måndag 20 juni 2016

Kroatien

 Vi har varit en vecka i det vackra Kroatien, jag, Morgan syrran och hennes Ulf

 Himmel så vackert det är där, vi var i Markarska, första dagen så vandrade vi och kikade på omgivningarna, jaa det är svårt att fånga på bild hur fint det är där.


 Miljön, naturen och husen är såå fina och vädret förstås, vi har haft det såå bra. Här ser ni en kvällsbild från Gamlastan.


 Halva nöjet är ju att klä upp sig till middagen varje kväll, efter en dag med sol och bad och sen en dusch så är det härligt att ta på sig en långklänning och strosa ut för att välja restaurang. Här ser ni syrran och jag i Gamlastaden, sista kvällen. Här en annan kväll på väg ut, folket där är väldigt trevliga, inte på och jobbiga på något vis utan hjälpsamma och väldigt ödmjuka

 Jag kan inte låta bli att fota gamla vackra dörrar....


 Här står vi uppklädda ! Jag har en ljuvlig kaftan från Odd molly som kommer från butiken Handplockat såklart


Utsikten från vår balkong var magiskt vacker, vi bodde på ett toppenfint hotell som heter Park hotell. En mycket fin vecka och jaa ni vet hur det är nu kastas man in i vardagen igen .
Kraam Anette

2 kommentarer:

Unknown sa...

Big stars favorite Replica Hermes Handbag full luxury star quality.The Replica Prada Handbags is most of the superstard best choice.From a Replica Omega to a Replica IWC to a vintage Replica Rolex, there are superb timepieces in the four-figure range-many of which will hold their value,You don’t have to spend five figures to get a great Replica Breitling.When looking for a Rolex Air King in this price range, there are a few things to keep in mind.

G:a Affären sa...

Så mysigt ni verkade ha under semestern!
Gillar dina och syrrans kläder, lite roligt att få klä upp sig.
Och så bruna ni är!
Kroatien verkar vackert och skönt med trevliga människor.

Kramar /Cia