onsdag 6 juni 2007

Inrednings Bibeln !

Så kom den äntligen..boken alla talar om..en sån som man bara måste äga..som får ligga framme alltid.hur är det dom säger..en coffe table book..nu har jag den jag också. Jag har beställt den av Mollys hus..hon är för gullig Malin som äger butiken , hon skickade med en liten present också..ett gulligt hjärta att göra ett halsband av eller att smycka ett ljus med...den syns bredvid boken... TACK !
Mina nya vita volang dynor..kom till vår butik igår...stolarna ska målas vita snart..då blir det mer sommar känsla i verandan och ljusare...fotot är taget i morse..ser ni min morron kaffe kopp..eller mugg är det ju..dricker 3 såna på morgonen !!! Gott..då vaknar man till liv !
Idag ska jag plantera och pynta ute, visar det i morgon..
Ha en skön dag alla Kram Anette

20 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Godmorgon, jamen du bor ju för sagolikt vackert!! Vilken veranda och sen utsikten med vatten utanför!! Berusande, utan vin!!! Så underbart fint och den plåtskylten och flaskan och ja, dynorna, så himmelskt! Ja den boken är verkligen bra, så mycket vackra bilder att man bara dör! Jag har den inte själv men har tittat i den, den är helt klart prisvärd! Ha en härlig nationaldag!! Mari.

Skrotmaja sa...

Hej igen och tack för besöket och dina kommentarer! Tack, tack...

Jag är ju nybörjare så jag vet inte om jag lyckas vägleda dig rätt, men jag skall göra ett försök :)

Först och främst går du in under Dashboard och Layout. Du vet där du väljer till en bild av dig och Nisse, vad du läser just nu och så vidare.

Där väljer du Add a page element. Bland alternativen (lägg till länklista, bild etc) väljer du Labels. Där döper du också det nya page elementet (!) till kategorier eller liknande.

Ok. Nästa steg handlar om att tilldela dina inlägg olika kategorier. Det gör du längst ned efter att du har skrivit färdigt ditt inlägg. Där finns en blank rad där du kan skriva in exempelvis: Hemma hos mig, Köket, Hunden och så vidare (du behöver kommatecken mellan orden du väljer (om du vill ha flera kategorier som visa på samma meddelande det vill säga)). Orden du väljer blir till dina Kategorier.

Nu har ju du en hel del gamla inlägg som jag antar saknar kategorier. Det är ingen fara men det medför en del pyssel om du vill att också de skall vara sökbara.

Du gör så här. Du går helt enkelt in och justerar dem i efter hand. Precis som när du går in och korrigerar stavfel eller liknande i ett publicerat inlägg, kan du alltså lägga till kategorier längst ned på den tomma raden.

Är du med? : ) Det blev långt det här! Hör av dig om du inte får till det så skall jag se om jag kan hjälpa dig tillrätta...

Ha en bra dag : )

Elzste sa...

Förstår inte att det kan bli ljuvligare än det är. Så fint! Och den där Franska Stemningar får jag nog försöka få tag i också. Den verkar vara väldigt fin.
Nej, men Anette! Och jag som trodde att jag var en kaffekäring!! Men, jag dricker inte på morronen (men desto mer senare på dan *s*). Jättegulligt hjärta också.
Ha en bra nationaldag.
Kram Elzie

Pia..... sa...

ja men nu är jag ju här igen..skulle bara kolla på näötet vilken färg som passar till en liten röd utesoffa som ajg ska måla vit...osså hamnar jag här...inte bra..för då fick jag syn på nåt fint igen...hur STOR veranda har du egentligen??.. väldigt fina stolar och bordet med förresten..om du målatr utemöbler vita,,rekomenderar nu nån bra färg då...

Hemma på landet sa...

Ja, det är ju lika fint som vanligt. Kram Stina

Hannele sa...

Ser helmysigt ut, ha en riktigt trevlig Sveriges nationaldag.

Malena sa...

Vilken härlig veranda! Är det vatten jag skymtar genom fönstret? Vilken fin utsikt! Tack för alla fina och inspirerande bilder, alltid lika kul att få kika in hos dig! Ha en bra dag! Malena

Lena sa...

Vilken härlig veranda!! Riktigt sommrigt! Kram Lena

Mia sa...

Den där boken förföljer mig.. ;-)Skulle gärna vilja ha den.. Trevlig nationaldag!

moderncountry sa...

Å for noen flotte volang dynor! Hva heter din butikk? For å se etter dem mener jeg. Jeg vil så gjerne ha den boken jeg, som du sier, alle snakker jo så varmt om den. Ha en nydelig sommerdag!

Susanne sa...

Den där boken är tydligen något man ska äga. Både för inspiration har jag förstått men likväl för att den ska vara så vacker.
På tal om vacker, din veranda är ju ljuvlig. Kan tänka mig att det slinker ner ett par koppar kaffe där ;-)
Ha en härlig kväll!

Anonym sa...

Hejsan!
Tyvärr hann vi inte besöka din butik under vår lilla trip, min man fick en tid att passa,så vi måste åka lite tidigare än planerat, men kanske en annan gång... Var ifrån kommer den fina kranen i köket? Ska också renovera kök till hösten...

Skrotmaja sa...

Du, det var så lite så!

Therre sa...

åh, så fina dynor! vad kostar de? tänkte om man kan slinka in i kailx o köpa de när jag åker till happis nästa gång ;)

Pia..... sa...

Hej ...jodå Selma är 4 år ...ett tag till blir 5 den 28 nov... idag så var jag och trimmade henne hos "gamla " matten..det var 6 st westiesar där...i ett ganska stort rum..gissa onm ljudnivån var på topp ...när jag kom och hämtade henne när hon var klar...höll på att tappa örona..men det blev tyst till slut.....sedan for alla runt på golvet omkring mina ben som yra höns..och smågnabbades ...du vet 6 fruntimmer:) ...för alla skulle prata med mej......nu har jag gjort nått med dessa prismor...blev väl sådär...men tanken var väldigt bra iallafall...ha det så gott ...jag håller mej inne ett tag för snuvighetens skull...det är inte så lätt att vara täppt i näsan när det är varmt ute... det blir till att sova sittande tror jag...vid datorn då kanske.........PIA

signe sa...

Det är verkligen superfint på din veranda och vilken utsikt dessutom!..Är stolarna gamla eller nya?..Jättefina är dom! Va gulligt av Malin att skicka med ett hjärta!..den där boken är det många som tipsat om nu..hmmm..undra när jag ska köpa den?! :) Kram

Anna sa...

Jamen visst är den boken helt underbar! Den ligger för tillfället framme i sovrummet - redo att bläddras i så fort jag går till sängs. Det är helt klart min nya bibel!

Vad härligt du bor, precis vid vattnet! Ser bara helt underbart ut!

Jag dricker också mycket kaffe på morgonen, och i stora kppar! Minst 2 fulla koppar måste det vara, annars blir jag inte människa:)

Kram
:)Anna

Interiørhuset sa...

jeg var så heldig å få den boken i dag jeg også,og det er som du skriver; Bibelen=)

Mollys Hus sa...

Vad roligt att du gillade boken :) och presenten. Vad vackert du bor!!! Jag är helt novis när det gäller Norrland. Åre är det längsta jag har varit uppe i Norr och det räknas knappast. Vi får nog ta oss en semesterresa norröver någon gång. Så en vacker dag kanske hela familjen står och knackar på din dörr och vill ha fika på din vackra veranda ;)

Jennyshemochharmoni sa...

Vilken underbar glasveranda! Oj oj *suckar* Jag vil också ha en sådan! Vackra stolar också :)