fredag 2 januari 2009

Nytt år !

Nu öppnar vi dörren mot ett Nytt år ! Nya ideer...


Jaa, ideer det har man nog för många av ibland, det tycker karln min...här står min nästa ide och väntar på att han ska greppa hammaren och börja. Ni minns att jag hade lite fix kvar i vardagsrummet, dom här fönstrena är inblandade...


Nyårsaftonen firade vi med goa vänner, jag måste bara få visa Karins fina dukning ! Jag älskar vackra dukningar, och hon hade verkligen lagt ner tid på den...kolla bara på de handgjorda servett ringarna av notpapper...


och den maffiga blomster uppsättningen i två våningar !!



Klickar ni på bilderna så ser ni dom bättre, och då kan ni även se lilla Nisse här till höger, han sitter där och trycker min lilla stackare, han är nämligen livrädd för smällare, så det är en jobbig tid för honom nu, det smälls ju i flera dagar efter nyår....Vi smällde inga smällare, vi skickade iväg ljudlösa vackra thailändska lycko ballonger som man tänder...dom svävar ljudlöst upp i skyn, mycket vackert...


Kolla här då, vilka fina kuddar min mamma har broderat åt mig...linne med svart broderi...passar bra i soffan...Ha nu en fin start på året..
Kraam Anette

76 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Gott Nytt År önskar jag dig Anette! Så himla smart med de där lyckoballongerna!! Det ska jag tänka på till nästa år! Vart hittar jag sådana?

Vi hade inga raketer alls utan fick njuta av alla andras men det gick hur bra som helst. Fattar inte hur folk kan skjuta upp sådär massor av tusenlappar ut i luften... och föroreningar :( Rocco klarade som tur var det hela med ro.

Kram Jenny

My Lovely Things sa...

Godmorgon vännen!!

Men vilka fina kuddar din mamma har broderat till dig..så snygga..såna hade gärna fått pryda min soffa med..

Vilken fin dukning din kompis hade gjort..så roligt att sätta sig vid ett så vackert dukat bord..

Du de där fönstrerna..det låter spännande..
på tal om gamla fönster kika in til mig om ca 10 min..jag ska lägga in dagens inlägg nu och det finns allt med fönster i det..
Ha en bra dag..
kram anna

Anonym sa...

God fortsättning!

Vilken underbar dukning och vilket blomsterarrangemang, otroligt vackert.

Din mamma är otroligt duktig, så fina kuddar hon har broderat.

Stackars lilla Nisse.
Min hund Azakir reagerade också starkt på dessa hårt smällande fyrverkeripjäser och smällare och syrrans lilla pudel blir fullständigt förstörd.
Er idé med lyckoballonger skulle fler ta efter eller varför inte göra som i Japan där de skickade upp bubblor i mängder vid tolvslaget.

MVH

Evelina sa...

Vilken fin dukning din vän hade gjort, blommorna var fantastiska!

Gott Nytt År!/Evelina

♥ Pia... sa...

Men se god morgon lilla vän..vad har du nu i görningen:)..jag har två fönster som står och väntar på mej hemma hos mina föräldrar inne i en bod..de ska bli ett skåp..men vet inte när..för det är alldeles för många projekt i väg före där..men vad ska du göra säkert nåt ..alldelles ..otroligt..suck..vackert..eller hur:)..Nisse lilla han skulle ha vart hos Selma ...hon bryr sej inte ett dugg om smällare konstigt nog..annanrs är hon minsann inte så tuff.men smällare inte alls..vilken fin idee´med era smällare..vackert lät det oxå..dukningen de där ringarna ..me like:()..ha en goo dag..du jobbar väl...jag är ledig några dagar till..ska ha min store lille kille sön till tis ..sen jobbbar jag på det nya stället..och då har jag vart ledig i 19 dagar!!! helt otroligt ..var har tiden tagit vägen???...nää tjing på dej..PIA

♥ Pia... sa...

Men du ..kuddarna oxå...de var verkligen något vackert de..vilka mamma :)..PIA

japp sa...

hej, å goo fortsättning på det nya året. Här var de såå lugnt å skönt nyåret. Idag är det födelsedag för maken å mig.. annars väldigt lugnt.
Såå vacker dukning.. det är ju så roligt å sätta sig att äta då det är vackert dukat.
Så roligt med lite andra traditioner me.. raketer håller jag mej borta från me.. i år gick det iaf bra me hundarna.. det är ju så olika de där.. fastän de smällde runt huset.

Ha en fortsatt fin dag å en en go fortsättning på året..kram Helén i Piteå.

In my house sa...

God fortsättning!!!!
Oj så mycket fint du visar,,, spännande med fönstren 0) jättefin nyårsdukning....
- Stackars lille Nisse,,, =( Snuffe bryr sig inte det minsta han ligger på mage och tuggar på ben vid tolv,,, ute så kollar han förvånat,,, och tycker att dom är fina.... Jätteskönt, för oss!!!! Men som du säger, dom skjuter ju hela tiden,,, och de ä så synd om alla djur....
- På blocket här nere, står det många efterlysningar om hundar som har skrämts och smitit,,, usch,,, vilken mardröm.....

Ha de gottit kram josse

Villa Carl Larsson sa...

Jättehärlig dukning för det första!! Riktigt trevligt fick hon det att se ut :) Förstår att ni trivdes där. Och kuddarna är huuuur fina som helst. Vad duktig hon är din mamma. Det märks att ni är släkt och bär på talang båda två. Ert hem är så ljuvligt!!

God fortsättning på det nya härliga året. Jag känner på mig att det blir bra.

Kram Josefin

Nettan sa...

God fortsättning! Va mycket fint du visar! Mammas kuddar är ju helt underbara!! Å stackars Nisse..fy! Min Scooby reagerar inte ens å det ör väldigt skönt, Men Charlie som jag hade tidigare han var sååå rädd! Ä så hemskt att se dem så! Hoppas de slutar att skjuta snart! Och hoppas att ni får en riktigt bra start på dt nya året!
Kram Nettan

gamla skolan sa...

Ska bli kul att se vad det ska bli av dom gamla fönsterna . God fortsättning ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Mitt hvite hus sa...

Godt Nytt år AnetteO=)

Nydleige bildder av prosjekter som skal gjøre ... av nyttårsbordet som var så herlig pyntet.
Min katt og den ene hunden syns ikke nyttårsaften er en hyggelig kveld.Men det går bra med de.


Ha en herlig dag. Klem Kerstin

Mitt hvite hus sa...

Godt Nytt år AnetteO=)

Nydleige bildder av prosjekter som skal gjøre ... av nyttårsbordet som var så herlig pyntet.
Min katt og den ene hunden syns ikke nyttårsaften er en hyggelig kveld.Men det går bra med de.


Ha en herlig dag. Klem Kerstin

Viveka i Bläckhornet sa...

Gomorron Annette!

Och en god fortsättning på det nya året.
Undrar vad du hittar på med fönstren.
Så spännande att få se.
Alltid lika roligt att få kika in hos dig Annette. Önskar dig en fin dag.

varm kram Viveka

Skatan sa...

Godmorgon, eller god förmiddag snarare. Här är tiden ur led pga lillen. Man får helt enkelt sova när man kan och begreppen morgon, förmiddag, dag och natt blir därmed lite röriga... :)

Underbara kuddar!! Så snyggt det lär vara med broderierna!

Kram.

hemtrevnad marie sa...

Vilka fantastiska kuddar din mamma gjort!
Och dukningen din väninna gjort var verkligen fin!
Fönsterna ska bli spännande att se vad du hittar på med...vet du, jag har väl haft fönster stående längs väggarna både i övre badrummet och i kommande kapprummet, i flera månader nu....det har blivit stopp här kan man säga...mannen är inte överinspirerar direkt just nu...får väl se när det blir fart på han igen, hihi!
Ha en fin fredag!!
kram på dig!

Anonym sa...

Hej Anette!

Tack för all inspiration, jag har följt din blogg ett tag men har inte kommenterat förrän nu.
Din mammas kuddar var ju helt oemotståndliga, hälsa henne det;)
Jag och mina svägerskor har symöte var tredje vecka så nu vet jag vad nästa projekt blir: ett CLV- broderi! Mvh Camilla i Falkenberg

smultrongården sa...

Men herreminje Anette - vad har du för mamma egentligen??? Hon verkar ju vara helt Grym!! Den röda duken var ju också bara sååå fin - vilket jobb. Men hon har väl en snäll dotter också kan jag tro...
Ska bli kul att se alla dina fina idéer det här året.
Kramar Eva

Galleri Hönshuset sa...

Hej Anette o god fortsättning. Vilken underbar dukning, blommorna var fina.

Det är synd om dem rädda djuren under nyår, våra hundar är som tur är, inte rädda för smällare...

Visst är det härligt med nya projekt till det nya året, jag har likadana fönster som väntar på mig och makens hammare =)

Kuddarna är så fina, din mamma är så duktig.

Ha en härlig helg. Kram Pirre

Viola sa...

Hej Anette, vilken underbar dukning du visar, vilken dröm att få gå hem till vänner och sätta sig vid ett sådant bord! Stackars lille Nisse, jättejobbigt, hade en labbtjej Elsa en gång i tiden som oxå var livrädd och även för åska, vilka bedårande kuddar du har fått, vilken mamma du har, önskar en skön dag i det vackra vintervädret, kram VIOLAN

n o r d i n g å r d e n sa...

Men vilken vackar dukning och blomsteruppsättning! Va trevligt att komma på middag och få sätta sig vid vackert dukat bord. Men LillNisse då, stackran, de borde förbjuda alla smällare o raketer och kommunen kunde avfyra från ett speciellt ställe. Ballongerna lät fint.

Men gud vilka fina kuddar din mamma gjort, ni är verkligen en krativ familj!
God fortsättning på detta nya år Anette!

Mari.

Magdalena sa...

godt nytt år...
nå er det inspirationen stor... våren nærmer seg,- lykke til...


.magny.

mig & alice sa...

Hej vännen och god fortsättning :-)

Vilket maffigt blomsterarrangemang i 2 våningar!!! Suuuupervackert.

Men du, vilken snäll och go mamma du har som gjort de vackra kuddarna åt dig. Det står ju Anette på dem :-).

Du, en sån thailändsk ballong skickade de iväg här också och guuuud så vackert det var. Tänk om folk kunde förstå vad många djur som lider under såna här fyrverkeri högtider??

Dessutom så smäller de ju nu högre än någonsin. Vår katt, Elliot låg och tryckte under stugan på gården och vägrade komma fram fast än vi lockade och lockade.

Nej, fram för mera såna ballonger, de kan man dessutom njuta av länge :-).

Ska bli spännande och se vad du hittar på med fönstren...eller..det blir väl M som får göra det :-).

Kramar i massor till dig.
Melinda

Nyhems byggnadsvård sa...

Hej!
Har inte haft så mycket tid attkommentera på ett tag, men jag har med spänning följt din renovering av vardagsrummet. Och det blev verkligen vackert-vackert! Sofforna är exakt sådana som står på min önskelista också (tomten tar det kanske nästa år...) Och modiga du som målar golv och allt!Det blev så enhetligt och supersnyggt. De slitna dörrarna mot väggen- pricken över i! Otroligt vilka kraftpaket ni är!!! Och sedan har du gett dig in i journalist-yrket också. Vad kul. Ska bli så roligt att läsa/se Era reortage. Lycka till!!! MVH Värmländska Mitt Egnahem

Jojo sa...

Hej!

Såg i ett tidigare inlägg att du målat plast mattan i er hall?! Förstod jag det rätt så?

Har det hållit och vad har du använt för färg?!

Sitter själv och stirrar hatiskt på vår beige-bruna plastmatta, suck.. =)

Ha en fin dag!

Kram Jojo

ps underbara bilder på de boderade kuddar, har säkert tagit åtskilliga timmar att få klara.

Vit Spets sa...

Hej Anette!
Måste börja med att berömma Er kreativa mor som broderat så vackra kuddar - helt ljuvliga!

Lyckoballongerna som man tänder & skickar iväg är så vackra - tänk om flera skulle skicka iväg sådana istället för dessa hemska raketer. Hoppas Nisse har kommit över värsta rädslan, men han har väl oxå fått mysa extra mycket i matte Anettes famn!

Fönsterna skall bli så spännande att få följa - jag letar 1 st fönster för kommande projekt...
Kan tala om att i detta rum skall det svarta toa locket ta plats :)

Önska Dig en härlig dag
Kramis
//Siv

Designe sa...

God fortsättning önskar jag dig!
Såå fint dukat och så fint sytt av din mamma, ser ju precis ut som de tryckta på håll!
Kram :)

Anonym sa...

Mille Voeux de Bonheur & de Réussite pour l'Année 2009 . Quetu me régales encore & toujours avec tes si jolies images , c'est un vrai bonheur de te visiter . Amitiés du Sud de la France . Babette

Anci sa...

Det ser väldigt spännande ut med dörren på glänt...

Och jag måste också säga att kuddarna är helt underbara !

Kram Anci

Hanna i Det stora grå huset sa...

Gott nytt år till dig Anette!

Oj vad jag blev full ifniss när jag såg dina fönster ståendes där i väntan på fix. Fix som din karl måste utföra pga dina ideér! Härligt!!! Precis lika här, jag hittar på och han får jobba. Inte alltid så populärt!

Underbar dukning, visst är det härligt att få gå bort ioch sätta sig när det är så vackert?! Fick själv den äran på annandagen. Ljuvligt!

Sköt nu om dig så hörs vi igen!
Kram Hanna

Karin Lindström sa...

Hej Anette!

Visst är det underbart att få sätta sig vid ett vackert dukat bord. Det är så roligt när någon har lagt ner lite extra på det tycker jag också!

Vad spännande med era nya projekt. Det ser jag fram mot.

Hoppas du har fått en riktigt bra start på det nya året. Och vi hade också de kinesiska lyktorna, vad lustigt! Vi missade dock att önska oss något, men det var ju helt fantastikt att se dem flyga. Jag tror våra kom minst ett par km upp i luften. Vi såg den ena högt uppe bland stjärnorna tom efter 20 min!
Det var verkligen magiskt, fast min son var lite bekymrad om vem son skulle få den när den kom ner igen! Han hade nog lite svårt att se att den åkte iväg.

Ha en riktigt mysig helg nu!
Varmaste kramarna

karin

Karin Lindström sa...

Ps! Din mamma är så duktig på att brodera, så fina de blev hälsa henne det!

kramelikram

Tina sa...

Godt nyttår til deg. Gleder meg til å se innom her i det nye året, masse av inspirasjon å finne her hos deg og takk for det!
Putene var kjempefine må du hilse din mor. Heldig du da! Klæm Tina

Anonym sa...

Som vanligt sätter jag mig ner med mina färska hembakade croissanter med skinka och ost och kaffe och njuter av dina härliga bilder som du visar.

Kramar @nette

Eva Linnea sa...

Vilken läcker dukning! Och vilka fina kuddar! Svart/vitt passar ju jättebra hemma hos mig också.
Kram Eva Linnea

Anonym sa...

Gott nytt år! Älskar din blogg. Det ska bli kul att se var fönstren hamnar. Superfina kuddar din mamma hade gjort, det verkar som handarbete börjar bli mer och mer uppskattat igen. Bra!
Kram
Helen

hagagården sa...

Vilken härlig blomster uppsättning,
o kuddarna var jätte fina.
ha det så gott
ninni

Mamma C sa...

Vilken fin dukning och snygga arrangemang hon hade gjort. Vilka fina kuddar hon hade broderat åt dig din mamma.
Kram Mamma C

Floralis sa...

Tjenixen!
My kind of picture den med pardörrarna. Snyggt... : )
Jag köpte samma handtag av dig till min pardörr. Skulle behöva fler handtag. Har du några i gömmorna...? ; ))
Ha det gott. Toodiloo!
Anneli

Floralis sa...

Glömde en sak... de svävande lyktorna firade även vår familj med i år. Jag är inte värst vidare förtjust i raketer... : )
Mycket miljövänligare och betydligt vackrare. Men jisses, det tog tid att få sprutt på vaxkakorna. Till nästa gång får man tända fler marschaller och vara fler som står och "värmer" igång dem. Det hade varit häftigt att se ett tiotal stiga upp mot skyn samtidigt... : ))
Nisse måste uppskatta lyktorna.
/Anneli

Mer av allt sa...

Jättefin dukning hon gjort! Stackars Nisse - det är inte roligt att vara hundägare till rädda hundar. Vår hund vägrade gå ut under nyår och valborg på grund av smällare och raketer. Det finns ju medicin numera har jag hört.

Ser fram emot vad du ska hitta på md fönstrerna. God fortsättning på det nya året!

Kramar från mig

LOPPISLIV sa...

Så fin dukning din väninna hade gjort. Stackars Nisse, vår Wilma klarar det rättså bra, bryr sig inte så mycket men hon skyndar sig in när det viner som värst ute. Darrar lite och sover mest hela dagen, så lite rädd är hon allt.

Så spännande med fönstrena. Ska det månne bli en fönstervägg?? Phhh vad jag längtar efter att se vad du hittar på med dem. Ja ideér har man hela tiden fullt i huvudet..de tar nog aldrig slut...hihi det kommer ju nya planer hela tiden...till våra karlars förtret :-) fast jag tror nog att de tycker om att fixa ändå lite ibland... Ha det gott. Många kramar Paula

Marie sa...

Vilken vacker dukning, så fint med de söta servettringarna.
Vilken mamma du har, helt otroligt duktig! Kuddarna är underbara!
Spännande med fönstren, kanske ska de fällas in i någon vägg??????

Var det idag ni skulle fota? Isåfall hoppas att det har gått riktigt bra och att ni har haft en rolig dag. Ser fram emot ett fint reportage!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Anonym sa...

Visst är dom fina dom Thailänka ballongerna? Såg några som flög över byn när vi satt ute i badtunnan....Spännande att se vad som blir av dom gamla fönstren.....

God fortsättning förresten.
Kram Pernilla

Ett skönare liv sa...

Vilka vackra bilder du visar :)

hoppas 2009 blir underbart !

kram nadja

Rummet för välbefinnande sa...

Vilka vackra dörrar, de får symbolisera allt vi går till mötes detta nya år (hade själv liknande tankar på min blogg...)fast det blev mest djupt och inte så vackert där hi hi.
Önskar dig lycka till med dina hemma-hos reportage. Ska bli kul att följa dem!
Önskar jag bodde i "mitt torp" nu, då skulle jag be dig komma och göra reportage så det stod härliga till, men det är i min drömvärld det :-)
Allt gott till dig på det nya året.
Hälsningar Mia

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Ja visst får vi frysa här! brrr..
Jättetrevlig dukning, underbart att sätta sig ner vid ett sånt bord med goda vänner!
Allt väl med er "där nere"? Här uppe sopar vi kilovis med granris, mindre kul...

Ha en bra helg!
Kramar Camilla

Millygarden sa...

Åhvilke fin dukning och så fina kuddar mammsen gjort jättefina..så snyggt med svart borderi! Nu blir jag allt nyfiken.fönsterna i vardasrummet...blir det ett platsbyggt skåp??? jag vill se nu!!! sätt fart på gubben..nu är firandet över och jobb väntar. Hos oss har vi börjat med tvättstugerenovering! Du har inspirera mig mycket!

Ha det gott!
Kika in hos mig i morgon så får du se lite före bilder!!
kram Marina

Anonym sa...

Hej Anette, lämnar här ett spår
efter mig, blev lite av ett nyårslöfte att inte bara läsa bloggar utan att ge mig till känna.
Att följa din blogg ha blivit ett måste, helt underbar och full av inspiration. Nu önskar jag dig ett
fint 2009.
Kram Lotta
www.samuelsgarden.blogg.se

Kallholmen sa...

Vilken fin dukning din vän gjort.
Och blomsteruppsättningen...! supermaffig!
Gott nytt år önskar Carolina.

Hemmalycka sa...

Jättefina bilder och blogg.
Hoppas du får ett bra 2009.
Kram
Åsa

H elle K sa...

Hei Anette... Så vakkert dekket og vakre bilder av nydelige puter. Du er heldig som har en mor ... Får alltid så mye insperasjon av å titte innom deg. Ha en fin helg.. Kristin

Anonym sa...

såå inspirerande.

Anonym sa...

såå inspirerande.

Annas skattkammare sa...

Hej Anette! God fortsättning på det nya året! Nu får vi se vad vi får fylla detta året med för skoj.. =) Så snygga kuddar din mamma har broderat till dig! Nyårsdukningen var jättefin och likaså blomster-arrangemanget!
Så bra idé med ballonger istället för smällare! Det ska jag anamma till nästa år..
Kram /Anna

Linneagården sa...

Det med att sy ligger i släkten ser man, jättefina kuddar.
God fortsättning på nya året & det blir spännande att se vad du ska göra med fönstren...

Trevlig helg //madelene

Maria sa...

Hej Anette!

Gott Nytt År!
Kul att du hittat in till min nya sida.
Jag är ofta här på besök men dålig på att lämna spår.
Det har varit så roligt att följa din renovering. Superfint!!!!
Hur hinner du allt?
Lycka till med ditt nya uppdrag!

Ha en skön dag! Maria

Två systrar sa...

Ja riktigt gott nytt år!! Följer med spänning allt på din blogg! Kanske ses vi på formex om två veckor! Vi har ett stort projekt på G...kram C&M

Katarina sa...

Hej Anette !
Allt väl ?
Här satte väl stora omgjörningslustan igång, ler*
Tog lite i matsalen i går, skall fortsätta i dag :)
Härligt har vi i dag med snö och sol o väldans kallt, ler*
Så lite långturer med hundar och pulka skall det allt bli också :)

Ha en toppendag Anette!
Kram
Katta

Golden&Vitt sa...

Gott Nytt År anette och nya ider med nytt år HÄRLIGT! Ska bli spännande att se vad du hittar på.

Visst var dukningen super snyggt.Stackars Nisse..tur nyår är över nu.

Ha en skön Söndag/annika

C De-sign sa...

Stackars lilla Nisse och Maja.... men nu är det över... Jag var hemma med Maja och satt och försökte att lugna henne i soffan! Men faktum är att det var lite mindre med smällare här i år! Ja, nu ser vi fram emot ett härligt, inspirerande, kreativt år!!!! Och du... det blir väl fredagsfika även i år!!!! STORA KRAMAR fr C

Anonym sa...

Kull att du tittade in till mig. Vilka fina bilder du har på din blogg, och Nisse så söt han är. Smart med lyckoballonger, Orvar har samma problem som Nisse har. Orvar gick inte ut och kissade på hela dagen.

Kram Annica

HELENA SKARP sa...

Hej Anette

God fortsättning på det nya året!

Jag har faktiskt börjat plocka bort julen idag. Jag hade tänkt vänta tills efter trettondagen men stod inte ut att se det längre. Vi spar granen tills i morgon då lille sonen kommer hem från mormor och morfar så får vi ha lite julgransplundring med honom då.

Ha de gott/Helena

Bitte sa...

Vilken talande bild... ett nytt år - en dörr på glänt... vad väntar där bakom...? :-)

Du visar så många vackra bilder på din blogg, det är en njutning att sitta här och titta på allt fint! :-)

God fortsättning!

Kram
Beatrice

Anonym sa...

Hej!
Första besöket hos dig. Vilken inspirerande blogg, vackra bilder! Jag kan inget annat än att njuta! Och sen har du ju bilder på en vovvve, och då blir jag såld. Jag är lite hundtokig. Nisse stackarn, våran Lilla Vargen är också rädd för raketerna. Då vill han inte gå ut och kissa ens utan vill ligga och trycka sig intill matte. Ändå bor vi som tur är långt ut på landet men raketerna hörs ju rätt bra ändå, ialllafall om man är hund.
OK, nu blev det mycket om hundarna, när det egentligen är din vackra blogg jag föll för. Kommer nog att finna en del inspiration här.
Ha det bra!
Hulda

Sallys hus sa...

Hallå där vännen!

Nu är jag hemma igen efter några dagar i Värmlandsskogarna med vänner.
Dessvärre är vi sjuka allihop.

Jag tycker också välldans mycket om kaffe o choklad...hade gärna kikat in till dig o delat din bricka...;)
Vilken fin liten bok med monogram..

ooo din mamma!!!
jisses så duktig hon är att brodera!

vilken rolig idé att använda det mönstret.
Vad spännande det ska bli att få se vad du ska göra med fönstren.
jag önskar så att vi hade någon liten vägg där det gick att fälla in fönster....vi hade ju två infällda förut men de har fått ge vika för en dörröppning och en hel tv-vägg i ett annat rum.
Skåpet med fönster som dörrar till vardagsrummet är i alla fall på g.

Ja du...nytt år..en ny bok att fylla.....jag tycker aldrig att jag får något gjort men när man tänker på året som gått har man allt hunnit en hel del.

Åker ni till Formex lö-sö???

Jag tror jag åker på fredagen. Hade ju vart så kul att ta en fika.
Kraaaaam o ha en härlig dag!
Katarina

annashusidingtuna sa...

Grattis till ditt nya jobb!! mixar du det med din butik?
Måste vara jättekul att få åka och göra reportage hemma hos folk som har det fint och inspirerande!
Gott nytt år Anna

Goa sa...

Hej sötis! Och god fortsättning på dig!
Vilken talande bild du bjuder på till oss...*spännande*! Nytt år, nya möjligheter!
Jag är allt lite avis på dig som har nu plockat bort allting, för att släppa in ljuset och våren!
Jag gör det nu snart jag med. Fast det är lättare att ha det kvar när allting är ljust.
Det var jobbigare innan med massa rött och blingbling..:)

Jag ser framemot ännu ett år med din sprudlande inspiration..!

Och du, tack för kaffet på nyårsafton...det var så mysigt..;)

Största kramen min är din...

Anonym sa...

Tack för en riktigt inspirerande Blogg! Jag har just startat min blogg Angelhair som kommer handla om sådant jag tycker är kul. Skulle vilja fråga dig vad du använder för statistik för att se antal besökare på Lantlif?
Vore jättekul om du ville hjälpa mig med ett svar. Har suttit timvis idag men hittar inte något bra. Du når mig på:
angelhairs.blogspot.com
TACK på förhand.

Vardagslycka sa...

Åh, så fina kuddar din mamma har broderat!Vad kreativa ni är!Kul idé att använda det mönstret.
Och det ska bli spännande att se vad du gör med fönstrena. Jag vill så gärna ha ett infällt fönster men hittar ingen bra vägg.
Här flög det en thailändsk lyckoballong över vårt hus på nyårsnatten, den kanske kom från er? (hi,hi). De senaste 2 åren har vi firat nyår i Thailand och det är så sagolikt vackert med alla tusentals "ballonger" som svävar upp i skyn.
Ha nu en god fortsättning på nya året!
Kram, Carina

Lisas torp sa...

En riktigt god fortsättning på nya året och GRATTIS till din nya sysselsättning med styling och allt! Du är ju verkligen så jätteduktig så det förvånar mej inte alls att du får såna jobb!

Fortsatt lycka till med allt och jag ser fram emot att få följa din blogg även detta år!
Kramar
Lisa

Kamomilla sa...

Stackars Nisse... Svante var inte rädd, vi bor så långt ute i skogen att ljudet inte var så hårt och skrämmande. Och lite godis mutade vi honom med och det var han mera intresserad av förstås.
Såna där fina rispapperslyktor är skoj, vackra att se på och tysta...

Vad duktig din mamma är på att brodera!!!

Anonym sa...

Hej Anette och god fortsättning på det nya året.Jag har varit frånvarande från bloggvärlden ett tag men håller på och uppdaterar mig. Fick se att du ska påbörja en ny karriär, låter ju himla spännande .Du är verkligen full av kreativitet.Om du skulle ha vägarna förbi är du hjärtligt välkommen.

kram Susanne

Min Skattkammare sa...

......undrar vad du tänkt hitta på.....?
Kramar ;o)

himmelstorpet sa...

Hej !
Jaa...du har verkligen en underbar sida, om jag nu inte minns helt fel...*grubblar* så tror jag att jag nästan stötte ihop med dig på Loppis i badhusparken, då du köpte en liten zinkkanna...
Jag såg det och ramlade av en slump in på din blogg då du hade skrivit om den..cyklar jag nu?!*fniss*
Hur som haver ,kan det vara ikeas tallrikar du har dukat med?
Mvh Snurrans.blogg.se

Anonym sa...

happy new year 2009!!!
kisses
peggy