tisdag 5 juni 2007

Köket

Välkommen in till vårt kök...kaffe ? te ?...jag har dukat med mina härligt stora muggar på det vita slagbordet...
En liten glimt av hur vi har det i köket...
Kram Anette

38 kommentarer:

johanna sa...

Godmorgon..
men vad fint du har...vilket skåp!!o dina lampor..o din kran..det är såå roligt att vara inne o kika hos dig det är sååå fint o inspererande..ha en bra dag
kramar johanna

Anonym sa...

vilken fantastiskt vacker kran!

johanna sa...

Ohh vilket fint"krön" du har vid din dörr....jag älskar såna.Leta i danmark när jag var där..vill ha =)

Elzie sa...

Åh, så fint! Kan tänka mig att det blir ännu finare sen när ni renoverat upp det *s*. Och vilken "kran" (som vi säger härnere åtminstone!). Jag fick också gubben att köpa engrepps blandare här, för vi diskar också för hand.
Kram Elzie

Älvgården sa...

Såå Fint!
Vi ska också renovera vårt kök, och vår tanke har också varit att beställa inredning av snickare, så det ska bli spännande att se hur ni gör, men jag tycker ert kök är så fantastiskt fint som det är nu!:)...Älskar den kranen!
Ha en skön dag!
Kram Anna

marie sa...

Vad ska man säga, det är så hemtrevligt och fint!!! Precis så som man vill ha det! Du gör det med sån känsla, jag är jätteglad att jag hittat dig! Vattenkannan ser ju gammal ut på bilden...blev jättebra!

K A T A R I N A sa...

Hej Anette!
Vad fint kök. Kaklet gillar jag skarpt, blandaren och allt faktiskt.

Jag har flyttat in nu och håller på att packa upp, så mycket saker man sparat på sig... oj oj :-)
men kul är det att komma i ordning, jag ska lägga ut bilder sen så får ni se hur det blev.

Kram
K

Anonym sa...

Hej!
Vilken underbart inspirerande blogg du har! Otroligt genomtänkt och fint hem ni har!!
Det är som julafton att komma in hit och kolla! Tack för att du delar med dig! :o)
Ha en bra dag!
Vänligen, Jessica

www.webwiz.nu/barnen

Ewa sa...

Hej vännen!
Åååå så fint!
Tack för tipsen. Ska genast köpa näringspinnar, och även sticka ner en till mina andra blommor också. Det kan de behöva.
Min lilla planta är så liten, så lite än - men jag ska göra mitt bästa för att få den att trivas.
Kramen
/Ewa

Anonym sa...

Vilka vackra bilder !!!
Men jag tycker köket var jättefint ! Inte behöver du väl göra om...
Kul idé med den lilla vattenkannan...

KRAM EVA

Anna sa...

Tycker du har fint kök som det är, men förstår att det också blir snyggt med vitt trä. Kranen gillar jag verkligen.

Ha en fin dag!

Eva Agnes sa...

Ett underbart gammalt kök, måste jag säga. Kommer ihåg från mitt barndomshem, just ett sådant kök. Vi hade en serveringsgång också... Jag blir så nostalgisk av att se ditt kök.
(Jag var barn på fyrtiotalet....)
Jag kan ändå förstå att ni vill sätta in ett nytt kök. Toppen att ha hittat en snickare som "specialsyr" det.
Du är välkommen på kaffe oå bänken om jag får sitta i ditt kök med kaffe i de vita muggarna.
Fick idén att måla mitt köksbord vitt av dina bilder.
Det är slitet ljusblått nu.
Kramar och en underbar dag.
Eva Agnes

Elzie sa...

Kan man skicka efter ändå...? De gardinerna skulle jag så gärna vilja ha. (Hoppas du förstår att jag bara skojar med dig om ditt hem. Det är så ljuvligt så jag kunde flytta in där i morron dag, men det vill inte du förstår jag *s*).
Kram Elzie

Anonym sa...

Precis en sån kran har jag letat efter! Var hittade du den? Men du, inte är väl en snickare billigare än Ikea-kök? Är på väg att beställa ett därifrån...

MODERN COUNTRY sa...

Jeg ble helt forelsket i din kran jeg, helt topp!! Å så er jeg så glad i slike handdukar med monogram!!

Tingeltangel sa...

Vilken underbar blogg du har. Älskar de charmiga och personliga bilderna.... Jag blev så förtjust i zinkhuset som står på bordet i din trädgård (syns i ett tidigare inlägg). Säljer du sådana i din inredningsbutik? Jag letade men hittar ingen länk till butiken. Jag blir jätteglad om du har tid att svara på min fråga. Tusen tack!

Anonym sa...

Varför ska du göra om köket????
Det är ju så fint redan.
Pärlspont gör stor skillnad för liten penning.

Ett hus i vitt sa...

Tack för kommentaren om mitt lapptäcke och hjärta i min blogg! Oj så fint du har! Att jag har missat din blogg...Superfin! Tjusigt namn du har också förresten ;-).
Kram, Anette

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Anette, jag dånar! Inte kan man ta ett dygns blogguppehåll inte, nej då missar man ju så mycket vackert hemma hos dig!! Så himla läckert du har det, och ja, jag skulle gärna ta både en kopp te OCH en kopp kaffe sedan vid det vackra bordet!! Kranen var dösnygg och köket tycket jag var snyggt redan nu ju!! Och så vackert vid dina pardörrar och för att inte tala om era trädgårdsmöbler, så tjusigt!!! Varm nog ändå, nu blev jag svettig... ha det gott i värmen!! Mari. ( tar en snabbrunda i kväll..)

Marie sa...

Jättefint, precis som allt annat i ditt hus. Du har så himla mycket fina detaljer överallt.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Marie

♥ Pia... sa...

´Men du är ju inte klok på en skala 1 till 10 du får en tia direkt...så fint kök och så ska du ta bort de dörrarna...?? Jo men visst så förstår jag dej om du får ett nytt kök med platsbyggt snickrat kök och pärlspont..att du självklart vill ha det...blir liksom väldigt avundsjuk på ett sånt kök som inte sett en gång:)


som jag säger ungefär två gånger om dagen till dej du har ett jättefint hus och det är så hemtrevligt...kan snart inte variera mej i hur jag ska säga det:) som du ser så är jag online igen yiiipppie..usch sånna avbrott vill jag inte ha nåt ofta...blir ju alldelles ....rastlös av det...men hinner inte titta in till alla som jag vill...har dock en given som alltid visar ett fint och mysigt hus i rött och vitt...med en röd och vitt hund...nää menar vit hund.. det är min som är röd och vit nu... ha det så gött i värmen puuuh..för nu är det varmt...nästan för varmt...PIA

Anonym sa...

Men jösses ...jag som tyckte att köket är kanon nu....varför ta bort...jaja, du gör som du vill :=) Men hemtrevligt var det iallafall!!!

hulukvarn sa...

Hej Hej!! Vad fint kök ni har. Vad gulligt det var med den lilla kannan...jag tycker köket är superfint nu så undra hur det blir sen! Vi har inte heller diskmaskin... (det blir inte rent i dem:) ) Ha det gott!

Mallan sa...

Vilket vackert hem du har! Kranen är ju bara för underbar! Och visst är det gulligt med de små detaljerna, vattenkannan blev jätte fin! Ha det gott! Malena

Skatan sa...

Ja du märker av alla dina kommentarer hur kul det är att följa dina inlägg... Jag instämmer i kören : )

Men du, du skriver att det blir billigare att låta en snickare göra jobbet jämfört med att köpa kök på annat håll. Läste jag rätt? Menar du då att du har stommar som du behåller eller byter ni även dem? jag blir lite nyfiken eftersom vårt nikotingula kök kommer att ryka om ett drygt år...det är klart att snickarjobb lockar långt mer än ett standard...även om det finns många fina sådana också! Nåväl, nu slutar jag. Hejdå!

Skatan sa...

Ja jädran, då förstår jag verkligen! Jag skulle byta bort vårt elände i ett huj. Hm, måste ringa pappa-kan-allt i morgon och höra om han inte känner någon snäll kökssnubbe : )

Hem och Lycka sa...

Tycker ditt kök är jättefint som det är nu men ska bli jättespännande att följa projektet!

♥Linda♥ sa...

Hej Anette!
Även jag vill stämma in och säga att du har det sååå mysigt!!! Skulle gärna slå mig ner vid ditt matbord, ser verkligen inbludande ut! Kranen är fantastisk, jag har redan bestämt mig för en likadan då jag ska renovera mitt kök :-)
Hälsn. Linda

Spets och snor sa...

Lite pärlspont sen har du ju ditt drömkök! Var kommer den fantastisk kranen från? kram Helena

Anna sa...

Va! Ska du byta ut köket? Det är ju superfint! Den kranen var verkligen underbar!Var har du köpt den?
Kram
:)Anna

Stina sa...

Verkligen fint. Kram
Stina

Stina sa...

Ja.kom och fika du...

Jo, det går bra med loppisen. Jag ska ju ha den i några veckor, så det ska bli kul att se hur mycket som försvinner.:-)
Kram

♥ Pia... sa...

Morn.....snuvig,hesontskallen..annars är det som vanligt...16 grader ute... klockan 8 drygt.. frukosten väntar ute på altanen...ska bara ...blogga lite först ...snabbt in till Nisses mattte ..måste kolla ifall det hänt nåt nytt i natt..eller så på morgonkvisten...men så kom jag på nu att du var ju uppe länge igår så då sover väl du fortfarande ... du som är morgompigg måste ta igen dej nån gång oxå:) .... men jag kan lika gärna titta på de bilder som du lagt ut ...redan...kom att tänka på att jag ska se vilka grejer som jag kan beställa ...hej så länge hör av mej via mailen senare..PIA...nu till kaffet..

♥ Pia... sa...

hej..var bara tvungen att svara dej..franska stemninger..mmmm den är jättemysig att titta i ...sitter och bläddrar lite då & då i den finner nåt nytt varje gång tror jag...sen så tittade jag ige..!! på dittt kök..måste fråga då?? vilken färg är det ..du verkar ha den färgen å en del möbler ..den är varm och behaglig ..passar tydligen väldigt fint till rosor med... men vitt är fint det med...och jag som lever i en värld av gulnad furu(: ska måla om men det tar tid...sen så har jag varit inne i min period av grått,den där eng.röa färgen du vet :) väldigt länge....men började förra året att vakna upp...men tyvärr så är mitt gråa kakel kvar..det byter man inte ut i första taget ..valde mellan vitt och grått ...men tippade över till grått...hade trots allt haft vitt i många år så..tja varför inte ändra sej...morrr grymt vad jag ångrar mej..så vi får se vad som händer ..kanske ska gnugga den där berömda kvinnliga listen du vet och få gubben på min ändringstanke...

LustochLängtan sa...

Oj,ooojj...sitter gärna och fikar i ditt fina kök..verkligen mysigt,Anita

LantlivsAnette sa...

Tack för alla fina kommentarer !!Det är så roligt att läsa dom..nu lite svar på era frågor..kökskranen kommer från en firma i Norrköping som heter FreeceBruno..dom finns på nätet..gardinerna i köket och matsalen är slut hos oss men kommer in till hösten igen..Och jaaa känner man en snickare så gör man..hi..hi..och billigt blir det...tur för mig ..Kram Anette

Anonym sa...

Oj, va fint det kommer att bli i ditt kök! Jag tycker det är fint redan nu! Jättefina detaljer oxå! :) Kram

an angel at my table sa...

Grattis till ett nytt kök. Håller med inget slår ett platsbyggt kök. Jag har heller igen diskmaskin varför alla måste ha en förstår jag inte. Det tar inte så lång tid och man har tid att tänka. Porslinet slits inte i förtid samt du slipper giftiga diskmedel. Har sagt det förr wow vilket fint hem du har. Du är super duktig!