fredag 1 september 2017

Höst projekt

Så blev det helt plötsligt September, en riktig höst månad eller hur ? Och då börjar jag rensa och plocka, överallt !! Både inomhus och ute, vet inte varför men det blir alltid så, ny säsong och jaa då ska det plockas, haaa...haaaa...Det stuvas undan grejer i alla rum, och i trädgården städas det.




Igår tog jag en dag i trädgården, jag tömde alla krukor och städade undan allting, trädgårdsmöblerna plockade vi bort också, ni vet, rätt vad det är så kommer frosten och det känns bra att ha hunnit ta bort allting före det, för jag har varit med om att allting har frusit fast i krukorna när jag gjorde det försent, inte kul kan jag tala om...men absolut, vi kan ha soliga fina dagar i höst också, men vi sitter inte ute då, vi kan ju sitta inne i glasverandan eller ute på trappan.
Redan fredag !!
Kraaam Anette

5 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Allt har sin tid, så är det bara! Här i Dalarna får allt hänga med en stund till. Men jag älskar september som, om det vill sig, kan bli en riktigt fin sensommarmånad.

Ha en bra dag.
Kramar från Eva-Mari

المثالية للتنظيف sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
المثالية للتنظيف sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
المثالية للتنظيف sa...


شركة المثالية للتنظيف - المثالية للتنظيف بالمنطقة الشرقية تسعد بتقديم خدماتها المتميزة للتنظيف ومكافحة الحشرات بالمنطقة الشرقية فتعد الشركة المثالية للتنظيف بالدمام والخبر والقطيف والجبيل والاحساء وسيهات وجدة
اتصل الان واحصل علي خدمات شركة المثالية بخصم 50% لجميع خدماتها الاتية

No34 sa...

Hösten smyger sig på och den höga luften med den och alla vackra färger. Här har ungefär hälften av alla blommor städats undan... Några är så vackra och vill njuta av dom ett tag till, och alla pelargoner ska jag minsann försöka spara till nästa år.. :)
Önskar Dig en ny fin vecka, kram Kate