måndag 6 april 2009

Påsk och vårspaning !

Nu har Påskriset fått komma in, med några fjädrar i vitt...såklart..


Skänken i matsalen byter saker och pynt efter årstid...


Årets påskägg är vita med knappar och spets...inspiration till det har man ju hittat på alla fina bloggar....



Så var det ju Måndag och vi ska visa Vårtecken igen, den här bilden fotade jag igår här hemma på vår gård, kolla vad mycket snö vi har ännu !!



Så denna veckas vårtecken får bli på vår katt Maja, hon gillar inte att vara ute på vintern, men när det börjar bli vår och sol ute då sitter hon på trappan en stund och spanar efter sommaren...




När man var barn så var ju ett säkert vårtecken då alla fick nya träskor...minns ni det ni andra 70-tals barn ? Så då kan jag ju visa mina nya skor idag, faktiskt ett par träskor från Moheda toffeln, de har ju verkligen blivit populära i år !! Snygga till allt, jeans eller klänning...
Ha nu en toppendag alla
Kraam

70 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad fint du gjort med påskäggen och riset. Oj vad mycket snö ni har. Här har allt försvunnit och våren verkar ha kommit. Ha det så bra hälsningar Aydan

Västbacken sa...

Jo träskor...det var vår det. Jag ville ha ett par platåträskor men mamma och pappa sa stopp :)

Ha det bra!

Lotta

oumberligating sa...

Ja, kontrasterna är stora i vårat avlånga land, i Lördags var jag ute och fotograferade våren, syns inte direkt på bilderna som jag visar på min blogg, men om man detaljstuderar dem så syns det lite knoppar här och där, fast i vikarna på norrsidorna så ligger isen kvar även i vissa delar av Stockholmsområdet. Börjar alltid Måndagen med att titta in på din fina och alltid trevliga blogg, är en fin start på veckan. Gjorde själv ett lite vemodigt inlägg igår på min blogg, men jag låter den känslan vara kvar ett tag, det är ju det fina med bloggandet att man själv kan välja vad man vill se och läsa! Ha en fin vecka mvh från Peter Olofsson! Glad Påsk säger jag nog ännu inte, hinner komma tillbaka till dig och din trevliga blogg innan det är dags för den stora "Påskbataljen! Som sagt ha det fint!

Vit Spets sa...

Godmorgon Anette!
Nog har jag tjuvbloggat inne hos dig dessa veckor jag har varit frånvarande & jag skall tala om att aprilskämtet gick jag på!
Gud va jag garvade :-)

Knoppbrädan i grått blev jättefin - kul att experimentera med färg oxå blir det ett kanonbra resultat.

Påskpynta skall jag göra idag efter jobbet - helgen har varit fylld med arbete så även i 4 dagar till men sedan skall jag njuta av 4 dagars ledighet :-)

Sköt om dig, massor av kramisar...
//Siv

Vit Spets sa...

Hiihi!
Såg precis din kommentar :-)
Allt är bra!
Glömde ju - snygga träskor av årets modell...

Kramis igen
//Siv

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Så fint du har gjort på din skänk!
Tänk att ni fortfarande har så mycket snö,här har det äntligen smält bort,men vem vet det kanske kommer en liten sväng till.
Kram Marlene.

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Så fint med ris och fjädrar. Jag har alltid vita fjädrar också. Och dina påskägg är så charmiga med knappar på som hjärtan. Nu måste jag sätta fart och göra några jag också. Tänk vad olika det är med vädret i vårt avlånga land. Vi bor ju i varsin ände du och jag :-) Här har vi haft strålande sol och varmt så man knappt kunde tro det, mitt på dagen i lördags har jag solat ute i linne och kjol, barbent!!!! och folk har grillat överallt här i helgen...fast idag är det kallare och mulet igen. Ha det gott. Kram Paula

My Lovely Things sa...

Godmorgon!!
Vilka gräsiga toflor du inhandlat!!De ser riktigt goa ut..

Men va snö ni har..Verkligen Vinter..Men vår kommer väl inom kort kan jag tro..När brukar det bli vår--gå det fort barasnön försvunnit..

Ha det så gott..
Kram anna

Skatan sa...

Ha-ha! Av någon anledning drömde jag att jag hade nya röda träskor i natt...vilket sammanträffande. Och ja, jag är 70-talsbarn :)

Mycket fint i ditt inlägg idag! Jag skall speja lite på hur du har fått till påskäggen!

Ha en fin dag. Här öser snön ned...

/Anna Skata

smultrongården sa...

Men halloj!

Hahaha, jag höll på att skratta ihjäl mig då jag läste ditt aprilskämt! Riktigt bra!! Läser igen efter fullständig bortkoppling... Skönt att ni har sol trots att snön trilskas med att stanna kvar. Men redan till nästa vecka kan det ha hänt grejer.
Ha en bra start på veckan,
kram Eva
förresten, riktigt läckra träskor. Jag hade bruna såna, ursköna!!

Anonym sa...

Men där är ju min träsko....jag har sökt precis överallt efter den men visste inte att det var en vanlig Moheda toffel, tack.

Visst hade vi ett underbart väder igår? Jag njut som en "galning" hela dagen och idag syns det faktiskt, jag älskar när man får lite färg på vitkroppen, man känner sig så mycket fräschare.

Ha en bra dag
Kram P

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Anette!

Vad mycket snö Ni har kvar... Hoppas vårvädret går hårt åt den, och det snabbt! Här töar och smälter snön fort nu och igår såg jag att lökväxterna börjar titta upp.
Vad påskfint Du gjort med ris och vippor! Lövkorgar fyllda med stora, yviga björkris väkomnar påsken ute hos oss. Några strutsägg nerbäddade i murgröna i en större skål står inne och så ett stort tvättfat fyllt med barnens gamla papp-påskägg. Gissa om ivriga små barnhänder hjälper till att ta fram de äggen? :)

Träskor är klart underskattat! Har slitit ut flera par kurbitsmålade med namn på genom åren och även då de hade "töntstämpel" använde jag träskor flitigt. Jag tycker de är fina, vare sig de är mode eller inte.

Önskar Dig en fin, solig måndag och tackar för allt Du delar med Dig på Din fina blogg! Ser fram emot onsdag och nästa inlägg. :)

Vänliga vårhälsningar från Karin i Körsbärsgården.

Fru Sirlig sa...

Hihi nog minns jag känslan av nya träskor då våren gjorde sitt intåg, helst skulle de också vara svarta. Dina nya träskor är jättefina:)!!

Har lite mer vårbilder hos mig om du skulle vilja få lite mer vårkänslor. Men solen verkar ni fått del av iallafall, tur det.

Ha en fortsatt bra vecka Anette
Kram Heléne

Fru Sirlig sa...

...Just ja, glömde aprilskämtet, jag gick nästan på det, det var riktigt bra:)och superroligt.

Kram

Engelska Villan sa...

Hej Annette!
Du är tidigt i farten, som vanligt :)
Vilka jättefina påskägg du har gjort! Och vita fjädrar, det har jag nog inte sett, det var superfint!
Jag minns träskorna man hade som barn. Jag går i det på somrarna fortfarande, har ett par söta blommiga. Men i år får det nog bli ett par nya med remmar, dina var snygga!
Kram Anna

Bygatan sa...

Du har det alltid lika fint på din skänk!

Jag ska inte gnälla över den snö som ligger kvar här, när jag ser hur mycket ni har. Ja i år var det riktig vinter!

Träskorna har jag oxå kikat på, de är ursnygga! Min mamma hade ett par naturfärgade såna när jag var liten, snygga till allt.

Hoppas ni får njuta av solen idag!

Kram Lena

♥ Pia... sa...

Hejsan ...och snyggt pyntat ;)...Maja var ett sött vårtecken..mitt vårtecken skulle väl då vara ATT vi inte har nån snö nu!! nästan..bara nån liiiiten fläck ..äggena dina var ägglit snygga :)..nää skämtar bara...det var faktiskt sådana ägg som jag efterapapde med mina oxå..fast jag hade texten helt på ett..men visst är det mycket fint just nu i bloggarna må såå gott idag..kram..PIA

Linda sa...

Hej!

Du är fantastiskt flitig med dina inlägg! Det är så härligt att man liksom nästan säkert vet att det kommer att finnas ett mysigt inlägg från dig att läsa tillsammans med måndagsfrukosten.

Så fint du har gjort! Så fint med vita fjädrar och ägg...

Det där med träskorna hade jag glömt. Tack för att du påminde oss om det! Då var sommaren verkligen på väg... Tror att jag ska köpa mig ett par för minnenas skull.

Kram Linda

rosenskära sa...

Jag har aldrig varit utan träskor, det har alltid funnits något par i garderoben, även om de inte använts på några år. Jag har spanat in ett par med lite högre klack som jag tror jag ska önska mig till födelsedagen.
Kommer du ihåg platåträskorna? Jag hade ett par svarta som jag tiggde mig till, åh vad jag kände mig vuxen! Och aj, vad man vrickade fötterna...

Kram/Lena

Tess på Tilda och Mamma sa...

Lika fina bilder som vanligt här snöar det i dag tråkigt men sant. Drömmer om en vit stor kanna din var ju fin. Här laddar jag inför sommarens alla loppisar det står liksom stilla nu. Ha en underbar måndag.Kram Tess

Anonym sa...

Vilka fina påskägg! Jag funderar på att göra något liknande också. :)

Oj, vad mycket snö ni har!! Här hos oss är den borta sen ett tag tillbaka och solen lyser för fulla muggar, dock var det ösregn igår och mulet, men det behövde nog naturen. Jag längtar tills allt börjar att blomma. Det är så fint och mysigt då.

Ha det bra. Sandra

In my house sa...

Hallo Grynet =)
Mys mys mysiga bilder! =)
- Duuu, kom på häromdan,,, pga att tidningen kommer! att jag kanske inte får ha min "amatör" blogg butik,,, när jag är sjukskriven??? det är ju inga pengar att tala om,,, utan jag gör det ju bara för skojj och sysselsättnings skull!!! Tror du att jag inte får ha den??? Isåfall måste jag ju ta bort den, innan tidningen....

Kraaaaam j

Anna-Lena sa...

Åh, vad hon ser ut att njuta av solen där på trappan din lilla Maja. Vilken söt bild. Du har gjort väldigt påskfint på skänken med. Ha en skön dag. Kram Anna-Lena

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket fint du visar, vackert med vita vippor och vilken ståtlig kanna! Åh vad jag längtar hem och få dona, detta är första påsken jag inte är hemma, hann inte ens sätta vippor i ris men påskinlägg har jag laddat med i af och andra på kö: )

Maja, vilken goding till livsnjutare, jag ser hon gonar sig på den vackra kudden i sidoinlägget med!
Snygga träskor, väldigt inne med såna nu, såg de hade på Indiska också, skönt med träskor, visst minns man 70-talet, man ville ha vita elt naturfärgade, såna som du visar hade dock mest de präktiga, som biblotikarien: ) NU vill jag ha såna med, men fast det är bekvämt med träskor så känner jag mej ibland för lång i dem, fast jag "bara" är 168 cm i strumplästen...el kanske just därför..

Ha en bra ny vårvecka och må solen skina på er, Nisse & Maja och all snö så den försvinner!!! Mari.

Lilla Trollbacken sa...

Men oj vad snö ni har. Här i västmanland har vi inte många korn kvar!Ska ut och plantera lite penseer i dag!
Så fint du gjort på skänken!
ha en bra dag!
Gabrielle

Eddan sa...

Härliga bilder!

Jag måste se till att hämta påskris idag, det har inte blivit av tidigare. Dock måste jag nog ha det utomhus i år. Detta p g a vår lilla kattkille (som växer så det knakar) som inte kan låta något vara. Hade glömt hur busiga de är de små liven ;-)!

Hoppas ni blir av med snön snart - här är det fläckvis bart men det kommer nog att dröja bra länge innan snön försvinner helt tyvärr.

Glad Påsk!

Kram från Anette

K A T A R I N A sa...

Gomorron!
Var har du köpt dom snygga träskorna?

Kramar
Katarina

livet på utanäs sa...

Ja, nog minns man när träskor var ett måste. Hos oss var det svarta eller naturläder som gällde =) Måste nog investera i ett par uppdaterade träskor igen , dina är verkligen snygga...

Våren verkar dröja som fjärran , det tinar ju ALDRIG för tusan =( ett vårtecken är ju i alla fall att de har skurit plogkarmarna, alltid en början...

Ha det nu bäst min bloggarvän !
Kram från Sussi O

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Härliga påskbilder. Så mycket snö...Men viktigaste är väl att trappan är snöfri, så man kan sitta där med kaffe och njuta =)

Ha en härlig vecka. kram Pirre

hemtrevnad marie sa...

MMmmm, snyggt med vita fjädrar....har vita och grå själv i salen....ja, träskor är man ju uppväxt med ,den ena snyggare färgen än den andra...jag minns speciellt ett par knallgula med jordgubbar på, hihi!
Fast jag är en träskojänta ännu...jag har alltid träskor...förra året köpte jag nya dalaträskor i svart, de passar verkligen till allt!
Och du, förra helgen hade vi lika mycket snö som du nästan...och nu har nästan allt försvunnit och vi har haft vårväder hela helgen!!
ha en fin måndag Anette!
kramis

Det vita dårhuset sa...

Hiiii hiiiiiii!
Ja nog hade ni lite snö kvar allt =)) Anette..

Men du , måste fråga var ni få tag i de där runda beslagen??
Har letat men hittar bara de tjocka =(

Ha en bra dag / kram Erika

Karin Lindström sa...

Hej Anette!

Här blir man alltid så glad att kika in! Så vackert du har på skänken, och dina träskor är jättesnygga! Det märks att jag inte varit inne i stan, jag hänger inte med. Men dessa skulle jag verkligen vilja ha, snygga till allt som du säger. Måste leta upp någon som säljer dem!

Ha en jätteskön vecka! Snart är det lite ledigt!

Mångsa kramar
Karin

Tulipa sa...

hej Anette!
Oj så mycket snö...
Men det är ju ett säkert vårtecken när katterna vill gå ut!!!

Gillar dina träskor!
Hade precis en kund som visade mig clogs hon varit och köpt. Måste också ha var bara känslan!!!! Så läckra! De ska ju vara så sköna också.

Fint med vita fjädrar!
Blir nog inget påskpyntat hos oss i år....tiden räcker inte riktigt till...

Ha det bra!

Kram mariette

Inspiration i vitt sa...

Hej Anette, förstår att du letar vårtecken i snön men du har ju så vårligt och vackert inne hos dig. Dina påskägg var så fina och vårligt och vackert har du på din fina skänk.
Tänk att man vill ha träskor igen, använde mina svarta hela förra sommaren, dina var jätte snygga.
Kramar till dig/Ingela.

Sunells sa...

Så fint med vita fjädrar. Och så mycket snö ni har... här hos oss i stan finns det ingen snö kvar, gatorna är putsade.
Ha en trevlig påskvecka!

Kram Katariina

Sallys hus sa...

Hallå där!

Oj så mycket snö ni har fortfarande. Här har vi skogen full av blåsippor. På torsdag åker vi till Idre. Det ska bli skönt med några dagars avkoppling....där vill man ju att det ska vara mycket snö förstås...;)
Jo du huuuvva vilken helg jag haft...uuuuääää vad lång den blev.
Bowling,innebandymatcher, jobb, fikaförsäljning och gympaträning.
Det var riktigt skönt att det blev måndag så jag fick åka till jobbet......fniss... Jag ska försöka jobba undan i dag så jag kan jobba hemifrån i morgon.
Så fint du gjort på skåpet och dina plädar där i korgen...ååå...viiiill haaaa!
Skafferi med pardörrar...ååå så fint! Precis som i det där programmet i bygglov...var det inte pardörrar de använde till skafferiet? det kommer bli såååå fint.
Jag hann aldrig se sängen på blocket...du har ju en halv förmögenhet i dina gömmor. Det är ju smartare att sälja än att bara låta dem stå o samla damm...
Vet du jag har just vunnit en auktion på tradera...en rakspegel som blev alldeles för dyr...fniss....
Men den är färdigmålad så det ska bli så skönt att slippa måla....så är glaset så där hääärligt slitet.....Nån i Kalix är det som säljer.......nettan......gapskratt...
Jag har varit på jakt efter en länge men hittar aldrig någon och den kommer passa jätte bra i mitt sovrum....jag ska visa sen när den kommit till mig...;)
Du har möjligtvis inte hittat nån snutt av det blommiga tyget???

I går kom äntligen vårt egensnickrade fönstetrskåp upp i vardagsrummet. Jag ska bara sy tygskynken att sätta fast på insidan så ska jag visa sedan.
Det blev jätte bra och jag är så glad att jag inte målade fönstren utan behöll orginalfärgen......blekt avskavt grön. Fönstren har en gång suttit i vårt hus tror jag....
Ha en härlig dag!
Kraaaaaaaam Katarina

me and alice sa...

Hej Anette!
Himmel vad mycket snö ni har fortfarande!!!
Här är den snart borta, ligger mest på åkrarna och i skogen...
Underbar träskor! Har också provat dom fast i natur!!! Ursnygga!!!
Kram Susanne

In my house sa...

Jag har tagit bort den, ska kolla upp de riktigt senare nångång,,, även din kommentar "förlåt" men inget spår juh ska lämnas kvar fniss.

Kram j

Hanna sa...

Så påsk fint du har gjort!
Hanna

Lotta-livets väv sa...

Så vacker skänk! Fint med allt vitt! och vad härligt med trätofflor....fast för mig börjar barfotahalvåret snart!

Anci sa...

Hej !

Jag gillar både påskägg, katt och träskor ! Träskorna ger många nostalgitankar.

Kram

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!

Sitter vid gamla dastorn en sväng oich där kan jag misann skriva inlägg hos dig.. hmm mycket märkligt det där. Men så mycket snö ni har fortfarande...nu får vi hoppas att vårsolen gör så att allt smälter i ett nafs!!


Vilka sagolika påskägg du gjort.. tänk sånt där är jag urdålig på.. tur jag har din blogg att vila ögonen påå för här hemma är det segt !
Tror bestämt jag måste ut och plocka lite påskris jag med.. så fint.. det är nog så långt kjag kommer med påskpynt!

Tänk varje påskafton när jag var liten så fick vi barn 3 st nya träskor.. det var lycka det.
kommer speciellt ihåg en vår när jag önskat mig ett par illgula med blå prickar.
Annars var det mest vita, svarta och naturfärgade som gällde
Tänker misann köpa mig ett par nya nu i vår... något likande som du visade... så fina

kram på dig
Ann-catrin

Maria ( Idekroken ) sa...

Du har en helt utrolig vakker og lys blogg! Nydelig ;)
Klem Maria fra Idekroken

Maria renoverar sa...

Hej!
Härliga vita påskbilder! Och tänk vad det kan skilja sig bara i vårt land - vårtecknen. Härlig bild på din katt.
Ha en bra vecka.
Kram MARIA

annashusidingtuna sa...

Hej!
Det var verkligen inte långt som våren hunnit hos er, men påskäggen och resterande påskpynt är jättefint.
Kram Anna

Ovala drömmar sa...

Sicka ursöta påskägg!
Hur är de gjorda?

Ha en glad påsk!

Våriga hälsn Veronica

Maliva`s verden sa...

Wow..så lekre påske-egg m/knapper du har lagd....love it:O)Klem fra Maliva

Ardisia sa...

Åh herregud så fint du har pyntat. Älskar dina bilder Anette!

Och jösses så mycket ni har snö kvar. Härligt!..Eller inte ;) Ljust är det iaf :) Kramis från Ardisia

Skönt Hemma sa...

Åh så snygga träskor! Har faktiskt införskaffat mig ett par liknande själv :)

Annas skattkammare sa...

Hej Anette! åhh så fint du visar! Önskar jag hade lika vitt och fint hem som du.. allt man visar blir så mycket finare då tycker jag! Men man måste väl börja någonstans.. =)
Kram /Anna

Malmkakan sa...

Snygga skor! Såna vill jag oxå ha.

Va mycket snö ni har än! Här i Dalarna börjar det sakta men säkert sjunka ihop.

Er katt Maja förmedlar i allafall vårkänslor. Vad hon ser ut att njuta ute på bron...

Kram, Cecilia

Kamomilla sa...

Oj oj oj så mycket snö ni har ännu! Fast det tycks inte bekomma maja så mycket.. :)

Träskor... Jag minns att jag hade ena riktigt nötta (jag släpade dem mot marken när jag cyklade) och målade dem röda och gröna (som styrbord och babord) ute på sommarholmen en gång för en väldigt massa år sedan...

Hoppas snön smälter fort så du kan ta dina i bruk, för de är ju så väldigt läckra! :)

Unknown sa...

Woaw vilka urläckra tofflor!!!

Fann ett par fina svarta skor häromdagen men inte i min storlek...suck fast gubben i affären skulle beställa sa han! Fast nu när jag såg tofflorna så kliar det i-fötterna:)

kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Lika vackert som alltid min vän!Jätte fina ägg.

De där skorna har jag inte sett förut. Är de fotvänliga? För några andra klackskor lär det inte bli för mig den här sommaren efter min fotskada...

Kram Viveka

Rummet för välbefinnande sa...

Ahhhh, äntligen lite bloggtid igen!!!!
Så fint du har gjort.
Tror inte det blir så värst mycket påskigt hos mig i år, men jag har i alla fall öppnat en ny butik - eller hur?!?! Man får ju liksom se till det som är bra som man gjort istället för allt det som man inte gjort.....

Vad mycket snö ni har kvar! Jag har ju verkligen hårdjobbat sista tiden och för första gången igår så upptäckte jag att det börjat kika upp vårlökar i rabatten där jag bor. Vad underbart!!!

En riktigt bamsig kram till dig Anette och jag ska se om jag kan lära mig hur det funkar så ni kan förstora bilderna.....

Sköt om dig vännen!

Vitt och vanilj sa...

Hej på dej!
Jättefina träskor, i vår familj hade både jag och mamma och pappa var sina platåträskor,hur fint som helst.jag ska också ha ett påskris med vita fjädrar,ditt är hur fint som helst och så såg jag ett så underbart vid blomsteraffären vid kyrkogården här hemma också.
Ha det så bra !
Kram Petra

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Halloj Anette!
Så fint du pyntat, lyllo dig som kan ha fjädrar i påskriset...vår mjau-mjau Turbo äter upp allt sånt, fasiken klättrar värre än ungarna så det hjälps inte på vilken höjd man än placerar dom. Läste i tidningen i morse att en 1-årig katt motsvarar en 15-åring...phu..en tuff tid väntar framöver;)
Coola dojjor!!
Hinner ev kika ner till er idag, makens bror kommer till oss från Stockholm imorrn så här måste handlas mat..mycket mat..& städas..igen...han får ju inte tro, vilket dock är fallet i ärlighetens namn, att brodern gift sig med en urusel husmor;)
Ha det bra!
Kramar Camilla

Vita små hjärtan sa...

Oj vad snö ni har kvar! Mysiga skor! Såg sköna ut! Kram o ha en bra dag!

Goa sa...

Hej min kära!

Så vackert! Så lugnt och stilla och jag bara njuter!
Det är helt ljuvligt hur det vita samsas på din skänk och jag känner längtan till påsk. Jag är inte så mycket för påskpynt, men detta är perfekt! Och dina ägg är så fina!
Sen känns de thelt overkligt att du har så mycket snö! Vi som knappast sett den varan och nu bara välkomnar våren. Märkligt att det är sån skillnad i vårt avlånga vackra land.

Hoppas du mår bra Anette. Att det mesta har lagt sig lite. Jag tänker på dig!

Tack för din uppmuntran om min dukning, det gör mig så oerhört glad..:)

Största kramen till dig...alltid!

Solsjö - Under en vind sa...

Vad mycket snö ni har kvar!!!Här är det barmark och vitsippor....det märks att vårt land är avlångt då man ser hur olika långt våren har nått!

Så fint du dekorerat på din skänk, så vårigt ljust!

Önskar dig en riktigt mysig påskhelg tillsammans med nära & kära! Kramis!

Min Skattkammare sa...

Har du redan påskpyntat, vad fint du gjort..........kom just på, det är ju för sjutton skärstorsdag i övermorgon!! Tänk om karln kunde göra nåt nån gång, hämta ris åtminstone........:o(
Det ser ut som snön smält på broa där katten sitter.....alltid nåt! Men värmen kommer snart till dig, har du sett det? Det skulle vara så roligt att få se din hemtrakt nån gång, men då får det bli på sommaren. Men det är förskräckligt långt iväg, inte så konstigt att våren tar tid på sig att komma upp.
Jättesnygga träskor, helt i min smak!
Kram på dig vännen!
Kicki

Millygarden sa...

Superfina träskor...men tänk jag minns som igår när jag var barn och min mamma bar ett par bruna välldigt lika om inte dom inte är det rent av!! Hihi.allt kommer tillbaka förr eller senare!

Fina påskägg med knappar på kul och lite annorlunda!
Kram Marina

Huset vid ån sa...

Hej Anette!! Vill börja med att tacka för alla fina bilder du visar!! Dom är verkligen jättefina!! Efter att tassat runt mycket bland alla ljuvliga bloggar så har jag nu själv tagit det stora klivet ut i bloggvärlden...Och hur det ska gå vet jag inte..jag som inte kunde gå ut på Internet för ett halvår sedan....Men eftersom jag alltid gillat att greja o pyssla i mitt hem så blev jag nyfiken att pröva på att blogga!! Glad Påsk!! Kram Therese

Tina sa...

Takk for inspirasjon! Kjempefint!
mvh Tina

Lilla huset på prärien sa...

Vilka underbara träskor!! Jag har precis beställt ett par exakt likadana fast i naturfärg istället :) Så snygga vi kommer vara här i sommar då *ler*

Kram Jenny

P.S. Vad kul att du gillade mitt syskrin! D.S.

Made in Persbo...Carina sa...

Vilka fina ägg du gjort! Nu blev jag sugen på att påskpyssla lite själv. Kanske imorgon!
Fina träskor du köpt också! Själv har jag ett par vita med sidenband från Calou som används vid högtidliga tillfällen *s*.
På 70-talet slet man ut ett antal träskor. Jag drömde om att få ett par vita platåträskor men jag fick nöja mig med att bytlåna en stund med min kusin :)
Ha en fin påskvecka!
Vänliga hälsningar Carina

Anna sa...

Hej Anette!

Ljuvligt vackert påskpynt! Den där äggidén har jag plankat rätt av - såå fint:)

Träskorna är superläckra!

Jag önskar dig en härlig påskhelg!

Kram
:)Anna

Marie sa...

Så vackra bilder, så fint du har pyntat på skänken! Önskar att jag också kunde hitta en skänk, tycker det är så vackert!
Hihi, visst kommer man ihåg träskorna som barn. Dina är jättefina och ser verkligen supersköna ut!

Kram Marie

Fredrik Frisören sa...

oj så fina bilder =) Glad påsk!

Susanne sa...

Nostalgi med träskorna.Jo jag minns mina vita fina Platåträskor..Huamej,Men dessa är jätte fina..Ha en riktigt skön Påsk..