lördag 16 oktober 2010

Måla, måla....

Det här pysslar jag med idag..målar och målar..just nu är det köksskåpen, de som sitter under diskbänken. Det tar liksom aldrig slut känns det som, sen måste jag måla kanterna inne i skafferiet, skruvskallar, listerna runt dörrarna..jaa, ni hör ju..men det går sakta framåt i allafall.



Jag får massor med mejl där ni undrar vad det är för färg jag målar med, så nu har jag fotat färgburkarna så att ni kan se, klicka på bilden så förstoras den. Alltså vit färg, vattenbaserad, ingen brytning åt något håll. Täckfärgen är halvblank.
Tack alla som röstat på mig, det jag skrev om i förra inlägget !! Alltid kul att bli uppmärksammad, jag har ju bloggat nu i över 3 år !! Och tycker det är lika roligt ännu..att bli nominerad är ju en vinst i sig tycker jag, vinner jag så är ju det jätte roligt, nu är det bara att vänta och se vad som händer !
Ha det gott alla
Kraaam Anette

28 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej på dig!
Hoppas att din rygg är bättre. Vad duktig du är som målar... jag städar och ska måla alldeles strax.. Ha en riktigt bra lördag Kram Aydan

Madame Morell sa...

Å jag har följt din blogg i snart tre år hihi. Trodde aldrig att jag skulle ha en själv. Du inspirerar Anette! Måla på, själv ska jag göra soppa.
Kram Jessika

Anonym sa...

Hejsan...å du målar å gör så fint.. snyggt blir det..skulle ha röstat på dej ..men hoppade av facebook för ett tag sedan..blev lite stressad..men snart är allt på facebook så jag får väl öppna det igen:)... ha en skön dag min vän och glöm inte andas emellanåt. Kram från Pia (vardagsrummet har jag tagit med mej till sonen i Skattkärr:)

Dessie sa...

Ja jag målar ALLT med denna underbara färg! Fast jag använder den Antikvita för att få lite brytning och lite med värme i färgen. Hoppas att du och penseln får en trevlig helg. *fniss*

Kram Dessie

Sunnanvind sa...

Hej Anette!

Jag håller tummarna för dig och hoppas att du vinner :)

Ja att måla tar sin lilla tid, men det är ju roligt för man ser ju verkligen resultat i det man gör hela tiden.

Ha en bra kväll!

//Carina

sylvia sa...

heisan.

flink du er,ja når en først starter med å male,ja da drar det på seg,men så fint det blir hos deg.
ha en fin helg.
klem fra sylvia

kråke sa...

Åhh vad fint det blir....det är ju snart färdigt :) Du har väl inte fler projekt sen??;)
Kram på dig!!

gamla skolan sa...

Lycka till med allt målandet , jobbigt men kommer att bli så fint !! Kramar Susanne ♥

Rose Garden Malevik sa...

Måla e du bra på......
å Blogga :)
Ha det gott
Håkan

Kamomilla sa...

Lycka till! Nu har jag följt din blogg troget i dessa tre år! :)

Måla måla- jobbigt men fint blir det!

Made in Persbo...Carina sa...

Blir jättefint! Längtar själv efter sådana handsnickrade luckor handmålade i vitt :)))

Kram, Carina

Line fra huset på landet sa...

Men det kommer til å bli kjempefint Anette!! Du er flink dom står sånn på!
Da jeg leste nedover så jeg at det nydelige servise deres er fra Ikea!! ..også jeg som leter etter et servise..
Har de bare asjetter, eller har de fat, boller og lignende? vet du ?
Lørdagsklem fra Line

hemtrevnad marie sa...

Visst är den färgen underbar...har själv målat med den sedan i slutet av 90 talet, då de kom ut med sin Carl Larsson collektion av färger, den är den absolut bästa vattenbaserade färgen!!
kraam

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Lycka till med målandet! Vad blir nästa projekt?

Kram från Australien♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
När köksluckorna ska målas känns det som dom är väldigt många, kan bli lite enformigt. Men, så fint du kommer och få. Jag målar mindre saker, har upptäckt att det funkar bra och måla det mesta. Just nu håller jag på med en stoor gris..
Ha en fin söndag vännen
Kramar
AnnaMaria

lantromantik sa...

Hallo

vad fint det kommer att bli, jag håller också på att måla de luckorna vi har tillverkat av mdf och limträ, jag ville ha med speglar men ingen sålde ett sånt kök jag ville ha här i närheten så vi gör det helt själva , såg att du hade köpt arv servisen på ikea den har vi också som vardagsservis... Lycka till med nomineringen Mvh Jenny

n o r d i n g å r d e n sa...

Vad du målar och står i! Du är duktig, jag gillar inet ens att måla så detta hade tagit ÅR för mej! Har du bloggat i 3 år, ja jag började nog lite före dej, jag har i feb bloggat i hela 4 år, inte klokt!! Men med min nuvarande blogg har jag bara bloggat ett år...världens roligaste hobby, el hur bloggkompis:) Mari.

by.hårenberg sa...

:)
så mkt fint du visar:)
kikar snart in igen..
la petite perle

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint det blir.Bara så himla fint.Önskar dej en skön söndag rara du.Kram Rita ♥

Anonym sa...

Phu! Jag målar också köket Anette och just nu önskar jag att jag hade en trollstav.. Eller ännu bättre en målare kanske ;-)

Tyvärr kanske man kan säga, så är jag extremt petig och tycker det blir allra bäst när jag gör det själv ;-)

Kram!!!!

Skogslyckan sa...

Efter vi är klara med vårt tv-rum skall vi måla om hela köket och alla luckor...hm. Ja ja det blir ju fint och förhoppningsvis är det värt allt slit...
Kram Pia

The Secret Garden sa...

Ja det är pyssligt att måla skåp och luckor överallt. Inte nåt som man villa göra om varje år precis :) Men snyggt blir det!!

Ha det fint!

cat sa...

Det blir å himla fint. Kan du inte komma hem till mig och fortsätta måla sen - men jag vill ha vetegult i mitt kök. Har påbörjat, men blir som vanligt inte färdigt tillräckligt fort.
Ha de gott. Catarina

Malin's Hus sa...

INSPIRATION NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

LOPPISLIV sa...

Milde tid vad tiden går när man har roligt. Mer än 3 år...ja du började ju innan mig...din blogg var en av de allra första jag började följa och blev tillslut så sugen på att öppna egen blogg också. Härligt att höra att du fortfarande tycker det är så roligt, för jag är numera smått beroende av din blogg...hihii får ju alltid så himla mycket inspriation här hos dig. Tackar för det!!

Vad duktig du är med målandet, vilket jobb alltså, men tänk vad skönt sen när allt är klart och du stolt kan titta på ditt hantverk, Härligt!!! Kämpa på, det blir sååå fint! Kram Paula

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anette!

Här sitter jag äntligen en stund vid datorn, det är över midnatt, men jag skall bara kika in till ett par favvisar till ;)

Ja mycket målande blir det i kök när man renoverar.. men det blir ju såå fint!!! Härliga luckor!

Har målat golv jag idag, det blir nog bra hoppas jag :)

Ja, jag har också bloggat i över 3 år, men tycker det är minst lika kul än, hihi. GRATTIS till nomineringen!

Kram o gonatt...
Mia

Magnus från Inredningsbloggar.com sa...

Hej! Fick du mailet jag skickade?

Anonym sa...

I'm new to your blog and I love it. I too am painting my home and furnishings. It's a lot of hard work, but it will pay off. Your dog is so very adorable.
Blessings,
Charmaine