onsdag 15 augusti 2007

Gammal blus och bloggplats...

Jag blir så inspirerad av alla andra bloggare som hänger fram fina gamla kläder...så jag sökte fram mor-mors gamla spetsblus från 1920-talet !!


Näää..då...det är min ganska nya blus som hänger där..jag har inte fått tag i några gamla vackra kläder på någon auktion eller loppis..men min blus ser så där gammeldags ut så den får duga....


Här får ni se min blogg plats...på kanten av matsals bordet...då sitter jag nära tv:rummet och familjen..känns bättre än att gå undan , förut satt jag i källaren.
Det har blivit mycket mindre tv tittande för min del nu då jag inrednings bloggar .
Ser ni mitt lilla tips till er alla ? På höger sida om datorn ligger alltid min bloggbok..där skriver jag upp alla möjliga bra tips som jag vet att jag annars glömmer bort.
Det kan vara adresser till fina sidor , målnings recept , mat recept....jaa allt möjligt som man vill ha kvar...Men det kanske ni har redan , en egen Bloggbok ?
Ha det bra alla Kram Anette


59 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon! Va kul att se din bloggplats! Jag sitter också i storstugan och bloggar, praktiskt, för då kan man kika in mellan varven och jag har koll på lillan! Men så kul!! Jag har också en bok där jag skriver in tips jag får från olika bloggar!!Månne det finns flera??

Solsjö - Under en vind sa...

Där ser man att nya kläder funkar lika bra, passade bra i din underbara tvättstuga! Vill också ha en sån...ler....
Bra att kunna blogga nära familjen, själv är jag stationerad vid fast dator än så länge....Men brukar försöka sitta de längre stunderna då barnen somnat, eller som nu inte vaknat än....Det där med bloggbok får jag nog ta efter...har hittills skrivit på lösa lappar.... Ha en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Jeg har også en liten notis bok ved siden av PC'en for å skrive opp adresser o.l. Ellers glemmer jeg også.

Veldig fint med blusen på den tøffe krokene som du kjøpte i sommer, stilig farge!

Körsbärsgården sa...

Godmorgon!
Vilken bra idé med en bloggbok! Det är ju så svårt att komma ihåg allt och nästan ännu svårare att minnas var man såg det, fast meningen var att lägga det på minnet! Ibland skriver jag ner någon rad och sätter i en pärm, men nu ska jag genast gå upp och hämta en tyginbunden bok som ska bli bloggbok. Tack för det tipset och trevlig dag!
Här ska vi förresten ha 2- årskalas idag så förberedelserna är i full gång :)

Anonym sa...

Tack för idén med bloggbok. Jag är nybörjare i bloggvärlden så jag tar tacksamt emot tips. Det är inspirerande att titta in hos dig, du lyckas få sån härlig stämning på dina bilder.
Ha det gott!
Kram, Carina

Min Skattkammare sa...

Nej men.....där är den igen den där hängaren som maken har sladdar på! Han är envis..........du anar inte! Ja ja vi får se......
Din blus är jättesöt. Det är väl praktiskt att ha favoriten(?) framme! Vad roligt att få se din bloggplats. Du har så ljuvligt vackert där hemma att jag bara känner SUCK............! VILL HAAAAAAA!
Kanske får man se en glimt av dig på mässan? Jag ska hålla utkik!
Jag och Elisabeth(Kvarnboden tapetserarverkstad) ska bo över i vackra Mariefred. Där ligger Gripsholms slott. Där ska vi strosa runt sen efter en heldag i Älvsjö och ladda batterierna för nästa dag.
Ha´det gott!
Kram Kicki

Pernilla sa...

B-loggbok var superbra. Jag försöker titta på allt samtidigt – och har typ åtta fönster öppna i webbläsaren på en gång. Jag glömmer alltid var jag var. Mycket bättre att skriva upp det då, så man kommer ihåg eller kan gå tillbaka. Tack för tipset och ha en väldigt trevlig dag!!!!

Karin Krut sa...

Aha! En bloggbok. Smart idé, den måste jag anamma :) Det är så lätt att glömma alla smarta idéer och sen när man ska leta efter dom så hittar man dom inte. Vilken jättefin matsal du verkar ha, måste vara mycket roligare att sitta där än i källaren där man är "undanstoppad"
Kram Karin

♥ Pia... sa...

Hahaha...du ä för goooo.( ååååh så hedrad jag kände mej...:).så så fick jag dagens första skratt..jodå jag har precis stigit uppp...och gått direkt till min dataplats..den är ju inte så fin som din förståss...fast jag har en egen liiiten liiiten bärbar dator oxå..den är GUL.....haha ..det är sonen son tyckte lite synd om morsan i början av sommaren så då kom han med den..äsch då näää det är en gammal som han haft på sitt jobb som en sån där beredskapsdator ..nu var den liten gammal ful och lite trasig..men så lagade han den fixade så nu HAR MORSAN EN EGEN som jag sitter vid köksbodet och det är ett valv in till vardagsrummet ..så jag sitter dock mitt i smeten jag med......nu har du myntat ett nytt ord höredu Anette!!:) BLOGGBOK..loggbok har jag hört talas om men inte bloggbok...så nu ska jag ha det med det ligger en ny bok en SVART !! bredvid den "fasta datorplatsen" så DEN tar jag till BLOGGBOK jag har skrivit lite här och där på lite lösa boliner alltså...nu ska jag inviga bloggboken med att skriva ner lite om ditt måningstips...ha en bra och mysig dag..var det du som skulle klippa dej förresten? mm så härligt......PIA..nu till dagens första kopp kaffe..int blir det den enda i dag...kommer en tjejkompis i kväll...:)

Dubbelörn sa...

Vad vackert det blev med blusen... Så härligt befriande med moderna laptopen bland allt det vackra gamla *skrattar*

Kramar

Anonym sa...

Du är i full gång härinne...med en massa bra tips och en massa vackra bilder från ditt hem! Härligt! jag har börjat vakna till lite nu efter semesterdvalan och ska försöka bli kreativ igen....din mössa är inte riktigt färdig ännu men du fryser inte om öronen än va ?! Tänkte väl det :=) Hör av mig så fort den är klar!!!
Kram

johanna sa...

Så smart med en liten bloggbok...det måste jag skaffa mig..jag tänker alltid att jag ska komma ihåg vart jag sett saker men det gör jag inte...
vad fint det blev med blusen.
Såg attdu ska till Herning,jag blir sååå avunsjuk på alla i år ska vi inte dit...men nästa ska vi försöka komma iväg..Tänk vad roligt om vi kunde träffas allihopa bloggarna o gå ut o äta i hop där nästa år...
kraaam

Mikkeline sa...

Oj, her var det mye inspirasjon å hente. Jeg har vært på sommerhuset uten internett i hele sommer, og sliter litt med å komme i gang igjen, men nå kjenner jeg det sitrer. Ser inn på vaskerommet mitt her jeg sitter, og det likner ikke i det helle tatt på ditt, mye klesvask å ta igjen er det også. Får løpe en tur først, og så sette i gang. Kommer innom bloggen din senere i dag igjen, -kjente at nå fikk jeg lyst til både å gå på auksjoner igjen og å starte opp med småprosjekter igjen. Som du ser av bloggen min har jeg vært opptatt med ett stort prosjekt i sommer, så det tar litt tid å omstille seg. Jeg satte stor pris på før og etter bildene dine fra vaskerommet. Du gleder deg vel til å vaske klær du? De funnene fra auksjonen var jo bare kjempestilige!

Anonym sa...

Blusen ser faktiskt gammal ut! Jag har själv nån liknande! Det är himla fint att hänga upp så där! :)
Förstår att du hellre sitter vid matbordet än i källaren!..jag sitter på övervåningen, nära till sovrummet..bra för jag bloggar sent och är trött när jag bloggat klart..:)..då är det raka vägen till sängen!..men funderar på att göra iordning i källaren..undra om jag törs sitta där mörka kvällar??! *fniss* Smart med en bloggbok! ´Jag tror jag ska komma ihåg var jag sett bra recept och tips men det är ju omöjligt..får nog börja dokumentera istället på ett och samma ställe! Bra tips! Kram :)

linnea-maria sa...

Hejsan
Jag kommer nog inte visa min bloggplats i första taget. Det är ett hörn med skrivbord överlastat med allsköns viktiga papper, prylar pyssel och annat kollijox. Tur att den göms bakom en dörr.. Jag har slutat med tv totalt. Allt intressant finns ju på nätet! Jättebra ide med bloggbok!

Anonym sa...

Vilken härligt inspirerande blogg du har! Vart och shoppat en liten zinkpryl i din affär förra veckan.

Jag tar med mig din länk till min hemsa så jag hittar tillbaka igen!

Ha det gott!
Camilla

Elzie sa...

Inte såg jag att den blusen var ny. Hittar heller aldrig några fina kläder på loppis. Måste ha nåt fel på ögonen!!
Du är inte lite smart du. Har aldrig tänkt på att ha en bloggbok jämte mig. Kunde behöva det annars, för jag glömmer alltid var jag hittat vissa saker och sen får jag gå igenom blogg efter blogg för att leta efter det. Så jag ska genast skaffa mig en dylik.
Är du inne på sista veckan du också? Huga, känner för att ha 4 veckor till *s*.
Kram Elzie

Lavendel & Romantik sa...

Hej vilket bra tips du kommer med då. Du har väldigt bra ideer du......;-) Snyggt med blusen trodde den va gammal,se där vad vi kan lura ögat ibland.Det är bra att få nya tips här och där får det är svårt att bli riktigt nöjd själv ibland..Ha det så gott på din fina bloggplats Kram/Majsan

Sallys hus sa...

MM.. jag har också skaffat en sån bok nu. Tack för tipset!
Du behöver ju inte gå på auktion, det räcer ju att gå in i garderoben ser jag. Hi hi..
Kram Katarina

Anna sa...

Så jättevackert det blev med den söta blusen på hängaren!

Perfekt med bärbar dator:)

Kram
:)Anna

Lina sa...

Vilken bra ideé!!

Anonym sa...

Nej, men du; det var ett alldeles försträffligt tips!
Tusen tack! I fortsättningen kommer jag också att ha en bloggbok liggande bredvid mig:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Vad bra med en egen bloggbok! Jag har en mapp på datorn till det men allt lägger jag ju inte där.. det får nog kompleteras med en bok! Tack för tipset! /Terese

Skatan sa...

Ha-ha...ja du är snäll du : ) Jo, jag grejade på en del under förra veckan när jag var själv. Det var ganska skönt. Jag kommer att kunna visa många blogginlägg baserade på just den veckans mödor : ) Bra med boken! Själv har jag numera en liten bok i handväskan där jag skriver ned sådant jag vill komma ihåg att blogga om. Någonting galet som sägs, någonting jag ser som triggar mina tankar...JO, det är som du sa när vi hejade på varandra. Plötsligt tänker man i BLOGGbanor på ett sätt man aldrig har gjort tidigare! Det är kul det : )

Hej så länge.

Anonym sa...

Hej hej!
Vilken underbar blogg du har, man blir ju så vansinnigt inspirerad. Jag ska komma och shoppa nästa fredag och ser väldigt mycket fram emot det.(Det blir premiär).
Många hälsningar från Lea i Öjebyn

Anonym sa...

En bloggbok har jag inte, men det låter ju som en suverän idé, mitt minne är inte det bästa. Tack för tipset!

Eva Agnes sa...

Jag gick på det där med mormors gamla blus.
Snyggt som attan var det ihop med spegeln, lyktan och påsen.
urläckert.
Min TV har inte varit på på hela sommaren på grund av bloggandet. Funderar på att kasta ut den. Men då ångrar jag mig väl till vintern.
Jo, jag har också en bloggbok. Fast den ligger på vänster sida....*fniss*
Kramar
Eva Agnes

Min Skattkammare sa...

Hej igen!
Vi ska på på vandrarhem i Mariefred, ett gammalt 17-tals hus. Endast 200 kr per natt och eget rum. Det är ca 6 mil till Älvsjö, men motorväg så det går väl rättså snabbt. Det är en jätte mysig liten stad. Gå in på: imariefred.nu och kolla på turism får du se. Vi ska vara där tors-fre. Det skulle vara kul att säga hej när man är så nära. Det tyckte "Lill Ugglis" (Katarina) också.
Du undrade om jag har öppet året runt, och ja det har jag! Många kunder har också lärt sig att jag oftast finns på plats, så de slinker in på min väg som inte ligger mer än 700m från Riksvägen.
Idag kom det 2 st från Norrköping. De hade sett min butik på Stinas blogg och sedan sett att vi var fler härute. Det var riktigt skoj, för det är en bra bit härifån. Bloggandet lönar sig! Jätte uppmuntrande!
Kram på Dig! Och hoppas att vi får se en glimt av varandra, det vore ju så kul!

K A T A R I N A sa...

Jag såg en så vacker liten klänning i vitt tunnt tyg med genombrutna spetsar från sekelskiftet på Old Touch i Stockholm, var nära att jag föll för frestelsen, .... Jag köper den nästa gång... är väldigt svag för spnt där, och gamla antika barnskor.

Kram
katarina

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei søta!
Takk for din herlige kommentar på bryllupsbildene mine- du er jo bare god da!
For en flott kledning,og så moro å eie noe slikt ! Jeg har masse etter mine forfedre , men ingen kledeninger dessverre ..
Det var også et fint stilleben, med de tingene du hadde hengt opp.

Så smart med bloggbok! Den skal jeg kopiere , takk!

Klem

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, verkligen fint allt som hängde där på din gamla fina knoppbräda! Blusen såg gammal ut, men man tager vad man haver, jag hade ju bara hängt upp en ny top! Skrynklig dock; ) Vilken mysig blogghörna du har då!! Jag hade nog tänkt visa min med ngn gång, kunde ju vara ett kul tema, alla visar sina blogghörnor! : ) Fast min är fjärran fr din vackra förstås.. Oja, jag skriver också upp saker o ting, "bra att ha saker" men också vad jag ska blogga om, framtida teman liksom, bloggframförhållning : )för att det är SÅ himla kul!! Jo, tv:n sitter jag inte ofta framför numera...men detta ersätter ju både en del av tidningar och inredningsmagasin! Och gratis, kan det bli bättre! Mari.

MODERN COUNTRY sa...

Å men så vakre bilder! Og ikke minst arrangement :) Elsker gamle nattskjorter og kjoler og de er så vakre at man kan jo ikke gjemme de inne i et skap. Så flott altså Anette! Fint med lykter og trevegg, det gir sånn gammeldags romantisk sjarm :) Så der sitter du :) Fin pc forresten, samboeren har også en liten labtop. Det er så kjekt, da kan han sitte nede og holde meg meg med selskap mens jeg sitter og syr ved spisebordet :)

smultrongården sa...

Kul att se din bloggplats! Du skulle dö om du såg min... Världens fulaste skrivbord o stol! Men, men den får åka snart... Så super smart med bloggbok!!!!! Shit - jag som tror att jag kommer ihåg allt - jag läste i nån blogg om hotellrum i Danmark. Vi åker ju dit på fredag o då skulle jag anammat boken - men som vanligt blir man efterklok! Var på modemässan igår - oj så svårt det var. Jag kommer troligtvis att annulera den order jag satt med i 3 timmar... Det måste alltid kännas rätt i magen o det gjorde det inte. Men du, Odd Molly är ju ganska hett kan man säga - alla tunikorna som egentligen inte ens skulle fram är slut... Hur är det egentligen möjligt?? Jag formligen "bor" i min. Inget nytt inlägg för mig idag heller - nu har vi pojkvänner o fönsterkitt hjälp här så det är bara att masa sig ner o fixa käk åt sällskapet som idag är 11 pers. Skulle gärna fixa lite på datorn istället... Förresten, vet du nåt bra klädmärke? Måste hitta nåt till som känns 100... Tack för ett super fint inlägg! Kramar Eva

smultrongården sa...

Johanna skrev att du skulle till Herning - men det ska ni väl inte?? Eva

Solsjö - Under en vind sa...

Inspirerad av dig är nu bloggbok inköpt efter shoppingtur idag...tack & kram!

Brunkullan sa...

Jag har sån ångest över att jag inte sparat mormors gamla spets nattlinne som jag brukade låna av henne när jag var barn! Det var så vackert:-)

Men jag får väl göra som du! Köpa nått nytt och hänga upp:-)

Susanne

Betty sa...

Tack för tipset med blocket. Du måste trivas rätt bra på den vackra platsen. Vad fint du gjort på din hängare. Förresten har du ätit nå´n surströmming än?
Kram på dig.

Brunkullan sa...

Bloggbok! Så smart!
Måste jag införskaffa:-)

Susanne

Marie sa...

Vilken bra idé med bloggbok, det måste jag också skaffa mig en. Underbar bild på din blus hängandes på den vackra knoppbrädan.

Ha det bra.
Kram Marie

Anonym sa...

Hej och tack för kommentaren hos mig! Du är så välkommen att sitta på den vita bänken och dricka en kopp te! :) Jo, det vita på stolarna (tror jag du menade) är som små vävda garnmattor..typ "stolsdynor"..passade bra där tyckte jag! Jag skulle gärna vilja att hela huset var somrigt inrett och att det känns som ett sommarhus året om! :) Kram

Sallys hus sa...

Hallå där damen!
Hörde av Kicki att ni ev. skulle träffas några sekunder på mässan.
Det vill jag ju inte missa. Jag vill också få stirra på dig en stund. Hi, hi.....Jag och min syster ska på på Hotell Lilla Rådmanen inne i stan. To-Fre.
Handlar ni från IB ??
Tyckte att jag såg en del zink därifrån på en bild från er butik!!
I så fall kanske vi ses där.
Ja jag håller på att packa upp höstkläder för fullt. Det är som julafton varje vecka nu när det kommer nya kläder. Jag har ju huvudet fullt av nästa vår/sommar så jag har glömt vad som kommer nu.
Kram Katarina

♥ Pia... sa...

hej där pinglan..nu har jag gjort ..fast jag är inte klar än... en massa beställningskort till kalasinbjudningar...kul..och så har jag börjat på en bloggbo..just det en sån som du har instiftat hos oss alla nu:)--hahaha..ska visa den när jag är klar..men inte i morrrrn för ska jag ut å resa då...ska visa bilder ,om jag nu får göra det förstås..ha det så gött.....Pia

Skatan sa...

Hjääälp!!! Är du vaken?

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Mysig plats du hra...jag har faktiskt ingen bloggbok, det måste jag införskaffa. Vilka fina fynd du gjort förresten!Kram

Spets och snor sa...

Du är så smart. har aldrig ens tänkt tanken. Tror att jag ska komma ihåg. Ett tips till inlägg... kanske du kan dela med dig av dina nedskriva tips? kramis

Lottemor sa...

Hei, Lottemor her. Dette var en ny blogg for meg, kommer garantert tilbake. Veldig smart med en bloggbok da... det skal eg jammen meg lage, takk for tipset. Da slipper man jo å bruke mange timer på å lete frem ting man har glemt hvor var, så kan man bruke den tiden på... Takk for titten.

♥ Pia... sa...

morrrn nu ska jag åka till vita rummet idag...ska bli kul och se om det är så fint som det säjs:) och det är nog så...igår hade jag i ett inlägg om lite gamla saker..och min son skrev kommentar först..om dessa grejer ..men så klagade jag på honom på att han skrev..för han har inte sitt namn hemligt precis..fick lite panik då...för hans namn gick till alla hemsidorna plus webaldum...oooppps tänkte jag NU FÅR alla se HUR JAG ser ut och det var jag inte beredd på :) i morse såg jag att han hade tagit bort kommentaren puuuh... så kan det gå.....ha det så bra idag...PIA

Blommiga Karin sa...

Fin knoppbräda du har och en söt blus hängades på ser jag.
Kul att se din bloggplats...ska visa min en dag när jag fått bättre ordning på alla sladdarna...Har du något bra tips??Kolla i blggboken!
En sådan ska jag ha...bra tips!
Mitt minne är ju inte det bästa och jag är trött på alla komihåg lappar och anteckningslappar som jag inte vet vart de är just nu=)
MVH Karin

Sallys hus sa...

18.00 blir finnemang!
Va kul!!
Mmmm....nu längtar man!
Kram Katarina

MiaMaria sa...

Härlig knoppbräda med en massa mys på. Trevligt att se vart du bloggar ifrån. /Maria

smultrongården sa...

Tunikan heter 390 a. Jag bara �lskar den! Jag tror att det skulle g� bra kl 18 p� torsdagen. vi �ker till Odd Molly p� morgonen och m�ste nog till Sia ocks�. Men sen tar vi Formex bara under n�n timme. S� man ser hur det ser ut. Vi �ker ju till Danmark i morron bitti s� jag hoppas att dom flesta ink�pen redan skall vara gjorda d�... Ja, nog blir det fint med f�nstren men jisses vilket jobb! Alla blev l�ngt ifr�n klara och nu har hj�lpen �terv�nt till Bolln�s! Tack f�r kl�dtipsen - jag kollar dom n�r vi kommer hem. Det riktigt pirrar i magen inf�r danska m�ssan! Men fy vilket besv�r det �r att ta sig dit!!! Jag h�ller verkligen med dig om att det blir dyrt. Inget vi kommer att ha f�r vana att g�ra. Och vilken fasansfull tid det tar! Men jag ska verkligen inte gn�lla - det �r ju ingen l�tt match f�r er att ta sig till Formex heller. T�nk sen vad vi ska vara inspirerade inf�r julen! Och ni till er nya aff�r. Nej, det h�r duger inte. Nu ska jag faktiskt kasta nya Odd Molly i tv�ttmaskinen - sp�nnande forts. f�ljer... Ha en sk�n helg! Kram Eva

Hulda sa...

Så lurt med den bloggboken! Jeg bruker å skrive ned slikt og lagre på datan. Gjemmer fine bilder og slikt. Så fint det var med blusen din på knaggen, speilet og alt. Så nydelig stemning. :)

Granne med Selma sa...

God kväll i stugan!
Jaa... kan inte hålla mig från din blogg. Måste in och kika och vill så gärna skriva en liten kommentar :-) Kul att se din bloggplats1 Min vill jag i dagsläget inte visa upp... Väntar på att nytt jack ska dras till platsen vi ska ha datorn på (stationär you know!) Två dagar av migrän till följd av att fullkomligt ha överhopats med jobb, gör att jag unnar mig lite ledig tid framför datorn *hihi*
Kram på dig!

Hem och Lycka sa...

nope, har inte någon bloggbok men det borde man ju helt klart ha.. kul att se varifrån du bloggar!

Min Skattkammare sa...

Hej Anette!
Ja. kl 18:00 i IB-Laursen monter blir perfekt! När man ändå är så nära så vore det väl tokigt att inte säga hej, eller hur!? Det blir spännande.
Har du tittat in på "imariefred. nu"? Titta in på Gripsholm värdshus och hotell. Och du........kolla in rummen, eller rättare sagt sviterna!! (och priserna oooopss!!!) Nån gång när jag vinner storkovan ska jag sova i drottning Kristinas svit! Ha ha!
Godnatt! Vi ses snart!
Kram Kicki

Katarina sa...

Men tjohooo Anette!!
Skall ni på Formexmässan ???
Jag skall ju förståss oxå dit !
Vet ni hur närt det är mig ?
VAr på Elmia i Jönköping i går, Profil o Presentmässa, och är så full av intryck och trötthet i benen i dag, hihi. VIlka dagar skall ni på Formex ?

Sitter nu med kaffet och skall snart bege mig in i duschen.
Skall sätta säljarnas kollektioner i dag på jobbet, så det är bäst vi är taggade :)
Ha en underbar dag Anette !
Ett begär att alltid komma in till dig varje morgon, och jag stortrivs med det!
En vacker blus du hade, mor mors, hihi:)

Kram Katarina

Anonym sa...

Hello där....hoppas du är pigg...jag skickar ett mail till dej i eftermiddag för att berätta något...blev inget bloggande alls igår..:).PIA

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era fina kommentarer...jag läser alla mycket noga..jag är in på kommentarerna flera ggr per dag..Kram till er alla Anette

Katarina sa...

Go morron min morronfika kompis :)
Här lyser solen i dag så det blir en härlig helg !
Tyvärr ingen Örebrotripp, Gösta vill dona med Josefines rum :) Så jag tae med mig en av sönerna och idkar lite shopping på fm. Sen du blir det renovering i allra högsta grad, jag är så sugen på sovrummet oxå.... vill så gärna börja där oxå ;)
Skall in på Hellmanska gården i Nyk. och se om dom har något fint där till Josefines rum .

Ha en toppendag och så skoj att synas på torsdag, det trodde jag väl aldrig att vi skulle göra så snart!

Kaffe-Kramar från Katarina, hihi.