onsdag 31 augusti 2011

Utlottning !!

Hej alla goa bloggisar !!
Jag ska lotta ut lite saker som jag köpte på Kreta, det är deras berömda olivtvål och ett likadant rött halsband som jag köpte åt mig själv.

Så det enda du behöver göra för att vinna detta som syns på bilden är att skriva en kommentar varför just du läser min blogg !! Lite kul för mig att få veta det...

Ha nu en toppendag

Kraaam Anette


173 kommentarer:

Sandra sa...

Godmorgon=)

Jag läser din blogg för du ger mig så otroligt mycket inspiration! Vi håller på att renovera en ca 250 år gammal hallandslänga och jag tittar stänigt in på din sida för att få nya ideér. TACK!!

Varma höst hälsningar Sandra
S

Anonym sa...

Läser din blogg för att du ger så mycket inspiration och glädje. Älskar din stil. Har följt dig ända sedan du startade
Höstiga kramar Nina

Monicas vita drömmar sa...

God Morgon!!

Anledningen till att jag följer din blogg är att jag tycker att den är så fin och roligt och inspirerande att läsa.

Du har ett så underbart vackert hem:)

Hoppas på tur i tävlingen så fina saker från ett vackert Kreta :)

Kram Monica

Anonym sa...

Det är ju lätt att skiva om varför jag läser din blogg .Du är så drivande o duktig på tips o ideer.Inspirerar gör du också hela tiden o så verkar du så snäll.Ha det gott Lena.K

Anonym sa...

God-morgon!

Bor i 2 r.ok med mina gamla saker. Ärvda o loppisfynd. Hos dig hämtar jag insperation o glada skratt. Det är så härligt att du o din blogg finns.
Eva

G:a Affären sa...

Hej Anette!
Din blogg är så inspirerande på många sätt, både i det lilla och det stora. Det är roligt att följa omvandlingen av tex köket varvat med målning eller något nytt i någon vrå. Och så lilla Nisse!
/Cia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Enkelt! För att den är så bra såklart, jag gillar din stil helt enkelt. Och så har du alltid så bra idéer om inredning. Åh så fina saker, det halsbandet var gudomligt fint. Håller tummarna väldigt hårt.
Varm kram
AnnaMaria

annashusidingtuna sa...

Hej Anette!
Självklart läser jag din blogg även om jag har varit dålig själv på sistonde att blogga.
Du ger inspiration med dina bilder och påminner mig om att jag ska ta fredagsfika ifall jag glömt bort att det är fredag så kan jag alltid lita på att du påminner mig!
Kram Anna

Lisa.L sa...

Jag gillar din stil :D man får så mycket inspiration och det e glädje :D du tar väldigt fina bilder också och kommer med bra tips! kram

Linda sa...

Jag läser din blogg för att du har ett så otroligt vackert hem och den ger mig mycket inspiration och tips till mitt eget hem. Kram Linda

Anonym sa...

Hej!
Jag har ingen egen blogg, men hoppas få vara med på utlottningen i alla fall :)
Jag började följa din blogg efter att min granne tipsade mig. Jag får så mycket inspiration till vårt nybyggda hus. Det är så roligt med inredning.
Halsbandet ser helt fantastiskt ut.

Anonym sa...

Hej Anette!

Jag har alltid varit intresserad av inredning men inte riktigt hittat min stil förrän jag kikade in på din blogg. Det lantliga ligger mig varmt om hjärtat. Jag googlade för ett par år sedan på lantliga bloggar och din var den första som dök upp. Jag drog längsta stråt direkt :-). Genom din blogg har jag fått massa inspiration och även hittat till andra inspirerande bloggerskor. Genom dig och de andra har jag vågat tro på mig själv. Det där med inredning behöver inte vara lyxigt och flådigt, utan enkelt. Det handlar så mycket om känsla och om att skapa. Tack vare ert stöd så har jag vågat starta egen blogg, påbörja projekt i hemmet (stora och små) och t.o.m startat mitt eget företag.

Do I have to say more?! :-)

Håller tummarna.

Kram Linda

Unknown sa...

Hej Anette!
Jag vill gärna vara med. Supersött halsband och tvålar kan man inte få för många av. Hoppas du hade en skön semester, det är det bästa som finns tycker jag!

Nästa år blir det nog Grekland.

Jag läser din blogg för den är så inspirerande och så verkad du så ödmjuk och omtänksam.

Ha det gott!
Kram Anna

Anonym sa...

God morgon!
Har läst din blogg från början,även köpt din bok.
Du ge så mycket glädje i ditt sätt att skriva och visa så härliga foton.
MVH Chris

C h a r m i g t L a n t l i g t sa...

God morgon!

Jisses så fint och så fint inslaget =)
Jag vill vara med såklart =)
Jag läser din fina blogg för att du inspirerar mig så himla mycket Anette och jag får en må bra känsla i kroppen när jag läser och tittar på dina fina bilder. Jag tycker också att du uppdaterar lagom mycket och de du skriver är intressant.

Önskar dig en trevlig dag
Kraam Sanna

Husnummerelva sa...

Godmorgon!
Jag läser din blogg för att den är underhållande, mycket tips får jag också.
Dessutom uppdaterar du ofta, alltid vackra bilder har du..
Du skänker mig glädje, helt enkelt!!
Mvh/Maggan

Frøken Anker sa...

Hej
Jeg læser din blog, fordi du har smukke billeder med mange skønne ideer. Og du er ikke bange for at være personlig engang imellem, så vi ser også lidt af personen bag bloggen. Og så er du også sød til at skrive på min blog, hvilket også er en glæde :o)
Jeg sætter gerne billedet på min blog.

Hav en dejlig onsdag

LOPPISLIV sa...

Godmorgon goa bloggvän!

Jag läser din blogg för att jag tokgillar din stil och klädsmak, känner samsyn och det är såååå trevligt. Den har allt!! Jag håller utkik efter nya inlägg varje dag ska du veta :-)

(hihii vad kul, för vet du...precis samma saker köpte jag då jag var på Kreta, ett par sådana halsband, ett vitt och ett i mörkbrunt trä, några armband och så exakt samma tvålar, känner igen dem har den beige i min toalett...fniss :-))

Ha nu en fin dag!!! Kramen Paula

Lena sa...

En arbetskamrat tipsade mej om din blogg just som jag börjat skriva på min! Hon vet att jag gillar din inredningsstil, en stil som jag INTE har i min stora, något strama, stadslägenhet utan försöker få till i det lilla kollohuset.
Jag är kvar som trogen följare och läsare för att jag får mycket inspiration och för att jag njuter av vackra foton varje gång!

Ha det fint!

Lena

Anonym sa...

Godmorgon!

Din blogg ger mycket ideer och inspiration. Jag läste om din balettsko och hur lycklig du blev när du fan dessa. I helgen var jag på en jättefin loppis och gissa om min förvåning men där var ett par balettskor som bara skrek mitt namn, jag blev så lycklig att hela jag skakade.
Tack för all inspiration du ger.
Höstkramar från Skåne Maria

Anonym sa...

När man är trött och slut blir man genast på gott humör när man läser din blogg. Den är så inspirerande med fina bilder och genom din blogg har jag bland annat upptäckt Odd Molly och det tackar jag dig väldigt mycket för.

MVH / Lisa

pysseltanten sa...

Halloj Anette!
Din blogg var en av de första jag fastnade för när jag var ny i bloglandia...Tycker du skriver med en värme och glädje, som är otroligt smittande...Dessutom har du alltid en massa inspirerande tips och idéer att dela med dej av..
Tycker om att få följa renoveringar osv.
Massa kramar Git

Gammelbålsta sa...

Hej!
Din blogg var den första jag var inne på, genom tips av en vän. Du ger så mycket inspiration och är en supermysig tjej och visar alltid så fina bilder. Ha en underbar dag. KRAM

Lavendel o Lantliv sa...

Inspirerande, lockande, vacker, hemlig, förväntansfull, givmild,varm, ljus och beroendeframkallande
Kram Eva-Lena

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Här hittar jag ofta inspiration och fina bilder!
Och jag är jättegärna med i din utlottning!!

Anette G sa...

Jag läser din blogg för att jag är så imponerad av din kreativitet. Du har dessutom väldigt vackra bilder i din blogg.

Dronninghuset sa...

hei,
"en følger" i Norge dette .-)) fant deg for lenge siden.... og du ligger på blogglista mi ;-) liker å stikke innom hos deg.
håper på hell og lykke,
fine gaver du gir bort fra Kreta.
klem Tove

hällkulla sa...

Läser och följer din blogg därför att jag gillar såå din inredningsstil, gillar energi kicken jag får av dina bilder och inlägg!! Du har ett ljuvligt ljust hem med en känsla om "förr i världen". Ljuvliga gamla spetsar och monogram får man se hos dig samt en hel hög fina gamla skatter som du har fyndat både stora och små. Gillar också att det ibland smyger nåt inlägg på kläder och accessoarer. Så gillar jag ditt "blogg sätt" ofta nya inlägg och skrivet på ett ledigt och roligt sätt!! Och för att inte glömma Nisse, gillar se bilder på honom!!

Tack, för all inspiration och idéer som din blogg ger mig!!
Ha en fin dag!!
Kram
Pi

IdaHjortsberg sa...

Åh, det skulle jag gärna vilja vinna. Halsbandet är helt underbart ❤ Skulle passa mig perfekt.

Jag läser din blogg för att den är helt fantastisk, jag får så mycket inspiration utav den så mitt hem skulle inte vara så här underbart om jag inte läst din blogg och fått inspiration ❤

Jag går säkert in 5-6 ggr om dagen för att se om du har skrivit något, jag älskar den ❤

Kramar Ida Hjortsberg ❥

Unknown sa...

Gomorron!

Jag läser din blogg för att den visar vackra bilder och är stilren samt enkel att följa.

Ett stort plus är att du bloggar på bestämda dagar, det blir liksom lätt att följa då och man vet alltid att du "levererar".

När det gäller inredningsstil så påminner din gamla stil mer om min stil men det hindrar mig inte från att bli inspirerad att pyssla hemma för det. Bara din entusiasm gör att man vill hålla på med inredning.

Att du sen liksom jag, gillar mollysar är ju inget negativt direkt. ;-)

Ja, lite kort om varför jag läser din blogg.

Ha nu en kanononsdag!

Kraaaaaaaaam,
Maria/Javabönan

Sofia sa...

Jag läser din blogg för jag gillar din stil förstås din klädsmak! och dina vackra bilder! Håller mina tummar hårt, hårt, hårt! Kram

sammal airi sa...

I really like your pictures :)

Nellie sa...

Har läst din blogg i över 2 år nu. Mycket inspiration har jag fått härifrån, bla till min matsal. Har "dig" på min blogglista så jag inte missar något.

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt din blogg i ca 2 år och tittar in så gott som dagligen.Gillar din stil och framför allt din kreativitet. Du är verkligen inspirerande och innovativ.
Lycka till med dina projekt framöver och för guds skull sluta inte blogga.

Hälsningar
Ingela

Anonym sa...

Hej Anette!
"Godis för själen och massor av glädje"... Därav kikar jag in hos Dig flera gånger/vecka.

Sköt om Dig!
Kramis Siv

Unknown sa...

Hejsan!
Jag har läst din blogg länge nu och tror aldrig jag kommer trötna på dig och ditt hem.
Gillar den värme du förmedlar och så tycker jag helt enkelt att du har ett snyggt hem som hela tiden verkar få små förändringar.
Något jag har tagit efter från dig är att fika något extra gott på fredagar.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Jag är gärna med i din utlottning! Halsbandet är underbart vackert! Jag läser din fina blogg för att få inspiration till mitt eget hem.
Jag har ingen egen blogg men är faktiskt lite sugen på att starta en men min mailadress om jag har turen på min sida är: ulf_helene@hotmail.com

Ha en fin dag! ♥ :))

Towa sa...

Din blogg är så fylld av energi och skaparlusta, dekorerad med vackra, genuina bilder av ditt hem. Jag blir glad varje gång jag kikar in hos dig!

Anonym sa...

Hej Anette!

Läser din blogg måndag, onsdag och fredag, men kollar även andra dagar men vet att du bloggar endast ovanstående dagar. Älskar din blogg med alla fina saker och detaljer, du har verkligen sinne för det estetiska. Har ingen egen blogg utan läser enbart din och så en om Odd Molly. Du kombinerar allt så fint, du har verkligen bra smak. Så nu ser jag fram emot fredagens fika! Är gärna med i dina fina utlottningar. Hoppas din blogg får något fint pris, det är du värd.
Med vänliga hälsningar och en jättekram
Kerstin
kerstin.nilsson@olofstrom.se

Anonym sa...

Hej Anette! Jag verkligen älskar din blogg, man väntar med spänning på dina projekt du tar dig an , där målgången alltid slutar med ett underbart resultat. Små tips och många ideér får man varje gång man tittar in i ditt Lantlif. En stor kram från Bettan i Västerås

Love, Lena sa...

För att det är så inspirerande! Bor i lägenhet och har inte riktigt samma möjligheter men får ändå mycket ideér... Kreta är också ett favorit-resmål!

Hälsningar Lena

Cina sa...

Jag läser din blogg för att du är duktig på att uppdatera den och att du har det så himla fint och jag blir fascinerad var gång över hur bra du får till allt. Beundrar dig verkligen och ditt hem, din ork och att du hinner med allt. Jag kan aldrig få till det som du men det kostar ju inget att drömma när man ser hur du har det och din blogg inspirerar alltid på ett eller annat sätt. Ha en toppen höst! Cina

Anonym sa...

Följer din blogg för att: du gör inspirerande inlägg som jag inspireras av, jag gillar din stil,du skriver på ett bra, lagom personligt sätt, jag uppskattar även att du är strukturerad och gör inlägg på särskilda dagar! Mm...
//Ulrika

LissenTo sa...

Inspirerande blogg, som visar ett personligt hem med många detaljer. Ögongodis för en inredningsintresserad som mej.

Ha det gott. // Lissen

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Hej Anette!

Jag tycker om känslan du förmedlar i din blogg, sen älskar jag ditt vackra hem och dina inspirerande inlägg.

Ha en jättefin dag!
Kramar Linda

Anonym sa...

Hej!
Har aldrig följt en blogg förrän jag stöte på din för något år sen... sen tappade jag bort dig men lyckades hitta tillbaka. Nu är jag helt fast... måste in och kolla varje dag. Jag beundrar ditt hem och dina idéer. I går tittade jag också på inlägget om julpynt i tv (på jobbet i smyg...)
Tack för att du inspirerar och för alla vackra bilder.
Hälsar Ulrika

HOUSE of ADELA sa...

Hej fina vän!=)
Jag är gäääärna med i din utlottning, så fina saker!=) Jag har läst din blogg så länge den har funnits mer eller mindre;) Du känns som en underbar vän för mig trots att vi inte har träffats och jag verkligen älskar att se ditt fina hem, läsa om Nisse och se saker du loppar och annat du förvandlar till så fina inredningsdetaljer hemma!Det finns en värme i din blogg som gör att man bara vill åka hem till dig och fika och sitta och prata i timmar...;)

Kramar & nospussar
Adela

Vardagligating sa...

Helt enkelt för att du inspirerar mig och har den finaste inredningsbloggen som finns! Fortsätt fynda på loppisar, göra om möbler, sy fina saker, pyssla, baka och tipsa om andra fina bloggar och saker du köpt! Ha en bra dag! Kram/ Carina

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihihi, jag ska vara ärlig nu...

Jag läser din blogg för att du har så många roliga och ibland tokiga idéer som är så roliga att följa. Renoveringar av möbler samt eget bygge är väldigt spännande.

Sen ger du mig positiv energi av dina glada inlägg

Kram Teres

Min Skattkammare sa...

...för att jag tycker om DIG! :o)
Jag tycker om naturen....det vet du ju....men jag tycker också om inredning när den är så smakfull som din.
Kram på Dig!
Kicki

Sallys hus sa...

Hej hej!

Ja du Anette...varför läser jag din blogg??
I första hand självklart för att du ger så mycket inspiration.
Känner man sig lite omotiverad, trött o sliten..piggnar man alltid till och blir "smittad" av din energi. Sedan att vi har träffats flera gånger gör ju bara ännu mer att man vill "hålla kontakten" Det ända jag saknar är att vi inte bor närma varandra så jag kunde komma över o ta en fika på din fina veranda eller hänga med på mysiga promenader med vovvisarna....
Kram min vän och nu får jag vällan hoppas på tur då...;)

Ett ögonblick sa...

Hej!:)
Jag skriver som alla andra...Du och din blogg ger mig så mycket inspiration, även om jag inte är helt vit, så har Du så himla fina och roliga idéer som är lätta att ta till sig och alltid vackra bilder att titta på. Inte minst, så blir jag alltid på ett gott humör när jag läser.
Såg också att Du älskar kaffe!...det är klart, att det också har betydelse ;)
Vilka underbara priser du lottar ut!!! jag får väl sitta här och hålla tummen då, ända till... när är deadline??

Ha en toppendag Du också!
kram lisamaja

Norr om Köpenhamn sa...

Du har länge inspirerat mig och det är lika kul varje gång att kika in! Du förblir min favvis-bloggis ;o)

Superfint halsband som skulle passa höstens garderob...i alla fall hos mig :o)
Kram på dig o ha en fin dag!
Ulrika

Anonym sa...

Hejsan!
Jag läser din blogg för att du är i särklass, jag bara älskar allt du gör. Du är en inspirationskälla,och en glädjespridare. Bara en undran hur orkar du allt?
Insänt av Kicki från Kristinehamn

livdesign.se Malin sa...

Att läsa din blogg är som första fikat på förmiddagen...ett måste för själen!
Du ger inspiration och goda råd =)
Dessutom vore det kul att vinna ett smycke (som jag själv inte gjort)
Ha en härlig dà!
Malin

Anonym sa...

Jag tycker du har en så skön blandning,allt från trädgård & inredning,bilder på mat & mode,djur vänner jobb.du fotar och skriver om ditt liv på ett mycket inspirerande sätt.du får mig att se skönhet i det lilla.du triggar kreativiteten eller bara tipsar till vad jag vill klä mig i.hoppas så klart på vinst när det är så fina grejer i potten;)det röda halsbandet hade passat så fint ihop med ett armband jag fick av min mamma i Helsingör för snart 10 år sen.ett kärt minne då hon inte längre finns..
mvh Annika
dojjan74@hotmail.com

Michaela sa...

Den vackra stilen och lantliga känslan som du har i ditt hem, är precis det som jag också skulle vilja ha i mitt... men det är än så länge bara en dröm som kanske blir verklighet...nångång... ;) Älskar't!! :)

Anonym sa...

Läser din blogg för det ger massor av inspiration!

Kram Nina J

Anonym sa...

Jeg blir gjerne med fordi jeg liker din stil, å prøver å få til likedan i mitt eget hus ;)

kalstadlinda@gmail.com

Anonym sa...

Hej Anette!
Jag läser din blogg varje sönddag, onsdag och fredag och många gånger däremellan också. Jag har följt din blogg i flera år och jag trötttnar aldrig. Du lyckas alltid göra inlägg som är intressanta och som gör att man längtar till nästa inlägg. Jag fattar inte var du får all din inspiration och alla dina idéer ifrån? Hur som helst så tas de tacksamt emot av mig som läser allt du skriver. Tack för en kanonblogg! Hälsn. Kicki i Ö-vik

Anonym sa...

Hej hej!
Jag läser din blogg för att det är intressant med hur du tar hand om huset, blommor och hittar fina grejer på loppisar!
Det är otroligt inspirerande eftersom jag också bor på landet i ett hus och gillar att plantera både blommor och grönsaker själv.
Du är en inspirationskälla!

Therese sa...

Hej! Jag läser din blogg för inspiration, både ren faktisk vad gäller inredning men även vackra foton och arrangemang/styling, samt för att klicka mig vidare till andra bloggar härifrån. Detta ger bättre och mysigare läsning (och interaktion om man så önskar) än vad olika inredningstidningar gör. Din och några andra bloggar gör saknaden efter mina
tidningsprenumerationer mycket mindre :-D (har varit föräldraledig i några år å därmed tagit bort "onödiga" kosnader som ex prenumerationer).

Hälsar Therese - Sockenvägens Söta

Anonym sa...

Hejsan!

Jag läser din blogg dels för att du har ett fantastiskt hem, har bra tips o ideer, men framförallt för att du verkar så jordnära o okomplicerad.Skriver kort o inte går in för att vara så himla rolig hela tiden. Det är det många som gör.
Känns liksom som känner dig:)

Hälsningar Lena.T

Min Svägerska och Jag sa...

Jag läser din blogg för att du skriver om vardag och lite lyx. Sådant som inspirerar mig. Självklart gillar jag att se ditt hem och alla tips på kläder.

Lycka helt enkelt....

Kram Linda

Unknown sa...

Jag läser din blogg för att du har fantastikt hem och vackra bilder.

Tidsmästarinnan sa...

Hello Anette,
jamen klart man spanar in din blogg, det var din blogg och "spets och snor" som jag började följa för lääänge sen :-)
Det är så kul att se dina fynd och så tycker jag du har en väldigt säker smak, och även om jag själv ibland klatschar på med mer färgaccenter här hemma så gillar jag verkligen att kika in i ert fina ljusa hem.
Kram kram och tack för mycket inspiration!

Maria sa...

Här hittade jag en jättetrevlig blogg ju.....googlade på antikvax och då hittade jag dig. Och hit kommer jag fler gånger. Och ser att du har en liten utlottning...vad kul.
Så jag är gärna med denna. Önskar dig en fin dag. Kramar från Marias Hörna - Njut av Livet

Heidi sa...

Jag läser din blogg för jag älskar de vackra bilderna du tar och inspirationen du ger. Det ser så mysigt och gemytligt ut hos er på alla bilderna.

Marjut sa...

Hi,
I love yours blog,because it is full life ja beatifull inspirations.I have read your blog for a long time.
Best regards

Charlotte from finland

Vita små hjärtan sa...

Hej Anette!!!
Jag läser din blogg för att du inspirerar mig. Den är så fin och hemtrevlig. Å så mysigt med ditt fredagsfika :)
Kram Agnetha

Maja sa...

Hej, Har nyligen hittat hit till din blogg och går sen dess in och kollar varje dag för att se om du skrivit något nytt inspirerande och intressant. Jag bor utomlands och får sån hemlängtan när jag ser dina fina bilder som påminner mig om vackra Sverige! Fina foton och inspirerande inlägg har gjort att jag stannar!

x Maja

Jenny sa...

Hej Anette!
Vilka fina saker! Jag är gärna med i utlottningen:)

Kikar in här hos dig för att få se vackra bilder från ett äkta "lantlifshem", blir så inspirerad!

Ha det gott!

kraam Jenny

Anonym sa...

Hej, jag har läst din blogg under ett par år och var till en början flitig att ge kommentarer. Eftersom jag är blogglös har jag tröttnat får ju ingen respons på facebook därav att jag numera bara klickar gilla där.

Nu blev det ris men till rosorna jag gillar din blogg som är intressant och inspirationsrik. Roligt att följa de olika renoveringsjobben, lilla Nisse och de loppor du fyndat.

Tar 1 lott om du tillåter det efter riset heheh;

Ha en fin dag!

Kram Renate
wretefelt@hotmail.com

Anonym sa...

För att du inspirerar, kort och gott!! Tack för det :)
Kram Linda

Priscilla sa...

I don't know if you could send something to the US if I were to win, but since you asked, I enjoy your blog very much. I have it on my Google Reader list and always like seeing your home and your shopping trips.

Anonym sa...

3 anledningar utöver det alla andra också säger, att du har en fin och smakfull stil som inspirerar:
1. Du skriver bara ngra inlägg/vecka vilket gör att man får längta lite
2. Du tar snygga bilder och har en stilren layout- lätt att följa
3. Du är uppe från mina andra hemort Norrbotten, du förmedlar den fina känslan där uppifrån :)

/Malin s i Nybro

Therése S sa...

Hejsan!
Det är första gången jag besöker dig och måste säga att jag fastnade direkt. Så nu lägger jag till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg =) Ha en fortsatt härlig dag.

// Tess.

annasaramaria sa...

Fina bilder, inspiration, snygg stil, "rätt" blogglayout och trevlig läsning gör att jag fastnat för din blogg!!
Ha en fin kväll!!/annasaramaria

Kristina sa...

Hejsan! va kul med utlottning!
Jag läser din blogg för att du skriver kort och koncist, men ändå personligt, du "svamlar" inte!! Och du har alltid alldeles underbara bilder!!
Kram till dig :)

Anonym sa...

Vilket vackert halsband!
Jag läser för ditt brinnande intresse för inredning ocg design!
Sedan för att du verkar vara en ur gullig tjej! Och så är du hundmänniska!! Som jag själv!
Sedan var du så gullig och svarade på mitt mejl en gång om ditt kök! Fast du har så många som säkert skriver till dig!!
/Kristin P
wwww.pippsan.bloggo.nu

Norregård sa...

Hej!!
Härliga semseterbilder nedan:)

Din blogg är trevlig, personlig & inspirerande!!!! Nu håller jag tummarna:)

Kram Malin

Pia sa...

För att du håller stilen i ditt hem och din blogg (inget fel i att ändra heller, för den delen, men...) och du inspirerar sååå! Den viktigaste saken är nog den, att din blogg var den alldra första blogg jag någonsin läst och du är liksom bloggarnas "moder" - iaf för mig!
Och - så ger du den där känslan åt mig, som om jag alltid kännt dig, du verkar ha humor, god, snäll och pålitlig! Dvs: TRYGG!

Kraam!
-Pia-

Elisabeth sa...

Hej, jag följer din blogg för den tillhör de bästa, kram Elisabeth/klarasvind

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh Vännen självklart följer jag din blogg även om jag kan vara dålig att kommentera. Jag blir glad varje gång jag kikar in,saknar dig direkt när inlägget inte finns där direkt när jag kliver upp måndag,onsdag och fredag. Älskar allt jag ser dina ideer och inspirationen och framför allt glädjen du delar med dig till oss andra läsare. Är jag lite nere och tiden för inredning som jag älskar inte finns där är det bara kika in till dig och läsa tillbaka hur långt som helst och genast blir jag glad och brukar dra ut bilderna du visar blir som en egen liten inspirations bok från dig.Men det bästa av allt är att jag även träffat dig, kändes som vi hade känt varandra hur länge som helst...och ganska lika är vi i vissa delar. Det röda halsbandet var underbart och helt magiskt till mina odd mollysar. Håller tummarna och hoppas.
Kram Theres

Anonym sa...

Hej Anette!
Jag läser och följer din blogg för att den är så bra helt enkelt. Din blogg var en av dom första som jag hittade till och jag kommer aldrig tröttna.
Ha det gott!
Kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Vi i Villa Ville kulla sa...

Hej Anette.....Jag såg ditt vackra halsband och din ljuvliga resa i kreta...Jag inspereras verkligen av din blogg inte för mycket utan enkelt,stilfullt och fräsht!!!Får alltid ngn ide` när jag har tittat in hos dej!!!
Håller tummarna för både tvålen och det vackra halsbandet!
Ha de bäst!!!
Bamsekram från mej till dej!!!

Lotta

Gugis Pärlor sa...

Hej! Du har en av de allra första bloggar som jag stiftade bekantskap med i Blogglandia... fortfarande gillar jag den mycket, så mycket inspiration och glädje som finns uppe i Norrland ;O)

Kram Gugi

Tina sa...

Jag läser din blogg för att jag tycker du har så bra tips om de mesta i hemmet och du ger mig inspiration..

Johanna Stålros sa...

Din blogg är njutfull, vacker och så inspirerande!!!! Härlig mix mellan allt av livets goda- snygga kläder, vackra saker, djur resor och goda ätbara saker;) Kram fina du

Anonym sa...

Hej! Jag är gärna med och tävlar! :) Jag läser din blogg för att få inspiration därför att ditt hem är (enligt mig) ett av sveriges finaste. Jag strävar själv efter en ljus och lantlig stil. Det är också kul att följa någon från hemlänet Norrbotten, det är kul när man känner igen väderväxlingar och får lite butikstips som man kan besöka i verkligheten. Bland annat har min favvobutik Handplockat nämnts här på bloggen tidigare. Även webbutiktipsen mottages med stor glädje! Jag gillar också att blogginläggen oftast kommer måndag, onsdag, fredag också och tätare då man vill ha mer inspiration, som till jul t ex. Jag gillar ditt upplägg helt enkelt! Tack för en superbra och inspirerande blogg!

Kram Erika, Altersbruk

Hemmet Är Min Borg sa...

Hejsan
självklart följer jag din blogg ,den är mycket intressant du visar verkligen så fina saker själv är färgen vitt oxå en favorit hos mig. vilka söta vinster du har
ha de gott
Kram Jeanette

cat sa...

Ha, ha, ha, det var ju inte så svårt; Kan helt enkelt inte låta bli!!
Dina vackra bilder ger så mycket inspiration till eget skapande.
Ha de gott. Catarina

Monica sa...

Du är så glad och positiv att man bara inte kan låta bli att tycka om dig, det känns som att jag känner dig, dessutom helt min smak vad gäller inredning! Kraam!

furulunds lantliga sa...

Hej! klart man vill vara med på utlottning. Jag följer din blogg den ger inspiration och ideer. Dina ord om fredagsfika har genererat i fredagfika på jobbet väldigt uppskattat kan jag lova.
Fina bilder och klart en toppenblogg!!!!
Önkar att jag fick igång min blogg men tiden finns liksom inte
Kram Ninna

Kamomilla sa...

Din blogg var den allra första jag började läsa! Din och vintage Johannas :) och inte kan man ju sluta, har ju följt dig så länge!
Fyra år tror jag det är, exakt!

Mariana sa...

Hej Anette!

Jag halkade in i bloggvärlden 2007 av en tillfällighet och sen dess har jag funnits vid din sida utan att göra så värst mycket väsen av mej;)
Jag är så glad att du orkat fortsätta då jag fortfarande finner din blogg lika intressant.
Självklart är jag oxå stolt över att du är en riktig norrländska som jag.

Nyanser av vitt sa...

Hej
Jag började läsa din blogg för länge länge sen för att du var en av de första BRA bloggar jag kom i kontakt med. Du skriver kort och koncist (det gillar jag) och ger tips och ideér på ett bra sätt.
Kram Agneta

Malin`s Diner sa...

Jag läser din blogg av flera anledningar. För det första för att få drömma mig bort från vardagsstressen. För det andra för att få inspiration till egna små projekt i mitt hem. Och för det tredje, en anledning som blivit viktigare och viktigare för mig. Nämligen den att jag, genom att läsa din blogg peppar mig själv att förverkliga min egen dröm om en inredningsbutik i vårt "brygghus" på tomten. Tack för att du peppar mig!

Kram Malin

malinsdiner.blogspot.com

Vitt och Blått sa...

Klart jag vill vara med! Varför läser jag din blogg? Otroligt fina bilder och massor av härlig inspiration! En som jag följer stadigt! Kram Ewa

Anonym sa...

Anette: Du är så himla aktiv och har hela tiden ett projekt som du snabbt genomför. Själv har jag också projekt men de blir sällan av. Jag är så imponerad av alla dina fina idéer och projekt som du genomför. Dessutom uppdaterar du ofta din blogg och dessutom med fina bilder. Kram Lotti

rosenälvorna sa...

Hej, vill ju gärna vara med och vinna, eller i alla fall försöka. Jag hittade din blogg för ett par år sen tror jag, när jag sökte på shabby chic. Jag fortsätter och läsa den för det är så hemtrevlig, som att få komma hem och häla på hos dig och så är du så positiv. Och så har du ju lilla Nisse, så mysigt att läsa om en "kompis" till min lilla Elsa :D// Ha så gott, Christina

Emmas känsla sa...

Hej Anette,
Jag är en 24 årig tjej som drömmer om ett hus, precis som du har det. Jag började läsa din blogg för några månader sen och älskar den! Jag känner igen mig i dig, tex är jag verkligen ett detaljfreak :) Hoppas du får en underbar höst, kan inte vänta tills man får dra på sig den stickade halsduken! Kram

Yesmin sa...

Hej Anette! Idag lägger jag upp ett inlägg med länk till din helt underbara blogg =) Ha en FANTASTISK trevlig dag!!

MVH
Yesmin

AnnaLena sa...

Läser din blogg för att du ger så mycket inspiration och glädje. Bor i lägenhet men vill ändå ha en lantlig miljö både ute och inne. Bor på nedre botten med uteplats så lite huskänsla blir det :)

Anonym sa...

Hej Anette.

Har följt din blogg sedan du startade och gillar din stil och att du inte "lämnar ut dig" totalt och skriver om privata saker så som andra tenderar att göra. Längtar efter varje inlägg!/Lena

Villa Hasselbacken sa...

Hej Anette!
Jag följer din blogg för att den inspirerar mig både i mitt eget bloggande och för att du har så fina bilder, bra tips och länkar samt är så otroligt diciplinerad att du skriver ofta. Älskar dessutom samma stil som du och knycker ofta ideér. Fortsätt i samma stil och du har en trogen läsare.
Kram Lena

Anonym sa...

Läser din blogg för den ger härliga tips och ideer,du skriver på ett härligt och trevligt sätt samt superfina bilder.det är som att läsa en veckotidning det är lite av varje Mvh carina. Cina151@hotmail.com

Anonym sa...

En otroligt inspirerande blogg. En av mina favoriter är din tvättsutga. Hade jag en likadan skulle jag nog flytta dit. Din hall är också helt underbar. /Eva

Anonym sa...

Du är en inspirationskälla, helt enkelt.

Monica N Kalix.

Anonym sa...

Läser din blogg och får så mycket inspiration. Älskar din stil. Men det ärlustigt att du får mest kommentarer när du har tävlingar!

Var är alla dina inspirerande inredningsbilder? Och när får vi se dina styling jobb? Ser fram emot få din inspiration, du gör så fint hemma!

Kram
Nina

Evis sa...

Jag har varit inne på den lantliga stilen ett bra tag men fick aldrig till det tyckte jag. Kom på att man ju googla och där var du (och några till;)) Då visste jag vart jag ville komma. Du verkar ha en härlig personlighet och vackert hem att få inspiration ifrån.
Kram Evis

Anonym sa...

Jag läser din blogg för att den var den allra första blogg jag läste, och för att den hittills också varit den bästa!
Åsa i Karlstad

Johanna blåbär och smultron sa...

Jag läser din blogg för att den är så inspirerande och fin! Jag gillar stilen du har på inredning!
Hösthälsningar Johanna

Mia sa...

Hej bruden!
Jag läser alltid din blogg. Blir alltid inspererad och sugen på inredning. Älskar ditt skafferi! Plus alla andra recept och tips man får av dig.

Anonym sa...

Du ger oss tips, ideér, inspiration, ljuvliga foto och fantastiska recept. När jag har fantasitorka så vet jag alltid var jag ska vända mig - nämligen till Lantliv!
Kram Åsa
holgerssonasa@hotmail.com

Susanne Kyrk sa...

Jag blir otroligt inspirerad av ditt fina hem. Det är som att bläddra i den bästa heminredningstidningen man kan tänka sig.
Tack för att du orkar hålla igång bloggen!

Johanna sa...

Jag följer med din blogg för du har så många fina projekt pågång, tycker dessutom att din Nisse är söt som socker och skulle gärna se mer bilder av honom ;)

Anonym sa...

Hej Anette!!

Jag läser din blogg för att den skänker mig glädje, värme och inspiration, oavsett innehållet!

Den ger mig så mycket!!! TACK för det!

Varma och soliga hösthälsningar sänder jag dig....

Kram Christina

Anonym sa...

Tack vare din blogg & ditt fantastiska hem fick jag inspiration till att ändra mitt försök till modern inredning i vår villa från 30-talet till härlig lantlig inredning. Och nu efter 1,5 års "ändrande" har vårt hus hittat HEM & är SÅÅ mycket mer hemtrevligt!!! Tack för det! Kram Britteli / britteli.ekman@telia.com

Anonym sa...

Hej Anette !
Har följt dig i din blogg sedan jag flyttade in till stan för tre år sedan. Du har varit min oas när allt kännts tungt :(
Har försökt att inreda min lägenhet på ett shabby chickt sätt o du har varit till sån STOR hjälp.
Tack för det som varit o det som komma skall <3
Kram K

Ingela i Umeå sa...

För att du skriver så okomplicerat, ger inspiration som jag kan ta till mig och din blogg är som ett vitaminpiller. Behövs för oss i norr.

Anonym sa...

Din blogg "KÄNNS", för mig till min mormor och morfar i trädgården, fikastunden,de färska blommorna på bordet,målade golv,pelargonierna,och framförallt VÄLKOMNANDE hem.
Iréne

Anonym sa...

Ja inte fattade jag mycket av vad min kära vän pratade om då för några år sedan. Det var "lantlifs-Anette" gjorde si och "lantlifs-Anette" gjorde så.... jag som inte visste vad en blogg var!!! Men jisses, så fast jag blev då en helt ny värld öppnade sig för mig! =)
Tack för all härlig inspiration som du bjuder på!
Hälsningar Krista i Bollnäs

Mollymera sa...

Jag kikar gärna in till dig när du har nytt inlägg ;-) Gillar oxå gamala saker, loppis och vitt. Sen har vi en annan sak gemensamt bägge gillar vi Odd Molly. Har du provat Livingloving dress och det halsbandet ser framför mig hur fint det kan bli!!
KRAMAR

Cottage 1945 sa...

I love your style! You are an inspiriation to me, not only with home decor, but also I love your clothes too! I actually just wrote a blog post on AO jewelry and linked to you in it. Have a great day!



~ Cynthia

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej vännen!
Som jag skrivit till dig tidigare så var du min första kontakt ut till bloggvärlden. Jag hittade en länk till dig i en tidning om jag inte minns helt fel. Sen blev jag fast. Har inte missat ett enda inlägg.Det var du som inspirerade mig till att själv starta en blogg, och ojjj vad det har berikat mig :)
Det är ju inte för intet som du kallas för bloggdrottningen :)

Ha en alldeles underbar dag
varmkram Viveka

Margareta sa...

Hej Anette!
Jag har läst din blogg sedan begynnelsen.Du är favoriten.Ger så mycke inspiration och livsglädje.
Vi är mitt uppe i en helrenovering av vårt gamla hus och det ska du veta att utan dig hade det inte blivit som det blir.
Klart jag vill vara med i din fina utlottning.
Din inredningsstil är mig nära.

Ha det bra!
Kram Margareta

Niina sa...

I have read your blog almost from the beginning. I love your style to decorate home. I am interested of decoration ideas. Take care!

annaslantliv sa...

Vilka fina vinster, jag hoppas på tur denna gång!

Du och Spets och snor Helena fick mig att börja blogga för många år sedan, du inspirerar mig fortfarande. En glädjespridare verkar du vara och det går ända hem till oss bakom våra datorer.

Lycka till med fsg!
Som Bc på H&M känner jag igen känslan du har på kortet! :-)

Anna

Systrarna Borg sa...

jag läser för här hittar jag så mycket inspiration och glädje! Vackra bilder och en skön stil.

Jenny sa...

Förutom att du alltid har så fina bilder och ger inspiration så vet jag att du alltid uppdaterar så ofta, vilket är himla trevligt. Tycker också det är extra kul med bloggar norrifrån, trevligt att se fler som har snö kvar tex när de nerifrån tjoar om tulpaner och pärlhyacinter ;)

Kram,
Jenny

kustnära sa...

Du var den FÖRSTA bloggen jag kom i kontakt med. Du står först/överst på listan. Jag är själv norrlänning, bor vid kusten så där lite gemensamt. Men mera gemensamt är inredningsintresset, kläder o.s.v Måste bara kolla vad du har för dej...Du ger så mycket för mej och min vardag! K R A M

Anonym sa...

Klart jag läser din blogg, det som jag tycker är extra kul är att du skriver o berättar Norr i från. Jag tycker så många är från Södra Sverige.
Dessutom har du underbara bilder :-)
Hoppas på turen gör Kicki

Dagdrivaren sa...

Jag läser din blogg för att den är så personlig och naturligtvis tycker jag om alla dina tips från ditt vackra hem.
Dessutom är du en länk till min mans rötter. Hans mamma var från Kalix och han har en halvsyster som jag tror bor kvar i Kalix.
Själv hamnade han i Småland.

Pernilla sa...

Hej Anette!

Jag kikar i din blogg för att du är en glad och varm person med massor av ideèr. Det känns som du tar tillvara de små detaljerna och nyanserna i livet och det gillar jag.
Ha det gott!
MVH
Pernilla Berlin

Villa Nystuga sa...

Hej!
Kul med en tävling och extra kul med saker som du valt ut personligen.

Jag läser din blogg för all den inspiration den ger. Här kan man verkligen hitta de små sakerna som gör helheten :)
Kram Cecilia
www.familjen-axelsson.blogspot.com

Kate Jernström Blomér sa...

Hej! Jag läser din blogg för att du visar dina projekt,vi har också en vitoljad bro nu :-), skriver bra och uppdaterar ofta. Ha en bra fredag! Hälsningar Kate

Bente sa...

Bloggen din er flott og morsom:) jeg er med:)

Bente

Lyckoslanten sa...

Fin utlottning! Jag kommer in och hälsar på när jag vill se vacker inredning, jag gillar dina kläder eftersom jag har samma smak, jag gillar hur du målade om farstukvisten, m.m! Blir verkligen inspirerad här hos dig! ♥

Anonym sa...

Hej!
Din blogg är beroendeframkallande - det är en av få bloggar som jag följt under ett par års tid utan att ledsna. Vackra, inspirerande bilder och att du bjuder på dig själv tror jag är anledningen till det. Du har också en bra mix i innehållet som gör att det är lite oförutsägbart och spännande att följa vad du ska hitta på nästa gång...Kommer med glädje att fortsätta följa dig.
Hälsningar Ulrika

Mrs Lollipop sa...

hejsan! jag tittar in här lite nu och då pga av att jag får sån härlig feeeling! du verkar som en härlig,rolig människa och både bjuder på dig själv samtidigt som du inspirerar! tycker om din stil och tycker helt enkelt om att kolla in här ibland. och det bästa är om man har haft ett litet uppehåll, då får man verkligen njuta..som att bläddra i ett magasin...bara brasan och vinot som saknas =)
kram

Fjellets datter sa...

Hei Anette! Jeg leser din blogg fordi den er ren og ikke så mange forstyrrende elementer, man slipper å forholde seg til masse skrift og reklame. Selv om du i den senere tid har fått inn reklame, er det enda hvitt og rent å lese!
God helg fra Kristin

Anonym sa...

Hej!
Så fina saker till utlottningen!
Jag blir glad av att läsa din blogg för du skriver så positivt och personligt.Dessutom gillar jag bilderna och tipsen du ger.
Tack,för den fina boken du skrev!

Kram Gunilla
gunilla.hem@gmail.com

ANNIKA sa...

Fina bilder ,inspiration och en krydda i vardagen.
Är med och hoppas på vinst...
gustafsson.57@hotmail.com

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag läser din blogg för att få inspiration av dina vackra bilder. Sen har du en otrolig förmåga att finna just de där detaljerna som ger inredningen ytterligare en dimension. Det är även roligt att läsa om dig och vad som händer i ditt liv.

Ha en fin dag!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Jag bara älskar din blogg! Vackert lantligt och precis så som jag själv skulle vilja ha det hemma hos mig.
Johanna H.

Anonym sa...

Din sida ger glädje, inspiration och energi att fixa till det hemma med en stil som är fantastiskt mysig. Det är underbart att se hur man kan använda gamla saker som kommer till användning igen. Läser med glädje varje inlägg.
Hälsningar Margareta B

Livet på Vestergård sa...

Ser att jag ännu hinner vara med i din utlottning!
Din blogg är väldigt inspirerande och jag gillade din bok väldigt mycket så hit kommer jag och kikar in nu och då :)
Kram Kicki

Anonym sa...

med Anettes blogg blir jag glad, en gratis lyx jag kan unna mig var dag.

Hälsningar, Karin

Anette sa...

Fina bilder och lagom långa inlägg.
Din bok tycker jag är superfin.
Den har jag beställt på biblioteket,
den lånar jag gärna om igen!
Jättefina saker till utlottning,
en annan gång kanske du lottar ut din bok *blinkblink*

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag gillar din blogg och följer den för...

*Alla vackra bilder
*Inspirationen
*Bra D.I.Y. tips
*Klädtips

Plus att det alltid är bra variation på dina inlägg.

Ha en fin dag!
Kram Jeanette

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Din blogg var den första blogg som jag hittade när jag googlade efter nåt lantligt :)... och här blev jag kvar - år efter år! Tittade ofta in, långt innan jag blev följare. Det finns alltid nåt inspirerande att lägga ögonen på :)

Kram från Australien♥

Anonym sa...

Jag följer din blogg för att du ger mig så mycket inspiration. Dina bilder är vackra, du skriver bra! Tack för en fin blogg! /Linda, Finland

Anonym sa...

Jag liksom många andra inspireras av dej och dina fina bilder. Roligt med tävling! :-)

H. Maria Magdalena i Finland

Anonym sa...

Hej Anette!

Jag hittade din blog via en annan blog för några år sedan och har sedan följt dig. Tycker också ditt hem är enormt fint och inspirerande. Må så gott!

Åsa i Skåne

birgittha sa...

Inspiration och glädje, lycka och kärlek din blogg utstrålar allt detta!

Lotta sa...

Jag började blogga för något år sedan och sen den dagen är det din blogg som ger så otroligt många ideér. Jag tycker också det är häftigt att du bor i norr, precis som jag och kan sprida dina fina bilder till alla som delar samma intresse. Din blogg och dina fina bilder i olika tidningar har lett till stora renoveringar här hemma i Skellefteå. Dessutom har jag blivit inspirerad att öppna upp en presentbod. Tack snälla du för att du ger så mycket kraft till oss andra!!! Du förmedlar en enkelhet och en underbart genuin gammeldags stil med din fina blogg!
Krya på dig!
Självklart vill jag vinna din utlottning...vore den första i så fall... Kramar från Lotta i Skellefteå

INNENANSICHTEN sa...

Hej!
Jag är nöjd med i din ritning. Och varför jag älskar din blogg så är inte svårt att beskriva: Jag älskar allt med Sverige är det mitt andra hem! och din blogg, dina bilder, är ditt liv för mig en symbol för Sverige.
Så jag satte mitt liv och den institution i ett hus i Sverige. Och dessutom tycker jag att du är mycket originell och din hund väldigt söt ...
Hälsningar från Tyskland,
Uschi

A House With A View sa...

Vilken jättefin utlottning, jag vill jättegärna vara med i den!!!

Jag läser din blogg för att den har en lantlig inriktning vilket jag gillar. Jag tycker om olika inredningsstilar men bor i ett gammalt hus själv och har alltid känt lite extra för den charmigt gamla stilen - och det finns det ju i överflöd i din blogg :)

Hoppas på tur i din utlottning!!!

Stooooooooor kraaaaaaaaam aka

Vallersvik 7 sa...

Oj vad många som vill få vinna det fina halsbandet, och så jag!!
Läser din härliga blogg för att du är så himla härlig i ditt skrivande. Det känns naturligt, som om du säger det du skriver.
Att hitta inspiration är lätt hos dig!
Hoppas nu att du kryar på dig, vi sitter och snorar hela familjen här oxå. Men efter att har skolat in den lilla så får man räkna med elaka baciller.

Kram Tina

Elwa sa...

Jag läser din blogg för att inspireras och för att njuta av dina vackra interiörer på bild!

Anonym sa...

Hej hej
Jag läser dina inlägg för att jag gillar din sätt och skriva, ditt hem, du har varierande inlägg. både inredning, kläder mm.
Kram Nina

Millygarden sa...

Läser din blogg för att du verkar vara en så mysig person och har en inredningsstil jag gillar!

Kram Marina

annsipannsi sa...

God morgon!
Jag läser din blogg för att du inte krånglar till det! Du är personlig utan att man tröttnar, har bra ideer och ett underbart hem. Kram Ann

lasgj sa...

Hei Anette!

Jeg elsker bloggen din og har den på topp i min bloggliste. Du har et fantastisk koselig hjem og har en utrolig gjennomført stil i hele huset. I tillegg virker det på meg som om du "lever" stilen fullt ut både i kles-stil og nytelse, får nesten lyst til å flytte inn i bildene dine ;0)

Varm klem fra Mette

Fröken Abbe sa...

Jag har läst här lääänge! När jag först upptäckte shabby chic var det inte så vanligt i Sverige, men sedan spreds det snabbt via bloggar.

Jag älskar inspirationen du ger utan att vara pretentiös, ibland syns dina vackra mollysar bland vacker inredning och blandningen mellan dyrt och billiga loppisprylar ger en lyxig vardagskänsla!

KRAM

Anonym sa...

Hej Anette där uppe i norr!
Oj,oj,oj,så många vi är som gillar dig!Du får"rama in" alla dessa fina kommentarer,och läsa dem nån dag du känner dig nedstämd..och det är ju dagsens sanning,vi tycker du är så inspirerande,så kreativ,verkar så "go"(alltså rar o snäll) och så har du ju så bra smak...Jag fattar bara inte hur du orkar ohinner allt du gör!Jag känner också igen mig i din blogg,man har samma intressen,heminredning,gamla textilier med broderier o spetsar,och andra gamla saker.Jag syr också allt,gardiner,kuddar m.m.Även hundintesset är delat:att vi får följa lilla Nisse(är allt bra med honom?).Min trogna följeslagare Bella,en svart labradortik,har nyss gått bort..,det är så fruktansvärt sorgligt..Jag saknar henne så,hon blev 14 år..Njut av lilla Nisse varje stund,dom är våra allra lojalaste vänner.Tack goa Anette för att du piggar upp mig o alla andra och fort sätt om du orkar med det i samma stil o anda!Bamsekram från Ulla-Bella i Åmål

lantliv i bagarstugan sa...

INSPERATION!!!! Du har en sådan underbar blogg. Som student finns inte pengar till dyr inredning och "piff" men när du fixar med dina loppis fynd känner jag hopp :-)

Mycket annat & lite betong sa...

Jag tycker om din inredningsstil, du har fina bilder och så gillar jag söta, gulliga NISSE!

Hälsningar Agneta

Maria sa...

Jag har hittat massor av insperation från dig! Började till och med blogga lite smått men kom fram till att vi renoverade så sakta så bloggen blev nästan alldrig uppdaterad :)Fattar inte hur ni hinner med, en stor eloge!

Marielisa sa...

Din blogg är så inspirerande på många sätt, den vackra stilen och lantliga känslan som du har i ditt hem är så fint!
Och förstås Lill Nisse är toppen ♥

Hälsningar från Torneå,
Mari
(som har läst din blogg over 3 år nu)

Renée sa...

Hej! Jag halkade väl in här precis nyss på ett bananskal och blev alldeles nostalgisk när jag såg din hund! Min mamma och pappa hade en precis likadan (och VÄLDIGT lik din) kille som hette Tobby. Han blev 15 år och 4 månader men i slutet var han både halv-döv och halv-blind...
Jag vill gärna vara med i din utlottning!
rej74@hotmail.com

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Varför?!?
Jo för att du ger så mycket inspiration, bjuder på vackra bilder och glädje!
Kram Mimmi♥