onsdag 16 maj 2007

6 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Helmysko!! Jag har ju ju massa fler bilder än du o har även haft bloggen längre. Jag har aldrig fått något sådant besked...

Anna sa...

Knepigt. Jag har aldrig fått så, och jag har nog fler bilder än du. Nog har du nytt bloggkonto? Tänkte om det kunde ha med det att göra, det finns nytt och gammalt har jag sett vid inloggning?

Hoppas det löser sig!

Ewa sa...

Hej Anette!
Jag vet inte vad det kan bero på. Som du säger finns det de som har betydligt mer bilder, flera månader tillbaka.
Kan det vara att en del bilder du laddr upp här är ganska stora?! Då tar de otroligt mycke plats.
Har du något redigeringsprogram, så du kan förminska bilderna innan du sätter in dem? Annars kan du få Photoshop av mig. Hör av dig isf.
Kram/Ewa

Pia..... sa...

hej...jag har heller aldrig stött på nåt sådant?? Konmstigt...men DU ..tusen tack för beskrivningen .Den kom förut så nu ska jag kolla den noga i morgon...för nu ska jag tillbaka till jobbet (utveckligsamtal) sedan scrapbooking för hela slanten i kväll med polarna på jobbet=pysselpinglorna:) vi ska stämpla och göra kort till födelsedagar, morsdag, student, konfirmation ...plus lite prat blir det med mat...kramizzzar till dej ..PIA

Skogsmusen sa...

Hej Anette, du har en kanonfin sida, man blir alldeles galen och vill ha ALLT. Du tar bra foton.
Du ser ut att ha lyckats bra med dina Myrten, otroligt vilka fina exemplar!!! Och du, tack för besöket på min blog. Ha det bra.

Eva Agnes sa...

Var tvungen att säga något om den rosa väskan också.
Läcker, läcker, läcker!
Kramar Eva Agnes