanonfin webshop! Jättefint utformad!
Nisse är under kategorin plädar quiltar.....jag ser allt, hi hi!
Hoppas nu att det blir riktig fart på försäljningen!
Vad häftigt med modevisningen, och att det kom så mycket folk!
Förra inlägget är också så fint.
Jag har inte min dator så nära nu när jag sitter i butiken (bakom) och målar, så det blir lite si och så ibland med kommentarerna, och på kvällarna sitter Lasse där och kuckilurar, den rackarn, precis när jag ska sätta mig!!!
Visst är väl solen hos dig också nu?? Värmen är på gång.....
Kram till dig hela dan!!

Zizzi sa...

Vilken underbar webshop! Jag tittade bara in lite snabbt, men jag ska ta en lång shoppingtur lite senare. Nisse finns under kategorierna kuddar och under plädar&quiltar. Han är ju en riktigt tjusig fotomodell!
Kram cissi

K A T A R I N A sa...

Hej Anette!
Kul med webbutik!!! Och fin blev den.

Ha det gott i fredagssolen

Kramar
Katarina på nattskift

My Lovely Things sa...

godmorgon anette!!!

åh vilken fin stol..så trevlig och nätt...

fin fint du har piffat..sånt där underlägg ska jag köpa mig nån dag...
Så fint ni har dekorerat på visningen..låter som en lyckad kväll..nu ska jag spåra upp nisse...
hör av mig om var han finns i webben...
kram anna

Anonym sa...

Kul med en tävling! Jag är med :) Nisse finns med under "Kuddar" & "Plädar/Quiltar".

Fin shop förövrigt :)

My Lovely Things sa...

Åh vännen!!!
Grattis till en aaldelse fantastisk fin webb sida..Jag kan säga att jag vill nog ha allt där....så mycket fint..trådkorgar..zink...jag blir alldeles snurrig...

Just nu håller jag hårt i pengarna...sparar så jag kan ha med mig en slant på bloggträffen..Men jag återkommer senare med beställning...
Jo, nisse han finns under kategorin Plädar och Quiltar!!!

ha nu en go dag...
Kram anna

My Lovely Things sa...

kära nån nu missade jag en kategori..

nisse är med i..

kuddar och
Plädar / Quiltar
kRAM ANNA

My Lovely Things sa...

jaha du..nu var vi vist inne hos varandra samtidigt idag med...

krameli kram

Anonym sa...

Lycka till med internetbutiken! Men jag tycker faktiskt ni ska se över alla särskrivningarna som är på väldigt många artiklar. Det ger ett väldigt oproffsigt intryck.
Att det särskrivs i bloggen är väl okej men inte när det är en butik.
Tyvärr, så vet jag att väldigt många reagerar som jag fast jag är väl snäppet värre och handlar aldrig i någon butik där jag upptäckt en särskrivning. Extrem? Ja, visst! Men vad gör det, jag är ju bara en och ni har ju fler kunder.

Detta var bara ett tips!
Det är ingen avundsjuka så ni behöver inte lusläsa min text efter språkfel och skriftmissar och sedan påpeka detta för mig.

Ha en skön fredag!

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon!! va kul att butiken äntligen öppnat så att vi söderöver får ta del av er mysiga butik! Där fanns massor jag ville ha, klickade ner en hel del i kundvagnen, men fick sansa mig....det är iallafall två små saker beställda.....

Så kul det ser ut med visningen!!! Kul att det kom så mycket fint och era utsmyckningar ser så fina ut!

Hoppas att du har en skön helg framför dig och att våren jagar bort snön! Här nere ska det bli 10-15 grader och strålande sol enligt rapporterna.....

Stor kram till dig!

Vit Spets sa...

Hejsan!
Vilken otrolig fin webb shop! Den söta lilla lurviga Nisse finns under kategori Kuddar, den härliga golvpuffen & kategori Plädar & Quiltar, den gröna sammetspläden...
Modevisningen blev en succé förstår jag!
Måste nu tillbaka för att shoppa lite... hi hi..
Många kramar till Er
/Siv

Dubbelörn sa...

Grattis Lantlif!! Äntligen är du igång *ler*

Kramar

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj äntligen , som jag har väntat
;-)
Nu har jag inte tid att kommentera mer , nu ska jag in och kika och leta Nisse !!
Grattis och trevlig helg !!!
Kram /Lotta

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Hej igen !!
Nu tror jag att jag har hittat Nisse. Jag såg honom på kuddar och på plädar och quiltar !!
Oj vilken fin fin butik ni gjort , nu ska jag in och titta på riktigt :-)
Grattis än en gång !!!
Kram/Lotta

♥ Pia... sa...

Hej...SÅ Roligt:)...och jag som tänkte visa Nissebilden..vätar med det :)..och jag vet ju oxå var han är men det gillas ju inte...ha en rolig och kul dag fraämför dej nu..kommer kika in lite då och då för att se hur kommentarerna slår i taket:)...nu tar jag en annan bild......heeeeeeepå dej... ♥ ♥ ...PIA... och du sola skiner på oss idag:)

sommar-rummet sa...

Hej! Kul att web butiken blivit klar. Mycket vackert ni har att sälja!!! Har allt hittat Nisse jag oxå, han sitter så fint inne på kategorin: plädar & quiltar. Ha de gott! KRAM

Nettan sa...

Oj som vi har väntat, men nu ska jag kika in i eran web- butik en snabbis, ska åka till Örebro & shoppa lite kläder åt sonen & får kika mer senare ;0)..
Ha det gott & Fredagsfila blir det abslolut =0)...
Lycka till med eran Öppningsdag av Webbutiken !!!
Kram Nettan

Lila sa...

Halloj, vad ROLIGT med egen webshop. Vilken dröm. Var inne som hastigast och kika, MÅSTE dit igen och kolla runt. Verkar ju helt underbar.

Vad roligt att få se foton från modevisningen!

Ha en underbar helg.

Kramis Lila

Dubbelörn sa...

Har mailat dig ;)

Kram

Marie sa...

Hejsan!
Nu har jag varit inne och kikat efter Nisse. Han finns under kuddar och under plädar/quiltar. Butiken ser superfin ut, hittade flera saker som jag gärna skulle vilja ha!
Grattis till webbutiken och ha en trevlig helg!
Kramar Marie

Ps. Vad kul att få se bilder från modevisningen!

Cecilia sa...

Åh vad kul!!!Nu Ska det shoppas.... Kram cecilia

My White Cottage sa...

Åh, grattis till öppnandet av er webshop! Jag är superglad för nu kan även vi längst ner i Sverige shoppa från er fina butik!!!

Självklart vill jag ju ta chansen att vara med i er tävling! Jag hitta världens sötaste Nisse under kategorin Plädar och Quiltar!

Ha den bästa av helger
Kram Jenny

PS. Jag blev superinspirerad av ditt arrangemang med ljuslyktorna och murgrönan, hoppas det är ok att jag "lånar" den idéen!!?

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Anette!
...och grattis till öppnandet av webbutiken! Stort lycka till! Nisse har smugit sig in bland kuddar och plädar och ser ut att trivas förträffligt.
Önskar Dig en skön helg och hoppas solen skiner även i norra delarna av vårt avlånga land!

Kram från Karin i Körsbärsgården där huvudsakligen barnen och trädgården står på programmet idag och i eftermiddag blir det grillning. En härlig försmak av sommaren! :)

Vardagslycka sa...

Vad kul att ni är igång med nät-butiken! Jättefin är den. Jag har bara varit in en snabbis och kikat runt men jag kommer tillbaka. Såg massor med fina vill ha-saker!
Men Nisse hann jag med att se, han finns under kategorin plädar och qviltar.
Ha nu en härlig helg och hoppas ni får en bra start med webb-butiken!
Kram, Carina

Anonym sa...

Nämen vad roligt Anette, jag önskar er all lycka till med webshopen, den ser så fin och välfylld ut, måste nog beställa något;))
Och lilla Nisse såg jag satt på en golvpuff under "kuddkategorin" och såg ut att mysa jätte mycket.

Ha en skön helg med inte alltför mycket jobb....)

Kram Pernilla

hemtrevnad marie sa...

Åååhhh vad roligt att ni öppnat webshopen!!
Så mycket fint att man blir alldeles snurrig!!
Jag funderade på de där stolöverdragen, som du tipsade om för ett tag sedan...jag måste ha bakkappa på några av mina stolar(fult tyg som syns bakifrån), är det det på era??
Jag blev helt såld på toile de joy tyget i svart också.....måsta dock vänta tills jag får råd...(här blir man inte rik nu när man inte har nån butik öppen själv ännu, vet du....)annars hade jag köpt en hel del, Haha!!
Ja, så mycket fint...glasklockan med porslinsknopp....lamporna....trådramen...ååååhhhh!!
Överkastet i rödrandigt...ja, du förstår jag kan hålla på hur länge som helst!!
Men lille nisse då, var hittade vi honom...jo under kuddar, och under plädar och qviltar, han låg så fint på puffen!
Fint hade ni gjort på scenen med...
Och arrangemanget med murgrönan och lyktorna var så fint hos dig....och klämmorna!
Ha det nu riktigt gott och drick mycket fredagsfika, det ska jag göra!!
Har redan svept i mig en halvlitersmugg!!
Kram på dig!

Anonym sa...

Inspirerende blogg, vi innreder ny tvättstuga hjemme.
Har tittet inn på web-shopen:
Nisse finns under 2 kategorier: "kuddar" + "pläder og quiltar".
Hilsen Norge

Magdalena Martin sa...

Grattis Anette! Stort lycka till :-D Hoppas ni får en fin helg :-)
*kram*

/Magdalena

marie sa...

Hej Anette!
Det ser jättefint ut i butiken och jag tror att efter helgen kommer det säkert stå slutsålt på många artiklar.Vad kul att ni är igång nu!! Lycka till!!Hälsa syrran också!
Kram
Marie

mig & alice sa...

Hej Vännen och Grattis!!!

Det kommer att gå hur bra som helst! Sååå mycket fina saker! Jag beställde nu mina gardiner som ska sitta i vardagsrummet...när det blir färdigt...här går det i snigelfart.

Jag har ju också en mindre webshop på gång men jag har inte gått ut med det ännu, det var egentligen inte dags att öppna den förräns nästa år, men jag får så mycket förfrågningar via mail så det är lika bra att köra. Vi har ju inte samma produkter så jag hoppas att du inte tar illa upp ??

Jag såg sötnosen på puffen under både kuddar och plädar och quiltar!

Ha en toppendag!
Kramisar i massor
Melinda

Anna sa...

GRATTIS! Webshopen är helt underbar! Vill ha massor av saker:)

Nisse finns under kategorin kuddar! Han sitter på en antik grön/blommig puff!


Nu måste jag kika runt lite till!
Kul ockå att dokumenten fick vara med:)

Kram
:)Anna

stina sa...

Under karegorin quiltar och plädar hittade jag lilla vovven! Lycka till med webbshopen! kram stina

Anonym sa...

Grattis till en underbar webbshop!

Nisse finns under kategorierna "Kuddar" och "Plädar och Quiltar"

Kram Marit

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej!Anette
Vilken härlig Webshop du har startat!Allt är ju utsökt som vanligt.
Lilla Nisse finns under kategorierna Kuddar,samt under quiltar och plädar.
Han är ju så himla söt...
Kram Marlene.

Jennys Vita Villervalla sa...

Stort grattis till er fina web-butik!
Och näpna Lill-Nisse, ja han låg ju där och mös bland quiltar och plädar...
Kram och Lycka till!
Jenny

Useful Art sa...

Oj vad mycket fina saker, dit ska jag titta in igen.

Nisse hittade jag både under "Kuddar" och under "Pläder och quiltar"

Trevlig helg!
Sara

Annas skattkammare sa...

Oj vad fina saker! Och jättefint utformad webshop! De härliga tvålarna var det första jag såg och de måste jag bara beställa.. Nisse finns under plädar & quiltar. *håller tummarna* Kram /Anna

Elisa Day sa...

Stort grattis till webshopen! och Lycka till! Nisse hittade jag under kuddar och under plädar/quiltar.

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men hallå Nisse & Anette, grattis till eran vackra och välorganiserade webbshop, så mycket fint! Jag har ju haft din länkadress på den ett tag nu så kul att se att den är igång nu!! O jo, Nisse finns ju bland Plädar och Quiltar såklart! ; )

Nu ska jag kolla in din shop lite mera och vad du skrev om gårdagens jippo, såg trevligt ut, fint med korgar , zink och kudddar och vilken fin utestol du hade med snygg dyna, skulle passa på min gård... ha en riktigt bra och solig helg & stort lycka till med din nätbutik! Mari.

me and alice sa...

Hej Anette!
stort grattis till er och er fina webbshop!
Går väl inte att missa att Sveriges kändaste lilla sötnos finns under kategorin kuddar och plädar o quiltar där han sitter på den söta puffen..
kramis Susanne

Tina sa...

Vilken fin webbutik,nu är det bara hem och mäta fönstren..underbara gardiner ni hade där... Och så söt Nisse var på den mild gröna sammetspläd och golvpuffar m dragkedja... Ha en trevlig helg. Kram Tina

Radhusdrömmar sa...

Vilken fin webshop!
Precis i min smak! Hittade massor av saker jag ville beställa. Jag ska visa maken och så får vi se om det blir någon lampa.

Jag hittade Nisse vid två olika produkter:
- Vid den gröna sammetspläden
och vid Golvpuffarna.

Ha en toppenhelg!

Kram Johanna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så fin webbutiken blev! Oj vad ni har jobbat hårt länge nu, med butik och webbutik! Hoppas att det kommer att gå bra!
Nisse finns med i kategorierna Plädar och quiltar samt Kuddar.
Kram
Marie

Tidsmästarinnan sa...

Grattis till webshoppen!! det ser jättefint ut!

Och vad kul med modevisningen!

Klart jag hittar min favvis Nisse, han poserar så fint vid Kuddarna samt vid Quiltar. (hoppas han fick ett bra modellarvode... i korv kanske? :-)

Kram på dig och ha en mysig fredag!

Anonym sa...

Nisse finns under "Kuddar" och "Plädar och Quiltar". Vilken trevlig Webshop. Den hamnar också bland mina favoriter.
Trevlig Helg!

Lantliga drömmar sa...

Grattis till webshopen! Den såg ju riktigt fin ut! :-)
Hittade söta Nisse under "kuddar" och "plädar och kviltar".

Ha en skön helg!

Anonym sa...

Hej Anette,
jeg vaere begeistret for dine butik. Det er mange, mange fint. Oh, jeg vil gjerne reise til Kalix i sommer. Jeg har finne Nisse i butik pa kuddar. Nisse er sa söt. Jeg har ogsa en West-Highland-Terrier. Det er en jente og heter Kira. Jeg elsker deg en fine helg. Jeg haper du forstar.
Klemm Barbara
PS. Kan jeg linker deg i mine blog?

Unknown sa...

Grattis, Ni har lyckats!
Kanonfin weshop.
Ni är bara såååå duktiga.
Lycka till även med detta ptojekt!
Kramisar Jeanette

Radhusdrömmar sa...

Jag har gjort ett inlägg om din webbshop och så visar jag lite bilder därifrån.
Jag hoppas att det är ok?!

Kram Johanna

Radhusdrömmar sa...

Ytterligare ett inlägg....
Jag missade ju att man skulle skriva vilka kategorier Nisse var under.
Jag skrev ju vilka produkter.
Han är under kategorierna:
Kuddar & Plädar/Quiltar

Jag vill ju inte missa chansen att vinna något!

Kram igen
Jo

Sallys hus sa...

Hallå Anette!

Sitter trött och sjuk på kontoret.....måste jobba lite...
Vilken fin webshop!!
Stort grattis!
Nisse Sitter verkligen fint där på puffen......ler...
Han finns ju i kategorin kuddar och plädar & Quiltar.

Ni har så jätte mycket fint!
hoppas du inte behöver stå och packa ordrar riktigt hela helgen utan hinner njuta en liten stund av solen....för den är väl hos er med va??
Kram katarina

MODERN COUNTRY sa...

Hei på en Fredag Anette!

Ojoj, så mye jeg har misset, jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne! (fy hvor fort tiden flyr)

Gud så himla fint soverommet deres har blitt!! Det har jo bare blitt sååå frisk og lyst nå som alt er hvitt! Vet du, dine vakre senger ligner veldig på sengene Blanc d'ivoire selger, og de er vakre!!Å så din fine runde pute. Jeg skulle hatt hjelp til å sy en sånn, jeg har jo monogram liggendes. Vakre detaljer med nattskjorta og den søte hengeren. Alt er så fint hos deg, ja og så blir jeg så inspirert. Ja og din nye lampe i hallen. Delikat og frisk overalt!!

Og et stort grattis med ny nettbutikk vennen!!Alt ser så herlig ut! Nå må jeg forte meg inn for å se :))

Klem til deg og Ha en toppen helg!

Ps: I dag sendte jeg avgårde en liten ting. Et lite hint: Ditt vaskerom....fniss

Tvert-om-tanten sa...

Gratulerer med ny web-shop og lykke til!
Selvfølgelig vil jeg være med i konkurransen selv om vinnersjansene er omtrent som i Lotto....
Naturlig nok fant jeg "kosegrisen" din under kategoriene "kuddar" og "plädar och quilt", han trives vel best blant tekstilene... :-)
God helg!

Metteflette sa...

Heisan! Gratulerer så mye med en fantastisk fin nettbutikk!!!!! sender dere til Norge også? Det håper jeg virkelig! Så til konkurransen :-) Nisse finner man under kategorien "kuddar" og "plädar og quilt". Ha en flott helg! Klem fra Mette

sommar-rummet sa...

Kul att du kikade in hos mig... Ha det så gott under helgen o i vårsolen... KRAM

vosgesparis sa...

congrats with your webshop!!
I love the white scene fotos ;)))

Anna sa...

Ser ju dö-häftigt ut! Nu ska jag kolla in din butik!

In my house sa...

Hej hej!!!
Sidan va ju jättefin!

Lill Nisse är med på länken Kuddar. Och sitter så fint på den runda blommiga superfina kudden =)

(nu har han blivit en liten kändis)

Kramar josse

♥ Pia... sa...

Halloj igen:)...ser att det droppar in ..gör beställningarna det oxå:)...är hemma och rastar min vovsing..ska strax tebax och jobba...och du ...jag har hållit mej från fredagsfikat ..bara kaffe...och så ska det bli nåt gott i helgen hemma istället...nu så ska volangen bort...blir liten promis ikväll efter jobbet och sedan kan jag njuta av helgen...♥ ...PIA

Randi sa...

wow...grattis så mye. Skulle bare ønske portoen til Norge ikke var såå dyr...sukk. Men sånn er det posten skal leve de også.

Nå skal jeg inn og sjekke butikken deres.

Ha en god helg.

dolamorola sa...

så utrolig mye fint du hadde i butikken!:) nisse er med under kategorien, Plädar och Quiltar!:)

Eva Agnes sa...

Hej Anette!
Så jättebra att du har skaffat en nätshop. Fina saker. Särskilt kuddvaren från House Doctor.
Dem gillar jag skarpt.
Men, snyft, snyft... :-(( just nu har jag givit mig själv köpförbud.
Att ha bil, hund och hus kostar kovan.... :-)
Men någon gång ska det väl bli bättre. Så läge njuter jag av ditt och de andras hem.
Kramar och ha en skön helg.
Eva Agnes

vitating sa...

Åhhh så spännande måste scrolla upp o kolla in webbshopen, ääntligen!!!
Jättefina saker du visar ovan!!

Kram Maria

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Grattis till eran fina webshop :)
Jag hittade söta Nisse bland "kuddar" och "plädar&quiltar"
Ha en fin helg!
Helene

Anonym sa...

Hej, så roligt med weee-shop! Grattis!

Jag har tre väninnor med westisar,totalt 6 westis ihop) mega, kevin, penny, wilma, kelly, och valpen som ännu är odöpt...

Nisse är så söt bland "Kuddar & Plädar"- såklart jag vill vara med i er tävlig!

Hos mig hittar ni bilder från trädgårdsmässan! Välkomna in och njut!

Helena /Franska Liljan

sabina sa...

Er webb-butik är jättefin! Många fina saker finns där... Nisse finns under kategorierna Kuddar och Plädar och Quiltar!

IKT i min vardag sa...

Oj vad kul med en ny fin webb-shop! Hoppas att det kommer gå riktigt bra för dig! Så mycket jag-vill-ha-saker!
Vart var Nisse nu då...kuddar...plädar...quiltar...
och puff? Hoppas jag fick med allt ;-)

Kram

Henrikohelen sa...

Åh vilka fina saker! Jag kommer att vara en trogen kund! :-)
Kram
Helen (Drömrum)

Anonym sa...

Å vad roligt med webshoppen och det är ju så otroligt fint... Och jag som inte ens har hunnit titta in i eran butik ännu... måste göra det snart !

Och Nisse... ja han hittade jag bland "Kuddar & Plädar"...

Kram Kram

Designe sa...

S� fina saker du visar h�r i inl�gget! J�ttefina bilder ox�..Nu ska jag titta in i den efterl�ngtade n�tbutiken..h�rde rykten om att det var slut p� en del redan...f�rst�r att det �r rusning! :) Kram

Annika sa...

Grattis till er nya webshop. Den är jättefin och bra upplagd.

Nisse hittar jag under kategorierna: "Kuddar", "Plädar och quiltar" samt på första sidan under Aktuellt i butiken, "riktigt lantlig och fin". Skall titta vidare i din butik.....Ha en riktigt bra helg Kram Annika

Millygarden sa...

Hejsan svejsan!

Får man äntligen se webbshoppen nu!
Spännade ska kika in....och kanske hittar man vita lurviga Nissen också!! Fina bilder med fina saker du visar...som alltid!!

Trevlig Helg
Kram Marina

Millygarden sa...

Hejsan Hoppas!
Nu är jag här igen!!
Snygg shopp ni gjort! Lätt att hitta i och snygga saker....många vill ha saker! Du och din syster har mycket bra smak!!

Han är ju för söt lille Nissen...
Mitt tävlingsbidrag:
han fins under två kategorier, Plädar och Quiltar och Kuddar.

Hoppas man har lite tur med sig nu!

Hälsa syrran med en klapp på axeln och ha nu en trevlig helg!
Kram Marina

Unknown sa...

Jättekul att ni startat upp nu, ska gå in o kolla...Jag kommer att bli lyrisk med all säkerhet! Kram Pia

Skogsdoft & havsbris sa...

Vilka mysiga saker! Lycka till med webshopen! :)

Kamomilla sa...

Där satt ju lilla Nissegubben på en puffig puff, och såg så himla belåten ut! Plädar quiltar och annat härligt! Härlig butik ni har! Jag ska kolla den närmare ännu, med god tid.
Kram!

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hihi nog hittade jag söta Nisse allt. Han hade ju smygit sig in under rubrikerna Kuddar samt Plädar & quiltat.

Jättefin web shop!!! Lycka till!!

Kramkram från Benita

Anonym sa...

Grattis till nya webbutiken. Kul att Nisse får vara med som lyckofigur i tävlingen. Han sitter/ligger i katigorin kuddar och bland qviltar/plädar.

Ha det gott och jag hoppas att solen lyser på er också. Hälsa syrran.

Marie i Skarpnäck
marie_ther@hotmail.com

Granne med Selma sa...

Först av allt: GRATTIS!
Jättefin webbutik som jag redan beställt från. Har varit inne och tittat flera gånger och blir ha-sjuk hela tiden.

Ni måste ha lagt ner ett otroligt jobb på att få bilderna så fina. Kommer ihåg i början när jag började blogga. Då frågade jag dig om du jobbade som stylist... Du är verkligen otroligt duktig!

Igår var jag inne hos en inredningsbutik där jag bor. Innehavaren frågade om jag själv hade någon favoritblogg. Jag räknade upp några stycken - däribland DIN - och hon la huvudet på sned och sa:
Tänk, att den där Lantliv, det är MIN favorit också :-)

Vill ju så klart vara med och tävla: Lilla Nisse finns under etiketten Plädar och Qviltar.

Ha det så bra och var rädd om dig!
Kram Sussie

Krusidull sa...

Grattis till webbutiken, ypperligt för mig som bor en bit bort fr dig.
LillNisse! han sitter fint på en blommig puff under kategori plädar o qviltat. Han gjorde sig så bra där. Han har väl fått en godis för jobbet?
Kram
Krusidull

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Vilken fin Web-shop!!!
Jättehärligt att du har med Nisse!!! Charmigt! Han känns ju som din bloggs maskot.Sötare än sötast!
Hittade honom under kategorin "Plädar och Filtar",tjusigt liggandes på en puff. ( han ser MYCKET stolt ut) //Linda

Hem T Gårn sa...

go kvälls! hoppas att du fått paketet idag... internet butiken var ju kanon, superfint urval. kram maria

Hulda sa...

Grattis! Var innom butikken og likte absolutt det jeg så der. :) VELDIG fin og lekker layout dere har laget. Sender dere til Norge?

♥ Pia... sa...

Hallo ..nu är jag här och tassar runt igen:) varit inne i butiken flera gånger idag...finner nånting varenda gång......och ser att det ramlar på i kommentarerna och grattisropen de skallr...hoppas du har det bra nu:)...ha en trevlig helg och njut av tillvaron..♥ PIA puss på nosen till Nisse med..

Anonym sa...

Hej Anette!
Din lille Nisse ligger på en härlig golvkudde bland kategorien plädar och quiltar.Lycka till med web shopen.Hälsningar från Kristin i södra Sverige.

Syster vit sa...

Äntligen, vad jag har väntat på webshoppen, lycka till med den. Lill Nisse sitter bland plädar o filtar. Liselott

Unknown sa...

Wow, har ni öppnat webbshopen nu? vad kul!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Kalkstenssommar sa...

Vilken fin webshop!!!!!!

Grattis!

Trevlig helg!

Kram L

Kalkstenssommar sa...

Vilken fin webshop!!!!!!

Grattis!

Trevlig helg!

Kram L

Frida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Frida sa...

Hej hej!
Grattis till webbshopen!
Hoppas det går super!
Din underbara Westie finns under kat. Plädar och quiltar och även under kuddar!
Ska kolla vidare i din shop nu!
Ha en trevlig helg!
Kram kram Frida

Aspliden111 sa...

Hej, hej!
Lill Nisse finns under kuddar och plädar&quiltar. Jättemysig sida, enkel & lätt.
Lycka till!

Syster vit sa...

Hej igen,jag har upptäckt Nisse i två kategorier, bland kuddar, och plädar o quiltar. Kram igen.

Ann-Catrin sa...

Hej och godkäll Anette!!
Nu har jag suttit och beundrat er fina webshop en lång stund... den är ju så FIN!!!
Tycker den ser riktigt proffsig ut i sin utförande, och alla fina ting ni säljer.. det är ju bara BÄST!!

jag vill önska er båda två jättelycka till.. det här kommer gå strålande.. DET VET JAG!!!

Tävling oxå...hihi

Ja lill Nisse han fann under kuddar och quiltat.. så söt som socker!!!


Kram kram och hälsa syrran oxå!!

Ann-Catrin

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Va spännande!!!
Här ska kikas :)

Ha en underbar helg!!

Kramar Hanna

Love Your Homes sa...

Varmt grattis till er Systrar Hjerpe, så roligt och inspirerande med kreativa tjejer.
Snart blir det nog lite shoppa hos er.

Ha de' gott och jobba inte för mycket,
Ingela

C De-sign sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!! Så fint det blev, jag tycker verkligen ni har lyckats göra en fin webb shop!!! Jag är full av beundran.... ni lägger ner en massa jobb! ( jag har ju haft en liten butik så jag vet hur mycket jobb och engagemang det innebär) MEN det ger ju så mycket glädje!!!! Såååå VARMT LYCKA TILL! Det är ju så mycket snygga saker ni har också.... man blir alldeles "sjuk".....Nisse ja.....han är ju för söt! Maja hittade honom.....under kategorin "KUDDAR" OCH "PLÄDAR O QUILTAR"! Nu önskar jag en SKÖN HELG!!!! Kramar fr Maja o mig!

Anonym sa...

Åh, vad mycket fint ni har att sälja! Man blir alldeles sjuk! Nisse finns under kategorierna kuddar samt quiltar och plädar. Där ser han ut att trivas :)

Hoppas ni får en trevlig helg! Kram Anna S.

atmosphere sa...

GRATTIS!!!
Ska genast titta in. Praktiskt för oss som bor långt ifrån. Har inte tid att skriva ett längre inlägg. Web-shopen hägrar!
Kram
Ingrid

lottens vita och gröna sa...

aha 100 e, har sparat dig till sist i dagen bloggkollare, såg att du öppnat butiken , hjälp sååå härligt livsfarligt, lycka till med allt anette, du har en lååååååååååååååååååång cyberkö, kolla! kram lotten

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej
Grattis till öppnandet av webbshopen,den blev super.Nisse finns under quiltar och plädar.Vilket arbete ni har lagt ner roligt med ännu en till webbutik att shoppa i,blir nog en av favoriterna. Roligt att träffa er i tisdags när jag shoppade i kalix.Det otroliga var att jag på onsdag sprand på siv från vitspets i luleå på lilla lövskär,har du vägarna till luleå måste du bara åka till den affären liten men söt.

Kramis Tess på tildaochmamma.blogspot.com

Designe sa...

Hej igen! Nisse finns under kategorierna Plädar & Quiltar samt Kuddar! Kram :)

Lotta sa...

Snygg webshop!
Nisse sitter på en golvpuff, under kategorierna 'kuddar' och 'plädar och quiltar'

Hem och Lycka sa...

Grattis till nätbutiken, jättesnygg! Förmodligen bara en tidsfråga innan jag skickar in en beställning ;-)

Klart jag vill vara med och tävla innan jag går till sängs här. Nisse finns under "kuddar" och även "plädar och quiltar". Trevlig helg, kram!

Anonym sa...

Hej igen hittade nisse på ett till ställe han är under kuddar och quiltat och plädar.Kolla in min sida har skrivit om eran butik och lagt in kort på den utifrån,hoppas det gick bra.

Kramis tess på tildaochmamma

Katarina sa...

God Morgon Anette:)
Måste första v allt i dag Gratulera dig och Eva till en Otroligt fin Web-butik.
Så vacker den blev, väl värd att väntas på :)
Skål Anette i morgonens första kaffekopp. ler*
Får man vara med o skriva att ljuvliga lille herrn satt på första sidan ( som sig bör )under aktuellt i butiken, ler*
Sen hade han hoppat in under rubriken Kuddar:) För att till sist slå sig till ro under Plädar & Quiltar, ler*

Här var det i går fullt hus, men i dag tar vi en trädgårds dagi solen:) Hängde mitt Franska Dokument här om dagen, blev så fint, nöjd*

Nu skall kag kika in till er en stund till o se vad som kanske skulle vilja bo här hemma,ler*

Ha det gott Anette!!
Kram
Katarina

Anonym sa...

Hej Anette. Vilken underbar webshop. Kommer att hamna högst upp på min lista. Ni är så DUKTIGA. Det är så roligt när människor får jobba med sådant som är ett stort intresse. Jag önskar er all lycka med det ni håller på med. Och goa Nisse hittas under Plädar & Quiltar. Ha det nu så jättebra. Kram Anette.

Anonym sa...

Hej Anette, Kul med webbutiken mycket fina saker.
Lilla Nisse finns under kategorin
kuddar sitter så fint på golvpuffen.
Halsningar Lotta/Fantasiahantverk

Anonym sa...

Jag har startat en ny swapblogg. Titta gärna in och anmäl intresse.

n o r d i n g å r d e n sa...

Det är INTE; INTE; INTE jag som skaffat en ny blogg med samma namn! Detta är MYCKET olyckligt och märkligt.... Hoppas det åtgärdas med helt annat namn inom kort!! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

Jag uttnyttjar din sida Anette för hjälp, det är så märkligt med denna tjej med samm bloggnamn, måste varit insatt i bloggvärlden eftersom hon lämnat så många kommentarer hos många många "kända" bloggaren, de flesta känner väl till mej vid det här laget? Hmmmm... Mari.

Stämningsfullt sa...

hej!
jag tipsar om din fina butik i min blogg idag! Hoppas det är ok?
Kram!

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men grattis till den underbara webshopen!!! Har genast länkat den. Hihi är inte omöjligt att jag besäller där ifrån fast jag har er affär i närheten =)

Sötisen Nisse hittade jag under kategorierna Plädar och quiltar & Kuddar.

Kram Anita

Mitt skabbiga chica hus sa...

ÄNTLIGEN!!!!!

Idag får du gratisreklam i min blogg http://myshabbychichouse.blogspot.com/2008/04/lantlivs-anette.html

Hoppas okej;o)

Önskar dig all lycka till, och räkna med beställningar från mig framöver!

Kramar Mia

Anonym sa...

grattis till webshoppen

Anonym sa...

Hej Anette!
Ett bamsegrattis till lanseringen av webshopen - äntligen finns ni! Kan inte motstå att kommentera hur go Nisse är som vanligt...lycka till med allt och ha en skön helg!Kram Cecilia

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Ett ord UNDERBART! vilken supermysig webbutik!grattis.

Hagbacken sa...

Grattis till eran webshop, verkligen fin!! Det blir garanterat en beställning därifrån framöver...kram Linda

Min Skattkammare sa...

Jag visste det....att det skulle bli fullt ös på beställningar!! Det är klart att det kommer att fortsätta, så mycket vackert som du visar upp på bloggen och frestar med. Jag tror på er, helt klart! Du visar jättefina bilder på stolen m.m som man blir så sugen på!
Ja, tänk om det kunde klirra till så det blir lite över också, jag fick ju lite blodad tand när alla handduksbeställningarna haglade in, jag ska inte öppna webbshop, men en och annan pryl skickar jag gärna, särskilt när det är lite lugnt i butiken!
Jag ska planera in min formex vistelse så att vi kan ses och fika och kanske äta också tillsammans!? Det skulle vara jättekul!!
Idag kom en långväga kund som hittat hit genom bloggen, vad roligt det är! Det ger hopp om att ringarna på vattnet blir större och större. Så blir det med er webbshop också, tror jag!
Ha en skön lördagskväll, vännen min!
Kram Kicki

Anonym sa...

Jag läser din blogg sedan lång tid tillbaka och jag och jag har väntat så på din web shop.
Jag upptäckte den här inredningsstilen för ca ett år sedan och jag önskar så att jag vore lite yngre. Jag har fått så mycket inspiration av er trevliga frigjorda tjejer. Förresten så sitter Lill Nisse på en sittkudde under kategorin kuddar(man har så lust att rufsa om honom lite)
Kram UllaBritt (det syns väl på namnet hur gammal jag är)

Anonym sa...

Vilken härlig blogg jag hittat! Och butiken ser finfin ut!!

Nisse hittar jag på en golvpuff (i kategorin kuddar) och tillsammans med en sammetspläd (i kategorin Plädar och Quiltar).
Cansen att vinna finns ju alltid... :-)

Sofia sa...

Nisse finns i kategorierna plädar och quiltar och kategorin kuddar.
Superfin webshop... ville ha alltför mycket!
Lycka till med allting. Kul att ni utvecklar och vågar!
Mvh Sofia

Jes/Vita villa vila sa...

ÅÅÅÅ vad roligt - måste in & kika nu på direkten!!!!

Gratiis & lycka till med er wepshop ♥

Kram! /Nyfikna Jes :)

Anonym sa...

Nisse finns under kategorin "Kuddar" och "Plädar och Quiltar" men sittande på samma golvpuff....... Mycket fint du har i butiken. Vill ha massor.......//Eva L

Anonym sa...

hej hej!! vilken fin shop!! grattis till er, och skönt för oss som inte bor norröver att kunna handla hos dig :) jättefina bilder, måste in på shopen och kolla lite till :)

idag blev vi klara med vardagrummet, bara tavlorna som ska upp.. bilder kommer framöver!!

stor kram sara

Vända blad sa...

Hej Anette! Jättefin Webshop!! Var in i din "riktiga" affär idag som snabbast, måste se ordentligt nästa gång...(dvs. lämna familjen hemma=)
Lill-Nisse finns med under Kuddar och Plädar & Quiltar.
Hälsningar Maria

borghild sa...

Grattis så mye med web-shoppen! Dere har utrolig mye fint som frister...:-)
Nisse finnes i både kategorien Kuddar og Pläder og Quiltar.
Hilsen fra Borghild:-)

Bonnie´s vita rum sa...

Hejsan
Oj va roligt med web shoppen!
Ska jag genast ge mig in in i!

Ang tävlingen så ska jag säga att det första jag gjorde va att titta under Plädar och Quiltar. Tänkte att där vore en perfekt plats för lill Nisse!
Och där låg han ju...

kram bonnie

MormorRuthsAnn sa...

Jaha här kommenterar man som nr 129!! Jag har tittat igenom din underbara webshop!! Läckra, vackra och underbart fina saker...här kommer det bli en del shopping framöver...det kan jag lova.

Underbara Nisse finns på 2 ställen under Kuddar - Golvpuff, och även under Plädar och Quiltar - Sammetspläd.

Tror nog inte jag har sett en nätbutik med så mycket godbitar...du har verkligen samlat allt det lantliga härliga som en annan gillar..

Stort lycka till!
Kram Ann

johanna sa...

Hej
Åhhh vad mycket fint ni har på rean nätsida!!!!! livsfarligt!!
Lilla söta Nisse ligger jämnte sametspläden=)
Kraaam

Evelinas hus sa...

Hej,
Nisse hittade jag bland Plädar och Quiltar!
Men du vad mycket fint ni har. Bra upplägg och fina bilder.
Stort grattis.
Kram Caroline

Anonym sa...

Äntligen har webbshopen öppnat ser jag:-) Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och kika med en kopp kaffe och en kaka därtill (det känns nästan som julafton:-)!!

Klart jag vill vara med och tävla, gullige Nisse kan man se under katergorierna: Kuddar samt Plädar och Qviltar!!

Soliga hälsningar
Sanna

White Season sa...

Vilken fin shop! Härligt att avnjuta bilderna, ska gå in och kika igen. Nisse sitter fint på den gröna sammetspuffen under kategori Plädar & Qviltar..
Kram och lycka till med allt! Malin

Anonym sa...

Tack för din underbara blogg-smyger ofta in o läser och tittar på fina bilder. Webshopen kommer att gräva hål i plånboken ;-) men vad gör det-var bara tvungen att köpa de finaste bland gardiner.
Lycka till önskar Maria från Värmland.

LOPPISLIV sa...

Jaha. då vet jag vart jag ska göra av lönen de kommande månaderna :-) Vilken underbar webbshop ni skapat...här kommer jag garanterat att handla...har redan tittat ut massor av grejor....Och lilla söta Nisse som finns under Kategorin Kuddar ang Golvpuffar( sitter på golvpuffen) och under Plädar och Quiltar ang Sammetspläden...Sen syns han ju på första sidan också under Aktuellt fliken...Ha en härlig söndag...Kramis Paula

Anonym sa...

Grattis till er - underbara webshop ni har!
Söta Nisse finns under kategorierna "Kuddar" och "Plädar och Quiltar".

Hälsningar från Finland,
Mari

Carina sa...

Jättefin webshop ni har vill ha allt !!
Nisse finns under kategorierna "kuddar och "plädar och quiltar".
Carina

Lilla Blanka sa...

Hej Anette och GRATTIS!
Jag kollade igenom HELA shopen och tycker ni hat fått till ett jättefint sortiment och själva sidan var så fin och lättnavigerad..jättebra jobbat!!!
Kram
Mia
Ps jag hittade en lampa, den var ju nästan precis som jag tänkt mig..jag får klura lite på om jag skall köpa den :)

ColonialEast sa...

Vad härligt med en ny webbshop där man kan klicka hem lite härliga saker. Ska genast dit och kolla. Lycka till med shoppen!!!

Jennyshemochharmoni sa...

Å jösses vad många kommentarer!!! Jättekul! Jag tittar in för att önska er stort lycka till och berömma er fina nätbutik! Jag är handlingssugen till tusen :) Stort grattis som sagt och jag är säker på att den kommer bli lika stor succé som din blogg! :)Stor KRAM!!

Titti underkalas-eken sa...

Hejsan! Fantastiska saker! JAg har bokmärkt er webshop och planerar att återkomma ofta! Om det inte är försent att anmäla sig till tävlingen så vill jag göra det med att säga gulliga Nisse finns under kategorierna "Kuddar" och "Plädar och Quiltar". Ha en fortsatt skön söndagkväll! :D

Granne med Selma sa...

Ville bara berätta att jag har lagt en länk till din (er) webbutik till höger om min blogg denna vecka. Hoppas det är ok :-)
Kram

♥ Pia... sa...

Hej...läget?..bra hoppas jag..har du haft det så fint och soligt som jag ..en helt underbar helg..jag har mest slappat faktiskt..skulle kanske kunnat göra en hel del..men ibland så ..nu är helgen förbi och jag jobbar tidigt i morn så det blir till att lägga sej snart...satt i silen på eftermiddagen..det syns kan jag säga nu..ala kräfta i ansiktet....att man aldrig lär sej..fast det är ju så skönt när solen väl kommer...Ha de så bra...hoppas affärerna skiner ikapp med sola..♥..PIA

Jes/Vita villa vila sa...

Å Anette,

Måste bara säga; Vilken underbar webshop du har!!! Så många härliga saker - I will be back .)

/Jes