måndag 6 oktober 2014

Inga blommor kvar

 Nu när alla mina pelargoner har gått i vintervila så känns det ju onekligen lite tomt på alla fönsterbrädor, men det finns ju blommor som inte är äkta också...


De är så fina de ser verkligen äkta ut, de får fylla upp tomrummet nu. Hur känner ni för fejk blommor ? Kan ni ha det hemma eller vägrar ni ?
Kraaam Anette

12 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Det finns fina fejkblommor och så finns det fula. De där såg verkligen äkta ut. Annars röstar jag för riktiga så klart. Vi köpte in fejk orkidéer till jobbet. Riktigt fina! Så visst.. :)

Ha en bra dag. Kram Josefin

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Jag personligen tycker inte om fejk blommor men som sagt det finns fina nu för tiden. Dina såg verkligen väldigt äkta ut. Hmmm.....får nog ta och tänka om lite där -tror jag :).

Kram Susanne

Anonym sa...

Tack för en inspirerande blogg!
Tycker det är helt ok med fejkblommor nu, tidigare har jag varit anti. Numer är de ju så mycket finare och mer verklighetstrogna!
Johanna

Anonym sa...

Kommer Aldrig in i mitt hus....
Men smaken är delad som tur är...

Anonym sa...

Jag tycker det är helt ok med fejkblommor. Det har jag också. Helt perfekt till fönstret åt norr där inte många blommande växter trivs. Mina ser också helt äkta ut och det är orkideer. Funderar på att köpa fler till gillestugan som också har fönster åt norr. Dina var verkligen jättefina och såg äkta ut. Kram Christina

fianathome sa...

Jag har en ros som är fejk men den står lite undanskymd. Det är levande hos mig. Tänker att de rensar inomhusluften :) Men det finns jättefina blommor idag som är plast.
kram
Fia

Anonym sa...

Om fejkblommor tycker jag inte! Skulle aldrig komma innanför dörrarna till mitt hus hur fina de än är :-)

För utrymmen där "inga växter" trivs rekommenderar jag en porslinsblomma. Otroligt vacker med mörkgröna blad. Kan bindas upp på en ståltrådsring eller arrangeras på annat sätt som man önskar. Klarar sig långa perioder utan vatten och blommar om man inte skämt bort den alltför mycket. Dessutom lätt att föröka. Sätt bara ett blad i vatten på våren så bildas snart rötter.

Anonym sa...

Fejk är fusk men när de är sådär vackra så why not? Vore jag du så skulle jag sätta några äkta emellan och det blir en helt annan upplevelse:)
Skorpan

Eva sa...

Har inget emot fejk blommor, bara de ser naturtrogna ut och är fina. Har själv flera fejk orkidéer, men har även riktiga orkidéer också.
Dina är jätte fina:)

Önskar dig en fin dag.

G:a Affären sa...

Man kan väl ändra sig!
Tidigare avskydde jag dessa plastblommor men de har blivit så mycket mer naturtrogna och i annat material. De första fejkblommorna köpte jag innan en semester, för att avskräcka inbrottstjuvar.
Vet inte om någon såg dem, men de åker fram ibland och förgyller tillvaron. Som dina!

Kramar
Cia

Jessica sa...

Jag har blandat hej vilt här hemma! Jag har köpt några billigare på Ikea som får stå i undanskymda gömmor, som högt upp på skåp och i hyllor. Sen har jag köpt dyrare fejkblommor för några hundra som får stå framme i fönster och på skänkar(?). :)

Marie maräng sa...

Vilken underbar blombänk du har!

Förr så var det aldrig när det gällde fejk blommor hos mig... Men nu så finns det några faktiskt och det finns ju riktigt fina idag mot för bara några år sedan. Tycker dina fejk rosor gör sig fint där!

Ha de gott!
Kram Marie