fredag 7 april 2017

Blommor till er alla

 Blommor till er alla som tittar in här !! Jaa verkligen, såå kul att se att det är såå många som kikar in här varje, varje dag, även fast det inte kommer nya inlägg varje dag, det trillar in nåt inlägg då och då, när jag har tid liksom, ni vet jag tycker inte alltid att jag har något att visa eller att berätta om..så blir det ju ibland....men snart så vaknar man till liv och då blir det trädgårdsfix och jaa kanske någon renovering...vi får se...Också vill jag tacka er alla för era gulliga och fina kommentarer både här, på instagram och på min mejl angående vår älskade lilla Nisse som nu är en ängel, alla som har och har haft hund förstår den oerhörda sorg man går igenom, vissa dagar går bra, och vissa är som en våg av känslor och sorg bara sköljer över en, igår var det en sån dag, jag saknade honom oerhört mycket och jag bara grät och grät...vår fina, fina Nisse...


Just nu känns det ju som om man har gått i ide, men man börjar sakta, sakta att tina fram..haa...haaa...känner ni igen er ? Man bara går och väntar och längtar till sommaren, och solen som ska värma oss, så att man bara behöver ta på sig den lätta sommarjackan och cykla till jobbet...sitta ute och dricka sitt kaffe...mmmm....nu längtar man, vi här i norrbotten har ju snö kvar ännu, vi ligger liiite efter om man säger så..men snart så, snart är vi ikapp !!
Kraaam Anette

7 kommentarer:

ljuva julia sa...

blommor till dig <3

Anonym sa...

Godmorgon Anette!

Vilket fint inlägg idag, blir själv så ledsen när jag läser något fint du har skrivit om Nisse, saknar honom också, han var ju en riktigt liten linslus, han verkade gilla det. Bra blev han också på alla bilder, det är inte alla som blir det.
Ja, nu är väl våren snart på väg hos er också fast det kanske dröjer ett tag till, här nere i söder har vi haft vår länge, här blommar vitsippor, påskliljor och forsythia, det är såå fint ute.
Får önska dig en riktigt bra och trevlig helg!

Kramar från
Kerstin
Sölvesborg (Blekinge)

Anonym sa...

Glömde skriva om dina underbara rosor, de är så vackra. Blommor till dig också.

Kram igen
Kerstin

LantlivsAnette sa...

Ljuvliga Julia : Tuuusen tack, kraaam Anette
Kerstin: Såå glad jag blir av dina fina kommentarer, tuuusen tack ! Kraaam Anette

lantliv på liljegården sa...

Hej!
Jag känner med dig, angående din lille Nisse. Vi har själva varit igenom detta för en vecka sedan. Det blir en sådan tomhet, även om man som vi har en till hund...men de är ju personligheter var och en.
Att du fäller tårar då och då, när saknaden poppar upp är ett bevis på att han har haft det bra och varit älskad.
Sänder inga blommor men ett fång med styrkekramar till dig!
Kram Ingela
lantlivpaliljegarden.blogspot.se

Craft Candidate/Kahden talon väkeä sa...

Vad fina rosor du har! :)

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com