onsdag 26 april 2017

Födelsedag

Halloooo !! Vet ni, igår hade jag födelsedag, en sån där då man fyller jämna år !! Jag blev verkligen uppvaktad på alla sätt och vis, blommor, tårta, middag, jaaa vilken fin dag att minnas !!
Jaa, vet ni nu är jag 50 år, en konstig känsla på nåt sätt...50 år, jag veeet det är bara en siffra men ändå, vips så fort det gick, men om man blickar tillbaka mellan 40 till 50, så nog har det hunnit hända en hel del.
Från att ha haft en egen butik i Gallerian i Kalix till att bli Butikschef på Dressmann, Butikschef på Synoptik och nu Butiksansvarig på världens bästa jobb Handplockat i Kalix, alltså jaa ni ser ju, det hade jag ALDRIG kunnat tro när jag satt där och fyllde 40, hur mycket som faktiskt kan hända på 10 år !! Herregud, vad har hänt då jag sitter här då jag är 60 !! Spännande.
Kraaam på er från 50 åringen :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till dig i efterskott på 50 års dagen! Jag lovar dig att det är ingen skillnad, det är bara en siffra :-) och livet blir ofta vad vi gör det till, om man har förmånen att få vara frisk så klart! Så spännande att se vad som hänt mellan 50-60! / Kram o tack för alla fina bilder du förmedlar

Anonym sa...

Stort GRATTIS i efterhand. Hoppas du fick en fin dag med uppvaktning, tårta o blommor.

Kramar från
Kerstin i Blekinge

Theresa williams sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karin sa...

Grattis! Det är roligt att fylla 50, det tar tid märkte jag ;-) Det blev uppvaktning lite då och då under lång tid!
Kram