fredag 18 mars 2016

Pelargonerna har klarat sig

 Japp, mina Pelargoner har klarat vintervilan, det säger min mamma i alla fall, för de har sin vintervila hemma hos henne, hon kan det där med att vintevila pelargoner !!Jag tror att det är 4 eller 5 som vi övervintrar. Den här bilden är från en annan tid, för något år sedan i mitt kök med min ståtliga Pelargon där på pallen


Nog är de tjusiga, vaa...pelargonerna när de blommar så det liksom bara hänger i klasar, i love them !! Och nu längtar jag nästan ihjäl mig tills de får placeras ut i glasverandan och jag kan sitta där med morgonkaffet, åhhh det är livskvalite det :)
Kraaam Anette

4 kommentarer:

Meta sa...

Härligt när man lyckas med blommorna. Ja du längtar det gör vi allt lite till mans. Visst skiner solen men det är fortfarande snö och hårt i marken här.
Ha en fin och skön fredag, kanske kaffet kan bli ute idag
Kram Meta

Unknown sa...

Hur yckas du jag hade mina och övervintra i källaren men när jag tog upp dem och klippte ner dem ser jag inget iv i dem...

Anonym sa...

Oj såg i föregående inlägg att ni hade jättemycket snö kvar!!! herregud jag bor i södra Sverige och här ligger jag på gräsmattan i bikini o svettas hihi..tänk så olika det är vad man bor.

Unknown sa...great work

تصميم مواقع
amazing

شركة تنظيف بالرياض
good job Beautiful! :)

حراج السيارات