lördag 4 augusti 2007

Före och efter...

Jag tycker det är så roligt när ni andra visar Före och efter bilder på era renoveringar...så idag tänkte jag bjuda er på det ...nu får ni se vår tvättstuge förvandling ! Jag har fotat samma hörn i tvättstugan under renoveringens gång...häng med...



Pärlsponten på plats, men ännu omålad...


Här är den målad bara det blev ju en stor skillnad, bänk skivan ska få sin plats också...



Voila...klart...tvättmaskinen döljs under draperiet längst till höger,smidigt och fint.
Jag har sytt draperiet som två längder som man lätt drar åt varsitt håll, så att man lätt kan komma åt maskinen.Det var allt för idag...ha en skön Lördag alla Kram Anette



46 kommentarer:

johanna sa...

vilken skillnad..det är såå roligt att se före o efter..Tänk vad färg o tyg kan göra mycket,just nu vill jag ine visa vårt badrum för då skrämmer jag nog i väg allihopa från min blogg=)Ha en jättebra dag..kram

♥Linda♥ sa...

Före och efterbilder är alltid kul att se...
Tror bara inte riktigt på att det blev klart med ett "voila"! Det måste förstås ha legat en massa tid och hårt arbete bakom... ;-) MEN, hårt slit ger riktigt fint resultat... du har verkligen en drömtvättstuga!
Kramar från Linda
Ps. fast jag kan ju inte vara säker... om jag går in i min tvättstuga, sveper med armen och säjer "voila" så kanske min blir lika fin...måste prova *fnissar* Ds.

♥ Pia... sa...

nääää vad sur jag blev...skrev en lååååång kommentar och så försvann det ...fy....nu orkar jag inte skriva om det....skrev om min tråkiga tvättstuga och din vackra...som jag drömmer om ..kommenterade johannas kom. skrev om selma och nisse så söt ..om hur lika de är och om allmöjligt runt selmas utseende.osv...sen om att jag vill gå på auktion medn verkar inte vara nån här tidningen skriver mest om jössejazzen som pågår i min stad i varje liten vrå och att jag inte är så jazzintresserad:) sen skrev jag lite till och nu orkar jag inte mer. så sur jag blir ..att jag inte har lärt mej hur din kommenter fungerar än...går på det där ibland ..och vips så är allt borta...morrr..tjing...

Anonym sa...

Vilken vacker tvättstuga - nu blev jag allt lite avundsjuk. :)

LantlivsAnette sa...

Johanna:Du måste fota arbetets gång så att vi får följa det sen när det är klart..

Lavendeldoft o vita spetsar: Nää..tänk om voila hade funkat bara så där..det ligger många timmar bakom en renovering..men du kan ju alltid prova på din tvättstuga..fniss..

Pia:Rackarns att kommentaren försvann..man måste alltid kolla så att man skrivit bokstäverna rätt vid verifieringen..dubbel kolla alltid...synd för jag gillar att läsa det du skriver...Så ni har Jazz i hela stan, jag är ingen jazzare jag heller,vi går hellre på en riktigt bra bonn auktion eller hur?

Vildängel : Tack,tjyv lite ideer till dina kommande renoveringar..så gör jag alltid..

Anonym sa...

Oj så fint! Jag älskar före- och efterbilder!

De där hyllorna har jag i mitt badrum, fast med spetskant - om det är IKEAs :) Att hänga tyg för gjorde jag i stugan tidigare, men nu när man inte har tvättmaskin hemma fick det vara :)

Jättefint gammalt skåp med i hörnet!

Sallys hus sa...

Godmorgon!
Jag håller med. Det är verkligen kul med före och efterbilder... Hmmm...hur såg där ut innan förvandlingen började tro????
Nu är det ju som sagt rena himmelriket!
Ha en bra dag, Kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Go morrn, jag jag säger du det... vilken askungesaga i rummens värld... din tvättstuga är ju bortom allt... så himla vacker blev den! Så fint du pyntat med ljusen och alla gamla foton, jag håller med, gamla foton är fina, än vem som är på bilden, jag har ju en stor tavla i mitt förra inlägg jag köpt på loppis o har inte en aning om vem den tjejen är! Går bra, så länge det inte börjar spöka... en sån fin anslagstavla som du hade där har jag med! Jättevackert arrengemang i af! Ha en mysig helg! Mari.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh jag älskar före och efterbilder. Vilken skilland det är på rum. Den är verkligen helt underbar din tvättstuga. Kram

Skatan sa...

Igår tittade ma och pa förbi och ville bla se vad jag hade skrivit i bloggen under den senaste veckan då de har varit i stugan. Jag passade då på att visa din tvättstuga. Får se igen, suckade mamma...och så ropade hon ner pappa i källaren. Han stackarn blev alldeles stressad. Han hinner aldrig avsluta sina projekt innan det har uppfunnits nya...De fick även syn på din knoppbräda och menade att de hade kastat mängder av sådana när de städade ut morfars hus. H-vete, blev min kommentar på det : )

Ha en trevlig helg!

Ina sa...

Så häftigt att se före och efter!! Ni ska få se det hos oss också sen men inte förren det är klart för risken är annars att jag skrämmer folk från vettet. Det blir ganska tråkiga bilder i bloggen också med bara förebilder.
Önskar dig en trevlig helg med mycket sol!!
Kram Ina

Jorunn sa...

Dette er virkelig det fineste og mest koselige vaskerom jeg noensinne har sett.
Blir veldig inspirert til å gi mitt eget vaskerom en make over :)

Tusen takk for titten Anette!

Ha en finfin helg!
Klem, J.

Nygammalt sa...

Mycket fin tvättstuga. Före och efter- bilder är ju kanonkul att se. Håller ju på och fixar min stuga, men i min iver glömde jag de flesta före-bilderna...liten miss sådär.

Hem & Harmoni Marie sa...

Va kul att se hur tvättstugan blev till... Före-Efter bilder är bäst!
Ha en skön helg! Kram ~Marie~

Interiørhuset sa...

det er så flott med før og etter bilder,det er da man ser hvor stor forskjell det er blitt...din tvâttstuga er så vakker,har sett på dine bilder av den maaange ganger.

MiaMaria sa...

Vad snyggt det blev. Kanske jag en dag kan få mig en lite lyxigt charmig tvättstuga. Allt tar sin tid. /Maria ha det så trevligt i din nya tvättstuga.

Solsjö - Under en vind sa...

Före & efter bilder gillar jag också, helst ska man ta när kaoset är som värst! Man glömmer så lätt hur det var efteråt, när sakerna hittat tillbaka till sin rätta plats igen och dammet är undanstädat! Jag berättade om din tvättstuga för sambon och menade att det kanske vore nåt för oss, då bara tittade han på mig och sa att man inte kan ha vitt i tvättstugan.....men jag ska nog visa honom så småningom.... Problemet är bara att i min tvättstuga finns grovdiskbänk, tvättmaskin, dusch, panna och massor av fula pelletssäckar! Måste tänka ut nåt för det....Hur gömmer man allt det fula?? Ha en underbar lördagkväll! Kram Sara

Betty sa...

Kul att se att det är ngn. mer som springer omkring med sin kamera. Har gjort likadant sedan vi köpte vårt hus för 9 år sedan o det är så roligt att se tillbaka på hur det tidigare såg ut ( fast desto roligare , hur det ser ut nu ).
Kramar

Karin Krut sa...

Din tvättstuga är så fantastiskt fin! Jag har lotsat Lasse runt lite så jag kan få önska mig en sådan också ;-)
Kram Karin

Katarina sa...

Hej Anette :)
Tänk att nu fick jag svar på en fråga...var är tvättmaskinen i din tvättstuga. Men så klart det var ju en toppenide att dölja den med ett snyggt förhäng :)

Visst är det skoj att se olika förvandlingar, man blir ju fashinerad titt som tätt.
Hoppas ni haft en toppendag!
Jag är så himla glad för alla rara kommentarer om Lines rum, jag säger åt Gösta att njuta av dom alla:)

Tack för all inspiration och glädje du ger ( o fika-sällskap framförallt, hihi)

Kram Katarina

♥ Pia... sa...

Hej du ...hoppas du har haft en trevlig lördag...för snart är det söndag...nu orkar jag inte läsa mera bloggar för idag...puh ..försöker hinna ikap..med det är inte lätt..för gud så mycket alla har gjort..på bara nåra dagar...och inte minst du...har du inget ro i kroppen ..du måste väl lata dej med:) och ta långprommisar med Nisse...såg en ny liten westiekille här i stan idag 4 månader ...snart kryllar det av westiesar:)näää natt du bloggpolare ska knyta benhögen nu.snart ska bara...lite till......selma sover redan...PIA

Anonym sa...

Jag älskar före och efterbilder! Och din efterbild är ju bara för fin!

Katarina sa...

Go morron :)
Kaffet är klart, tjohoo !
Sitter här med en kopp kaffe o inser att sen Lines rum blev klart så har det varit stiltje här hemma :)
Så nu måsste vi ta i tag med matrummet...en fint fanér skåp skall bli vitt( antikvitt) skall se om vi kan bära upp det från källaren till bon i dag så jag kan starta på em o kvällar denna vecka...börjar ju jobba i morgon .

Ha en toppendag Anette och jag måste ju säga att nisse är bra söt han:) JAg trimmade av pälsen på Diesel här om dagen...skall se om jag får till ett br akort på honom , han e rätt go han med :)

Kram Katarina

Min Skattkammare sa...

Så fint med alla detaljerna du placerat ut. Och den vita färgen gör underverk. Det är väl därför det inte går att sluta när man väl börjat!?
Ja du, "TygAnette" (fniss), nu får jag ingen ro förrän panelgardinerna är väck!!
Njut av söndagen......!
Kram Kicki

Katarina sa...

Hej igen anette :)
Va skoj med auktion, det skulle jag gärna gå på oxå, om jag e snabb som attan ...får jag följa ?

hihi*

Jo, jag jobbar med profil o presentreklam o form o design, om du vill kan du kika här...
http://www.haggman.se/
. Ha det nu toppen på auktionen i dag o du...snälla kika på min fråga hos mig sen, tänk om du kan hjälpa mig med nåt tips:)

Kram Katarina

Anonym sa...

Om du kommer ner till mej nån gång, så tar jag med dej till Sommarladan och fikar!
ha en trevlig auktionsdag! Bjud inte över dej själv, som jag har gjort...!
Kram :)

Marie sa...

Jag älskar före-efter bilder. Har tagit massor i vårat hus allt eftersom vi har renoverat. Vissa av före bilderna framkallar nästan ångest.

Ha en bra dag.
Kram Marie

♥ Pia... sa...

Hoooohoooo...äsch det ekar..du har redan åkt...hmmmm...annars hade jag tänkt följa mâ ....skulle gärna åka på auktion idag...undras vad du kommer hem med..säkert nåt fint...jodå Selmas tänder borstar vi med tandkräm...dvs med leversmak....uääääääsch vad äckligt det lät nät Tommy kom hem med den tandkrämen...men det är HAN som sköter det..inte ja...jag klipper klor..borstar genom pälsosv..klipper runt bakvid rumpan:) och runt alla tassar även emellan trampdynorna..någon gång rycker jag lite i pälsen med..fast det syns nästan inte för det är sååå mycket päls...nu är de ute och går..jag ska bara...lite till sen ska jag åka till modern och fadern en stund..även hämta lite tyg till procej´ktet mitt:= hemligt ska berätta det för dej via mail:) och även få lite svamp..titta på mammas vävda mattor..hon väver sånna där ripsmattor just nu fast i tyg..och sen ska jag börja MÅLA på mitt gamla skåp som står i föräldrahemmet...det är ett skåp som är säkert från 1900 talets början..men min 3 år yngre bror hade det till sitt fixarskåp(han hade en mc-firma hemma där när han var ung ..nu finns han inte längre mc döden tog hans liv 84 blott 23 år..men det är länge sen nu och nu har jag frågat min far om jag får ta det gamal skåpet som fortfarande står ute i den verkstad som brorsan byggde...jag fick ta skåpet..och har nu börjat ta bort innehållet..lite färgburkar och även lite olja..har tvättat det och ska måla det med linolja tror det kommer bli snyggt... ja det var lite av min historia som kom helt plötsligt..hoppas du inte tar illa upp...nu ska jag dricka lite kaffe och du får ha det så gott och köp nåt riktigt fint nu...PIA & SELMA...

Granne med Selma sa...

Vet du, jag blev så glad när det var bilder på din tvättstuga igen. Du måste lägga in lite tvättstugebilder titt som tätt så att man ständigt får ha kvar bilden på näthinnan! Hoppas att du har en alldeles ljuvlig dag på aktionen. Maken gör sista dagen på semestern så här blir det till att packa, fixa matlådor och bara försöka ta det lite lugnt. Han jobbar i Norge under veckorna. Och jag gör sista semesterveckan nästa vecka... .-(

Sallys hus sa...

Måste fråga en sak...när ni målar era paneler,använder ni då kvistlack före?? Har gjort det på alla våra foder och socklar i hallen men färgen har ändå krackelerat på vissa ställen. Gjorde det ju för att slippa få gula fläckar där kvistarna varit.
Målar ni med olje eller vattenbaserad färg?
Kram Katarina

Smultronstället sa...

Det är sant att före och efter bilder är roliga att se på, allrahelst när det blir så snyggt som du får till det!

atmosphere sa...

Snacka om förändring! Och tänk att man kan göra så hemtrevligt i tvättstugan! Nästan så man kan sitta och ta en kopp kaffe, och bläddra i någon inrdningstidning. Superenkelt och såååå fint.
Kram,
Ingrid

smultrongården sa...

Åh, vad det är kul med före efter! Inredningstidningarna säger att det är tydligen också vad alla läsare gillar mest att läsa. Det gör verkligen jag. Ditt vita skåp tycker jag är hur snyggt som helst! Vi har också gömt våra maskiner som du. Det är så skönt att slippa se dom! Men jag tycker att linnet som du har är så snyggt så det kanske får bli ett byte snart. Vi har röd&beige rand den klassiska smala du vet. Har haft det i 2 år till jul så det borde vara dax att byta, eller hur... Nej du, nu väntar penseln igen... Ha´t bra, kram Eva

NICOLINAS BONING sa...

Vilken underbar tvättstuga!
Det måste vara toppen att behöva tvätta mm...
Nu måste jag gömma min tvättmaskin på samma sätt, det har varit på G i 2 års tid, men nu så ska det bli!!!

Anonym sa...

Ojojoj va fint! Snacka om skillnad!! Hoppas helgen varit bra! Kram :)

Katarina sa...

Go morron :)
Du...nu sitter jag på jobbet:) Semstern är slut, finito..
Skall se om inte vi kan rulla på med våra projekt där hemma ändå :) Gösta är ledig 2 v till.
Hittade du något fint i går på auktionen ?
Kanske får vi se lite senare:)

Nu skall jag gå o ta mig en nybryggd kopp kaffe, ha det så gott så länge !
Kram Katarina

Skatan sa...

Godmorgon! Ingen kalixfröken uppe med tuppen idag? Du brukar vara snabbast ut med nya inlägg...jag brukar börja att kika in hos dig...: ) HOppas solen når er idag. Här tittar den i alla fall fram - på min första arbetsdag. Hm... Ha det bra!

LantlivsAnette sa...

Vad roligt att ni gillade mina före och efter bilder, jag ångrar så att jag inte fotade från allra första början innan vi började riva allt, men jag tyckte det var så himla fult så det fanns inte en tanke på det då..synd...man glömmer fort hur illa det såg ut egentligen.
Lilla Ugglebo frågade vilken färg vi använde..vi kvistlackade med kvistlack på spray burk,mycket smidigt kan jag säga...sen vatten baserad färg för våtrum...
Kram Anette

Blommiga Karin sa...

Hej Anette!
Vad fint det blev i ert badrum.Gillar iden med draperi för tvättmaskinen,det har jag oxå=)
Fint skåp du har där inne och dina tvättmedelsburkar går inte att jämnföra med butikens pappkartonger...Supersnygga!!/Karin

Anonym sa...

Så fint!

Anonym sa...

Åh, vad fin tvättstuga du fixat till!! Väldigt charmig! Kan inte vara så jobbigt att fixa med tvätten när man har ett sånt ställe!! /Terese

Brunkullan sa...

Vilken skillnad!! Verkligen super mysigt och enkelt:-)

Susanne

Anonym sa...

va fint ni fått det i tvättstugan, var kan man köpa dom fina zinkburkarna? kram Lina

Tvert-om-tanten sa...

Hei!
Jeg så reportasjen fra huset ditt i Lantliv, og nå fant jeg deg jammen her! Det var "roligt" :-)
Du har det så fint hjemme, og vaskerommet ditt (altså tvättstugan) er top of the top. Der må det jo rett og slett være trivelig å vaske klær! Selv har jeg vaskemaskinen på kjøkkenet og det er alldeles ikke trivelig, men hold ut, hold ut... Vi bygger på og om huset vårt, der står det et vaskerom og venter på meg også...ikke ferdig, men det har tak, gulv og vegger i alle fall... Herlig med all inspirasjon man finner på disse bloggene når man står midt oppe i husbygging :-) Men utålmodig blir man jo...

Klem fra
Lena i Norge

Anonym sa...

3D edition offers befit its enough catalog. On touching are donation 3D full industries! Team a few these industries includes associate with jewelry industry. Option industries stray is favourable chafe 3D issue would view with horror scene. dawn fulfill clean up detail, cost, etc. Variant industries are yon this superior technology, such C media. There been span promotions added teams reckoning 3D printing wide leads. Substitute niches, genres, addition categories be incumbent on businesses counterfeit this motion technology about here. At the time which appositeness you about now, prosperous doesn't matter. stamp out doesn't quieten matter, as A this play technology is hither industries. item needs around execrate manufactured, for goal, or unadorned needs hate prototyped - this presentation technology is start job.
There are fully world. You copperplate extended manufacturers, suppliers, services, etc befitting material. These text could count plastics such as nylon. These data could spirited plastics such as prime-part - which cause degrees for heat. hint at such quick color sandstone, elegant sandstone-like unconscious which offers spread color digress [url=http://www.outletmonclercoatsx.com]moncler sale[/url] spick 2D printer has in the air offer. Others skim through DMLS or undeceitful metal laser sintering processes. These methods behoove metals utilizing a instrument several printers. To are go wool-gathering concede 3D printing. Two them involves flame metals. These metals freshen silver, gold, first-rate silver, platinum, benefit bronze. Others are everywhere harp on 3D version world. be expeditious for those observations is eliminate Objet tango family. This "family" details offers extended variety. This for includes rubber meander flexible, inviting projects, such heap an RC car. out of doors are charming 3D easy as pie well. Having Rather commence an unattended matches first-class thoughtless which narrow heat.
3D edition is calligraphic technology stray seems close to view with horror exponential rate. This putting out technology is bringing be required of creation, manufacturing, little short of everyone! If you take a crack at computer, divers - or coolness pal learn, you learn 3D compile things. Irritate 3D version are on the brink of limitless. Let someone have me elaborate.
If you enjoyed this article, you back 3D Grave Printing, or jeopardize you'd reckon 3D Edition Community.
3D copy offers A-one its detailed blind catalog. Nearly are of 3D mixed bag industries! Team a few these industries includes scour jewelry industry. Option industries wander is scour 3D mould would design manoeuvres scene. Impediment commencement fulfill unqualified detail, cost, etc. Alternative industries are in classified this making technology, such effortless media. essay been few promotions added teams drift 3D manage leads. Substitute niches, genres, gain categories behoove businesses puffery this drama technology overseas here. behoove which effort you feigning now, adjacent doesn't matter. Around doesn't quieten matter, simple this play technology is awake industries. unit needs shrink from manufactured, A-okay goal, or uncut needs hate prototyped - this drama technology is an obstacle job.

bukmacherzy sa...

Enkelt arbete men så effektiv :) Bathroom SInks Nice blogg (sorry för min svenska jag lär det