fredag 4 september 2015

Hösttider

Det känns att det är höst nu, i luften liksom, ni vet hur jag menar den är hög, klar och kall, och fuktig, så fort det har gått, vips så var sommaren förbi, samma visa varje år, man hann inte med det man tänkte riktigt, nåja, nu välkomnar vi hösten, man bakar och tänder ljus....varje årstid har ju sin charm.
Den här bilden hittade jag, den fotade vi då vi gjorde vår bok, såå himla fint med mitt röda gamla porslin, det som jag dukar med alldeles för sällan, måste nog ta fram det och duka oftare med det.
Bengali röd heter det och jag har ropat in en hel uppsättning på auktion för många år sedan.
Kraaam Anette

4 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Härligt när man får "flytta in" igen.
Underbart porslin.
Tack för inspirationen!
Nu har jag ju "hela helgen" på mig att göra lite höstfint...

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin bild, ger fin höstkänsla. För
nog är det höst det känns i luften.
Röd Bengali passar perfekt nu.
Ha en skön helg och kramar/AM

G:a Affären sa...

Nu när jag tömt flera skåp inser jag också att det finns porslin som används alltför sällan. Röd Bengali är så fint och hela din bild ger känslan av höst. Kul med en servis där flera delar ingår!
Skåp av gamla fönster var också min tanke men skåpet i köket kommer från salen, där det senaste skåpet nu står. Vilken rockard det blir när en ny möbel släpas hem!

Önskar dig en fortsatt fin helg!
Kramar /Cia

Lorenzas skafferi sa...

Jätte mysig bild. Blir så inspirerad av det där med bakning. Hösten brukar också innebära långkok på spisen; mustiga soppor och grytor. Hösten är min favoritårstid, man får klä sig i sköna fluffiga tröjor och ute känns luften så frisk. Långa promenader i solen under hösten är en favoritsysselsättning :)