söndag 6 maj 2007

Ny badad Nisse
Måste bara visa Nisse (när han sitter i `den osköna´fotöljen) hur fin han är då han är alldeles nybadad.Ni ska veta att man gruvar sig för att bada honom, han gör allt för att smita ur duschen och man får vara så himla bestämd med honom.Alla som har en Westie förstår vad jag talar om man måste vara vänlig men hemskt bestämd.Det gäller nog alla terrier kan jag tro.


Syrran har en Toy pudel och det är skillnad det må ni tro,där behöver man knappt höja rösten så lyder han.Men jag skulle aldrig byta ras Westisar är bara bäst.


Jag tror nog att Pia-vardagsrummet håller med mig hon har ju sin fina Selma!


Jag lägger in ett foto på Nisse med kompisen Bamse oxå(syrrans pudel).

6 kommentarer:

Spets och snor sa...

Hej Anette!
Hihi, du är den första av alla på bloggen som "hittat" på mig i Laura! Så du är den enda som har sett mig! Vilken fina saker du verkar ha hemma! Fåtöljen, sängarna, sekretären.... Men sen jobbar du med inredning såg jag, så det var väl inte så konstigt att du har fiiiint hemma. kram Helena

♥ Pia... sa...

Hej...jo du westisar är bäst...:) med eller utan humör..de kallas ju för "ängel med humör"..fast SELMA är inte speciellt ettrig eller arg..ganska lugn ..meeeen stönig/envis som en gris...Vi har turen att : uppfödaren har ett trim här i vår lilla stad, ANNA som hon heter.Hon har mamma Maja och även en syster (Ellen )till Selma och en valp (Vera) från nåt annat ställe. Sen finns det två killar, Glenn bor bara några mil härifrån och Ludde två mil bort, Frida bor tre mil åt andra hållet med en liten valpkompis (Vilma) från samma ställe som Vera(alla westiesarna är släkt med varann, för papan till Selma kommer därifrån,Småland)..vi träffs med jämna mellanrum (sedan valptiden) och promenerar,grillar i skogen, tränar osv eller bara träffs på Trimmet för att hundarna ska få leka och vi prata och fika.bada tycker inte SELMA om nåt vidare ,utom i sjön:)här hemma så får hon stå i badkaret och där piper hon tills såpan är borta.Sen tar stora torkardansen vid...jisses hela huset är nästan uppochner sen , ALLA mattor i en hög...och lite till...oj detta blev visst en hel roman ...men det finns mycket om denna ljuvliga hund..att berätta...ha en mysig måndag med nisse! Nu ska vi sova husse, matte och Selma (Selma ovanför mattes kudde!!!!)

♥ Pia... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Pia... sa...

Aha...nu fattar jag...vilket nummer???

LantlivsAnette sa...

Spets och snor: ja du det var ju kul..Visst man har ju andra förutsättningar då man har butik.
Pia:Nisse är också väldigt lugn och snäll,han ligger oxå i vår säng på natten,på en kudde mellan oss,han är väldigt morrontrött och gillar att ligga kvar.Vad roligt ni måste ha på era Westie träffar,tänk om man hade kunnat vara med.

Anna sa...

Men å så söta de är:) Och vilken vacker kudde du har i din fåtölj!
Jag skulle gärna vilja se mer bilder av hur du har det i ditt vardagsrum. Det jag kan se, ser ju helt underbart ut!

:)Anna