fredag 7 april 2017

Blommor till er alla

 Blommor till er alla som tittar in här !! Jaa verkligen, såå kul att se att det är såå många som kikar in här varje, varje dag, även fast det inte kommer nya inlägg varje dag, det trillar in nåt inlägg då och då, när jag har tid liksom, ni vet jag tycker inte alltid att jag har något att visa eller att berätta om..så blir det ju ibland....men snart så vaknar man till liv och då blir det trädgårdsfix och jaa kanske någon renovering...vi får se...Också vill jag tacka er alla för era gulliga och fina kommentarer både här, på instagram och på min mejl angående vår älskade lilla Nisse som nu är en ängel, alla som har och har haft hund förstår den oerhörda sorg man går igenom, vissa dagar går bra, och vissa är som en våg av känslor och sorg bara sköljer över en, igår var det en sån dag, jag saknade honom oerhört mycket och jag bara grät och grät...vår fina, fina Nisse...


Just nu känns det ju som om man har gått i ide, men man börjar sakta, sakta att tina fram..haa...haaa...känner ni igen er ? Man bara går och väntar och längtar till sommaren, och solen som ska värma oss, så att man bara behöver ta på sig den lätta sommarjackan och cykla till jobbet...sitta ute och dricka sitt kaffe...mmmm....nu längtar man, vi här i norrbotten har ju snö kvar ännu, vi ligger liiite efter om man säger så..men snart så, snart är vi ikapp !!
Kraaam Anette

6 kommentarer:

ljuva julia sa...

blommor till dig <3

Anonym sa...

Godmorgon Anette!

Vilket fint inlägg idag, blir själv så ledsen när jag läser något fint du har skrivit om Nisse, saknar honom också, han var ju en riktigt liten linslus, han verkade gilla det. Bra blev han också på alla bilder, det är inte alla som blir det.
Ja, nu är väl våren snart på väg hos er också fast det kanske dröjer ett tag till, här nere i söder har vi haft vår länge, här blommar vitsippor, påskliljor och forsythia, det är såå fint ute.
Får önska dig en riktigt bra och trevlig helg!

Kramar från
Kerstin
Sölvesborg (Blekinge)

Anonym sa...

Glömde skriva om dina underbara rosor, de är så vackra. Blommor till dig också.

Kram igen
Kerstin

LantlivsAnette sa...

Ljuvliga Julia : Tuuusen tack, kraaam Anette
Kerstin: Såå glad jag blir av dina fina kommentarer, tuuusen tack ! Kraaam Anette

Ingela Larsen sa...

Hej!
Jag känner med dig, angående din lille Nisse. Vi har själva varit igenom detta för en vecka sedan. Det blir en sådan tomhet, även om man som vi har en till hund...men de är ju personligheter var och en.
Att du fäller tårar då och då, när saknaden poppar upp är ett bevis på att han har haft det bra och varit älskad.
Sänder inga blommor men ett fång med styrkekramar till dig!
Kram Ingela
lantlivpaliljegarden.blogspot.se

Craft Candidate sa...

Vad fina rosor du har! :)