onsdag 5 augusti 2015

Nya Greengate

 Wow !! kolla alltså, nya Greengate...sååå himla vackert alltså, man kan inte fatta hur de kommer på nya mönster hela tiden, nya mönster och färger som gör att det hoppar till i hjärtat !! Den här nya röda serien gillar jag verkligen...Skålen är såå vacker, den passar överallt här hemma, det finns andra delar i den här serien, så nog blir det mera , det kan jag lova ...och de andra serierna är också väldigt fina...hmmm, det blir svårt det här, men det är himlans tur att Greengate går att blanda och mixa ihop, det kan inte bli fel hur man än mixar...
Kraaam Anette

5 kommentarer:

Sallys hus sa...

Hallå där raring!
Men du vad fint det där var!
Haha ja känner jag dig rätt så kommer fler o fler delar smyga sig in...;)
Å vet du din instabild på Nisse... det såg ju precis ut som Sally...;)
Så himla himla roligt det var att se bilder på din familj....haha skrattade åt det där...det där när man ska ställa upp många samtidigt och fota...haha sååå kul! det är svårt att få alla att titta åt samma håll och le o allt det där..
å vad många småttingar...sååå kul!
Ha så kul på modemässan nu och hoppas ni kommer hem med en sån där känsla att ni knappt kan vänta tills kläderna kommer hem..;)
Då vet man att det blir bra!
Kram Katarina

Lenas trädgård sa...

hej, har letat runt lite på nätet...hittar inte denna fiiina skål...Vad heter den och var hittar jag den? Webshop, vilken? tacksamt om du kan tipsa, den vill ju jag oxå ha! Köpte två tekoppar i Helsingör...såg inte den där heller....
Ha det gott i sommarsolen, för den har väl ni också nu!?
// Lena

Loppisälskare sa...

Hm...den där skålen skapade habegär hos mig...
/ RosMarie

G:a Affären sa...

Jaaa, den var riktigt fin med sitt mönster och lite större storlek som jag gillar. Alltid när jag ser Greengate tänker jag att det måste jag köpa, men än så länge har jag bara (fniss)en kavel!!

Ha det gott!
Kramar /Cia

Hanna - Bland skog och hav sa...

Åh, superfint mösnter!