onsdag 22 december 2010

Vingarna är på plats på provdockan, jag hade glömt dom..tycker det är så fint att ha dom där till Jul, annan tid på året så hänger dom i min dotters rum...


Ljusen brinner här hemma varje kväll, det är så mysigt. Idag blir det en sak till att bocka av på listan, maten ska handlas, och det gör jag ikväll efter jobbet, då kan man ju alltid hoppas att det inte är så mycket folk i farten..
Hur ligger ni till med Julförberedelserna ?
Ha det gott alla, så syns vi i morron igen !
Kraaam Anette

22 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Här är vi i stort sett klar. Skäns sååå skönt!

Kram Mimmi

Malin's Hus sa...

vi e typ klara, bara städningen kvar, såååå trist! ;)

jag har med ett par vingar med dom e typ pyttesmå jämfört med dina ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Så julfint du har dett nu och den där zinkstruten i flaskan var så vackert! Jo, allt är klart, nästan, ska bara småhandla stenbitsromen ( kalixrom vore lyx..) rosa skumtomtar och lite annat...Mari.

Ett Vitare Hem sa...

Jag har lite julemat kvar att handla i övrigt är jag klar, känns så skönt att bara kunna njuta nu!
Ha en finfin dag!
Kram/Lena

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej vad fint du har! håller på med sista julbaket,la in sillen i går det doftar så gott överrallt nu är det bara njuta av julen må så gott kram Tina

Vardagslycka sa...

Här är det bara lite småfix kvar som jag tänkte göra imorgon när jag är ledig, men i övrigt känner jag att vi är klara. Jag har ingen jättelång "måste göra"-lista inför jul, och det känns skönt. Några klappar väntar fortfarande på att slås in, lite städning och plock. Eget julgodis hade jag tänkt skippa men sent igår kväll fick jag sån lust att göra något och då blev det vit ischoklad. Det finns ju så mycket gott att köpa färdigt!
Visst är det mysigt att få tända en massa ljus på kvällarna, här går det åt massor!
Önskar dig en fortsatt fin julvecka.
Kram, Carina

Lilla Blanka sa...

Gomorron Anette!

Jag har massor kvar att göra, det är skönt att jag är ledig idag. Hoppas vara så gott som klar i kväll med allt :)

Så fint med vingarna på provdockan! Jag får nog sätta på ett par på min jag med =)

Kram och lycka till i kväll med handlingen, jag hade också tänkt att göra min i eftermiddag. Var på ICA Maxi igår kväll och det var nästan ingen kö alls (!) så jag hoppas att det är desamma i kväll =)

Mia

hemtrevnad marie sa...

Ja det är såå fint med vingar på provdockorna, själv har jag varken eller tyvärr...
vi har också all maten kvar att inhandla, men julklapparna blev klara igår äntligen....ska försöka göra någon godissort idag...annars tycker jag det mesta jag bakat försvunnit redan;)
kraam

Gammelbålsta sa...

Hej!
Så fint med vingarna. Nu är jag äntligen ledig. Blir till att handla julklappar idag, väntar tills Micke kommer hem. Han har varit borta i 3 dagar och jobbat. Vi åker till Kista centrum, där är det öppet till 22. Hoppas att det inte är smockat med folk... julmaten fixar min mamma, vi ska dit och fira jul. Jag brukar slippa laga julmat hemma som tur är.
Lycka till med handlandet. Kram

B sa...

Your home looks gorgeous and ready for the festive season. I love your mannequin, I have one on my wish list - not sure I'll get it though ;O)

Merry Christmas to you and your loved ones. xxx

Hemma hos Märtha sa...

Hejsan!

Så julfint du har det! Änglavingarna är så söta!
Här är det en del kvar att göra, mat som ska lagas och alla paket som ska slås in, men det känns som att tiden finns för lite glöggmys också...:-)
Kram
Anne-Lie

Millygarden sa...

Otroligt men sant för en gångs skull är jag klar med klapparna och städningen hoppas jag på att blir klar med i kväll...sen är det bara griljera skinkan fixa spjällen och njuta av att julen är här!

kram Marina

Med en doft av lavendel sa...

hej
iår är det första året jag inte känner nån stress,maten inköpt o allt klart,efter jobbet idag ska jag köpa ingredienser till natur godiset Ernst gjorde. Imorron är jag ledig skönt.
god jul önskar jag dej.
kram annika

Annas skattkammare sa...

Hej Anette! Så mycket fint du visar, så mysigt och julfint du fått det hos dig.
Önskar dig en underbar jul!
Kram /Anna

LOPPISLIV sa...

Hej och hå Anette! Så fina änglavingar, jag har några liknande men ingen fin provdocka att hänga dem på (ännu..hihi) står på önskelistan bland 100 andra vill ha punkter :-)) Jag har både en del klappar och maten kvar, nu har jag precis slutat för idag och ska strax iväg och trängas med alla andra tidsoptimister och fixa undan de sista paketen, sen ska maten inhandlas därefter, tur de har öppet länge på ica :-) Sen imorgon vill jag bara vara hemma och mysa. Sonen från Gbg kommer hem också och då ska mamma ha middagen klar såklart...hihi Ha nu en fin kväll du rara. Kram P

Sussi sa...

Så juligt fint med vingarna på provdockan....önskade att jag kunde hitta några såna gamla på någon loppis...Drömma kan man ju alltid!

Här är det i stort sett klart allting. SKÖNT! Nu ska jag luta mig tillbaka och bara NJUTA!

Kram
Sussi

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen,
Här är snart allt klart, har bara en dag kvar på stan jobbet. Men det lär ju bli hur mycket folk som helst dagen innan julafton så vi får se när jag kommer hem i morgonkväll. Har bara kvar godisbordet och dukningen känns skönt.Ville kika in och önska dig en GOD JUL.
Kram Theres

Unknown sa...

*★ God Jul★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★ *** ★ 。* 。
° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• | 田田|門| och Gott Nytt År. ♥ ♥
Önskar Camilla från Kungsbacka

Edtiaflicka sa...

Å, vilka fina vingar! Vart kan man hitta dem?

Kram Ida

♥ Pia... sa...

hej sött det blev med vingarna.. ja du nu bockas det av lite varstans.. jag har mest skrotat runt här hemma idag.. har haft lillekillen här och vi har grejat och spelat spel samt bakat lite... imorn ska sista frukt och grönsakrena samt lite bröd inhanldas.. sen in med skinkan.. och bara vänta och vänta på att tomten kommer dan därpå:)eller så..det är lika bra att jag önskar dej en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.. ifall det blir lite med bloggandet nu:).. eller oxå kan man inte låta bli i morn ändå.. kram..Pia

Kamomilla sa...

Åh.. jag var o handlade julmaten idag kl 12 o det var SMOCKFULLT... men man får ta det med ro så går det bra :)
Önskar dig en UNDERBAR jul!
Kram, Kamomilla

The House of Antoinette sa...

Åhh va läcker zinkstruten i flaskan - det har jag inte sett förut. Här är vi klara sånär som ett pepparkakshus och skinkan...
...är ledig i morgon så det hinns me i morgon. Ha det så bra och måste säga att jag verkligen beundrar din blogg...
Många julkramar Anette