lördag 16 juni 2007

Lite pyssel...

Nu ska jag visa vad jag pysslade med igår....de vackra silver klämmorna fick jag av Pia..hon hade gjort duktyngder av sina med fina prismor på...hmmm...jag kom på nåt annat...


Jag trädde ståltråd igenom klämmorna och gjorde små hängare av dom....här hänger 2 st i hallen....med gammeldags kort i...

Här provar vi att hänga dom i matsalen under tallrikshyllan..det går det med...


Det funkar även att hänga små handdukar i dom...denna fina hannduk kom igår med posten..jag beställde några från Gruvgatan..(kunde inte motstå dom...) Dom är så fina och ovanliga med kungakronor på...



Voila...så här ser det ut lite på håll...Igår regnade det här så jag tände lite ljus då..tänk vad mysigt det blir på en gång med lite levande ljus !!


Ha en skön helg alla..och tack för att ni kikar in här på min blogg...
Kram Anette



28 kommentarer:

johanna sa...

Godmorgon...visst blev det fint som duk..jag använde svart färg,eftersom trycket är i svart..o fy jag såg inte att jag kom med förrens du såg det,det var inte meningen=))snygg var jag me,hade jag vetat hade jag gjort mig iordning=))Får hoppas att jag inte skrämmer bort nån.
Min hylla väntar på badrummet.
Vad fint du gjort med klämmorna..det var en bra ide..kanske tjuvar av dig om det inte gör nått
kram johanna

♥ Pia... sa...

Hej....vag gulligt du gjort... blev ju riktigt sött:)..hm...man kanske skulle.......själv har jag funderat på om man kunde göra en sån där ...vet inte hur jag ska förklara....kedja med klypor ,som jag sett att många har och hänger under hyllor,med bla gamla kort på osv..finns en bild på sid 83 i Franske stemninger...men bara en fundering...ja jag har oxå väldigt jióbbigt md öronen ..tyvärr är det väl stressen som påverkar mej..men snart semester...tänk jag kommer mer och mer på att allt du skriver om dej och vad du gör/gjort så blir jag inte förvånad..antikaffär...mmja visst..självklart:) du jag tycker det är så tråkigt att det är så långt till kalix...annars hade jag kommit dit som ett skott till... när hela stan är ute...kan tänka mej att det är lite om det var har för 14 dar sedan ...Jössefröjda kallar vi det...alla affärer är ute med stånd utanför affärerna. ..lövat med björkar överallt..expediterna är gammaldags klädda. långa kjolar.underklänningar med brodyr som syns.stora sommar hattat...herraran väst och klock kjedja som hänger..jössefröjadrottningen kröns och ja du vet hela paketet..men det är mysigt...OM solen skiner vill säja:nä nu ska ja snrt åka till en kompis som skulle bjuda på lördagsförmiddagsfika ....mums...tror jag vet vad som bjuds...ha det så gott...PIA)

johanna sa...

Åh vad fint med fönstret..är galen i fönster kan ha det överallt=))Ha en jättebra dag
kram

♥Linda♥ sa...

Hej o godmorgon!
ville bara säga att strykapå märkena anlände med posten igår, tack så mycket!
Vá fint du gjorde med klämmorna. Igår hade vi fint väder men idag...mulet, blåsigt o kallt...typiskt. Ha en go helg!!!
Kram Linda

Skatan sa...

Vad du pysslar och står i : ) Det blev riktigt, riktigt charmigt med de gamla julgransfästena. Jag måste hålla utkik efter sådana nästa gång jag tar mig till en bra loppis...Jaså det regnade hos er igår. Här har vi faktiskt sol. Lite snålt blåser det, men solen tittar i alla fall fram. Hoppas du får en skön helg fulld med massor av kreativitet och grejande : )

Färjtorp sa...

Supermysigt med de gamla korten!
Var får man tag på dem?

Trevlig helg.
Kram Johanna

Elzie sa...

Jättefint du gjorde med korten. Och vilken underbar handduk!! Den var ju bara för läcker. Inte visste jag att man kan skicka efter saker från den affären. Får väl in och titta lite där också då *s*.
Ha det så gott Anette - och lille godingen NIsse.
Kram

Interiørhuset sa...

Åh...så vakkert det ble=) De klipene er bare så nydelige=) Ha en fin helg=)

Anonym sa...

Så fint! Jag måste också skaffa mig sånadär gammaldags kort!

Elzie sa...

Hej igen! Kunde inte låta bli att titta in igen. Man vet aldrig när du kommer med något nytt *s*.
Jag tänkte på att du och jag har samma bloggsystem. Hur gör du för att få in alla fina bilder och annat? Jag är väldigt dålig på det måste jag erkänna och tycker min blogg ser dötråkig ut.
Ha en skön lördagkväll.
Kram Elzie

Anonym sa...

Jättefina bilder du visar - både de du har gjort och de du har fotograferat :)

Anonym sa...

Du är så otroligt pysslig!
Jättefint blev det också.

Mina smultron slokar ännu...

Har man bara vit färg och en plats att hållas på - gärna utomhus - så är det fantastiskt vad ett par timmars arbete kan åstadkomma...

kram Ingela :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka fina små silverhängare det blev, mycket vackert där på hyllan!! Och handduken passade mycket bra på den jätesnygga tallrikshyllan!! Ha en fortsatt bra helg!! Mari.

Marie sa...

Vad fint det blev. Jag har också sådana där julgransklämmor liggande, kanske skulle pyssla till något jag med.

Vad fint det blev med fönstret i tvättstugan. Önskar att jag kunde haft ett fönster någonstans, det är såå charmigt.

Ha det bra.
Kram Marie

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Vad fint det blev. Påhittiga du! :)
Ha det så gott så hörs vi igen imorgon. Kram

Hem & Harmoni Marie sa...

Mysig blogg du har... hittade hit idag! Återkommer mer än gärna! Ha det gott! :)

♥ Pia... sa...

hej ..Selma här......vill bara skriva en liten kommentar till...Nisse...grattis på födelsedagen lilla gubben... det var en liten fågel som viskade i mitt öra....hoppas du får många kex...var det brago eller marie...?...Se till nu bara att du blir ordentligt uppvaktad med allt vad det tillstår en 4 årig hund herre.. många och bästa..Woffhälsningar...din vän Selma...:)jajaja..det ÄR matte som skriver...men jag tänkte att allt detta ska du veta...jag ligger ju på mattes fötter under datorn så jag känner vibbarna.....matte har besvärligt med sin tinnitus och då vill hon inte sova ...bara blogga....hm...

Anonym sa...

Jag tycker om färgen på dina matsalsväggar! Kommer du ihåg numret?
Jag vill ha just den färgen i mitt matrum, som råkat bli lite för gult...

Kram
Ingela :)

Eva Agnes sa...

Det är fler än jag som pysslar ser jag. Bra idé med korten i klämmorna.
Dumt nog sålde jag alla mina gamla kort häromveckan... Hur dum får man bli???? :-))
Ska försöka komma igång och brodera monogram. Få se hur det går....
Har en fortsatt bra söndag.
Kramar Eva Agnes

Anonym sa...

Så flott du lager det rundt deg:) Har vært her før, men fant aldri veien tilbake...haha;) Super blogg, og kommer igjen:) Ha en fin søndag!

♥ Pia... sa...

hejsan....har du firat kalixdag och hund nu...eller är ni utslitna...här är regnigt väder..strömavbrott ibland...och allmänt... tråkigt....ha en fin och go söndag....för sola skiner hos er tror ja:)...PIA

Susanne sa...

Vilket fint pyssel! Det skulle du kunna sälja i affären. Så söta små klämmor. Underbar ljuskrona med prismor.
Hoppas helgen har varit bra.

Anonym sa...

Så fint! Du är så pysslig och finurlig :)

Ha en fin söndagkväll! Kram

Granne med Selma sa...

Tack gulliga rara för tipset med Årstiden! (var inne och kollade inlägg en snabbis hos en kompis i Sthm men kunde ju för syns skull inte sätta mig och svara...) Vilken myyyysig affär! Maken visste att vi inte kunde få med oss några stora saker eftersom vi skulle köpa tvättställ och annat, men jag köpte ljus och en alldeles bedårande lavendelpåse. Det var det bästa jag köpte på hela resan (och billigaste :-) Så gulligt det blev med korten och klämmorna. Köper du gamla kort på loppisar och så eller är det på släkten? gillar när det dyker upp oväntade saker som när det hängde kort i tallrikshyllan. Underbart!
Kram Sussie

LustochLängtan sa...

Hej, vad fint du har gjort,mysigt när man tänder ljus vad fina handukarna var jag såg dom faktiskt på Gruvgatan sist jag var där dom har så otroligt mycket fint där.. hälsa Nisse, fyllde han år igår grattis grattis!! Kram från Anita och Dino

Anonym sa...

Va gulligt det blev och va fina handdukar!...Jättefin bild med kristallkronan m tända ljus oxå! :) Kram

♥ Pia... sa...

Go morrrr...på dej...hoppas att du är pigger idag...för nu är det midsommarvecka..härligt...det är bara 4 gången som jag lämnar tassavtryck här:) Nisse firat klart..näää nu får jag dra med men Selma ut i det ruggiga vädret..hon blir säkert med mej direkt..:)ha det så gott...ska jaobba ..ska förmodligen gå till skogen med 6 st. 2- och 3- åringar... yipppppi.....krammizzzar PIA..

MODERN COUNTRY sa...

Så nydelig det ble!Kortene mener jeg, og ikke minst dine dekorasjoner på din fine hylle. Jeg ble også helt betatt av de fine handdukarna fra Gruvgatan 13 og har også bestillt noen, de kommer i dag eller i morgen og jeg er sååååå happy!! fniss..