måndag 13 mars 2017

Sovrummet

 Halloj där  Här händer det inte så mycket, ingen renovering på gång, och jaa ni vet det är som vanligt, jag har jobbat i helgen och sen blev det städning av sovrummet, grundligt, ni vet då man lyfter på precis allting och torkar och putsar, anledningen var att vi köpte helt nya madrasser och hela köret, resårmadrasser, liggmadrass och överdrag och jaa ni fattar, hela kittet, det var behövligt vi har tänkt göra det i flera år men gruvat oss, dels så kostar det ju en slant och sen så är det ganska tunga grejer att pyssla med, vi har ju sovrummet på övervåningen, ut med de gamla och in med det nya..puuhhh, men nu är det gjort.
Det tar ju ett tag att vänja sig med nya madrasser, jag kan ju tala om att vi vaknade mååånga ggr i natt, men vi ska nog vänja oss snart...


När vi gick och la oss igår så hände något, vi båda hörde tassar i sovrummet, som om Nisse kom in, ni vet tassar och små klor mot golvet, vi hörde det båda två !! Lille Nisse var nog och hälsade på, lillen som vi saknar såååå, han undrade nog vad vi gjort, bytt madrasser och allt...  :)
Kraaaam Anette

6 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Såklart han hälsade på:)

Kramar från Eva-Mari

Vitasjutton sa...

Alltså, hur mycket kan man sakna en fyrbent vän?!? Gör så ont. Har själv mist en hund en gång, så vet:(.

Kramis/Heléne

LantlivsAnette sa...

Solstrimmor: Jaa det gjorde han :)
Vitasjutton : Jaa man saknar honom enormt mycket
Kraaam Anette

Anonym sa...

Nisse hälsade säkert på, åh vad man saknar lille Nisse, han var så fin. Förstår att det är jobbigt, vilken tur iallafall att Maja finns och kanske kan ge lite tröst.

Ha en fin dag.

Vårliga hälsningar o kram

Kerstin
Blekinge

Hoppas att ni också får vår snart.

Anonym sa...

If you feel like you heard his claws tip tapping on the floor, you did. Trust your inner knowingness, it's his way of comforting you and wanting you to be happy again.

Anonym sa...

Ja, det var nog din fina Nisse som hälsade på :). Jag och min mamma hörde våran hund voffa lite i trappen en gång efter att hon hade gått bort. Vi hörde henne båda två :). Så nog är de å hälsar på alltid :). Ha en fin dag!