fredag 27 februari 2015

Gamla ting

 Jaa jag gillar verkligen gamla ting, att blanda gammalt och nytt i ett hem, jaa det blir något alldeles extra det...jag är såå förtjust i alla mina gamla kyrkoljusstakar, och porslin...


Men inte för mycket grejer framme samtidigt, då kan hemmet lätt se ut som en loppmarknad, ni förstår vad jag menar, utan några få utvalda saker åt gången, jag som är som en ekorre och har samlat på mig genom åren jag plockar undan, byter och tar fram, ändrar hela tiden...sån är jag !
Redan Fredag...det betyder FREDAGSFIKA !!
Kraaam Anette

6 kommentarer:

angie sa...

Jag älskar deras bilder !!!!! många hälsningar och en trevlig fredag angie från Tyskland

LOPPISLIV sa...

Den är superfin din kyrkoljustake. Gamla saker har en charm som inte nya har men det är snyggt att blanda. Och jag håller fullständigt med dig, less is more....det får inte bli för mycket av det goda så att säga :-)))

Idag fikar vi såklart, det är ju fredag...Tjohoooo!!
Kraaam P

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefint med det svart vita porslinet och ljusstaken, håller med om att man vill ha mindre saker framme nu. Har rensat rejält här, mycket luftigare och finare. Däremot ser det ut som loppis i källaren, ska sälja av.
Ha en fin helg och stor kram/AM

Prinsessorna på Bellevue sa...

Underbar ljusstake! önskar jag kunde hitta något liknande!

Kram
Petronella

Anonym sa...

För lite grejer kan göra att det blir som ett väntrum tycker jag, naket, stelt och tyvärr lite opersonligt. LAGOM är mitt tips:)
Skorpan

suplemen pelangsing badan alami sa...

very nice
beautiful


Suplemen Pelangsing Badan Alami