måndag 13 oktober 2014

Mitt greengate skåp

 Jaa, jag har ett skåp i köket där jag har min samling av det underbart ljuvliga porslinet från Greengate. Här skiftar det efter årstid, just nu har jag sommar porslinet här...


Vinter porslinet är på kökshyllan ovanför kaffekokaren så att man lätt kan ta en kopp på morgonen, sa jag att jag älskar porslin..hiii...hiii...
Kraaam Anette

7 kommentarer:

Åse sa...

vackert porslin i ett vackert skåp, önskar dig en fin måndag Åse

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hyllan över soffan blev jättefin, perfekt till böcker man vill ha framme. Jag växlar efter humör och årstid, fast mina ligger i en hög på bordet. Fint med din hylla i köket också, och just GreenGate har ju så härligt porslin.
Kramar/AM

Villa Carl Larsson sa...

Hihi jag har så jag med. Inte ett Green Gate skåp men lite olika kollektioner för respektive årstid *fniss* Jag förstår dig helt (tror jag) eftersom jag själv älskar porslin. Nästan löjligt hur många muggar man kan ha egentligen.

På den öppna hyllan i köket har jag också muggarna lätt tillgängliga. Nu har pastellerna åkt in i skåpet och nu är det grå/beiga tonerna framme. Till julen åker även de röda fram.

Ha en fin dag. Kram Josefin

Anonym sa...

Så ljuvligt!

Annas skattkammare sa...

Jättefint, både skåpet och porslinet är ljuvligt!!
Trevlig kväll!
Kram Anna

G:a Affären sa...

Det fina gamla skåpet kommer jag väl ihåg, och så fint med porslin och annat i det. Tänk, jag gillar verkligen Greengate men har bara en kavel därifrån.
Men, det är inte direkt brist på porslin här heller!

Ha en bra fortsättning på veckan!
Kramar
Cia

Reserl sa...

...very very nice :-) i love it..
Greetings from Tatjana