måndag 4 februari 2008

Fönstret är på plats...

Nu så..nu är fönstret på plats..och jag blev sååå nöjd..tänk vad ett litet gammalt fönster kan göra för helheten...

Jag hängde upp min egen händigt gjorda eucalyptus krans med ett gammalt foto i...

här ser ni fönstret från andra hållet..från den stora hallen , som jag har målat och målat i helgen...den var gul..som allt annat i det här huset..jisses vad jag har många målar timmar framför mig..jag har målat 10 timmar i helgen..och det är minst lika många kvar innan hallen och trapphuset är färdigt...här ser ni att väggen har blivit vit också...


här har jag börjat att måla snickerierna....



ser ni..jag har målat alla trä ramarna vita..nu är det bara resten kvar..puhhh..men fräscht blir det..väggarna ska också bli vita...
Så nu känns det i axlarna..det är ganska tungt jobb att måla..
Redan Måndag och en ny vecka...
Ha det så bra alla Kram Anette

80 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att du har haft en bra helg!

Så fräscht det blir med allt det vita! Roligt att se skillnaden mot innan! Men var rädd om ryggen/axlarna, det är som du skriver ganska slitigt......
Ditt fönster är såååå fint!

Ha en härlig måndag! Stor kram!

Anonym sa...

Ojojoj! Sååå fint med fönstert! Det måste nästan ha blivit bättre i verkligheten än i fantasin? Så ljust och fräscht det ska bli i hela din/er hall...och tänk då vår solen kommer... Ska just ge mig iväg på jobbet. I dag blir det 60 mils körning och flera kundbesök på vägen. Men jag måste bara...kolla in här lite medan jag dricker min kaffe och bilen ska bli varm. Kram Maja G

Sofia sa...

åh vad fint det blir!
Usch det är ju så tråkigt att måla men sååå roligt när det blir klart!
Fönstret blev verkligen jättefint!Mvh Sofia

Handplockat sa...

Men så snyggt !

Man brukar bli lite mör efter ihärdigt målande - men det var väl värt det när du ser resultatet !!!

Här är vargavinter massor med snö och idag -19 så längtar man efter värmande vårsol

ha en bra måndag vännen

me and alice sa...

Go´morron målarproffset!
Men du, vilken skillnad! Såå fint alltså! Det ser så lika ut i er trapp där man går upp som i vår, hi, hi...
Det är jättekul, men jobbigt att måla så mycket. Jag gjorde det också helt själv för ett par år sen. Fast hmm.... taket är inte målat ännu... Knske ska visa min trapp också någon dag.
Det blir så fint Anette!
Måndagskram /Susanne

Majas mammelucker sa...

Hej Anette!
Men det blev kaooon fint..Nu ligger gubben på + eller hur...
Ja,här har det inte blivit några fönster insatta men det kommer säger gubben min..
Du får vila mellan målningarna så du inte sliter ut dig och får "målar-arm" fniss...Det blir jätte fint med vitt ,tänk vilken skillnad ,det blir så ljust och fint.
I morse var det bistert ute vi hade -2g, men det är inget mot vad ni har förstår jag ??
Ha en skön måndag!!
Kram Maria

mig & alice sa...

cccmhjnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oj, fick visst lite hjälp av Viktor :-). Men, oj så vackert det blev med fönstret. Jag ska också (eller jag och jag) ha ett fönster i väggen mellan trapphuset och vardagsrummet....som aldrig blir färdigt, hmm.

Mitt första hus jag bodde i (detta är det tredje) satte vi faktiskt i ett fönster, redan på den tiden ;-)mellan hallen och köket, för 12 år sedan! Det blir så levande på något vis...och mysigt, nästan som att titta in genom ett tittskåp :-).
Vilket vackert trapphus ni har, kan riktigt se det framför mig när du har målat det klart och din förmåga att pynta!! Vi har också dessa träramar som bildar speglar i hallen nere :-).

Ska du måla trappräcket vitt också?
Vi har nämligen ett exakt likadant och någon gång om sådär tio år när det kommer att bli färdigt så har jag tänkt ev. att måla det vitt. Jag drar mig dock lite för det eftersom jag kan bara tänka mig vilket jobb det måste vara att måla det runtom :-)

Ha en kanondag.
Kramisar i massor
Melinda

Vardagslycka sa...

Go´morgon Anette!
Tänk vad vit färg kan göra skillnad! Det blir så ljust och fint! Och fönstret är ju pricken över i! Jag vill också ett infällt fönster men har inte nå bra ställe att sätta det på. Måste klura på det. Ha en bra måndag!
Kram, Carina

My Lovely Things sa...

oj oj oj, vilket jobb du har lagt ner!!!
Det ser superfrächt ut! Du har ett väldigt vackert hus...med vackra snickerier...Du har liksom grunden....allt blir så fint med lite vit färg..eller föresten..det går ju åt ganska mycket färg....jag målade först med jotuns lady...mend et blev ju svindyrt!! Hittade en annan färg istället som bara kostade runt 80 kr och var precis lika bra..om inte bättre!!!!
Ska bli roligt att se hur allt blir när det blir färdigt...Det är kul att måla ibörjan vid ett projekt..men det blir lätt för mycket...man jobbar på ...och jobbar på..för man vill ju bli färdig fort!
Här i helgen har det jobbats påmitt lilla jobb! Är nu härligt ledig i 2 dar!!!
När jag var ledig på timmar i går målade jag min tallrikshylla! När jag kom hem vid 21 snåret som hjälpte mannen mig att få den på plats....kika in till mig så får du se hur den blev...
Ha det bra och be nåni din närhet att massera dina trötta målaraxlar....när jag har ont i axlar och rygg brukar jag bada hett..det gör gott för onda muskler....
Kram Anna

Anna sa...

Wow, så vackert det blev med fönstret!Superfint! Ååå jag vill också fälla in ett någonstans:)

Jaa det kommer ju att bli så ljust och vackert i trappan när den blir vit! Oj oj så snyggt det kommer att bli! Men visst är det ett tungt jobb att måla så mycket!

Jag funderar på att måla min kökssoffa vit! Har gått och tänkt på det i ett år nu och tror att jag ska göra det i denna vecka faktiskt!

Kram
:)Anna

Annas Vita Hjärtan sa...

Hejsan!

Så bra det blev med fönstret och allt det vita.

Kanske du är som jag och tycker det är riktigt rogivande att måla? Får man vara ifred och bara måla och ha lite bra musik på så tycker jag faktiskt det är rogivande...kanske lite knäpp. Men tur är väl det eftersom jag målar så mycket både hemma och på jobbet.

Ha en toppendag!

Kram Anna

Lisas torp sa...

Åh, så snygg det blev! Målat sååå många timmar, jisses du, vilket arbetspass och vilken kämpe du är!!

Fönstret blev ju helt otroligt fint! Ja, lite gamla fönster här och där lättar säkert upp en hel del! Fiffigt!!

Ha en skön vecka!

Kram

Lisa

Katarina sa...

Hej Anette:)
Du, det var gott med vår vanliga kopp kaffe , ler*
Så himla snyggt det blev i hallen !!!! Så snyggt med fönstret och allt:)
Du har haft o pyssla med i helgen du , hihi.
Här har jag ju en 4 åring som gärna är med mamma hela hela tiden så jag får försöka nu i veckorna i stället.
Mår inge vidare just nu men allt går , nu går vi ju mot våren oxå !
Så ni fick så kallt igen, hua.

Ha en toppendag, och du....det blir jättefint hos dig !!
Kram
Katarina

Färjtorp sa...

Men oj vad du står i !! Det blir så fint och fönstret, jag säger bara wow så snyggt!
Ni ser ut att ha en sån mysig trapp oxå.
Ha en bra måndag.
Kram Johanna.

Fröken Glamborg sa...

Så fint fönsret blev!! Och trappen kommer också bli jättefin när den är klar!! Så nöjd du kan känna dig...; ) Ha det gott! Kram Veronica.

Älfgärdet sa...

Jag vet precis hur det känns i dina armar & den där valken man får efter att nästan ha fått en blåsa efter penseln..... Har också målat snickerier hela helgen. Men just nu är det inte i visningsskick. Går och ser fram emot(nåja...)att få penselstryka alla taken här på övervåningen. Minst 3 ggr.... Snacka om att veta att man har en nacke & skulderblad sen. Ditt fönster blev så fint i hallen. Gör jättemycket att få in lite liv i väggen!

Min Skattkammare sa...

Men hallååååå......vad bra det blev! Fönster är verkligen en vacker inredningsdetalj. Men vilket jobb du lagt ner, det vill man liksom glömma lite. Jag har äntligen fått maken till att vilja göra om i köket, men det ligger ju en del timmar bakom sånt.......men det kommer!
Vilket fint kors du har där, har du gjort det?
Jaaa, nu går du väl dit och njuter av ditt idoga arbete lite nu och då. Visst är det en härlig känsla när det är färdigt och man blev så där riktigt nöjd!Jo förresten.....målar du på tapeterna eller blir det nya?? Om du målar.....är det massa underarbete? Märker du att jag vill slippa undan, fniss?! Jamen, jag målar ju hela dagarna ändå!! Suck!
Här skiner solen, det är så gott i gott gott!! Jippie!
Ha´det så bra i din fin fina hall! Visst är väl maken din nöjd också?
Stor kram Kicki

Johnna G sa...

Vackert det blri med allt målande som du har gjort. Och inte att förglömma hur vackert fönstret i hallen blev. Tjusigt tjusigt, märks att du har ett öga för det fina, vackra och rena.

Appropå tidningar och förvaring. Har precis bloggat om det. Tips för förvaring, tidskriftsamlare som du klär om i personlig stil... Se gärna mitt inlägg med bilder...
/ Mariehill

Sallys hus sa...

Ååå...Anette va fint det blir!!

Jösses va du är duktig!
Fönstret...det blev såååå himlans bra.
Här försvann helgen utan att penseln kom fram....så nu blir det dessto mer att göra i veckan.
Ska du måla trappstegen också???
Vi har en trapp som är förskräcklig.
Vitmålad...men det blir ju så smutsigt.
Är inne på att ta bort färgen och ha trappstegen mörkbetsade och allt annat runt omkring vitt...men jag vet inte... Snabbast skulle ju vara att bara måla om den.....hmmmm...hur ska du göra??
Nu när våren ändå börjar närma sig...trots all snö...blir man ju ruskigt sugen på att göra om både här och där!
Ha en riktigt härlig måndag och var rädd om axlarna!
Kram Katarina

K A T A R I N A sa...

Gomorron!
Jo jag dricker kaffe :-)
Här har vi -26c myggfritt, he hee..

Då ses vi den 14:e.
Vad fint med fönstret

Kramar
Katarina

Beas sa...

Men oj, målat mer än tio timmar, det låter jobbigt både för armar och huvud, men jag förstår verkligen om det känns värt varenda liten minut. Det blir ju jättefint. Fönstret blev så charmigt.

Kram Bea

smultrongården sa...

Gigantiskt jobb - men kanon snyggt!! När man ser resultatet är det värt allt slitet. Verkligen hur snyggt som helst. Och allt du pyntar med kommer att göra sig hur bra som helst!
Fönstret blev urmysigt!
Vad duktig du är!! Kram Eva

Anonym sa...

Vad fint det blev med fönstret.Jag har också ägnat helgen åt att måla om i köket till vitt och det känns i högerarmen kan jag säga.Nu är det bara lite kvar innan det är färdigt och tala om skillnad på ljuset i köket...Jag är så nöjd.Ha en skön måndag..

Anonym sa...

Det var jag i kommentaren före men det går inte att skriva in att det är jag...Lilla My från http://myslivochhem.blogspot.com

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, oj va du har jobbat, jag förstår det känns i både axlar och rygg, du gör ett bra jobb, att du orkar, och så fint det blir! Du har en jättefin trapp och hall!! Och fönstret blev ju bara sååå bra!!! Fint med det gamla fotot i din krans, pyssel och inredardrottning!! : ) Mari.

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Nä men dra mig baklänges så vacker trappen var! Vet du jag var ju och tittade på huset då det var till salu...och vad jag kommer ihåg då..så var det mönstermålat i olika mörka färger!
Och fönstret...så fint. Ja vilken hall och trapp!
Blundar då jag går förbi min egen...hur fasiken ska jag få Mats att börja?!

Stor kram för att Ni är så duktiga //Anita

Anonym sa...

Oj så fint det blev! Jag är så imponerad av alla dina fina saker. Jag får mycket inspiration från dig! MVH /Sara (www.myggochvitapelargoner.blogspot.com)

Designe sa...

Det blev superfint med fönstret och va ljust och fint det blir! Gu, va duktig du är och målar!...målar du alltså över den gula tapeten då?...är det samma vita nyans på väggen som på trädetaljerna? Ha en bra målarvecka! :) Kram

Evelinas hus sa...

Åh vad fint det blir. Du får tänka på trevliga målbilder så kanske det går lättare att måla :).
Ha en fin måndag.
Kram Caroline

Anita sa...

Såå fint det ble!!!!!! Og så iherdig du er som maler og maler!!
Blir knallfint! Jeg maler selv om syrommet mitt, fra blått gutterom til nesten hvitt mammarom!!!
Gleder meg så til å bli ferdig!
Ha en flott uke!

Anonym sa...

Ååh vad vackert det blev med fönstret...det är så lite som gör det ibland. Men fint blev det :)!!! Å trappan kommer bli urfin den med!
Å du...tack för dina goa ord. Jag blev oerhört glad faktiskt :). Mitt hjärta är krossat i den privata sfären o då är det inte mkt som krävs för att man ska bli glad :)! Så tack, gullis. I bloggvärlden har jag tappat lite motivation då jag ej lyckas få in bilder i datorn...igen. Å tidsbristen gör sitt till oxå såklart. Även om jag förstår att det snart inte är nån som orkar titta in, så har iaf inte jag gett upp hoppet. Blogga e kul.
Hoppas att du mår bra och att du får en härlig vecka!
Kramar

LustochLängtan sa...

Hej! Vad fint det blev med fönstret, du målar om allt hemma tror jag hihi!! Visst är det tungt jobb att måla väggar, jag har precis målat två tak och gjort klart våran tvättstuga. Man blir ganska sliten i kroppen. Har sett att du kikat in hos mig men jag har bara inte haft tid nu att skriva till någon eller (inte heller uppdaterat bloggen) usch vad dåligt sammvete man får. Men det blir väl tid till det senare.
Ha det så gott !! Kram Anita hälsa lilla Nisse från Dino.

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Du har så fint hemma!
Blir sjuk av alla mysiga saker :)

Kramar

Ann-Catrin sa...

hej Anette!
tännk det känns nästan som jag känner dig.. fas´t jag bara sagt hej en enda gång.. men verkar vara en sån underbar person.. så frikostig med råd och visar upp ditt undersköna hem. så där lyckas aldrig jag... mitt blir liksom plåttrigt på något vis..hmm jag får vara ofta hos dig och lära!!!
ert fönster är ju rena dreggelfaktorn... så himla fint tänk vad det gör!! och sen är ju du en fena på att arrangera runt om oxå...
Och nu målar du för fullt... att du bara orkar.. jag hinner inte alls så mycket. Blir så avundsjuk på er trapp.. den är ju lite beige ser jag... var det länge sen ni målade den.. målar du bara på nu med vitfärg eller..vår trapp skulle ju behövas målas den med...
10 timmar skrev du..oj oj..men då blir det ordentligt gjort också..men visst är det rist att behöva vänta att måla när det ska torka.
javissst är det kul att förändra.. och inte behlver man köpa nytt hela tiden..vi gör oxå allt själva..annars skulle det inte gå!!
Stooor kram A-C

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så fiiint det blev med fönstret!!
lika fint blir det med målningen :) Det är mycket jobb men det är det verkligen värt! det blir så ljust och fint.
Kram!

Sallys hus sa...

Lyckans ost......som har en man som gör som du vill....tillslut...
Här tar det 100 år innan nåt händer så att föreslå att vi ska sätta upp pärlspont överallt finns inte på världskartan.....
Hmm...man kanske bara skulle måla om trappen.....det är bara det att den blir så grymt skitig hela tiden....det syns ju så väl på vitt. Men jag håller med..Ljust blir det.
Nu är jag på jobbet.Har varit hemma hos sjuka dottern nästan hela dagen.....Hon tvingade mig att möblera om i hennes rum.....Ja ja...nu är ju inte det det tråkigaste jag vet men det fanns ju en hel del annat som jag borde gjort i stället....måla måla måla..tex.
Nöjd å glad är honm i alla fall.
Ha en härlig kväll nu då....prata inte öronen av allihop...fniss...
Kram Katarina

Radhusdrömmar sa...

Vad fint det blev med fönstret.
Vad duktiga ni är som fixar.

Gillar krokarna på väggen, var är de ifrån?

Kram Johanna

lottens vita och gröna sa...

hej anette! det blev kanoners, akta ryggen, min värker fast jag bara målat ett bord i helgen...må så gott! kram lotten

atmosphere sa...

vill man bli fin... jo, förstår att du får värk i axlarna efter allt målande. Men vad gör man väl inte?
Fint blir det hur som helst! Kram från Ingrid

Ängladröm sa...

Hej, fint med fönstret. Det blir väldigt mysigt med gamla fönster i inredningen. Ljust och fint med det vita oxå.
Kram Catharina

Nettan sa...

Vad fint det vart med fönstret, målat & allt ! Ja, jag vet hur det känns i armarna, är ju 1 v. sen jag vart klar med min trapp, men har träningsvärk än( hmm, el. så är det min reumatism som känns av...*ler*).
Men du borde ha rabatt hos din färghanlare nu, så mycket som du målar menar jag !!!
Kram Nettan

Lea sa...

Så tjusigt det blev med fönstret!
Jag har också ett fönster som snart ska på plats...
Jag brukar mest smyga omkring men idag gör jag ett tassavtryck.
Du har verkligen en super gullig hund och väldigt trevligt hem.

Ha en fortsatt härlig målarvecka!

Målargården sa...

Din hall kommer bli jätte ljus och fin. Kul att se fler som målar över den gula tapeten. Exakt samma tapet har jag själv nyligen målat över till vitt. Fönstret gjorde sig verkligen jättebra och hela hallen känns luftigare kan jag tänka. Tänk bara på dig själv också i allt målandet, be maken om lite omtänksam massage när penseln är tvättad. Sliter hårt på axlar och nacke, för du gör säkert som jag att du målar hellre med en hand än den andra.!/ Lycka till/ Eva-Mari

Små Hjärteting sa...

Det blev verkligen jättevackert med fönstret. Vad fyndig du är! Det blir spännande och se trapphuset när det blir klart.
Kram Jenny

♥ Pia... sa...

hej..så ljuvligt vackert det blev med fönstret...verkligen skillnad...och allt måleri ..du vilket jobb du lägger ner...men glöm inte att pausa...jag målade förra hösten väggar i vardagsrummet och hallen plus taken..på köpet fick jag en muskelinflammation i högerarmen till jyule..gissa omn jag hade ont:)..så att måla så mycket på en gång det gör jag aldrig om...men det blev bra...fast det tog ett tag innan jag uppskattande det:)..jo jag har firat hela helgen och idag med...på jobbet vill säja...där fick jag trettio tulpaner..fast de vita var slut stod det på kortet.så det blev orangefärgade?? och gula men de var fina de med....från jobbpolarna ..visst är de gulliga...PIA

Kamomilla sa...

Oh hjälp, vad du har framför dig ännu! men det är ju bara så kul att njuta av resultatet sen! För det där blir ju nog supersnyggt!!! Akta bara att du inte får senhylseinflammation eller tennisarmbåge... Det fick jag i höstas när vi slutspurtade med bygget. Vid det laget hade jag målat ca 2 ha räknade vi ut. Du vet,alla golv,väggar och tak och minst två strykningar...

Fönstret blev pricken på i:et helt klart! jag förstår att du är glad nu!
Vilken vacker dukning du visar där i högerkanten. Vi ska ha middagsgäster i helgen och jag skulle gärna duka sådär vackert om jag bara får låna din ide´? Du är en så bra inspirationskälla!

Brunkullan sa...

Det blir ju så fint! Önskar jag hade någonstans ett fönster skulle passa inne, men ack nej!

Ha en bra kväll:-D

Susanne

White Season sa...

Anette vad du sliter, men så fint det blir! Jisses vad det gör mycket med bara ett "litet" fönster. Vilken härlig känsla, och så pyntar du alltid så fint. Vilket drömhem ni har! Ha en bra vecka, Kramar Malin

linnea-maria sa...

Det är superfint!!! /linnea-maria

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Det blev verkligen fint med fönstret i väggen,och tänk vad fint det blir med all vit färg som du målar med,ditt trapphus är så tjusigt!
Kram Marlene.

Strömkarlen - Vitavillan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Oj, vad du målar men det blir jättefint. Fönstret blev helt unde bart. Det är ju så kul när man kan pynta i ett sånt fönster. Jag håller på att pyssla i mitt väggfönster så du kan kolla resultatet så småningom. Ska komma in till affären någon dag. Hoppas ni börjat få in lite nytt.
Kram Susanne

Hanna sa...

urläckert redan nu så det kan ju knappast bli sämre....fönstet i hallen...magnificio +vift med armarna ala italia. Du är grym...kan du komma hit en sväng tror du.
Ha de gott
kram

Jennyshemochharmoni sa...

Ja herre gud vilket jobb men vad fint det blir!! (tycker det är superfint innan också!!) Fönstret blev helt underbart! Tack för att du alltid delar med dig av underbar inspiration! Stor KRAM

Nygammalt sa...

Vad snyggt det blev, nästan så att man blir lit religiös av korset...
Pampigt trapphus!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Så oerhört fint!!! Ska bli kanonspännande att se din trappa... Är bra sugen på att göra våran fin också. Låter dig inspirera mig lite först!!! :-)

Det var rätt så kul det där du skrev hos mig och undrade om jag någonsinn hört någon gubbe som säger att det är roligt att man köpt ett nytt fint skåp. För det är ju så sant... Det har jag faktiskt aldrig hört. Vare sig från min eller någon annans gubbe!!!

Ha det gott!
Kram Hanna

Mitt skabbiga chica hus sa...

Men guuud vad fint det blev!
Verkligen. Nu måste jag också åka till Nacka byggnadsvård och hitta mig ett gammalt fönster!

Kramis
Mia
http://myshabbychichouse.blogspot.com/

Trines Hus og Hage sa...

Hei Anette!
Du, så koselig at du har vært innom bloggen min og lagt igjen hyggelig tilbakemelding!
Må si du har vært flink som har holdt på å male ti timer i helgen. Men resultatet blir jo også helt nydelig! Og så de flotte fotlistene, da! De ser ut til å være orginale i det gamle huset, riktig?
Det ble bare så fortryllende fint med det vinduet i gangen. Skikkelig lyst og delikat! Lykke til videre i malearbeidet, da!
Klem fra Trine

Marie sa...

Det blev sååå fint med fönstret, önskar att jag kunde få plats med ett fönster någonstans! Vilket jobb med allt målande, men det kommer att bli superfint när det är klart!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie

Ps. Som svar på din fråga, nej, det är inte jag som snickrar, hihi.

Anonym sa...

Ditt fönster blev jättefint! Men man måste våga, var det inte svårt att bestämma sig för att sätta in fönstret?

Tankar tar tid sa...

Jättefint med fönstret på plats och målat! Önskar att jag hade någonstans att sätta in ett sådant ... men med vår planlösning går det inte.
Förstår om du är slut efter målandet. Jag var slut efter att ha målat min byrå bara. Men nu är den klar tack vare dina råd i din målarskola. Tack för hjälpen! Nu ska jag bara (!) hitta nya beslag till den och sen ska jag visa den på min blogg.
Kram Christina

johanna sa...

Såååå fint!!!! Det blir ju bara så bra...mycket jobb men jättefint.Vad roligt o se mitt kors,vad glad jag blir=)
Kraaam

hannemor sa...

vakkert , vakkert , vakkert....alt sammen!!! ((o:

Anonym sa...

hej anette! vad fint det blev, kan tänka mig att du fick det ljusare? blir lite avis, du har det så fint!
hade du gjort kransen själv? den är jättefin!

du får be mannen i huset bjuda dig på massage som belöning för hårt arbete! Inte mer än rätt (strunt i att han satt i fönstret, haha).

Kram sara

Bestefars Verksted. sa...

Vil bare si at det ble superfint med vinduet i gangen din !! Og nydelig når du maler,så allt blir hvitt,selv om det var lyst og fint fra før :) Du er virkelig en stor inspirasjonskilde for oss andre.....som gjerne vil gjøre det samme ;) Ha en fortsatt fin uke,til tross for stive og ømme muskler....!

Anonym sa...

Oj va fint du har det!!!!!!
Har precis startat en egen blogg. Har följt din mkt noga och fått så mkt insperation!!

Mvh Sofi/Vitt hemma

Anonym sa...

Men Anette!
Vad du är duktig... inte undra på att du får ont, och säkert överallt har du det.
Själv fick jag ont från knäna ( golvlisterna)upp till huvudet, men mest i axlar o armar. Men det blir supersnyggt.... vilket det redan var för den delen.

Kram
Pernilla

me and alice sa...

Hej Anette!
Läste någonstans att du undrade hur du skulle göra när du målar trappen. Hade samma problem att familjen var hemma o alltid är det någon som ska gå upp på övervåningen. Jag målade varannat trappsteg på morgonen,och på eftermiddagen kunde dom gå upp på de andra stegen och de målade stegen kunde härdas o torka i lugn o ro... Funkade jättebra! När jag målade resten satte jag postit lappar på de torkade stegen, så dom visste vilket dom kunde kliva på...
kram Susanne

MiaMaria sa...

Vilket slit....men bra blir det!

Och fönstret är toppen.

Ha´det så gott!
Miamaria

MODERN COUNTRY sa...

Så flott det ble med ditt gamle vindu! Kransen var også fin, herlig med gamle bilder. For et arbeid sier jeg bare, med både lister og vegger. Jeg regner vel med at du tar trappen i samme slengen. Husk å ta deg en liten pause innimellom så skuldrene får hvilt seg!

Ha en herlig uke!

My Lovely Home sa...

Hej

Nej inte då! vi blev för lata, det var för kallt att måla ute skyllde vi på=) men idag så blev det målat.Vi köpte dock fel färj, skulle haft vattenbaserat men tog oljefärg. Fick huvudvärk på en gång! Du milde så vackert det blir hemma hos dig! måste kännas underbart att ha så fint hemma.
Kraaam Johanna

Min Skattkammare sa...

Vad skönt med lagom temperatur!
Nääe....jag har inte fått nåt, det är inte klokt vad segt det ska vara. Fattar dom inte att det är tomt i hyllorna!!?? Visst är det lite dåligt planerat, att man ska behöva vänta nästan tre månader efter jul, det är faktiskt inte så bra.......hmmm, fast å andra sidan är det ganska lugnt med folk.
Men man längtar ju, det är så otroligt roligt att packa upp!!
Imorrn är det varannan dag hos dig.......längtar....hi hi!
Kram Kicki

Anonym sa...

hej anette! ja det var nästan så att sambon svimmade igår, när vi fick golvuret för 100 kr. Det är inte klokt. Skulle egentligen inte ha det, men priset gick ner så mycket så kunde jag inte låta bli. Plusset är ju att det är vitt redan. Roberts Auktioner har rätt bra priser, har inga överpriser som det kan bli annars.

Ser verkligen fram emot att få flytta alla saker till huset. 24 dagar kvar! Hoppas bara vi får plats med klockan!!! Kan inte fatta att drömmen snart slår in. Det är stort.

Hoppas du haft en underbar tisdag!

Kram Sara

Mitt hem är min borg sa...

Oooo... Så fint det blev.. Kan se framför mig hur vackert det blir när allt e klart.. Som sagt.. Du har ju lite kvar.. =)
Kämpa på..

Kram Linda!!

Anonym sa...

oj vad super fint det blev... ni får gärna komma hem till oss och sätta in ett fönster =o)

Anonym sa...

Du lägger verkligen ner ett gerdigert jobb, men trösta dig med att det blir kanon bra resultat. Ser supper fint ut!
Fönstet blev ju bara så fint, å vilken härlig krans du fick till :)
Erat hus ser verkligen mysigt ut.

Ha en bra dag!

Kram Benita

LOPPISLIV sa...

Ja tänk vad ett fönster kan göra...det blev ju bättre än bra...Toppen fint....Blir nog ljust och fräscht i hallen också med vitt...ska du måla trappan också eller ?? Är den lite beigefärgad nu eller?? försökte förstora och se....funderar nämligen här hemma på att måla vår trappa helvit...är för nuvarande vit med furu på trappstegen....vill också ha vitt och fräscht.....kanske till helgen...Ha en fortsatt bra vecka...Kram Paula

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era kommentarer..jag blir så glad då ni skriver en rad !!Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Tack alla för era kommentarer..jag blir så glad då ni skriver en rad !!Kram Anette

Vanilladreams and humblebees sa...

Oj oj oj! Otroligt fint blev det! Jag blir helt knasigt inspirerad av din blogg! Du är ju så duktig!

Jag tror att ditt hem är bland dom vitaste hem jag sett! Det strålar och lyser upp tillvaron ända bort till Stockholm!!!

Tack för att du delar ditt ljuvliga hem med oss andra och för att du ger så mycket fin inspiration!

Kramar från Jenny!
--<-@

Vilken underbar present du har fått också!