onsdag 11 maj 2016

Målade trägolv

 Nu gör jag ett inlägg om våra målade trägolv, jag får alltid frågor om det så nu ska jag svara på lite frågor om det, vi har målade trägolv i hela vårt hus,även i hallen och det funkar fint, jag har trasmattor där och vi har ju hund men det går fint inga problem, och jag är såå nöjd med våra golv, det är ljust och fint och väldigt lättskött, en del golv är helt nya trägolv och en del har vi lagt in och sen målat, de är väldigt hållbara. På nedre plan har vi svagt ljusgrå golv och på hela övervåningen valde jag vita golv, allt för att det ska vara så ljust inomhus som det bara går, jag älskar ljuset.


Här ser ni övergången från köket in till matsalen, jag tycker om när det är samma golv i hela huset, lugnt och fint och framförallt LJUST !!! Klicka HÄR för att se mer om hur jag gjort då jag målar golven. Jag får alltid frågor vilken färg jag har använt, och det är en stark icke vattenbaserad golvfärg, det kan alla måleributiker hjälpa er med, och den är högblank. Hoppas att ni fick lite svar och tveka inte om ni vill ha ljusa golv, jag lovar det är värt allt slit och bara känslan av att gå på ett äkta trägolv är underbart, även fast det är målat så har det en speciell känsla.
Kraaam Anette

4 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Håller med, det är så snyggt med samma färg och golv i hela huset, det blir en helhet! I helgen ska jag köpa färg och provmåla några plank, sen får vi se vilken kulör det blir, vitt el ljusgrått?? :))) ha en fin dag! Kraaam

skorstenshuv sa...

Det ser riktigt ljust och fint!

Jusmag Måleri sa...

Vilka fina trägolv! Ljusa trägolv skapar en trevlig känsla, det ger rummet personlighet och ljus! Bra färgval ni gjorde :)

filcowy kufer Hogaty sa...

super styl http://hogata-filcowe-cudenka.blogspot.com/