lördag 9 juni 2007

Jag har fått Post !

Igår fick jag post !! Ett jättefint kort och fina gamla klämmor av Pia-vardagsrummet ...jag blev sååå glad..TACK snälla Pia...kortet har hon gjort själv och klämmorna visade hon på sin blogg tidigare vad man kan göra med..hon gjorde jättefina duktyngder...det måste jag också göra nu...

Här ligger han..den lurvige...tog fotot alldeles nyss..han ligger i glasverandan och vet inte att han ska till Piteå idag för att trimmas (frisera och rycka pälsen )det kommer att bli en jobbig dag för honom..han gillar inte att bli trimmad..men det blir skönt att få tunnare päls nu mot sommaren..
Ha en skön Lördag alla...Kram Anette

25 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint kort!! Kul att få post!
Söt hund du har. Vår Yambo hälsar så gott! Din blogg är jättefin!

One Lily sa...

How adorable!

♥ Pia... sa...

Hej....så söt han var där i soffan...åh, jag bara känner hur han tycker om att ligga där på finbädden...lycka till med trimmet...stackarn.. han kommer att var helt utslagen sen av både värme & trim .För det brukar Selma vara.. skickar pengarna nu...kul att du tyckte om den lilla "presenten" hej.....PIA

Skatan sa...

Hej-hej! Så söta klämmor. De skulle man kunna göra mycket kul med. Måste fråga Pia var hon har köpt dem! Lycka till med lurvetussen idag : )

Skatan sa...

Njae...saken är den att jag har fått in många stora kara-karar i familjen sedan jag träffade min sambo. Bara tanken på hur de ryser över ett citat av känslosamme och den ovanlige mannen Ernst, får mig att vilja göra det. De smyger iväg till klo där de kan filura i evigheter...ostört tror de. Jag tänkte det skulle passa med en Ernst som vakar över dem med orden "och här sitter jag och känner in rummet". Njae, inte så jättekul kanske egentligen. Men lite... : )

hulukvarn sa...

Kul med ett litet paket!! söt hund och sött lapptäcke! Kram kram

Anonym sa...

Hola!

Jag har aldrig tagit mig för att kommentera, men jag är fullständigt kär i din blogg och ditt hem! =) Det ser så härligt ut.... underbart!


Önskar er en mysig kväll!

Granne med Selma sa...

Din blogg är jättefin! Återkommer gärna.

n o r d i n g å r d e n sa...

Lyckost!! Vilken fin present!! Jag gillade verkligen också de där lyxiga & vackra duktyngderna som Pia hade gjort, de var verkligen fina!! Och såna fina kort hon kan tillverka! LillNisse, lyckligt ovetande, han är ju för söt, hoppas det gick bra i dag, förstår han inte gillar bli ryckt i pälsen men säkert så skönt att få lite tunnare lurv inför sommaren... Ha en fortsatt bra helg!! Mari.

Skatan sa...

Godmorgon! Jag väntar med spänning på ett dagsfärskt inlägg från din sida så jag har någonting att inspireras av : )

Njut av sommaren som äntligen har kommit!

♥ Pia... sa...

hej..nu är jag inne för andra gången??!! sa du fem timmar ...det var länge herregud hur står NISSE ut ?Stackarn, selma tar faktiskt inte mer än högst tre timmar....men denna gången är hennes päls så annorlunda....förra gången blev det ett förstort glapp mellan trimningarna ..så hennes tå hårsorter blev så olika...hon blev nästan bar på vissa ställen efter det...sen så har vi gjort tätare trim. och nu ser hon ut som ett får vågig och lockig päls..hihi...nänu kom Isak OCH jag får inte sitta här nu......hëj...

MODERN COUNTRY sa...

Så koselig med en pakke fra en bloggevenn :) Pia er dyktig hun, jeg elsket de flotte klemmene med prismene hun laget!

Stina sa...

Vad fint du fick.
Lilla Nisse kan jag ta...
Puss

Interiørhuset sa...

så heldig du var som fikk den nydelige gaven=) Kortet var kjempe flott...likte også henned dukanheng=)

Får håpe ikke voffen blir alt for sliten av stellet i dag da=)

Elzie sa...

Vilken fin present! Och lilla vovven är ju bara SÅ söt!!! Tänk om man hade en sån liten NIsse här i huset, ha, ha.
Ska bli kul att få se dina duktyngder sen.
Åkte förbi en affär i Torsås (södra Kalmar län) idag som har massor av gammalt och fint i fönsterna. Det stod inte vad den heter så jag vet inte, men jag skulle gärna tittat in där...
Kram Elzie i 32-gradig värme, puh!

Anonym sa...

Det är alltid kul med post och paket :) Och vilka fina grejer det var i ditt brev.

Anonym sa...

Vilket jätte fint kort och fina gamla klämmor du fått med posten. Alltid roligt med sådan uppskattad post !

Tittade på ditt tidigare inlägg med alla dina planteringar - mycket fint !

Kram Kram
Carina

Stina sa...

Kramiz på dig. Puss

Anonym sa...

Vad kul att du gillade mina mössor!!! Jag blir så glad....visst går det bra att beställa en svart....vilken färg på rosen? svart den med kanske?
Mössorna är virkade i ett mjukt ullgarn som inte kliar eller sticks och rosen är virkad i alpackaull...innuti rosen sitter det pärlor som gnistrar vackert. Priset är 250 kr för dessa mössor. Jag gör gärna en mössa speciellt till dig...bara hör av dig i min blogg eller maila. Du vill väl isåfall ha den till hösten/vintern....för nu fryser du inte om öronen, va :=)
Vilket gulligt kort Pia har gjort...igelkotten var ju så söt! har hon ritat den själv....tänk så många pyssliga människor det finns....det är ju supermysigt att få sådana överraskningar!
Hör av dig när du har tid så börjar Clara virka på direkten! Kram
Jag har lagt dig i min favoritlista nu för jag tycker din blogg är kanon! Hoppas att det är OK för dig!

johanna sa...

Vad mysigt att få en present..såå fina.
Kedjan kommer i från chic antique
den är så fin..Hoppas allt är bra o att du haft en bra helg
kramar Johanna

Färjtorp sa...

Det är aldrig fel med såna fina saker i brevlådan! Sött kort.

Kram Johanna

Anonym sa...

Jättefina saker du fått!...kul med ett personligt kort!..Pias duktyngder var ju superfina! Ha en skön ny vecka! Kram :)

♥ Pia... sa...

Hej & hopp...nu är det vardag för mej igen....:) Jobbet kallar 6.30... son och sonson varit hem igen..puh...energisk liten kille, visserligen jobbar jag med barn..men...äh..får skylla på dunderförkylningen..annars varit en varm ,härlig, mysig, kul ...men intensiv helg...därav INET bloggande...men många bilder...hoppas du haft det lika skönt..och Nisse..väntar på att få se lilla Nisse.. min Selma har mest varit i vattnet respektive skuggan ibland även under min säng...:) Vi "ses" i kväll...

LantlivsAnette sa...

Tack alla nya och gamla bloggvänner..det är så kul med era kommentarer..man är in här flera ggr per dag och läser och kollar om någon skrivit nåt..Tack alla..Kramar från mig..

Anonym sa...

Underbar bild på Nisse! Kram kram