fredag 20 februari 2015

Påsken

 Jaa nu är hon ute tidigt tänker ni...hiii...hii..men lugn, jag påminner bara om att Påsken är väldigt tidig i år, Skärtorsdagen är redan den 2 April...


Jag ser framemot Påsken, lediga dagar och förhoppningsvis är det sol och fint så att vi kan sitta ute och sola näsan och grädda våfflor, liksom en tradition här hemma att grädda våfflor ute...
Bilderna är från förra påsken då målade jag ju ljusrosa påskägg, de är jag nöjd med så de får hänga med i år också.
Redan fredag !! Tjoohooo då betyder det fika tajm !!
Kraaam Anette

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Påsk är tidigt, hela våren verkar vara tidig. Och jag härmade ju dig förra året och målade ljusrosa ägg, ska kolla äggläget snart. Och fredag, tjoho säger jag också, ledig och ikväll På spåret, mitt favoritprogram.
Ha en toppenhelg och stor kram/AM

vitadrömmarobusigabarn sa...

Önskar dig en jättefin helg!!
Vilket fint påskägg
på är tidig i år
Kramar

Hanna sa...

Vilka underbart vackra ägg
Ha en fin helg
Hanna

Anna sa...

Jag tycker nog påsken är den BÄSTA högtiden! Man har hela våren och sommaren framför sig, ja, det är positivt helt enkelt!:)
Kram Anna

Carolina sa...

Påsken är verkligen härlig mycket mer kravlös än de andra högtiderna och jag säger som Anna våren och sommaren ligger framför :-) När du målade allt ljusrosa förra året vilken färgkod var det på den rosafärgen. Tror jag frågat förut men jag frågar igen. Kram Carolina (från Kallholmen)

G:a Affären sa...

Men tänk! Då har vi samma tradition, jag brukar också grädda våfflor då, och ute!
Visserligen har vi suttit på våra sparkar någon påsk, men bara att få sitta ute och äta är ett stort nöje. Mina renskinn kastad jag vid en flytt men de i en snödriva vore den bästa platsen, och full sol! Ja då är det vår!

Kramar /Cia