lördag 6 oktober 2007

God Jul !!

Granen står så grön och grann i stugan !!! Nämen Anette.....

Jaa... ni... jag har jul här hos mig....hela huset , varja vrå är julpyntad !!! Anledningen till det är att den underbara tidningen Lantliv har varit här i går och fotat ett Jul reportage !!! Vaaaa...tänk..hos mig !! Vilken ära alltså !!


Så nu till Jul i nummer 12 av Lantliv så kommer jag med...jag kan inte riktigt fatta det själv....

Då bjuder vi hela Svenska folket på mera Jul bilder från mitt hem . Jag har hittat på nytt pyssel , slagit in vackra paket , bakat och gjort Julgodis ! Ställt fram glögg och pepparkakor...
Så nu har jag Jul...jag packar inte ner den...jag släcker bara granen och inväntar advent...
Känner mig som en tomte här jag nu sitter vid datorn..endast Anette (tomten ) är vaken...
Kram på er allihop

116 kommentarer:

Anonym sa...

Du hade så otroligt fint hemma att det kommer att bli ett fantastiskt reportage!
=)
/B

Anonym sa...

Grattis!! Så fantastiskt! Det ska bli så kul att läsa!!!

Skatan sa...

Men du! Först och främst. Så lustigt att du förstod att det var jag...utan att veta! Tack för att du ids ändra.

Till reportaget. Stort grattis! Tänka sig, så sent som igår passerade taken genom mitt huvud, undrar när Anettes hem skall dyka upp i en tidning...så märkligt. NÄstan läskigt. Mysigt med tidig jul. Jag förstår att du går omkring och myser.

Nu skall jag gå och koka kaffe. Lillan ligger i karamellsoffan, under en filt och myser med sin favoritmjukiskatt. Hon lyssnar på en saga om sin favorit - pippi. Så klart ;-)

Många varma helghälsningar till dig! Jag blir uppriktigt glad för din skull och för reportaget...!

Färjtorp sa...

Men gud så läckert!! Så otroligt vacker gran du har pyntat !!! Och så mysigt med stjärnan i fönstret, åh nu längtar jag ännu mer till julen.
Många vackra strutar där ser jag =)
Grattis till Lantliv, så himla kul, den tidningen blir ett måste när den kommer.
Ha så mysigt i ditt julhus =)
Kram Johanna.

Anonym sa...

Men Anette jag blir ju helt chockad detta har du ju hemlighållit! Jag förstår verkligen att du haft fullt upp. Vilken fantastiskt vacker julgran. Nu blir det till att INTE MISSA julnunmret för jag ska frossa. Vad roligt för dig! Vad kul! Grattis i massor!

kramar
Carola

Katarina sa...

Go morron Anette:)
Du är väl bara för underbar du !
Så vackert och så stämmningsfullt du har. Så fantastiskt vacker gran. Är det någon som skall vara med i Lantlif så är det ju just du och ditt hem, Varmt Grattis !!
Och jag satt nyss på sängkanten och kände kaffedoften och blundade och kände av julstämmning....underligt :)
Din familj måste vara glada över att ha en sådan ompysslande mamma :)

Jo, tack appropå det du frågade, det gick alls inge bra med vår J( kan kanske maila dig om det) och själv har jag huvudet fullt av tankar just nu, ang vad som kommit upp och vad vi behöver göra. Själv skall jag in på Tisdag om jag inte bara bestämmer mig för att flytta på det//Har banne mig inte tid just nu !

Nu skall jag väcka sönerna som skall hjälpa sin pappa med att ta ner en vedförugn i källaren( Ja det är ju inte alla omgörningar i huset som är så roliga eller vackra men ändå;)
Jag skall antingen köra 60 mil i dag för att hämta hem något väldigt kärt eller så skall jag ner och jobba ett par timmar på fm, vet inte vad ( huvudet spricker snart)

Men det blir ännu en vacker höstdag så Kram på dig uppe i norr!

Kramar Katarina

Karna sa...

Åhhh så koselig, gleder meg til å se repotasjen!!! Utrolig flott julegran, skjønner VELDIG godt at de ville hjem til deg og lage repotasje!!!

GOD JULEHELG!

WhiteVintageDreams sa...

Åååh Anette...tack för att du visar de :). Vilken lycka för mig...är det ok, om jag övernattar hos dig? Vadå, bara tills jag vågar pynta själv *fniss*. *skojar*
Grattis...gud vad kul med Lantlifs-Anette i Lantliv ;). Du måste påminna...vill inte missa numret.
Får jag fråga dig...vaaar har du hittat din fina gran & vad är det för fin grangirlang :)???
Supervackert...jag knackar snart på dörren *skratt*.
Å du...det ösregnade igår, så målarna kommer på måndag *suck*. Såå, svaret blir; nä, har inte städat :(.
Som ett PS...klart att du ska behålla granen ;). Dessutom kan jag ju skylla på dig då...när jag börjar pynta...föör tidigt ;).
Trevlig lördag :)!!!
Kraaam

Karin Krut sa...

VAA!! NÄÄÄ!! jag börjar nästan lipa.. vad fint du har gjort och vad roligt för dig :) !! Å så roligt för OSS!! Nu väntar jag ännu mer på nästa tidning. Jag saknar ord! :D
Kramar Karin

Körsbärsgården sa...

Vad spännande Anette! Ser fram emot reportaget och emot Lantlivs julnummer som inte bukar göra en besviken!
Grattis till påhälsningen från Tidningen och trevlig helg bland julpyssel och paket!
Kram från Karin i Körsbärsgården.

marie sa...

Men Anette! Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga! Så himla himla vackert och alldeles alldeles underbart! Så kul, kommer det i årets julnummer eller nästa? Nu måste vi få höra mer om hur det gick till där hemma i julhuset? Jag hade en såå rolig dag igår på vår bloggträff! Kunde inte sova inatt utan låg och tänkte på dessa underbara människor!Och så funderade jag på vad du skulle visa oss!! Kram i massor!! Marie

smultrongården sa...

Wow!!!! Fantastiskt vackert! Det kommer att bli nåt i hästväg är jag säker på! Man riktigt bara väntar på julen när man ser det där. Ha en underbar helg! Vi har kanonväder. Jag har precis gjort snittar åt en kompis som vi åker 25 mil till på 50 års kalas efter stängning idag. Men det är väl småpotatis för er däruppe... Mycket, mycket du gjort, kramar Eva

♥ Pia... sa...

Go jul...nä visst ja Hej på mârten var det ju:)ja jag förstår att du och Nisse är trötta nu..och såå spännande det ska bli...du behöver alltså inte hemlighåla detta längre nu...gu så gött ..tänk att få släppa det nu...berätta mer...snälla ...är såå nyfiken..vet du..jag tror eller rättare sagt...så vet jag att du kommer slå rekord....med de här bilderna....eller vad tror du?...nu ska jag åka en sväng på marknaden..och se om jag finner nåt kul...vila dej ni....och vi hörs...PIA

♥ Pia... sa...

Ps ja jag glömde ...säja att gran va fin..och så skrev jag en liten notis om dej hos mej:)

sabina sa...

Va kul! Men fullt förståeligt att de ville hälsa på hemma hos dig! Njuuut av julen! Nu blir den ju riktigt lång hos dig... Avis är jag allt! :)

Handplockat sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

jag vet inte hur många ggr jag har tipsat olika tidningar om dej (din blogg)så kul!!!! jaaaaaaag längtar vråål längtar efter julnummret

Dubbelörn sa...

Så underbart Anette!!! Är så otroligt glad för din skull! Kommer att räkna ner dagarna tills tidningen dimper ner i brevlådan...

Samtidigt så blir jag inte förvånad över att du hamnar i en tidning. Den energi du har till att förverkliga det som flesta andra bara drömmer om är helt avundsvärd... Du är rena rama kvicksilvret! *skrattar*

Bilderna ger en ljuvlig försmak av vad som komma skall...

Herre Gud börjar t o m längta efter jul??!!!

Psst så det här var hemlisen... har väntat o väntat *fniss*

Ännu en gång mängder av grattiskramar till dig!

Skatan sa...

Äsch! DU hann precis missa nattens målarprojekt : ) Jag la ut det två sekunder efter att du hade tittat in!

Hoppas kaffet smakade...

På återseende!

Nina sa...

ÅÅÅhh så spännande det ska bli och ett stort grattis och det var den mest ljuvliga gran jag sett på år och dar !

marie sa...

Anette! Här är en som blev så till sig så jag missade helt att det stod att det kommer nu i år! Kram

Marja Kristiina sa...

Nämen jisses!!! Vad FANTASTISKT! Thank goodness vi kan köpa tidningen också här i Finland. Can't wait!

Engsroom sa...

Men vad roligt för Dig!! Du har det så himla fint och försmaken utav julen hemma hos dig är precis som jag tänkt att den säkert skulle vara!
Vad fint det börjar bi i butiken också med huset som närmar sig färdigt.
Kramar Ella

Handplockat sa...

såg ditt inl hos mej ... detta var ju innan jag bloggade själv men "rävastenen" hade tipsat om er butik så sambon å jag tittade förbi(på väg till ikea...typ 20 dec) det var nog av dej vi handlade han shoppade julklappar till mej =) (kul att få säga vad man önskade sig) så jag tror vi shoppade flera paket av dej..... jag sparar nästa ikea tur till EFTER er invigning Lycka till.

Granne med Selma sa...

AAAAAAAAAAAAAAAAA! Hör du att jag skriker?! Nu får jag samma känsla som när du visade tvättstugan första gången! Jag är så jätte, jätte glad för din skull! Och dessutom så jätte, jätteglad för min egen. Nu kan jag få något att bläddra i och ta fram utan att behöva dra till med "du, jag går upp och... stryker lite..." när man egentligen vill sitta framför datorn och blogga lite :-)
GRATTIS så otroligt mycket härliga, goa, fantastiska inspiratör!
KRAM

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Stort grattis vännen!!så roligt, du har ett underbart hem så det är konstigt att du inte varit med tidigare :) ska genast köpa nummret när det kommer ut i affärerna. Vad fin den är granen....!Kram

Ardisia sa...

OMG! Grattis Anette! Reportaget kommer säkert att bli best ever :)
Så himla mysiga julbilder.. Längtar till jul..

Ha en trevlig helg! Kramis

Min Skattkammare sa...

Ha ha.....hej lilla Tomtenissan!!
Man blir liksom stum......och nästan full i skratt över hur märkligt det måste kännas att sitta där i allt det HIMMELSKT VACKRA som du har skapat och se gula höstlöv utanför!
Jag inser ju vilken otrolig kreatör du är......
Jamen, det måste man bara vara för att orka allt du gör. Får en känsla att det är just mitt i ditt skapande som du laddar om dina batterier, eller hur!?
Jag säger bara: - ÄNTLIGEN, har dom fattat att ditt hem BARA måste vara med i tidningen "Lantliv"!!
Fattas bara annat!!!!
Underbart vackert! Du kan vara stolt! Längtar nu till just det numret!
Kram hela da´n!!!!
Kicki

Emmas inne och ute sa...

Grattis! Vad roligt för dig! Jag sitter och längtar efter jul, som jag skrev i inlägget och du HAR jul hos dig! Vad härligt! Ska bsolut köpa numret när det kommer ut. Vackra bilder på din vita jul!

Marja Kristiina sa...

Och snälla goa du... När du har tid och ork, jag (och vi alla) skulle vilja så hemskt gärna få se lite mer bilder. Har en allvarlig case av julmani just nu!

Varma hälsningar och trevlig helg!

Anna sa...

Fantastiskt! Stort GRATTIS! Vilken tur att jag prenumererar på den tidningen för detta vill jag verkligen inte missa!

Vilken ljuvlig julgran! Underbar!

Kramar
:)Anna

Snäckornas sjö sa...

Ett JÄTTESTORT GRSTTIS till dig!!! Gud, vad roligt!!! Instämmer med alla som säger att det bara var en tidsfråga innan du hamnade i en inredningstidning. Ditt hem är en av mina absoluta favoriter i bloggvärlden och inspirerar nog de flesta av oss. Grattis igen, superglad för din skull!!

Kramar

Anonym sa...

Underbart roligt, jag ser verkligen fram emot att se Din jul för Ditt hem kollar jag in ofta.
Monica

Anonym sa...

Jag kan bra hålla med i alla andras komentarer! UNDERBART! Jag skulle vilja ha en dataskärm som är ca 60 tum, så jag skulle kunna se bilderna riktigt, riktigt ordentligt:-)) Du är verkligen värd att få vara med i Lantliv. Jag kommer rusa till affären...
Kram

K A T A R I N A sa...

ÅÅH VA FIIIIIIIIIINT!!!!! GRATTIS!!
Ser fram emot den tidningen.

Kramar i höstrusket
Katarina :-D

Goa sa...

OHHHH, jag kan inte vänta!! Vilken gran!!! Och hela ditt hem bara skriker "jag är världens vackraste hem" Klart att ditt hem ska vara med i en inredningstidning...tänk alla dom som inte har hittat dig på nätet:) Du kommer att förgylla deras jul!!!
Guuud så kul o ett bamse grattis!!!
Och God Jul:)

Jennyshemochharmoni sa...

UNDERBART! Jag som ser fram emot den tidningen nästan mest av alla (tidningar) :) Den brukar vara så underbar varje år. Nu VET jag att den blir underbar när vi får se ditt hem :) Gud va kul Anette! Stor GRATTIS! KRAM

Sagalisa sa...

Nämen vad roligt,o du har lyckats hålla det hemligt!!!!Ska bli så kul..
Trevlig lördag önskar Anna

Solsjö - Under en vind sa...

Men såååå roligt!! Grattis till att komma i tidningen! Så vansinnigt roligt, nu är det kul att man prenumerar så man inte missar detta! Kommer njuta av alltihopa! Må gott och mys på dig (du får världens längsta jul i år!!*hi hi*) Kram och trevlig helg!

Hem och Lycka sa...

Nämen ååå vad vackert och vad kul med reportaget!! Jag prenumererar på Lantliv så det missar jag garanterat inte! Ser fram emot att få se det.. kram!

Anna i den vita soffan sa...

Vad kul, grattis! Det är så lustigt... jag satt i morse och funderade på hur de egentligen gör med julreportagen i inredningstidningarna. Tänkte att de kanske fotar året innan... men nu fick jag ju svaret! Såklart låter man en fantastiskt duktig inredare och pysslare skapa sig ett julhem i september/oktoberskiftet! Måste vara helt absurt att ha detta omkring sig redan nu, fast mysigt också! Hoppas bara att du inte hinner tröttna!

Hem & Harmoni Marie sa...

Åh, nu längtar jag till julnumret! Så fint!!!!

Ha det gott, kram Marie

johanna sa...

ÅHH vad roligt..Grattis!!! Vad roligt att det kommer så snart ,Längtar..det ser såå mysigt ut,vilken gran!!!
Kraaam

n o r d i n g å r d e n sa...

Ett sånt fantastiskt repotage det kommer att bli!! Ska de göra det någonstans så är det ju hos dig!! Vackert hem och trevlig person, kan det bli bättre, detta förtjänar du verkligen,en av bloggvärldens ödmjukaste och storhjärtade! Bjuder på dig själv och skriver snällt till andra.. Stort GRATTIS, du har ju ett ljuvligt hem och en personlig och avslappnad smak, så fantastiskt vacker den granen var, vilket pynt!! Tänk den som hade så mycket fint att hänga i den..
Härliga bilder, älskar Lanliv jag med, ser fram emot det numret! Tillsvidare kikar jag in i din blogg och njuter av dina bilder...Herregud vilken gran! Och så läckert med mjölkpallen och zinkburken bredvid...Du har öga för det vackra... Ha en forsatt trevlig helg! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

...blev också lite full i skratt, du har jul på din blogg i dag och jag VÅR! : ) Mari.

Anonym sa...

Men oj vad roligt!!!! GRATTIS!

Marikki sa...

Oh! I wish it could be christmas already... I can hardly wait. So lovely pictures!!!

Katrin sa...

Åh så kul! Ska definitivt köpa det numret... Vad säger man??? Grattis!?!

Nilla sa...

Va kul!!Grattis!
Ser fram i emot att den kommer ut så jag kan köpa den på stuts.
Kram Och God Jul! hihihihi
/Pernilla

Lotta sa...

Men gu vad härligt! Kan ju knappt vänta tills Lantliv kommer ut! Ser himla fint ut!

Kram
Lotta

LustochLängtan sa...

Men gud Anette!! Vad himla roligt.. kan inte fatta att det är sant,det måste ha varit jätte roligt..man blir lite avis, men det är ju klart dom ville komma till dig som har det så jätte mysigt och fint över allt och det passar verkligen i stilen till tidningen. Jätte stort GRATTIS..
Hur kul som helst att få tidningen sen när man vet vem det är hos.
Ha det så gott i julstöket!!!
Kram Anita

Jennys Vita Villervalla sa...

STORT GRATTIS!!
Jag ser fram emot att läsa nr 12 av Lantliv!!!
Kram
Jenny

LustochLängtan sa...

Bara jag igen! Glömmde att säga vilken jätte fin gran..otroligt vckert pyntad.

Evelinas hus sa...

Nämen vad kul!!! Det ser jag fram emot att se. Granen är ju helt underbar. Du verkar vara så flitig med butik och massa projekt hemma.
Kram Caroline

Marina sa...

Oj, så de tär så det går till när tidningen gör reportage! Jag blev filmad till en film på jobbet här om veckan och då fick jag en inblick i hur mycket "iordningsällt" det är när något filmas. Vår film är i reklamsyfte.
Jag kommer garanterat att köpa Lantliv nr 12!

Jessan sa...

Grattis!! Det numret av Lantliv kommer jag verkligen vänta på! Du har så vackert omkring dej som alltid! Kram

Anonym sa...

Ha ha Grattis då...vilken känsla att komma med i tidningen sådär. Måste vara overkligt...ja och jul hemma nu..det känns väl helkonstigt? Ja undrar om du är glad att slänga ut julen sen i slutet av december..hihi
God Jul på dej då. "M"
Hjärtan på tråd

Lilla Blanka sa...

Ååååh! Grattis vad underbart kul!
Jag prenumererar på Lantliv och såg att nästa nummer skall bli JULSPECIAL och tänkte..åh vad mysigt, och omslagsbilden gjorde ju bara att man kom i julstämning direkt (vet inte om det är ditt hem dock). Skall bli så kul att se bilderna!
Stor kram!

Marie sa...

Jösses, vad kul! Grattis! Vilka underbara bilder på granen, så fint du har dekorerat den. Men hur har du hunnit, ni som håller på att flytta butiken och allt. Nu längtar man ännu mer efter julen när man har sett dina fina bilder. Vad roligt det ska bli att få se ditt fina hem i tidningen, det var du verkligen värd!

Kram Marie

MiaMaria sa...

Grattis vad kul!

Vacker gran blir kul att se lantliv nr 12....

Trevlig julstämning!
Miamaria

Emmas Vita Hus sa...

Men guuud Anette, vad duktig du är! Förstår att de vill komma och fota hos Dig, allt du gör är så fantastiskt fint. Åh nu längtar jag till jul så att jag kan köpa tidningen och bara mysa och inspireras! Kram Camilla

hulukvarn sa...

Hej Hej! Grattis! Vad kul det ska bli när lantliv nr 12 kommer! Jag förstår om du är nöjd! Kram kram

MODERN COUNTRY sa...

Men Anette, dette er jo bare helt fantastisk!!!!!! GRATTIS!!
Ja, jeg er kjempeglad på dine vegne, og hadde det overkommet meg hadde ikke jeg heller skjønt noe :)
Noe så nydelig pyntet tre! Så kos med en stor kurv med julegaver ved siden :) Lantliv er jo et av mine favorittblader og det skal jeg jammen meg få tak på dett året. Får vel spørre noen om å sende et nedover så jeg får se enda flere bilder :)Også artig og få se mer deres nye lokale. Mye artig som skjer om dagen!
Ha en herlig kveld, klem fra Aina (",)

♥Linda♥ sa...

Men, åhhhhhh, vad kul! GRATTIS!!!!
Du förtjänar verkligen att få visa upp ditt fantastiska hem! Nu längtar jag tills jag har den tidningen i min hand! /Linda

Min Skattkammare sa...

Måste titta in igen........
Korgen med julklapparna är bedårande!
Och granen som en symfoni av julglädje!
Som en saga...........

Linneagården sa...

Men gissa om jag & syrran har tittat in några ggr idag på ditt inlägg & FÖRSTORAT bilderna...Så ljuvligt fint, nu väntar vi med spänning på att tidningen ska komma ut. Då ska här drickas glögg & njuta av ditt fina hem. We love it.
*kram* /madelene

Anonym sa...

Wow, va häftigt! Såg ju fram emot julnumret redan innan men nu känns det ju dubbelt så roligt att invänta nästa nummer! ..tänkte först att..nu är hon väl ändå lite tidig!!..men nu förstår jag! Blir ju kanontrevligt att få se julbilder hemifrån dig! Jättefina bilder du visar redan nu!..jaa, kanske mina små rödvita skor skulle passa där! :) Kram

Husbilsresan sa...

Men guuud! vad roligt.Nu fick du mej att längta till jul.Det kommer att bli ett kanonreportage...det kan jag slå mej i backen på =)
Ha en skön söndag!
Kramiz!

Magdalena Martin sa...

Lägg ägg på kungens skägg, jag är helt mållös! Wow va kul!!!!!! Ååh jag kommer att längta till den tidningen, va roligt för dig och oss andra att få se!
men *fniss* kommer du inte att tröttna på smällkaramellerna tills dess?!
Massor av kramar
Magdalena

Katarina sa...

Go Morron Anette !
Nu skall jag berätta en " hemlis" ....
På 2 överläkares inrådan så åker nu jag och Ludwig(äldsta sonen) och hämtar hem vår Kola som omplacerades i Maj, (då vår J var väldigt sjuk och krävde mängder av sjhinläggningar)
Detta för att J sörjer henne så och det i sin tur är negativt för hennes läkande.

Så mina endorfiner känner inga gränser nu,jag kan inte förmedla känslan jag har.

Kika in till mig så får du se en bilder på henne ute i hö listen .

Kram rill dig och ha en alldeles speciell underbar Söndag Anette :)

Randi sa...

Ja, egentligen har jag inte mycket att tillägga efter alla kommentarer som givits - men jag måste i alla fall stanna till och ge dig en eloge för din förmåga att skapa stämningsfulla miljöer. Stannar ett tag och lovar att återkomma.

WhiteVintageDreams sa...

Tack, blev så glad ör svaret ;)!Klart att du ska visa julpyssel *skratt*. Det e bara skoj :). Jag visar oxå lite av gårdagens pyssel i Crapaud-anda...jaa, försöka duger ;).
Kramar

Camilla sa...

Grattis till repotaget! Jättekul!
Vilken fantastisk gran, helt underbar.

Längar till julnumret...

/Camilla med shellacken ;)

♥ Pia... sa...

Hej...ja måla på du väntar att få se det klart..kommer bli kanonfint...ha en go söndag...skickade litet mail tillbaka igen...pling

Anonym sa...

Grattis!
Du är fantastisk! Det är makalöst vad romantiskt o vackert du skapar! Nu springer jag o skaffar prenumeration på Lantliv!!!/Kram från Lillemor/Kalixbo som bor i Malmö/ Ps Handdukarna jag köpte hos er i påsk (Kate W) är mitt semesterminne, underbart att åka skidor på snö-skaren o isbelagd älv!

Eva Agnes sa...

Men Anette, det kan jag fatta; att Lantliv gör reportage hos dig. Spännande att vänta på den tidningen nr 12.
jag kan knappt bärga mig.. Ho Ho Ho! :-)
Kramar Eva Agnes

Ewa sa...

Hej Anette, och stort GRATTIS!
Va kul, och spännande.
Å så fint du pyntat!
Eran nya affär verkar bli helt underbar, den med. Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet. Ja, av hela byggnaden. Även fasst den inte är så fint från utsidan...

Många kramar i höstrusket
/Ewa

Anonym sa...

Men så otroligt roligt!!! GRATTIS! Det måste vara en ära att ha ett sånt vackert hem att tidningen vill komma och fota! KUL!!! Nu måsta jag ju köpa tidningen när den kommer!!! För jag "känner" ju dig! hihi
Otroligt snyggt var det i alla fall!
KRAM

Lavendel & Romantik sa...

Grattis!!!Klart att ditt hem ska vara med i Lantliv.För du måste ju ha ett av Norrlands/Sveiges vackraste hemmet.Ska bli kul när tidningen dimper ner i lådan....Himmel va kul det ska bli.Lycka till nu Kram/Majsan

Anonym sa...

hahaha wow, jag är INTE först med att julpynta i år då, det känns skönt. vackert var ordet för ditt pynt!!

Anonym sa...

Åh vad roligt. jag prenumererar på den tidningen så det skall bli extra kul nu när du är med. Läääängtar redan efter tidningen.
Måste vara en konstik känsla att komma hem till dig nu och det redan är jul där. Vi andra längtar men du är redan där.
Kram Mettan

Lavendel & Romantik sa...

tack sn�lla du.....Men du vet att vi bara bor i en hyresr�tt s� man f�rs�ker s� gott man kan.Hon tar 100:- per motiv och f�r att sy upp tar hon 175:- Jag har k�pt till vardagsrummet ocks� men utan motiv bara vita i linne...Du har ett undrebart hem jag tipsar alla att g� in och kika hos dig.......Like your stile you now....Kram/Majsan

Amoroso sa...

Säger bara åhhhhhh. Du har det så fantastiskt mysigt. Ska garenterat köpa Lantliv!

WhiteVintageDreams sa...

Haha, du är verkligen gullig du :)! Du, man kan inte länka alla...bara så att du vet *fniss* ;).
Hoppas att du passar på att njuta lite av ledigheten oxå ;).
Kramar

Anonym sa...

Åh vad roligt!! GRATTIS! Jag prenumererar på Lantliv så jag kommer inte att missa :)

Anonym sa...

Nej, men Grattis!
Vad kul för dig.
Och det vi man inte missa.
/S

Spets och snor sa...

Hej Anette! Det är tur att man prenumererar på denna tidning så man får vara bland de första att läsa repotaget. Det är så roligt för din skull och dessutom för min skull så jag får kika lite närmare på dig och ditt hem *nyfiken*. Du verkar vara en människa man lätt tycker om. kram Helena

Maria sa...

Hej Anette!
Gud vad kul!!!!
Det är ju bara så passande att du(Lantliv-Anette) visar jul i Lantliv...och att vi får se det redan nu till jul...underbart.
Ha en skön kväll i ditt fina julpyntade hem.
Kramar Maria

Ljuva ro sa...

Men vilken grej!!! Ditt hem är så vackert så jag förstår att Lantliv vill komma! Granen är helt underbar, vill ha!!!! Ska bli kul att läsa repotaget! Grattis

Anonym sa...

Hejsan det är bara lila jag igen som är här och kikar på din gran, man kan bara inte få nog av den!!

Chatarina sa...

Jiipi. äntligen fick jag se din jul, underbar.
Du har ett helt underbart hem.
Ha en skön kväll
Chatarina

♥ Pia... sa...

Men jisses Anette..så många kommentarer...läser du alla?...äh det var en dum fråga...så klart du gör:)

Anonym sa...

Åh vad kul, jag blir alldeles exalterad! Ditt hem kommer vara så fint i Lantliv, och vad spännande att få se. Det var bra att få svar på en fråga jag alltid ställt mig, fotas julhemmen på hösten eller på julen året före? Nu vet jag svaret!
Stort GRATTIS till dig, det här är du verkligen värd!
Julkramar Camilla Örebro

Anonym sa...

Men - vad kul!!! Måste köpa det numret så fort det finns på hyllan i affären! Och så kan jag säga att henne känner jag (nästan) - med "jagmöttelassievarning":-)

Sallys hus sa...

Heeeejj!!!
93 kommentarer!!! Kan man ha det????
Var ska jag börja????
Jo... Barcelona...vilken stad!! har du varit där???
Åk dit!!!!!111

Vilken gullig pappa ni har!!!
Vilket proppskåp han byggt!!
Nu ser jag det framför mig....
... ni kommer jobba so m tokar du och syrran....o er lilla pappa kommer sitta där i det lilla mysiga huset o kika på er med en mugg glögg... Om ni går in å fikar för länge med honom kommer han å protestera å skicka ut er igen...han vill ju sitta där inne själv å mysa!!!!

Men du lilla vännen!!!!
Menar du att jag lagom till dec. kommer kunna tända en brasa, hälla upp ett glas rött, lägga mig på soffan, käka praliner, läsa en av mina favorittidningar.....å bli aldeles julknäpp inför bilderna av ditt aldeles uuuunderbara hem????
Guuuuud sååååå kuuuul!!!

Grattis av hela mitt hjärta!!!

Dukade ni jul lunchen i tvättstugan??....fniss....

Hur gick det till??
Hittade de dig via bloggen eller var det nån going so mtipsade om dig??? Nu är jag sprickfärdigt nyfiken.....
Kan de inte göra fler repotage hos dig???
Påsk....vår...sommar...höst....hallowen....alla hjärtans dag....
nyår.....ja du vet...."Året runt" hos Anette!!!!
Du är så väl värd all uppmärksamhet du får!!! Hoppas att alla förstår att du som person är lika underbar som ditt hem!!!
....säger jag som bara träffat dig en gång....första intrycket du vet!!!
Jätte kram!
Ps...
Har du verkligen granen kvar???

Tingeltangel sa...

Så roligt. Du har så vackert i ditt hem och juldekorationerna ser ljuvliga. Det kommer att bli ett underbart reportage, det är jag säker på. Ser fram emot tidningen. Grattis.

Min Skattkammare sa...

Tittut....
Nu är du uppe i 96 kommentarer!!!
Oj oj oj!

Min Skattkammare sa...

......och nu 97..
hi hi hi
Du måste ju upp till 100 !!
Godnatt.....KRAAAAM

Anonym sa...

OH vilken julstämning jag hamnade in när jag kikade in här.... Det ser helt UNDERBART ut för en julälskare som mig:-) Gissa om tidningen kommer köpas när den ges ut!! Nu har vi något att se fram emot när dagarna blir mörkare, blev så inspirerad av strutarna i din gran så jag måste börja tillverka egna i god tid:-)
Kram
Sanna

Sallys hus sa...

...98...

Sallys hus sa...

Nehej..99.. men nuuuuuu.......
100....wooow... grattis!!!
Kram!

♥ Pia... sa...

Hahha...jag har för roligt...nu är jag ju häääär igen....ja blev inte den hundrade men väl den hundrade 1 :a...haha..ja jag är väl snart här igen........

Unknown sa...

Va roligt för dig!! Grattis! =) Ser fram emot att läsa tidningen... Va skönt nu slipper du ju julstressen inför julen, pyntat å klart hi-hi.. Ha en trevlig vecka! Kramar Malin

Anniche ♥ Annas Rom sa...

wow! Jeg er visst litt treg ....men dette var jo bare helt WOW!
Så utrolig moro -GRATTIS !!
Men du har jo bare et helt nydelig hjem , så det skjønner jeg godt!

Ps, det må jo vært litt av en jobb , du er kjempe flink!

smultrongården sa...

Oj, oj, du har blivit en super bloggare. Snart har du lika många läsare som Alex Schulmann... Det är du verkligen värd. Jag hade gärna blivit 107 kommentaren. Blir jag det tro..? Jag har sagt till alla att titta på din fantastiska gran... oj, så underbart vacker! Kramar Eva

LantlivsAnette sa...

Tack alla ni snälla för era fina kommentarer..jag blir så glad när ni gläds med mig !!
Kram Anette

Nilla sa...

Å så vackert! Tack för massa inspiriation! Roligt att få läsa och se mer sen i Lantliv, grattis förresten! =)

Hoppas det är okej att jag länkar till dig, annars så säger du till så tar jag bort det bums!

Hoppas ni får en trevlig vecka!
Kram Nilla

Anonym sa...

Otroligt vackert hem du har!
Måste fråga om du vill dela med dej om vart du köptjulpyntet i grenen?????
Sååå himla vackert!!

Anonym sa...

köp julpyntet i grAnen naturligtvis ;-)

Anonym sa...

Himmel så underbart vackert Anette !

Milde tid... du har fått 108 kommentarer också på ditt inlägg och det är ju så fantastiskt roligt för dig !

Sitter här mållös och saknar ord för att uttrycka mig om din fantastiska julgran som redan står där klädd och vacker.

Och så har tidningen Lantliv varit hos dig och fotat och det blir ett Julrepotage från dig. Hur kul som helst är det ju !

Jag känner bara så här... släng dig i väggen Carina... du slår aldrig detta så det är lika att lägga ner min blogg... hi hi !!!

Jag är så jätte glad för dni skull Anette ! Och nu är det bara att köpa den tidningen som förmodligen massor av andra bloggare kommer göra - kanske bäst att boka ett nummer rent utav... hi hi !!!

Ha det bäst !

Kram Kram
Carina

Sol sa...

Kommentar nummer 110......Oi, det har aldri hendt meg før. Så utrolig masse flotte kommenatrer du har fått ;-} Kjempemorsomt med jul hos deg, og jeg skal garantert kjøpe bladet, det er jo et av mine favoritt interirblad. Du har det jo så nydelig og stilfullt hos deg. Klem til deg også.

Moodboardwithflowers sa...

Å grattis! Så spännande! Ska hänga på pressbyråns dörr dagen den kommer. Får man fråga hur det gick till?

hemma bäst sa...

Vilken tur att jag prenumererar! det ser helt underbart ut! kram Jennie

Lina Gardelid sa...

Åååh så spännande!!
Grattis i stora lass!

Då vet jag vilken tidning jag kommer att köpa i december. =)

Helt rätt att låta julen stå kvar. Den brukar försvinna alldeles för fort så varför inte för-njuta istället!

JÄTTEFINT i alla fall!
Stort grattis igen och kram på dig från mig!!

Anonym sa...

Vart har du hittat dina julgranskulor???
Helt underbaar var de juh! O lika så "strutarna" e dom hemmagjorda el??

Maria sa...

Ska bli roligt att se din vita jul!! Själv firar jag en mer färgglad =)
Grattis!

Älfgärdet sa...

Ska bli så spännande när tidningen kommer!