måndag 12 september 2011

Tack snälla ni....

Tack snälla, snälla ni för alla goa kommentarer i mitt förra inlägg om lilla Nisse !! Nisse hälsar så gott han också...och vet ni, det kom ett mejl från en tjej som har en Hund butik, hon ville skänka en liten ramp/trappa till Nisse..!! När den kommer ska jag fota och visa er, jag lovar.




Här sitter han den lilla filuren, han har hoppat upp på bänken i hallen..och alldeles nytrimmad är han också, i Lördags var det dags för det..







Nu äntligen har jag gjort utlottningen färdig !! Himmel så många det var som ville vara med, 173 st kommentarer och över 20 på mejlen !! Jag är så otroligt glad över alla fina kommentarer från er, man känner ju att man vill kommentera tillbaka, men det finns ju ingen möjlighet till det..


Men vinnaren blev....Ulla-Bella från Åmål !! Hon har ingen blogg, så mejla till mig så får du din vinst !


Idag spöregnar det här, tur att jag tog bort alla blommor, krukor och trädgårdsmöbler igår.
För nu är säsongen över här i Norr.


Ha det så bra alla


Kraaam Anette


37 kommentarer:

G:a Affären sa...

Så gulligt av tjejen som vill skänka lilla Nisse en ramp! Han ser så mallig ut när han sitter där, kanske glad att trimmningen är över?
Grattis till Ulla-Bella!
Önskar en bra start på veckan.
/Cia

Gammelbålsta sa...

Hej!
Söta lilla Nisse. Läste precis dina senaste inlägg. Har missat en del sista tiden. Vilken tur Nisse har som bor hos er som verkligen tar hand om den lilla sötnosen. Grattis till vinnaren. Ha en riktigt bra dag KRAM

♥ Pia... sa...

Hejsan... ett grattis till Ulla-Bella då:)
En ramp till Nisse..såå bra.. den får du gärna visa.. har faktiskt funderat på en ramp till Selma.. Vi har nämligen en alldeles för hög säng.. och hon sover ju i vår säng..hmmm.. vi köpte ny säng i våras och den var sååå mycket högre än den gamla ..så varje natt.. en tom flera gånger varje natt så får jag lyfta denna skrutthunden min:).. så en hönsramp har vi skojat om att hon skulle få:).. Nisse är för söt när han sitter där ...hihi.. och såå fin i nya frissen.. ha en skön dag.. kram..Pia

Amelie sa...

Godmorgon!
Tack för din kommentar hos mig anette! Den värmde!
Vad härligt med tjejen som ville skänka rampen. Man blir ju så glad när man stöter på sådana människor!
Verkar som att det trots omständigheterna går bra för nisse , och han är ju såå söt :)
Ha en bra start på veckan!
Kram Amelie

In my house sa...

ANETTE!!!!

Snuffe ä dålig, jag sitter här nu och väntar på att kl ska bli 8, då veterinären öppnar!

I förrgår natt, spydde han 3g, sen va han kass imagen,och har inte velat äta, men druckit, bajsat små skvättar, och igårkväll spydde han. Inatt har han varit uppe 8g, försökt bajsa, varit orolig och spytt 1g, Snyft.... Jag sitter här och känner mkg dålig å yr pga oro... Min lille snutt!!!!!! Och johanna vintage kommer vid 10, för att fota mitt pysselrum.... Kul, men jag är så orolig! vet att hundar kan få maginfluensa, jag hoppas på det!!!!!


Nähe, nu har jag skrivit av mig!!!!

Kram kram orolig mamma

LOPPISLIV sa...

Godmorgon goa bloggvän! Så fint han poserar lille Nisse, och vad gulligt att han får en egen ramp :-) Vilken underbar gåva!!

Ja det är ju så att vi har nog sommar lite längre här nere, igår gick vi i linne och t-shirt, jättemärkligt, likadant förra helgen, då hade jag sommarklänning på mig på kalas :-) nästan som sommar, brittsommar kallas det nog, sen regnar det som bara den dagen efter, ett växlande höstväder kan man säga :-))

Ha nu en toppenfin start på nya veckan. Kraaaam Paula

C h a r m i g t L a n t l i g t sa...

Hejsan!

Stort grattis till Ulla Bella.
Så fin han är lille Nisse =)
Ska bli spännande att få se trappen.
Önskar dig en trevlig dag
Kraam Sanna

n o r d i n g å r d e n sa...

Lilla gogubben, han är ju för söt!! Klart man förtjänar en ramp när man är bloggvärldens gulliagste och matte har den största lantinredningsbloggen!!!! Grattis till Nisse, den kommer väl till pass så matte får behålla sina kuddar i soffan=) Han är ofantligt söt, den lilla filuren!!! Mari.

Norregård sa...

Hej!
Men så bra för lille Nisse med en egen ramp! Så söt han är, nytrimmad & fin:))

Grattis till din vinnare!
Kram Malin

Tulipa sa...

Godmorgon Anette!

Var gång jag ser en hund som Nisse så tänker jag på dig, den rasen har blivit synonymt med dig!
Han är Lantlivs Anette!

Vad gulligt av tjejen att vilja skänka en ramp, hade ingen aning om att man använde sig av sånt...men det låter ju inte alls dumt!

Idag har vi sol/regn...nu får man förbereda för hösten...men lite till kan man nog njuta av utemöbler och blommor här söderöver...

Ha det så fint!
Kram Mariette

Anette sa...

Stackars Nisse! Ja, nu är hösten här. Vi har fortfarande varmt när solen skiner i Uppland och här njuter man mellan skurarna ordentligt.

Ha en fin dag

kramar @nette

Sallys hus sa...

Hej Anette!

Nu är vi hemma från Rhodos igen..;)
Men duuuuu...jag blev alldeles tårögd då jag läste om Nisse...
det visste jag ju inte. Fast jag tror också precis som veterinären att han inte lider alls... eftersom han är född med det vet han ju inget annat. Han är sååå söt den lille rackaren..;)
Sally ska få sig en dusch ikväll och en omgång med saxen. dags att klippa lite mellan tårna igen och luggen lite....;)

Vad snällt att ni får en ramp...du måste visa den sen så vi får se hur den ser ut.
Kram o ha en bra dag!
Katarina

Anonym sa...

Han är verkligen fin, din Nisse! Vad otroligt snällt att någon ville skänka honom en ramp.

Mette sa...

Hei!Så søt lille Nisse er,og hvor heldig han er som får en trapp:-)Jeg har selv nettopp skaffet meg en Westievalp:-)De er så fine:-)
Ellers så må jeg si at du har en kjempefin blogg som jeg beundrer veldig:-)Jeg får masse inspirasjon her inne:)Du er kjempeflink!
Klem fra Midt-Norge,D

Mli sa...

Vad häftigt med en ramp! Låter som att många hakar på idén också, roligt för den snälla tjejen som fixar en till Nisse! Ha en härlig vecka!

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Fine nisse! Blir bra at han får en rampe! Blir bedre i hverdagen til nisse da :) flotte bilder av han også! Ha en fin dag! Klemmer fra solveig!

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till vinnaren.Ååå vad söt han är lilla Nisse där han sitter ny trimmad och bara så söt.Vilken gullig tjej som skänker en så härlig gåva.Ha en fin måndag.Kramar Rita ♥

Jenny sa...

Grattis till vinnaren och tack för tävlingen Anette!

Vad snällt av tjejen att skänka en ramp till Söt-Nisse!

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny

Handplockat sa...

Ingrid som jobbar i vår ewbb butik har sådan ramp till sina hundar hon har bloggat om dem tidigare
håller tummar och tår =)

ha en braig måndagskväll =)

gamla skolan sa...

Så gulligt av henne att skänka en ramp ! Annars verkar ni ju fixat det bra för lille Nisse , med kuddar och allt !!
I Skåne idag har det varit varmt och skönt 20+ och lite sol . Tänk vilken skillnad det kan vara , det märks att vi bor i ett långt land .
Kramar // Susanne ♥

Kristina sa...

Vilken generös tjej! Vad glad man blir av att läsa sånt! Halkade in på din blogg för ett tag sedan. Vilket underbart hem du har Anette! Och blogg! Verkligen inspirerande!
Ha det så gott uppe i norr!
Kristina

Lotta sa...

Tack för dina fina ord om min blogg. När man är rätt så ny i bloggvärlden betyder en snäll kommentar såå mycket. Att det är just från dig som inspirerat mig till både blogg, presentbod och renovering känns helt underbart. Tack snälla Anette! Nu har vårat utespa kommit....visar bilder lite senare...
Kramar Lotta

In my house sa...

Snuffe är piggare =)=) wiieee, vetrinären kunde inte febern, för han va öm i rumpan =( min sötnöt, nu har han fått medicin, va en blandning av stress "antagligen för att han har haft sina tjejer på besök" och känslig mage... Han blir ju som han umgås =)

Skönt skönt anette!

Myspys kväll till dig =)

Hanna sa...

Så fin han är.
Ha en fin måndagskväll. Kram
Hanna

hällkulla sa...

Ohh, så sött, snällt och generöst av flickan med hund-butiken!! Blev riktigt glad för Nisses skull här borta!! :)

Grattis till vinnaren!!
Kram
Pi

Vita små hjärtan sa...

Grattis till vinnaren!
Nisse är ju så söt, vad kul att du ska få en ramp till han.Så vänligt av henne att skänka en.
Kram Agnetha

Kamomilla sa...

Nej men, oj! Lilla Nisse, kan tro att det har varit lite jobbigt ibland: Men man ser ju att han mår bra! :) Och hundens starkaste sinnen är ju ändå lukt och hörsel.
Jag märker många gånger på svante att han använder andra sinnen mer än synen.

Praliner sa...

Vad himla vännligt att skänka en ramp till Nisse!
Han ser för go ut och ser ut att ha det så himla gott! Kram Jackie

Anonym sa...

Åh,vilken härlig överraskning!! Är det verkligen sant,att det var jag som vann ??Gissa om jag blev paff!Tack snälla Anette,du har verkligen piggat upp mig!Jag mailar dig ju gärna min adress,men jag kan ändå inte fatta det!Vad gulliga alla ni andra är,som har gratulerat mig!Tack snälla ni!Nisse ser nästan lite mallig ut på bilden:"visst är jag lika söt,fast ni har klippt mig,eller..???" Vad bra att "in my houses" Snuffe,är piggare också,man blir så orolig över dem..Kram till dig Anette och alla andra! Ulla-Bella i Åmål

Anonym sa...

Åh,vilken härlig överraskning!! Är det verkligen sant,att det var jag som vann ??Gissa om jag blev paff!Tack snälla Anette,du har verkligen piggat upp mig!Jag mailar dig ju gärna min adress,men jag kan ändå inte fatta det!Vad gulliga alla ni andra är,som har gratulerat mig!Tack snälla ni!Nisse ser nästan lite mallig ut på bilden:"visst är jag lika söt,fast ni har klippt mig,eller..???" Vad bra att "in my houses" Snuffe,är piggare också,man blir så orolig över dem..Kram till dig Anette och alla andra! Ulla-Bella i Åmål

HOUSE of ADELA sa...

Men lille sötNisse! Inte visste jag heller att han såg dåligt, men det är ju precis så att de lär sig att leva med det! Vet fler hundar som ser illa. Han bor ju hos bästa matten med som pysslar om honom;) Undrar ibland om min lilla B ser lite halvdåligt med...ibland skäller hon på lite större stenar i skogen och allt möjligt;) Har funderat på hennes syn lite. Som TUR är mår hon mycket bättre nu efter sin operation, är så lycklig för det!=) Så snäll tjej med som ville skänka en ramp! Så perfekt för lilla gogubben;)

Kramar i massor!
Adela

Anonym sa...

Han är så fin så Nisse! Är en hund älskare själv har två leonberger hanar hemma! Kolla in på min sida så får du kolla in dom!
www.pippsan.bloggo.nu
/Kristin

Millygarden sa...

Åg så tråkigt med lilla Nissen det är ju så hårt när en djur inte mår bra...förstår att ni sörjer hans problem. Gulligt av tjejen med djuRaffären att tänka på er och säkert kommer det underlätta en hel del för Nisse.



Kram vännen och en fortsatt fin vecka!
/Marina

Aspell home sa...

Inget berör mig så mycket som som goa djurhistorier. Får nästan en tår i ögat av er söta lilla Nisse och hans historia. Vår kanin Albin har en "puff" intill soffan i vardagsrummet för att han ska kunna vara med oss där också :) //Pia

Jennyshemochharmoni sa...

Läste om lilla Nisse! Lilla gubben! Skönt att ni kan hjälpa honom till ett fantastisk liv. Han är så fantastiskt söt! Kram Jenny

MINA FINA RUM sa...

Hej!
Hoppas du se detta bland alla kommentarer :)
Imorgon, onsdag, från klockan 16 kan du hämta en sak i min blogg!
/Malin

Lisa sa...

Härliga bilder på vovven, jättefin blogg :)