fredag 13 juni 2014

Fredag !!

 Jaaa nu var det Fredag igen, himmel vad veckorna rusar på, och nästa vecka är det Midsommar !! Ojj så fort det har gått, bästa tiden är innan midsommar tycker jag, då har vi allting framför oss, hela sommaren...nu gäller det att njuta.


 Jag har tagit in mitt lilla zinkbadkar, det fyndade jag för några år sedan, och jag tycker det är synd att det ska stå ute och rosta, så jag tog in det i hallen och satte några små fuskrosor i det...


Jag minns då jag hittade det, jag blev sååå glad för jag hade sökt efter ett så länge, de är så söta. Man kan ju undra om de badade små barn i det förr i tiden ?
Kraaam Anette

11 kommentarer:

fianathome sa...

Godmorgon! Jag klickade på de markerade orden i din text...Är länkningen korrekt?
Jättefina zinklådor :)
Ha en skön helg
kram
Fia

Inger Soldat Rymans Stugor sa...

Zink kan man aldrig få för mycket av, helt ljuvligt i alla dess former<3

Méa Strauß sa...

Oh, soooo sweet, the little tub. Good idea for your flowers, it brings the garden in. And I love your ensemble with the mirror and the stager with these gorgeous lamps! What a picture :)
Greets from Hamburg in Germany, Méa

Skorsten sa...

Det är bra att sätta rosor i zinkbadkar! De ser jättefin ut tillsammans))

G:a Affären sa...

Ja förr fick barnen bada sist i familjen och i samma vatten! Skönt då för de allra minsta att ha ett eget litet badkar. Det blev gulligt med rosorna i baljan och den gör sig extra bra mot det vita golvet.
Det måste vara roligt nu att få inreda och pröva vad som passar i det nya fina rummet. Golvspegeln med ljusstaken framför gillar jag verkligen!

Kramar
Cia

Browneyedgirl sa...

Jag är svag för zinkbaljor :)
Jättesöt. Hoppas du fåren fin dag, kram

Jenny sa...

Jättesöt är den, jag har faktiskt också en som brukar stå utomhus. Perfekt för katterna att lapa lite vatten ur, eller för mig att stoppa ner tassarna i riktigt heta dagar!

Ha det fint,
Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Utesaker inne ger så härlig sommarkänsla, och det är säkert små glada ungar som badat i det. Så fint du har i övre hallen.
Ha en skön solig söndag
Kramar/AM

Unknown sa...

hej! tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling tillsammans med onlinedesign.se som jag tror du skulle gilla:)http://www.domkallarmighannes.com/2014/06/tavling-presentkort-pa-250-kr-fran.html
Gillar du inte sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra vecka
kram Joanna

Anonym sa...

Vet du, ett exakt likadant zinkbadkar fyndade jag (eller det var min väninnas tränade öga som såg det!) i min mans morföräldrars uthus, MEN det var 2 meter långt och minst en halv meter på höjden! Gissa om jag blev glad! Tyvärr kan vi nog inte ta in det... Men det åker ut till stugan, så får barnen leka i det, eftersom havsvattnet ännu är så kallt...
Hälsningar från en ö i den finska skärgården i Österbotten.
Susanne

Anonym sa...

Hej!

Var hittade du den fina fusk rosen blommorna?

Kan du skriva var man kan köpa dem ?

Tack på förhand!