onsdag 17 oktober 2007

Aftonbladet !!

Jag måste bara få berätta att nu på Söndag i Aftonbladet så är det ett hemma hos reportage hos min syrra Eva !! Jooo det är sant..dom har varit och fotat och gjort ett reportage hos henne...
I hennes fina hem !!
Åhh så spännande att få se det..min yngsta dotter Amanda och min hund Nisse var med också !
Så kom ihåg att köpa tidningen !!!


En bild på vad som hänger under min tallriks hylla just nu....



Och det går framåt i vår nya butik...Pappa har snickrat o målat hyllor till oss...den uppmärksamme ser att även golvet är lagt nu...


Här är dom på plats...till allt pynt..det blir fint...
Kram på er allihop från mig Anette

48 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Kan bara skratta... Du o din syster är helt enorma... Blir inte alls förvånad över att även hennes hem hamnar i tidningen *skrattar*. Fattas bara annat?!

Jag blir bara så glad för er skull!!

Underbart med vackra hem o er energi är som värsta inredningskicken för oss amatörer som flyttar ett fat el en ljusstake till annan plats o tycker vi gjort otroliga förändringar *fnissar*.

Go'a kramar o gläds så med er!!

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon piggelin!! Så msyigt i affären, ni behöver ju inga saker där för allt är så fint så det räcker att titta på det!! *fniss*! Du kan väl påminna oss på söndag igen om tidningen, det vill jag inte missa- men är urdåligt på att köpa kvällstidningar *ler*.....det blir oftast bara på semestern...Gissa vad jag läser istället???
Hoppas att min inbjudan nått dig! Ha en skön dag!! Kraaaam!

Karna sa...

Håper du legger ut noen bilder fra repotasjen, for den avisen får ikke jeg fatt i.....

Kjempe fine hyller, blir så lekker den butikken din. MÅ bare ha meg en shopping tur i Sverige til sommeren, skulle hatt en KJEMPE stor bil, med en KJEMPE stor tilhenger og shoppet og shoppet og shoppet!!!!

Karin Krut sa...

Godmorgon! Vad fint det blir i er butik! :) Vilken snickarpappa ni har :) Bara tanken på att snickra och måla så där många hyllor gör ju att man suckar bara lite ;) Jag ska absolut köpa Expressen på söndag! Vad roligt :D
Ha en skön dag
Kram Karin

Elzie sa...

Köper alltid Aftonbladet på helgerna så det är det väl bli denna gången också. Ska bli kul att se din systers hem.
Och framåt går det med affären. Tycker nästan det är synd att ni byter namn. Det gamla låter just gammalt och lite nostalgiskt.
Kram Elzie

Anonym sa...

Så kul att din syster också är med i nån tidning. Snäll pappa ni har som fixar o grejar. Ska bli kul att komma och se sedan när ni är klara :)

WhiteVintageDreams sa...

Ååh vad spännande med Aftonbladet :)!!! Men hoppas jag, med guldfiskminnet, kommer ihåg det...köper faktiskt inte kvällstidningar annars ;).
Jättefint i butiken :)! Hur mkt sa du att han hade i timlön *fniss*? Å du...jag lovade för läänge sen sonen...att när skänken till hans rum kom(det SKULLE dröja sa de i butiken)...då skulle han få pynta sin minigran *asgarv*. Ja, nu e den här...så till helgen...ja, gissa vad sonen längtar efter :). Har har inte ärvt mitt minne iaf ;).
Kram

Katarina sa...

Go morron Anette!
Tänk , jag blir alltid så glad när jag kikar in hos dig , alltid!
Vilken far ni har, och vilka döttrar han har sen då:)
Vilka mediasyrrer:)
Det skll bli urskoj att få se reportaget hos din syster:)
Ni får så fint i butiken så det är inte klokt:)
Ha nu en riktigt skön dag !
Kram
Katarina

LustochLängtan sa...

Godmorgon! Vilken kändis familj ni kommer att bli med alla reportage hemma hos er..!! Det måste vara jätte kul! Måste absolut köpa tidningen på söndag, vad spännande.
Bloggar din syster oxså?

Vad fint och mysigt det blir i eran affär, jätte fina hyllor som din pappa gjort.Synd att du inte har affären här... Nisse blir förresten en liten kändis vovve, vad tycker han om all uppståndelse..:)
Du frågade om Dino gillar regn,helt okej enligt han..alla väder duger bara man får komma på promenad. Ha det så jätte bra/ Kram Anita

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj det var inte dåligt , syrran med i en tidning . Va roligt för er ! Ska bli väldigt kul att även få se hennes hem ! Ser ut att bli så fint i er affär , denser stor ut !? Ha det gott och lycka till ! / Lotta

Anonym sa...

Åh så otroligt skoj! När kommer man att kunna se detta?
Gud så roligt! Men har hon ett hem så är hälften så fint som ditt kan jag förstå att e ville göra ett repotage där.
När beräknar ni att slå upp dörrarna till er butik?
Ha en go dag!" Kram Petra

♥ Pia... sa...

hej..hihi...piggelin passande namn du fått....läste inläggen du fått...och förmodligen så kommer aftonbladet få ett högre säljresultat till helgen eller vad tror du?:)Kul..ser allt fram emot allt detta....idag ska jag försöka komma ikapp..men vilken ände börjar jag i..fel..tror jag för nu sitter jag vid datorn..ajjajaj...men jag dricker ju kaffet nu så...då kan man inte göra annat än ....blogga:)..fast nu vill selman ut i solen....får ta en tur först..och sen.....ha det så gött...PIA

Linneagården sa...

Vilken härlig inredningsfamilj ni verkar vara. Du ska vara med i Lantliv, syrran i Aftonbladet & pappan snickrar för hela svenska folket....bloggen, alltså!)
Det blir såå fint & jag ska köpa tidningen i helgen såklart.
*kram* /madelene

Livingroom sa...

Vad skoj! Då kanske jag ska ta och köpa Aftonbladet, vilket jag aldrig gör annars. Kanonfina hyllor. Bra med händig pappa kan jag tänka

Färjtorp sa...

Åh då måste jag absolut köpa Aftonbladet på söndag då!
Visst är det bra med duktiga pappor, det är en värdefull hjälp.
Kram Johanna.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så kuuul! Då blir det till att köpa Aftonbladet på söndag! För inte vill man missa det!
Vad är det för golv du lagt in i butiken? Det ser jättefint ut!!!
Är på jakt efter golv...hoppas du kan berätta det för mej...
Kram
Marie

Anonym sa...

Vad spännande... måste komma ihåg att köpa tidningen!

Monolilith sa...

Vad fint det blir i affären!

Anonym sa...

Det går verkligen framåt i butiken må jag säga, och kanonfint blir det! Så spännande med din syster Eva, jag ska verkligen köpa tidningen. Alla tidningar älskar er verkar det som, men det är väl för att ni är så fantastiskt duktiga kan jag tro :-)
Måste bara kommentera söta lilla Nisse i höstlöven, han är ju bara för gullig! Höstlöv kan nog göra vem som helst glad för det är så härligt tycker jag och så den krispiga luften på det, mmm....

Måste bara säga en sak till dig Anette. Som jag skrivit tidigare så är jag ju redan lite sugen på julen. Och i slutet av förra veckan satt jag och letatde inspiration i böcker jag har, men så kom jag på att du har ju säkert massor med inspirerande inlägg från förra året som jag kunde njuta av. Så jag masade mig upp ur soffan och släpade mig i långsamt mak till datorn. Och så letade jag bland rubrikerna och jo jul fanns ju, men bara med ett inlägg och det var ju nyss visste ju jag... Började då kolla och såg att du ju börjat blogga föst i maj, och då som första-gångs-bloggare!!! Jag är så imponerad att det inte finns ord för det! Jag började läsa din blogg här i början av sommaren och trodde liksom att du hade hållit på riktigt riktigt länge med tanke på hur duktig du är och hur perfekt allting är, och du har ju dessutom annonser (för det får man väl bara om det är en riktigt välbesökt sida? Kan inte detta så bra...). Ja du Anette, du slutar då aldrig att imponera på mig!
Tack för din underbara blogg!
Kramar Camilla Örebro
P.S Jag ser fram mot dina julinlägg i år istället, plus reportaget i Lantliv :-)

Anonym sa...

Vad spännan de att se hur det ser ut hos henne, om ni liknar varandra i inredningen! Såg er logga i annonsbladet och tyckte att den är jättesnygg! Bara en månad kvar nu...

Nilla sa...

Va spännade, kommer absolut köpa tidningen.
Kram Pernilla

Tidsmästarinnan sa...

*gör en mental notering att köpa tidning på söndag*
Vad kul!

Och jag blir så sugen på att handla i er affär så det liknar ingenting.
Glada hälsningar,
S.

MiaMaria sa...

Då måste man ju köpa Aftonbladet på söndag, nyfiken....

Hörde tyget kommit in igen då vill jag beställa, vill du att jag ringer eller hur vill du...Mail adress?
2 meter vill jag beställa.

Oppps!
Skulle ju också nämna att butiken blir SUUPER!!!!

Ha´en bra vecka!// Miamaria

Anonym sa...

Jag skulle inte kunna hålla mej, utan börja plocka upp pynt på de fina hyllorna direkt! Det inbjuder!!!

Får nog ta mig en tur norrut, vad det lider...

Kram :)

Ingridmaria sa...

Japp, Aftonbladet har på söndag en köpare till...
Du borde väl få nån slags provision på söndagsutgåvan om man tänker på hur många ex som du t.o.m sålt i förväg, va?
Tur att bloggen finns så att jag får chansen att komma och titta på er butik i den virituella världen. Till Kalix är det låååångt och jag lär nog aldrig komma dit.
Soliga hälsningar //Ingridmaria

Anonym sa...

Oj, va ni hamnar i strålkastarljuset just nu, båda två!..va skoj!..måste kolla in den tidningen när den kommer! Va fina saker du hängt fram!..blir ju jättefint med alla de där vita hyllorna i butiken! kram :)

Camillas Drömmar sa...

Vad fint det blir i er butik!! liknar min...:)
Ska defintitivt köpa tidningen på söndag!!
Kram Camilla

LantlivsAnette sa...

Tack alla !! det är såå roligt när ni gläds med oss !!
Och du Camilla i Örebro:
Jisses vad beröm man fick av dig..tack sååå himla mycket..synd att du inte har en egen blogg..kanske du skaffar en snart !!
Kram till er alla från mig Anette

Villa Hemma sa...

..... vet inte riktigt var jag skall börja..... Allt är så fint :-D

Lavendel & Romantik sa...

Jag säger bara HERRE GUD....Kul för din syster och oss och kul för att din pappa är så händig.Och kul för att Aftonbladet kommer att öka som sjutton på söndag....och SYND för mig som är lite (Avis)men det bjuder jag på.....För gladast är jag för att vi får följa er..;-) Kram/Majsan ..Ps.Hälsa Syrran och Pappsen

K A T A R I N A sa...

Hej!
Oj Aftonbladets bilaga måste jag komma ihåg på söndag då (för jag gissar att det är i bilagan)

Det blir fint i er butik, jag håller bägge mina tummar just nu, hoppas bara jag är ledig den där invigningskvällen, jag har inte fått schema ännu, vi börjar jobba efter det den 1 november.

Kramar
Katarina

Skatan sa...

Ja men då får du hälsa syrran och gratta! Kul, jag skall verkligen komma ihåg att köpa tidningen...även om jag har lite svårt för aftonblarror så där i största allmänhet. Men, jag gör ett undantag på söndag : )

Ja, det känns som om jag upprepar mig angående butiken...det kommer att bli enoooormt bra. När din pappa är klar, tror du han har lust att ta sig söderöver då? Vi har en del uppdrag om han har lite å göra ;-)

Trevlig kväll!

Anna sa...

Hej!

Jösses vad fint ni får i affären!

Åå vad roligt att din syster är med i Aftonbladet söndag! Den får jag inte missa! Spännande!

Fint arrangemang som vanligt med knoppbräda, strut och silverkulan!

Ha en härlig onsdagkväll!

Kram
:)Anna

Husbilsresan sa...

Ja, det blir till å köpa Aftonbladet på söndag då =)
VAd det blir fint i butiken och vilken snäll och duktig pappa ni har....honom ska ni vara rädda om.
Ha det så gott.Kram!

Min Skattkammare sa...

Go´kväll!
Du har fint på din kökshängare du, på min hänger en skitig handduk.....dags att byta! fniss
Nu får jag inte glömma bort att köpa tidningen. Blir det i bilagan kanske??
Såna där hemmasnickrade hyllor har jag också i min butik. Det blir väldans hemtrevligt!!
Er butik kommer att bli såå ljuvlig! Du kan inte fatta vad sugna vi är jag och Ugglis på att komma. Men pengarna.......suck!
Jag sågar och sågar........det kittlar i näsan. Attjooooo........prosit!!
Ha´det gott!
Varm kram Kicki

Marie sa...

Men vad kul att få se din systers hem också! Ska absolut köpa tidningen på söndag.

Butiken blir verkligen helt underbar!

Kram Marie

n o r d i n g å r d e n sa...

Himmel så snyggt det blir i butiken! Nej men vilken kändisfamilj ni blir då, självklart ska jag köpa AF med bilaga påsöndag, jättekul!!
Jag jobbar inte på "det" stället dessa veckor, bara en del lördagar så jag missade din kompis, är i Sthlm några veckor nu... vi hörs, skriver ngn rad sen vid tillfälle och blogger irriterar mej, har försökt byta inlägg en timme nu, bilderna går inte att sätta in, suck,... Mari.

Anonym sa...

Hej vilken fin butik ni får! Grattis! och tack för tips om tygleverantör som jag fick idag genom AG Person! Ni norrlänningar verkar ha koll på varann! Vi har haft många Kalixbor i butiken och alla känner naturligtvis till er! Ännu fler kommer det väl att bli nu när ni utökar butiken?!Aftonbladet måste jag förstås också köpa till helgen, fast jag egentligen slutat köpa kvällsblaskor..Vilka kändisar ni blir! Lycka till med butiken!Hälsningar Titti Gruvgatan13 i Falun

Goa sa...

Som jag ska köa på söndag för denna tidning!! Oh, så roligt, det blir kul att se om ni har samma stil...jag tror det:)
Sen är förstås din hylla bara underbart ljuvligt julig!
Och så börjar jag faktiskt undra om ni har lite "Robot" gener i er familj...? Jag menar, hur många hyllor har din far fixat??? Jag menar, ni är allt otroliga allihopa!!
Och allting blir bara sååå fint!
Kraaam på dig!
Goa

smultrongården sa...

Inget mer finns att tillägga... Måste bara instämma: vilken otrolig butik ni skapar!! Ni är så duktiga att man häpnar! Självklart läser vi om syrran i helgen!
Kramar Eva

Ljuva ro sa...

Oj så roligt! Jag ska absolut köpa tidningen!

stina sa...

Oj då måste man ju köpa aftonbladet i helgen! Tack för komentaren i min blogg! Hoppas att du kikar in fler ggr! Jag kikar in hos dig titt som tätt! Funderar starkt på att flytta norrut så att man kommer närmare din affär....jag får njuta av bilderna istället! Fy så fint det kommer att bli! Kram Stina

Sallys hus sa...

Men du snuttan så fint det blir!!!
Din lilla pappa kan få komma hit på en extrem butikmakeover sen...fniss...
Jag är så djupt imponerad men samtidigt lite tacksam att ni finns så långt bort....jag skulle nämligen bli totalt ruinerad och säkerligen portad tillslut i er butik...
Jag skulle nog nämligen komma varje dag!!! Ha med mig termos med kaffe och smörgåspaket och bara sitta i den där fotöljen och njuta!!!!

Du pyntar ju då alltid så fiiint..är det en liten gran man skymtar till vänster???
Du har en del julpynt kvar va???

Jag mailar i morgon...nu måste jag gå och klappa på min sjuka man!!
Kram o hej!

Sallys hus sa...

Oj då förlåt, glömde....
jisses så kul med repotage!!!
Kommer hänga på låset på söndag för att köpa tidningen...
Har ni lika smak du å din syster??
Kram

atmosphere sa...

Ska bli sååå kul att se er nya affär! Och även reportaget i Aftonblladet!
Ska ta tag i det här med mjölsäckarna så snabbt jag hinner, men jag har haft fullt upp...är liksom involverad i ytterligare en inredningsbutik...
Kraaam Ingrid

Magdalena Martin sa...

Hej hopp! försöker klämma in en kommentar här bland alla andra bloggisar :)
Varför måste Kalix ligga så långt borta från mig! buhuhääää, vill komma och hälsa på i din fantastiska butik, en härlig tröst är att jag iellafall kan sitta och stirra mig tokig på alla härliga bilder som kommer :-D och jag längtar till julnummret och ska självklart köpa aftonbladet på söndag, gu så skoj!
Kram på dig
Magdalena

Unknown sa...

Hejsan!
Följer din blogg med spänning ang butiken. Ska bli sååå kul att se den färdig...men det tycker väl ni med efter tider med slit! En stor eloge till din lilla pappa som gör sååå fina saker och som verkar ovärdelig. Ska självklart köpa aftonbladet på söndag! Ha det gott! Kramar Malin

LantlivsAnette sa...

Tack tack alla ni snälla och goa för era kommentarer...
Kram Anette