fredag 4 juli 2008

Äntligen !!

Äntligen har jag fått tag i vita däckstolar !! Jag har velat ha såna i flera års tid...många andra bloggare visar att dom har såna stående i sina trädgårdar..och jag tycker att dom är så himla fina . Jag hittade dom hos en Möbelhandlare här i Kalix, varför gå över ån efter vatten...han beställde och jag hade dom på bara en vecka !!

Kolla vad jag vann hos Melinda med bloggen Mig och Alice !!! En jättesöt kopp med fat , och en liten krona..den kommer att bli min favorit kopp...Tack Melinda !


Jaaa ni..nu ligger jag här och mojjar mig och har det bra i vårt vackra Norrlandsväder !
Jag laddar för helgens loppisar....
Kram Anette

47 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Men anette då...sååå ljuvligt..åh...sånna stolar ..vill ha..nu blev jag sjuk..nästan..du de var fina..förstår ocm du njuter nu...:)..ja, jag njöt på annat vis igår jag....var till hem t gårn..(tidningen vakre hejm har jag inte fått tag i än) och där du fann jag ..som vanligt smått & gott..jag och "polarn"..Lena(anna) som har Tankar och funderingar ..du vet.. vi var även på ..loppis ..och ja..vi hann inte mer..men detta ska jag försöka visa på lite bilder..blev annat igår:)...må såååå himla gott där i dina vackra stolar...kram.PIA

Lena sa...

Hej Anette! Du har köpt ett par riktiga drömstolar...de där har jag trånat efter en längre tid, de är så vackra. Där kan du sitta gott i solen och njuta av ditt kaffe eller te. Ljuvligt!! Tack för kommentaren, det är alltid roligt när någon lämnar avtryck.Nu ska vi fortsätta att måla vårt matrum, vitt förstås. Ha det bra!! // Anna ♥

Kamomilla sa...

Nu blev jag sjuk... Av avund alltså. Lyckliga du. Såna önskar jag men jag har ju inte råd. :(

Men jag är glad för dig, och kan minsann tänka mig att du trivs där! Du i ena och Nisse i den andra inte sant? ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Godmorgon i solen, vilka härliga stolar! De är verkligen snygga och säkert sköna också, en annars inte helt vanlig kombination! Så snyggt med kudden, täcket och den vackra koppen du fick av Melinda!

Ha en skön helg, du får unna dig ngn timme i de där stolarna nu: ) Mycket vackert var det! Mari.

Beas sa...

Enormt vackra stolar...maken förvånade mig genom att säga att han ville ha sådana för några dagar sedan. Jag kunde inte ha blivit mer förvånad om han så sagt att han närt en lång dröm att dansa gammaldans eller något. :-)

Otroligt fin kopp också...helt underbar!

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Anette!

Visst är det härligt att få något man länge velat ha! Stolarna kommer Du förhoppningsvis ha glädje av under många soliga somrar. :)

Tycker om Din tanke att handla lokalt. Vi försöker i första hand gynna ortens handlare och jag tror att både konsumenter och handlare vinner på att det handlas lokalt i längden.

Igår köpte vi vindruvsplantor. Idag ska sambon klyva till virke och göra danska spaljéer och sedan återstår bara att plantera och hålla tummarna för att plantorna trivs och frodas runt pergolan.
Nu ska jag och Lillfia fara och plocka gurka och köpa nyskördade tomater. Mata grisar står på önskelistan så det ska vi också göra i ett hägn efter vägen. Kultingarna är så söta!
På morgonen har vi plockat av dagens smultronskörd, matat hästarna i stallet här bredvid och plockat ett par stora blombuketter att ha vid gårdsgrinden och vid dörren.

Önskar Dig en skön fredag och hoppas solen skiner lika fint hos Er som hos oss! Det ser ut att bli en riktigt fin sommardag! :)

Kram från Karin.

Vit Spets sa...

Ljuvligt Anette! helt klart passar de dig & självklart gynna & beställa hos en lokal möbelhandlare...
Visst är det tänkt att Anette sitter i ena & självklart Nisse i den andra :-)
Vilken vinst! har sneglat på dessa koppar - är oxå sådana beroendeframkallande saker jag bara vill ha!
Loppis under helgen - det skulle jag oxå vilja gå på - men är så dålig på var dessa guldgruvor finns...
Jag återkommer om tidningen, skall klicka in mig & kolla...
Kramis
//Siv

Vardagslycka sa...

Härliga stolar! I våras fanns de att köpa här hemma på Plantagen, men när jag kom dit var de slut. Men nu såg jag i ett reklamblad att de fanns med igen, så jag får nog göra ett nytt försök!
Grattis till vinsten! Vi har kopparna i butiken och givetvis har några stycken flyttat hem till mig! Så fina att duka med och mysiga att dricka ur!
Idag är jag "ledig", men det blir till att röja här hemma och komma ifatt med sånt där som blir liggande.
Önskar dig en skön dag i solstolen och en härlig loppishelg!
Kram, Carina

Vit Spets sa...

Japp! då skall vi se Anette!
Fyll i vad som skall stå...tryck "Generate" som finns direkt under...
Då ser du ditt ex som kommer upp, klicka därefter på "Click here to save your newspaper" spara filen på din dator...så kan du sedan lägga in den vart du vill i din blogg...
Hoppas du förstår vad jag försöker förklara! Lycka till...
Kramis
//Siv

Handplockat sa...

Kalas snygga
hoppas du hinner njuta lite i dem nu åxå

ha en toppen helg vännen

Peters Projekt sa...

Hej Anette och grattis till de nya stolarna! Visst är det bra att man kan ställa koppen på armstödet? Vi har ett par liknande och dom är verkligen behagliga att ligga/sitta i.

Apropå dina mål(ar)bilder så måste jag ju säga att bilderna du visar upp är alldeles fantastiska. Bilden med tunikan (?) och månbordet (?) är fantastiskt vacker! Jag förstår verkligen att Ann blir inspirerad av dig och ditt hem.

Här hemma målar vi som bekant ganska frekvent också. Om nå´n timme är det dags för mig att stryka matsalsgolvet för tredje gången och sedan skall vi låta golvet härda ett par veckor innan vi ställer in möblemanget igen. Inom parentes sagt, så var det nog sista gången vi använde lacknaftaburen färg inomhus. Det är riktigt otrevligt att vistas i stanken.

Ha nu en riktigt härlig fortsättning på sommaren Anette!

Peter :P

P.S. Jag har förresten en riktigt söt bild på två kattungar jämte en så´n där "CLY-kudde". Vilken reklambild! ;)

Anonym sa...

Grattis till de nya stolarna får jag säga. Såååå fina dom är, och dessutom passar dom alldeles utmärkt där hemma hos dig.

Hoppas att vårt fina väder håller i sig nu så att du får sitta och njuta av sol och värme, och njuta av något gott från din nya kopp. Även den var ju så otoroligt gullig med fat och allt. Gratulerar till vinsten !

Njut av sommaren och semestern !

Kram Kram

P-lina sa...

Vilka fina stolar du har fått tag på!!!Grattis till dom och din fina vinst!!

Hälsn/P-lina

Jenny Oak Fae sa...

UNDERBARA stolar !!!

Fin vinst du vann : )

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3

Stämningsfullt sa...

Hej!
åh så fina stolar!! Sådana vill jag också ha!
Vilken söt kopp du vann :)
Kram!

Anonym sa...

Åh, vilka läckra stolar. Sånna ska jag försöka få tag i!

Vilken ursöt kopp! <3

Sallys hus sa...

Hallå!

Ja där kan du verkligen sitta o njuta i solskenet.
De där kopparna är såååå söta.
Tänkte ta hem dem till min butik men avstod eftersom jag insåg att jag förmodligen skulle flytta in dem allihop till mig.....kanske till hösten.
Men du det där lapptäcket....ojojoj...så fint det var!
vilket bra inlägg ditt förra var också. Det har jag missat. Målbilder......det har jag också jämt i skallen...man ser framför sig hur det ska bli....tyvärr tycker jag nog att de inte stämmer alltid....
Jag blir oftast inte så nöjd som jag hade tänkt.
Just nu har jag haft lite målarpaus också i några dagar men jag har flera projekt på gång.
Jag bara jobbar just nu känns det som. På söndag åker vi i alla fall på båtresa till Helsingfors. Det ska bli jätte skönt att komma bort ett par dagar.
Ha en härlig helg!
Kram Katarina

Fabrikken sa...

Så fine stoler. Og for en søt kopp. Nå kan du sitte ute på kveldene i det fine været og drikke noe godt i koppen din :)

Klem fra nr. 5

Solsjö - Under en vind sa...

Idag finns ett reportage om shabby chic i Aftonbladet, jag fick nämna tre favoritbloggar då jag intervjuades och då nämnde jag dig!

Sååå fina dina stolar är!!! Å koppen är underbar!

Ha det gott, stor kram!

Annas skattkammare sa...

Åhh vad gott det ser ut! Sådana stolar är ju såå fina! Kul att du äntligen fick tag på ett par. Ha en skön helg i dina fina däckstolar! =) Och på alla loppisar såklart! Kram /Anna

Malin sa...

Hej!
Å vad fint. Vi har ungefär såna där stolar men dom är brunbetsade och lackade, vet inte hur jag ska få dom vita riktigt.
Jättefina vinster!
Kram Malin

Drömmar på V sa...

Ha ha, jag läste ditt förra inlägg, och ordblind som man är fick jag det till målarbilder, men det stämmer ju delvis det med. Viktigt, så som du skriver, att inte bara se målarbilderna utan målbilderna också.
Stolarna är jättefina, suktar själv efter ett par likadana. Men var sak har sin tid, och ekonomiska förutsättningar. Funderar dock på att skriva upp dem på önskelistan till bröllopet och se vad som händer...

Ha det så bra på loppisen!!

Trevlig helg
Kram /Maria

♥ Pia... sa...

hej..åh ..har du funnit såå mycket:9 kul..jag har allt gjort lite fynd jag med under gårdagen..hihi..du den där klänningen ..tror jav är gammal .och priset..såg jag aldrig..den skulle förmodligen passa dej mer än den skulle göra på mej..tror du är ganska liten ..så en klänning för anettes jul..jaaaa....) Kram..PIA

Lilla huset på prärien sa...

Superfina och väldigt sköna! Har provat sådana och alltid gillat dem...inte köpt några ännu pga priset men kanske det kommer. Tycker också de är väldigt dekorativa såklart - de ser nästan drömlika ut där hos dig. Vilken "king" (queen) du är här på bloggen... tänk att bli kallad Lantlifs-Anette! He, he... kanske blir man Lilla huset på prärien-Jenny någon dag - det ser jag fram emot *skrattar*

Kram Jenny

sommar-rummet sa...

HEJ!
Härliga stolar. Såg att din blogg va omnämnd i Aftonbladet! KUL!!! Ha en bra helg!KRAM

Vit Spets sa...

Tack snälla för tipset - kanske jag skulle ta & åka dit när ändå mannen ska åka å fiska...
kanske vi syns i folkvimlet ;-)
Jag är lite avis på din vackra vinst - den ljuvliga koppen!
Kramis
//Siv

Anonym sa...

Så det blir loppis ihelgen? tror nog att det blir det för mig med .....I Luleå för vi ska dit å bo på hotell.....

Ha en härlig helg
Kram Pernilla

Mamma C sa...

Dom där var riktigt snygga. Man ser ut att sitta skönt i dom. Förstår att du sitter där med din fina kopp som du fått och njuter av kaffet.
Kram Mamma C

marie sa...

Hej Anette!
Tiden finns inte riktigt just nu för att skriva långa kommentarer, ja, knappt ens korta. Men jag vill önska dig en riktigt härlig semester med sol, bad, god mat,god fika förstås och många auktions- och loppisfynd nu i sommar. Ha det så gott och jag kommer givetvis tassa runt hos de andra bloggarna och hos dig.
Kram
Marie

A home far away sa...

Ljuvliga stolar, jag håller med dig! Och vilken fin present du fått:-)

Ha en fin helg

Kram Gunilla

Ina sa...

Åååhhh vad fina de är!!! Jag skulle verkligen vilja ha sådana också!! Inte nog med att de är så otroligt fina, de är garanterat sköna att sitta i också kan jag tänka mig. Nästa sommar kanske jag blir ägare till ett par också...
Kram Ina

Julia sa...

Oj.. "vackert norrlandsväder". Trodde aldrig jag skulle säga det., men "bara jag var i Kalix nu.. å få lite sol på sig". Själv är jag i nordligaste nordland, Alta, och här är det bara 8 grader.. mitt i sommaren .. jaja jag har iallfall inte haft så mycket tid för bloggkonstruktion och bloggsurfande som nu :D och det har ju definitivt sina fördelar. Tack för en bra blogg! :)

Skatan sa...

Helgens loppisar...hrm...var då om man får fråga (undrar en nyfiken donna på seskaröbesök...)? Här på Seskis är det loppis på söndag. jag har ingen aning om vad det brukar vara för stuk på deras loppisar. Hoppas på det bästa. Kryllar det av helgloppisar kring kalix i helgen? Inte vet du möjligen av någon auktion i trakten mellan nu och den 13:e? Vi stannar här ett bra tag och det skulle vara kul med någonitng att göra.

Dina nya stolar ser underbart sköna ut! Jag förstår att du har haft och att det ännu återstår några härliga soldagar för dig i dem.

Ha det bra och njut av det underbara vädret.

kram,

Skatan

Anonym sa...

Åh så vackra de är!! Blir inte alls avvis, ler.
Ha det gott! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Malin - I min trädgård sa...

Åh vad härligt! Precis sådana stolar vill jag också ha... drömmer mig bort...

Och vilken udnerbar kopp! Jag förstår att det är en favorit redan!

Ha en skön helg!

Anonym sa...

halloj.
åh.. vad där ser skönt ut!
superfina stolar, och med fotpall blir det ännu mera skönt :)
mmm... såna kunde jag oxå gärna ha på min gräsmatta.
En njutning för både kropp och öga, superfina verkligen, sen får du det alltid att se så harmoniskt ut på dina bilder :) Du är bara så duktig på sånt!
Och koppen, vilken sötis! Jag gillar!
Ha en riktig skön helg!¨
kramar från ett soligt finland/ruffa

Anna sa...

Hej Anette!

Vilka vackra Adiron stolar! Ljuvliga! Sådanna har jag alltid önskat mig:) Där kan ni luta er tillbaka och smutta på ett glas vin i den ljumma sommarkvällen:)

Tack för kommentaren hos mig:) Jo ska jag vara med i några fler reportage: ett julreportage i AB Härligt hemma samt ytterligare ett julreportage i Allers. Sedan ett inredningsreportage i AiH och på torsdag nästa vecka, då kommer AB Härligt hemma igen:)

I dagens AB handlade det bara om själva stilen Shabby chic:)

Ha en härlig kväll!
Kram
:)Anna

Lila sa...

Åh, så lyxigt. Dem är ju SUPERFINA!!

Trevlig helg!

Kramis Lila

hemtrevnad marie sa...

Å, Anette vilka härligt somriga bilder!!
Stolarna är verkligen superfina!!
ha en härlig helg!
kramis

Marie sa...

Stolarna är supersnygga och de ser dessutom jättesköna ut. Jag försöker också handla på orten, tycker det känns bra att gynna de lokala handlarna.
Vilken ljuvlig kopp du vann av Melinda, den blir säkert en riktig favoritkopp!

Såg inne hos Sara att du hade fyndat på dagens loppis, kul! Blir spännande att få se!

Ha en härlig helg!
Kram Marie

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Grattis till underbara stolar! De kan du njuta länge av!
Önskar dig en trevlig helg!
kram
nina

timelesshome annika sa...

Grattis till ditt ny förvärv!
Jag själv alltid drömt om sådana stolar .Jag har bott i USA där är det vanliga och man blir alltid lika sugen att bara sätta sig ned. De heter Andriack chairs.
Bara njut!
Annika

2,9-Marie sa...

Stolarna är ju riktiga klassiker! Jag hade inte haft någonting emot att äga ett par själv. Ha en härlig helg! Marie

japp sa...

Heeij.. åååh, så fina stolar..de hade jag me velat ha.. dyra?
Koppen me fat var ju me så söta.

Har ni lika trist väder uppe i Kalix som vi har i pite..? moln, men inget regn, kanske vi behöver en pausdag innan hettan kommer åter, då jag tar semester till veckan.
Hoppas du får njuta mycket i dina härliga vilstolar..kram på dej. Helén.

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilka jätte fina stolar!!!
Quilten är såå snygg!var har du hittat den?är den från din butik
eller?
Tacksam för svar...
Kram Marlene.

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Vilka härliga solstolar och vilken underbar kopp :) Mysig blogg du har. Vänligen Johanna

Anonym sa...

Så vääääldans fin, den prickiga koppen.