söndag 14 augusti 2011

Kommentarer...?

Halloj alla !! Jag måste få fråga..jag har problem att kommentera på vissa bloggar, det går helt enkelt inte, jag vet att några har haft samma problem, hur gjorde ni ? Löste det sig tillslut ?
Det är jäkligt då man har skrivit en lång kommentar också funkar det inte..konstigt..
Snälla, ge mig tips om ni kan..
Idag är jag ledig, men jag måste åka och köpa köksmöbler till butiken och lite annat som lådor och förvaring...så det blir en sväng till det stora varuhuset idag !
Tjing på er...vi syns i morron igen..
Kraaam Anette
P.s På bilden ser ni mina nya ljuslyktor i grå/grön ton, de är så fina då man tänder dom, tyvärr så vet jag inte vilket märke det är på dom, men billiga var de..29 kr st.


28 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det där är trist, krånglar för mig ibland också. Men en grej du kan kolla är: rutan under där du loggar in, har du ibockat fortsätt vara inloggad... i så fall tar du bort den bocken. Men det här kan ju bero på något helt annat, hoppas det löser sig.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Min Svägerska och Jag sa...

Det enda som jag kunde göra var attnär man loggar in finns en ruta där det står fortsätt vara inloggad. När jag klickade bort där har det fungerat bra. Testa och se om det hjälper.
Kram Linda

Anette sa...

Hos mig funkar det fast jag alltid är inloggad på bloggen. Mycket märkligt att det ibland funkar och ibland inte. Hade samma problem tidigare, men det löste sig av sig själv till slut...

Söta ljuslyktor.

Kramar @nette

LantlivsAnette sa...

Tack snälla ni för tipsen, jag ska testa allting så får vi hoppas att det löser sig..
Kraaam

Ett ögonblick sa...

Hej!
Det är så tråkigt när det inte funkar, jag har samma problem hos en del, inte alla. Förut löste det sig om jag gjorde precis som AnnaMaria i Ett rött monogram beskriver,men numera hjälper inte det heller, trist! man har ju liksom skaffat sig ett behov;)

Söta lyktor! priset var ju inte fy skam heller:)

Ha en fin söndag! (trots jobbmåsten;)

//lisamaja

Marita sa...

jag säger som de andra, ta bort bocken i den lilla rutan. Jag hade ett elände tills jag fick det tipset, och vips så var problemet borta!! Hoppas det hjälper dig också!
Söta lyktor! Kram, Marita

Malin sa...

jag har slutat att kommentera med google-kontot nästan helt och hållet, utan brukar kommentera anonymt men med namn och blogg i inlägget, hur omständligt som helst. Blir lite tokig jag med.
mvh Malin-Körsbär

LOPPISLIV sa...

Jag tackar för tipsen här bland kommentarerna, jag har nämligen också haft problem. Sen har jag problem att det är så segt på vissa bloggar, svårt att scrolla och läsa inläggen och kommentrera, sååå frustrerande, man vill jag att det ska funka smidigt och lätt..ja ja det är som det är :-))

Ha det bra på det stora varuhuset, passa på och köp på dig lite ljus, ikeas kronljus är så bra....nu kommer hösten och mörkret snart :-)) Kraaam Paula

Fina ljuslyktor du visar....

Norregård sa...

Har oxå haft det problemet ibland, så frusterande!!!! Har ingen aning om varför....men det är väl blogger som krånglar. Det brukar ju lösa sig efter ett tag!!

Lycka till med shoppingen:)
Kram Malin

Smultron på ett strå sa...

Hej, kan tyvärr inte hjälpa dem med kommentarsproblemet, för min del är problemet oftast att det att min pekplatta ibland är för snabb och jag klickar bort mej av misstag... Jättefina ljuslyktor //kram maria

Once in a Lifetime sa...

Hej!
Jag har varit med om samma sak:) för mig fungerar det när jag loggar in på blogger via Google Chrome istället för vanliga internet. Nu har jag inga problem alls:)
Ha en mysig söndag!
Kram/C.

Tidsmästarinnan sa...

Hej Anette,
mysig bild! Nästan så man kan tänka sig lite höst... om ett tag... men än är det sommar säger jag.
Kram
Susanne

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, men åh så vackra lyktor, det var lite Tine K över dem, VAR fann du dem?? Ser att många redan skrivit, det har ju varit så i några månader nu, lite drygt att man måste logga in sig gång på gång men tyvärr kan man inte ha rutan ikryssad där det står " fortsätt att vara inloggad" då får man bara logga in och logga in igen...( sen kan du såklart bli tvingad bli inloggad ännu en gång närr det är dags för nästa kommentar)

Rose Garden Malevik sa...

Hej Anette
om du byter webbläsare till Google Chrome ( laddas ner gratis) så funkar det perfekt......
å missa inte

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter......
VÄLKOMMEN :)
Håkan

Vardagslycka sa...

Jag har samma problem och så har det varit länge nu, men jag ska testa tipsen du har fått så hoppas jag det löser sig. För mig har det inte varit några problem att skriva i "gamla" bloggar, typ inne hos dig men i de som tillkommit på senare tid går det bara inte. Om jag inte kryssar i "anonym" rutan och så får jag skriva mitt namn i kommentaren istället.
Ha en fin dag! Nu är det dags att öppna butiken för mig.
Kram, Carina

Lilla Majken sa...

Jag har tyvärr inget bra råd att ge dig, har börjat blogga denna vecka. Men det kan vara bra att veta, jag antar att det krånglar ibland. Vilket fantastiskt hem du har.

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Jag har precis samma problem som du. När det inte funkar att kommentera brukar jag istället kommentera under namn/webbadress vilket är lite omständigt, men det funkar...

Dock har jag märkt att detta inte funkar om bloggen som man ska kommentera på är inställd så att det inte ska gå att kommentera anonymt.

Jättemysiga lyktor, fina fynd!

Kram kram

rustik charm sa...

Har oxå samma problem ibland..Bara på vissa bloggar dock.. Ska testa tipsen du fått.
Kram Kristina

Tinas bo sa...

Har aldrig haft problem!
Har du kanske explorer?
Byt till Mozilla, då funkar det säkert!

Kram Tina

hemma hos lilla mej sa...

Bara så tråkigt när det inte funkar!!!!Hoppas att någonting hjälper nu av tipsen du fått.Bara så fina ljuslyktor.Lycka till med shoppingen och ha en skön söndag.Kram Rita ♥

HOUSE of ADELA sa...

Fiiiiina ljuslyktor! Mysigt nu när det går åt det hållet;) Samma sak med att kommentera har hänt för mig tidigare. Bocka av ruten med att fortsätta vara inloggad så hjälpte det för mig;)

Kramar vännen!
Adela

Pia sa...

Heh, hoppas du får hjälp av ovanstående kommentatörer, för jag begriper mig lika mycket på en dator, som ett svin förstår sig på en väderkvarn!?!

Ljusglasen är sååå vackra och det börjar bli så dags...

Kramelis kram!
-Pia-

majra1 sa...

Hej!
Jag har problem att kommentera på vissa bloggar trots att jag provat tipsen du fått här..
Grejen är att jag trycker på ordet "kommentera" och det händer absolut ingenting eller så kommer en helvit sida upp. Sååå irriterande!
Men nu när jag fått en Iphone så funkar det att kommentera på ALLA bloggar! Tjohoo!
Ha det bra!
Kram Mari

Sallys hus sa...

Hej hej!

Så duktig du har varit med butiksflytten...förstår att du måste vara helt slut nu..men så kul att vara på ett nytt ställe..;)
Ljuslyktorna är jätte söta..;)

Jag har också haft problem ibland på de bloggar där man måste skriva in ett ord...men då har jag klickat på FÖRHANDSGRANSKA och sedan klickat på kommentera igen och skrivit i ordet och då har det funkat..;)
kram o ha en ny härlig vecka!

hemtrevnad marie sa...

Hej vännen, har haft samma problem det verkar komma och gå....tröttsamnt när man skriver kommentarer och måste fylla i googlekontot gång på gång...hoppas det löser sig...
kraam

Johanna Stålros sa...

Jag har samma problem emellanåt, skittrist när det blir så, hoppas det löser sig. kram från mig

Kickan Style sa...

Samm problem här. På en del bloggar har jag inte kunnat kommentera på länge. Ska pröva de andras tips om att ta bort krukset i den lilla rutan!

Ha en fin dag!
Kristina

Anonym sa...

Fina lyktor, var har du köpt dom?
/ Sandra