torsdag 27 maj 2010

Här kan du köpa vår bok !!

Snart kommer den vår Inredningsbok Lantlig Charm !! Jag får massor med mejl om var man kan köpa boken, många återförsäljare har redan slut på sina förhandsbeställningar. Men en butik som har signalerat till mig att de har kvar är butiken Fridasgård, ( klicka på namnet så kommer du dit ) hon har webshop och har tagit hem många böcker, så ni kan lätt klicka hem den där. Klicka HÄR så kommer du till en sida med alla återförsäljare, så ser du var boken finns nära dig och där du bor.




Nu är det nära, såå spännande, jag har inget exakt datum, men det är nära ! Boken är fylld med inspiration, vackra hem, broderier, glasverandor och en massa goda recept som Kladdkaka, Syltkakor, Äppelkaka, Norrlandskaka och mycket mera ! Och boken avslutas med ett vackert Julkapitel.
Ha nu en fin Torsdag alla, så syns vi i morron igen !
Kraaam Anette

17 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Så spännande.. jag beställde boken av någon.. men nu kommer jag inte ihåg från vem. Så jag håller tummarna att den dimper ned i brevlådan. Nu ska jag städa det sista och packa sedan åker vi. Ha det riktigt bra. Kram Aydan

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad spännande, bokade tidigt mitt ex hos Nina på Nice och jag tror att även hon har några kvar om man bor i Örebrotakten.
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Vilken dag som helst nu så kommer vi och få se denna underbara bok. Ska bli så himla kul när den kommer, jag har beställt min i Grums på Interiörboden.
Ha en fin dag Anette
Kram till dig
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Åh vad spännande med din bok är så nyfiken.Tror att den kommer att bli en riktig höjdare.Önskar dej en härlig dag .Kramar Rita ♥

hagagården sa...

Åååå jag längar till den fina boken kommer,jag ska köpa min på madame nyberg i valbo.
Kram o ha en fin dag.
ninni

LOPPISLIV sa...

Längtar längtar längtar :-) Har förbeställt mitt ex för länge sedan, så jag inte blir utan :-)Ha en underbar dag. KRAM P

sylvia sa...

så spennende.
klem fra sylvia

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, jul, kladdkaka och glasverandor, vad mer kan man önska: ) den boken kommer bli ngt alldeles extra!!

Så fina bilder med fotbad nedan, det är sånt där man faktiskt brukar unna sig sommartid, i af jag, i en sinkbalja på gården: )

Tjingeling!

Vardagslycka sa...

Det ska bli spännande med boken! Många kunder frågar efter den när de kommer till butiken och undrar när den ska komma. En hel del har förbeställt men vi har kvar böcker om någon är intresserad. Det står mer info i min högerspalt på bloggen.
Ha en fin dag!
Kram, Carina

Mejrams! sa...

Ja, skynda dig nu Anette! Jag ser verkligen fram emot att få in boken i butiken./Kram Merja

Kallholmen sa...

Det ska bli helt underbart att få läsa er fina bok...vad duktiga ni har varit!
kram caro.

Rummet för välbefinnande sa...

Tänk att det är dags för nedräkning nu......
Jösses så pirrigt det måste kännas för dig!
Men, villken lycka också! Ja, jag är jätteglad för din skull kan jag lova och jag har bokat mitt ex hos Selmas Hus i Säffle och jag väntar och väntar och väntar........
Ha det gott!
Kram kram

Annas skattkammare sa...

Som sagt- jag längtar så tills jag får hålla den i min hand! Sommarens läsning och det kunde inte passa bättre nu när skolan snart är klar och jag kan släppa det och bara göra det jag har lust med- läsa Lantlig charm t.ex.! =)
Kram /Anna

HOUSE of ADELA sa...

Å vad spännande!!=) Måste få tag i den! Lille T hälsar lille Nisse;) Han har öroninflammation och mår inte så bra...men fått öronpencillindroppar så hoppas det ger sig;)

Kram
Adela

Ellinor sa...

Sååå Bra var in och Beställde direkt så nu är det bara och vänta.
Ellinors Hus

Zun sa...

Ser fram emot den boken. Med tanke på all härlig inspiration man får genom din blogg, så kan den inte bli annat än zunderbar!

Ha det gott!
/Zun

Vitt hus med svarta knutar sa...

Såå spännande för er med den nya boken. Det känns som det är succe långt innan boken kommit ut =)

Ha det gott!
Kram,
Regina