onsdag 12 februari 2014

Gästrummet

Det var ett tag sen jag visade en bild från gästrummet, där står den vackra järnsängen kvar, den är jag så glad i, jag gillar verkligen gamla järnsängar, nytillverkade kan inte jämföras med gamla gedigna med knoppar och krusiduller ! Den gamla trälådan som jag har som sängbord, den har jag tänkt måla med linoljefäg i en ljust pärlgrå nyans, jag har aldrig målat med linoljefärg förut så det ska bli intressant att prova på.
Kraaam Anette

12 kommentarer:

Marie sa...

Ditt gästrum är fantastiskt fint, där hade man gärna sovit över.

Igår skickade jag iväg ditt paket, så förhoppningsvis har du det om någon dag. Hoppas du blir nöjd!

Ha en bra dag!
Kram Marie

Malin - Stjärnflocka sa...

Så vackert det är!!!
Och jag som tyckte den gamla trälådan var så fin mot det vita och den vackra metallsängen :)
Kram Malin

Sallys hus sa...

God morgon!
Jamen det där gästrummet kan man inte se för många gånger. Det är så himla fint och jag kan tro att alla gäster sover gott där.

Jag tycker också den gamla trälådan är fin som den är men ska den målas så blir den nog jätte fin i pärlgrått. Jag har heller aldrig målat med linoljefärg så det blir spännande att få höra vad du tycker.
Ha en fin dag!
Kram Katarina

Johanna sa...

Sängen i ditt vackra gästrum är så himla fin! Så söt Mailegkanin som sitter på sängen. Min lilla dotter har några stycken och några möbler till. Dem leker hon med jättemycket med, till hennes mammas lycka:) Jag har inget emot en stor samling Mailegkanin i hennes rum;)

Ha en fin onsdag,

Kram Johanna

Anonym sa...

Linolja är klassiskt, men torkar långsamt, luktar mycket och är känsligt för ljus. Vitt funkar inte bra, men pärlgrått kanske är bättre. Fundera på äggoljetempera eller chalkpaint också.
Annars ser ju lådan superfin ut som den är! Men, ibland längtar man efter
förändring... Lycka till! Monica Eriksson

hemma hos lilla mej sa...

Ja ditt gästrum är helt underbart ! Där hade jag gärna sovit över .Kramar Rita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jodå, där skulle man kunna sova gott, ser så mysigt och fint ut. Linoljefärg har inte jag provat heller, ska bli kul och se hur det blir.
Kramar/AM

Annas skattkammare sa...

Åh ditt gästrum är så fint och min stora inspiration! Hittade själv en järnsäng för ett par år sen till min stora lycka, men än så länge är den bara pynt, ingen gäst har sovit i den än.
Kram Anna

Våglyckan sa...

Superfint! Vilken fin kulram :-)! Det brukar mina tjejer när jag håller pass skoja om att jag skulle behöva då de tycker jag inte kan hålla koll på tiduret när vi kör som hårdast ;-) hi hi
/maria

G:a Affären sa...

Det skulle vara hedersamt att få vara övernattande gäst hos dig. Jag skulle gärna krypa ner i den vackra järnsängen!

Linoljefärg gillar jag och äggoljetempera ännu mer! Och grått kommer att bli så fint!

Kramar
Cia

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jag längtar tills vi får hämta hem vår också, som har stått i ett hus på landet i 10 år! Men vi har inte så gott om plats än, men sen så… :)

Kram kram
Petronella

Anonym sa...

För guds skull måla den inte! Då förlorar den hela sin charm! Det är ju patinan som är hela grejen!Gråmålade lådor finns hur många som helst.