fredag 12 juni 2009

Studenten !!

I förra inlägget gav jag ju ett boktips till er alla, och vet ni ? Författaren Anna Örnberg la in en kommentar hos mig där !!! Då vet vi att hon bloggar, såååå himla kul, och jag blev glad över att hon kikar på min blogg och ville ge mig en kommentar, det tackar jag för !!


Jaa, nu är det bråda dagar, igår vad det bal och idag är det studentutsläppet här, och sen blir det middag här hos oss, jag hoppas att vi kan sitta ute i trädgården det vore toppen.

Efter dessa dagar då tror jag att vi lägger oss ner och vilar...och tar det lungt !
Ha det så bra alla
Kraam Anette

33 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Godmorgon Anette! Vi var på studentfest igår kväll hos våra goda vänner vars dotter gick ut. Själv hade vi student här för 4 resp 5 år sen när våra grabbar gick ut...puhh minns att det var en stressig vecka men samtidigt väldigt rolig också. Nu vilar jag mig tills det är dags för dottern om 4 år :-) Ett stort Grattis till din dotter och hennes student!! Ha en fin helg..Här i Blekinge bara regnar det...Kram Paula

My Lovely Things sa...

Hej!!
Va kul att honläser din blogg..

Hoppas verkligen på fint väder hos er då..Här öser regnet ner..
Vilka härlig dag för din tjej.Tänk att skolan är klar..

Såfint du har gjort på din skänk..Jätte fina saker..
ha en bra dag..
kram anna

smultrongården sa...

Hahaha! Ja du Anette, precis så kände jag också.
Vi hade student förra fredagen. Och innan dess födelsedagar och en massa evenemang på Smultris. Kära nån, nu först känner jag att jag lever igen... och det är sååå skönt! Underbart med studenten, men himla jobbigt också.
Hoppas ni kan sitta ute - det kunde inte vi. Och i morse när jag var ute o sprang satt jag på mig mössa, haha! Man kan ju tro att det ska bli höst. Vi hade hoppats på finväder vi som har 3-års jubileum, men men, det är mysigt ändå.
Jag håller tummarna för att solen värmer er istället.
Ha en härlig dag!
Kram Eva

Anci sa...

Hej !
Det var kul att du fick en kommentar från Anna Örnberg ! Alltid kul med respons.

Vila är viktigt !

Kram & Trevlig helg

n o r d i n g å r d e n sa...

Ha, ha, Nisse har redan däckat, han är ju för gullig!!

Ja, visst var det fina sommarskor jag visade!!!

Ha en trevlig helg nu med studenterna! Mari. ( å du, du har mail!!)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vi har inget studentkalas iår, det är lite tomt. Så njut av härliga dagar och kalas. Nisse tar igen sig lite, det är bra. Ingen kan slappa så bra som en vovve.
Kram till dig
AnnaMaria

♥ Pia... sa...

Ååååå...men sööööötisen då:)selma fick inte bli med på festen igår...inte för att hon tyckte de gjorde nåt då...idag ska vi se på studentparaden med alla fina ungdomar klädda i balklänningar och kostymer..såå vackert....själv är jag ledig idag och ska städa och röja lite här hemma...kommer liksom efter med allt ..förstår inte..:)..ha de såå gött....och njut av allt det roliga du har nu..kram..PIA

hemtrevnad marie sa...

Så roligt med studenten, men mycket jobb också kan jag tro!
Kul att Anna Örnberg läser din blogg:)
Hoppas att ni får en fin helg!!
kraam

In my house sa...

ÅÅåååååå guuuuuud jag döööör vilken GO tass,,,, så stora svarta dynor, som man bara vill pussa!!! och Nisses underbara nos,,,, Jag är helt knäppis,,, jag ser en person i varje hund,,, och älskar alla så mycket!!!!

Puss på dig Nisse

Unknown sa...

Hej

Ha så roligt.
Sedan när det är över så ta en lång sovmorgon
Ha en trevlig helg.
Kram

oumberligating sa...

Hej! Nu djäklar i min "lilla låda" så ska det kommenteras, tycker personligen att det ser ut som om kommentarerna minskad både på mina bloggar och på andras den sista veckan, okej, det har nog sina naturliga orsaker, det har det.
Säkerligen har många varit inblandade i olika stadier av avslutningar antingen det var stundentavslutningar eller olika kurser. Vårterminen brukar bli hektisk för alla grupper i vårt samhälle, allt ska ske på en gång!
För mig har det varit full fart, nu är jag inte riktig som andra utan bloggar på som sjutton i allfall eftersom jag blivit besatt av bloggandet(ler)!
I morse satt jag vid datorn redan klockan fem och skrev klart några platsönsökningar som jag sedan skickade iväg, väntade till klockan 9 med att sända dem via mail så mina eventuella framtida arbetgivare inte tror att de har att göra med en övernitisk person.
Men idag är det bara att googla den som söker anställning och har man då med människor som mig som använder bild och sitt riktiga namn då djäklar kan de bli många "träffar" både på ont och gott!
Men det står jag för syns man så finns man och det brukar för det mesta leda till något bra!
Som sagt tittar in på din alltid fina och läsvärda blogg för att önska dig en fin Fredag och en Trevlig helg!
Gjorde ett inlägg om det okade ungdomsvåldet, men eftersom jag skickar runt mail och önskar trevlig helg så kändes det lite konstigt om jag får svarskommentarer under den mördade flickan! Blev tårögd när jag gjorde inlägget med henne i, exakt lika gammal som min Älskade Dotter. det måste bli någon ändring. Det har dödats många yngre kvinnor i Sverige sista tiden, statestiken tlar inte direkt för oss män, tänk om alla killar/män bloggade och hälsade på hos alla "tokiga inredningtjejer"(ler) Vi kanske skulle kunna förstå varandra bättre då!? Ja skriver hos dig precis som jag alltid gör på bloggen, jag har inga svar bara en massa frågor och desto äldre jag blir desto mindre säkra svar kan jag ge! Hårt men sant! Men som sagt Trevlig helg är det inga problem eller frågeställningar att önska! Var rädd om dig på alla sett!
kram ifrån Oumberlige Peter eller kanske är det Omöjlige Peter som mint Fru brukar kalla mig för ibland(ler)!

gamla skolan sa...

Hoppas att ni får en riktigt bra dag ! I Skåne hällregnar och blåser det ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Vad roligt att Anna lämnade en så fin kommentar hos dig!
Jag blir verkligen sugen på den där boken, så det blir till att inhandla den i helgen tror jag minsann :)

Men Anette vad söt han är Nisse där han ligger så gott. Kuddvaret bakom honom spanade jag genast in, jättefint!

Kram
Mia

Millygarden sa...

Tjingeling! Det gör ni rätt i...för det är ju en del att stå i inför studenten! Här har vi kalasat,varit på student och idag examen så nu har jag krypit i mysdressen förkyld och risig!! Men fick senaste numret av vakre hjem idag..såå mycket fint att bläddra i!

Kramis Marina

Annas skattkammare sa...

Hektiskt men otroligt härligt och lyckligt med student-tider! Hoppas ni kan sitta ute, här är det spöregn idag så jag tycker synd om alla studenter här som ska på bal på slottet ikväll.. Själv ligger jag inne med magsjuka, inget vidare alls!
Så söt bild på Nisse!
Kram /Anna

Syster vit sa...

Ja nu är det en härlig o mysig tid. Lugn o ro. Önskar man vore vovve ibland o få kura i fotöljen.
Sköna bilder du visar. Roligt att du fått kommentar av författaren.
Kram
Marina

Ett Vitare Hem sa...

Vad kul att hon hittat din blogg!
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Mamma C sa...

Men så kul att du fick en hälsning från Anna. Ha en trevlig helg.
Kram Mamma C

Lisas torp sa...

Ja, det är bråda tider nu!
Här är dessutom jätteruggigt väder med kyla och regn!
Man kan bara hoppas på att det vänder snart!

Kul att du var med i boken och så fin den är! Kanske något man ska satsa på! Tack för tipset!
Ha det gott!
Kram
Lisa

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anette!

ja nu har ni väl ätit middag och sitter och myser och är stolta över er student!!
hon är väl ute på galej kan jag tänka...
Hoppas ni slapp allt trist reg.. vi har haft uselt väder så gott som hela dagen!!

ja den där boken den ser så underbar ut.. kul att du blev omnämnd där.. fattas bara annat!!

occ så lilla nisse han är ju för bedårnade.. nästan så jag längtar efter våra små vofsingar när jag ser bilden.. men bara lite det är så skönt att vara utan hundar ibland..de är hos mina döttrar nu


kram på dig
a-c

Marie sa...

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni kanske har fått se solen. Här har vi varit på studentfirande i ösregn, känner mig fortfarande frusen nu flera timmar efteråt.

Hoppas ni får en lugn och skön helg!
Kramar Marie

Anonym sa...

Hej Anette!

Hoppas att ni har haft bättre väder än vad det har varit i Uppsala. Det har regnat hela dagen och då menar jag ösregn. Men även om vädret inte är det bästa så är det såååå otroligt roligt med student och speciellt för dom somtar den.

Roligt att få en komentar i boken. Jag måste bara i väg och få tag på den. Det är så många bloggar som nämner just den boken, och då brukar det vara riktigt bra.

Det är bra att Nisse tar en tupplur för Orvar var helt slut dagen efter studentfesten. Jag trodde nästan att han hade varit med ute och dansat så slut var han.

Jag önskar dig god vila i morgon och en riktigt lugn och skön helg.

Kram annica

Nordljus sa...

Javisst är boken bra! Surfar runt för lite ny inspiration inför ett besök av Aftonbladet som kommer på repotage hemma :) Behöver lite kontors inspiration...vårt "kontor är i ett passage rum..Vill göra nått roligt på den stora väggen!
Inne på ett kollage av ramar, speglar mm
Ska kolla hos dig så får jag lite inspiration :)
Kram & trevlig lördagskväll
Lina

mig & alice sa...

Hej vännen.
Jag hade hoppats att få se 2 sötnosar som skulle gå på bal, men det kommer kanske senare :-).
Iallafall så ville jag bara kika in och önska dig en härlig helg.

Ta hand om dig vännen.
Kraam
Melinda

Karin Krut sa...

Hej Anette!! Nu var det länge sen jag var här! Oj så mycket tråkigt som har hänt och så mycket roligt också. Vad tråkigt med er butik, usch jag kan nog inte ens tänka mig in i din situation men så härligt att du fick jobb också :) visst är det mysigt med skolavslutningar men lika skönt när skolorna börjar igen till hösten ;) så det blir lite ordning och reda på ungdomarna. Här nere lyser verkligen solen och värmen med sin frånvaro och jag hoppas att det blir lite bättre till nästa helg så att vi kan sitta ute och äta lite sill och jansson ;)
Ha en skön helg
Kram karin

Ett hus i vitt sa...

Härligt med studenten! Här i Gävle blev den dock blöt o kall för de flesta. Har tänkt på dig Anette och din butik... Jag undrade precis hur det gått för dig så jag måste gå in och kolla...Såg nu att du fått jobb i en klädaffär, så spännande! Ja du ska se att allt ordnar sig, du hittar en ny bana nu för kläder kan du ju också! Så spännande att följa dig och vad du tar dig för. Du ska veta att du är en stor förebild! Ha en fortsatt fin lördagskväll. Kram, Anette

Min Skattkammare sa...

Gokväll vännen i Kalix!!
Jag pustar också ut! Lasse och jag har varit iväg och köpt kebabrullar och så satt vi i bilen och tittade ut över sommarängen medan vi glufsade i oss. Som två kufar på vift! ;o)
Jag sålde jättebra (jag hoppas att jag inte strör salt i såren....? det är inte meningen)så det är klart att jag är jätteglad!
Men du ska veta att det inte alltid har varit medvind. Jag har en granne som har loppis (ca 1km från mig) och hon har varit för bedrövlig. Hon har rivit ner mina skyltar, mina annonser på anslagstavlor, anmält mig till vägverket.
Hon är inte riktigt klok, alltså på riktigt, ja det kan man inte vara om man uppför sig så!!
Jag har aldrig stridit tillbaka, tycker att hon verkar alltför labil, så det vågar jag inte riskera.
Livet är inte spikrakt och det kanske finns någon mening med det.
Vad söt lilla Nisse är.....otroligt go!
Tänk vad spännande att du ska jobba i en modebutik. Jättesnygga kläder du köpt!
Vad kul med en hälsning från dig!
Ha det riktigt bra!
Kram Kicki

MonaA sa...

Din lilla Nisse är för söt!
Tack gulliga du för din kommentar hos mig, jag blir så himla glad! Och lamporna, jag bara älskar dem! Vilken tur att jag fick köpa dem av dig, jag är sååå glad för det!

Ha en skön och vilsam helg!
Kraaaaam!
Mona

lottens vita och gröna sa...

go kväll i stugan anette! gu så kul att anna läser din blogg, säker glad med för din fina reklam med, hihi! vad kul när fester stundar med det är allt bra skönt när man passerat dom med, gör nu som nisse anette, lägg dig ner och njuta av ditt vackera hem! varmkram lotten

Unknown sa...

Åh va kul med student!! Tänk va stora barnen blir fort....

Va härligt att hon läser din blogg!! Nisse är ju bara för söt där han ligger med.

Kram Pia

Nina sa...

Du har en underbvar blogg, tack! Varma hälsningar från Helsingfors.

Vintage Rose Collection sa...

Hi Anette,
I hope you had a blissful and peaceful weekend! I cant wait to recieve your magazines..I will sned you mine as well!
Jo-Anne Coletti from USA

Flaggduken 2 sa...

Vad kul att få en sån fin kommentar av författaren själv! Boken är super mysig.
Kram Petra