fredag 9 juli 2010

Under Lönnen..

Vi har en stor vacker Lönn i vår trädgård, att sitta under den är som att sitta i en lövkoja...



Tyst och stilla....


Här sitter jag så ofta jag kan ...Näääeee..nu luras jag lite..inte sitter jag här, men mysigt vore det, för det är verkligen ett helt fantastiskt fint träd. Men ni vet hur det är, man hinner ju knappt sitta i alla utegrupper som man har. Och ändå skulle jag vilja ha fler möbler i trädgården...
Tokigt egentligen..men om 9 dagar har jag semester, då ska jag ta mig tid att sitta och njuta..
Ser ni boken där på stolen, vår inredningsbok Lantlig Charm ! På Lördag ska vi ha Bokfest här hemma hos mig, alla som medverkat i boken är bjudna, jag lovar att visa foton sen..
Så ikväll efter jobbet ska jag baka och laga mat !
Ha det gott alla
Kraaam Anette
P.s Glömde ju redan i förra veckan att nämna Ernst program, det var ju andra avsnittet igår !! Ni har väl sett det..himmel alltså vad fint de gör, och vilka härliga snickar kompisar han har fått tag i, jordnära och skojjiga...eller hur ?? Och vilket hus...ojjj...ojjj...

34 kommentarer:

bakom berget sa...

Ha en trevlig fest och en fin helg.
Åsa.

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Anette!

Vad mysigt det se ut under lönnen! Lönnarna har så fint bladverk och jag brukar löva med dem till Midsommar i stället för med björk. Långa gängliga lönnar som böjer lövverket över sittplatsen är så vackert!
Sitta i utemöblerna och bara njuta? Är lite dåligt med det här också så nästa vecka loppar jag bla bort däckstolarna till nån som föhoppningsvis tar sig mer tid än jag att sitta i dem.

Önskar Dig en skön helg härifrån Körsbärsgården där vi idag flaggar för köket blir klart idag. De slutliga elarbetena ska göras sedan är vårt efterlängtade kök klart.

Morgonhälsning från Karin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

När Ernst kommer in i bara fötter, då är det riktig sommar. Missar inte ett avsnitt, jättepigga killar han fått som hjälp. Och hjälp behöver han, vilket hus!
Härlig sittplats, och snart är du också ledig. Ha nu en rolig fest på lördag.
Stor kram till dig vännen
AnnaMaria
Ps, ljuvlig kudde

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, där skulle jag allt vilja sitta du...... Sååååå mysigt.
Men, nu blir jag ju besviken på mig själv för jag missade ju Ernst igår. Är ingen stor TV-tittare men just hans program är lite heliga också missar jag det. Men, det är ju repris så jag kanske får försöka igen då.

Så roligt med festen under helgen. Kan tro att ni kommer att få det trevligt alltså. Själva hade vi tänkt oss en tur till Åmål på motorcykeln och lyssna på lite blues. Men, vi får se hur vädret blir.

Jag hade tänkt mig åka till Formex i alla fall någon dag och då hör jag av mig i så fall. Får ta alla tillfällen som blir att ses vet du *ler*
Tyvärr kolliderar det med SM, men jag ska nog få ihop det.

Ha nu en toppenfin helg goa du och lycka till med festen.
Kram kram

Ett Vitare Hem sa...

Visst har Ernst hittat ett härligt projekt, ska nog åka iväg och titta på hur det ser ut irl nån dag men vill inte göra det förrän alla avsnitten är visade, annars är det lite som att tjuvkika på julklapparna ;o)
Ha en riktigt härlig helg!
Kramis/LenaS

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken lycka med ett sådant träd!!! Men även om man inte hinner sitta under det så är det ju bra om man hinner bloggfota det: ) hi, hi, så är det nog för de flesta... men kanske du tar dig tid på din semester, jag brukar ligga i utesängen ibland , kors i taket.... ja Ernst är otrolig, jag älskar hans stil o livslust! Bokfest till helgen, så spännade, dona inte ihjäl dig!! Mari.

Anonym sa...

Härlig sittplats under Lönnen hoppas du får tid att njuta av den. Ernst får man inte missa. Där finns mycket inspiration att hämta. Lycka till med festen. /Sofia

hemtrevnad marie sa...

Ja det är härligt under stora gamla träd!!
Fast inte hinner man sitta mycket inte, hihi!
Kul med bokfesten!
Och visst är Ernst härlig...och killarna som snickrar verkar vara några sköna snubbar!
KRAAM

Norregård sa...

Hej!!
Jag älskar stolen, vill ha!!!!!
Så mysigt att sitta där;o)

Tittade på Ernst igår, så fint de gör vilket kalkstensgolv!!

Ha det så trevligt på lördag;o)
Kram Malin

hagagården sa...

Hej
Det ser underbart ut där under trädet,vackra bilder!!
kram o ha en fin helg.
ninni

Lisas torp sa...

En ljuvlig plats under din lönn! Hoppas du hinner sitta där sen!

Så kul det låter med bokfesten, ser fram emot bilderna!

Jodå, jag har sett Ernst - han är en favorit! Ja, sååå fint han gör med enkla medel dessutom (oftast)!

Ja, dedär killarna skulle man få lålna ibland..!
Lycka till med festen!
Kram
Lisa

mig & alice sa...

Heeej vännen.

Vad ljuvligt det såg ut...lova att du sitter där när du får semester och sipprar på kaffet och bläddrar i din egna underbara bok :-).

Det kan man kalla lxx, inte sant?

Vad himlandes roligt att du kommer till mässan i år!!!
Jag åker ju alltid dit på tors-fredag...kommer du att vara där då?

Du, jag såg på Ernst igår...missade ju 1:a avsnittet (kanske går att kolla på nätet)Jag sa till Janne flera ggr...Violka helmysiga killar Ernst har fått tag i, de passade verkligen ihop med honom.
De skulle mer än gärna få komma hem till mig och snickra lite :-).

Då skulle det inte låta: -Nääää, det där går inte att genomföra!.
Bara :-Javisst, det fixar vi med en gång!
Hääääärligt :-).
änk vad härligt att du får "riktig" semester nu Anette!!!

Jag ska nog troligen stänga butiken i nästa vecka och ta lite semester jag med...det har aldrig hänt förut men jag känner att jag behöver det nu.
mÅ RIKTIGT GOTT.

Stooor Kraam
Melinda

Millygarden sa...

Är riktigt förtjust i den där modellen på trädgårdsstolar...men det är för oss som för dig att vi har tillräkligt många att sitta i trots att man gärna vill ha fler. Hsr på lager en trägårdsgunga av Madickentyp som vi någon gång ska renovera och måla vit. Den kommer bli ett smycke i vår trädgård.
Jo Ernst är ju toppen vilklen karl att få till det..superfint alltihop.
kram Marina

Tess på Tilda och Mamma sa...

Gomorgon Vännen,
Underbara bilder från din trädgård, älskar den gameldaxa modellen av stolar har inga ännu men drömmer och letar. Här blir det grill fest på lördag i sommar värmen. Väntar med spänning att få se bilder från din bokfest vilken mysig ide.Förstår att du längtar till semester den som spar hon har.
Kram Theres

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anette!

Ja jisses jag missade Ernst igår också... får kolla på Play sen (det är bra att man kan göra det).

Vilken fin trädgårdsstol du har, jag är tokig i de där gamla med vita avskavda ribbor, hihi.

Snart semester, gissar att du kommer hugga tag i köket på allvar då :) Det skall bli så himla spännande att se erat!

Kram och ha en jättefin bokdag (jag önskar att jag kunde vara med)!

Mia

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå vad mysigt det ser ut där under trädet.Bara så fint.Önskar dej en mysig dag med matlagning och bak.Hoppas att det blir en trevlig fest i morron.Ha det gott gulliga du.Mys och njut.Kramar Rita ♥

Skogslyckan sa...

Så mysigt det ser ut...blev så full i skratt! Jag hade ett inlägg om er bok för ett tag sen. Fotat ute i det gröna, med vit kudde med rött monogram, Bengali porslin osv...ler.
Ha så kul på festen, synd inte Ernst kunde komma...
Kram Pia

Gammelbålsta sa...

Hej!
Hoppas att du kan sitta under det fina trädet under din semester. Lycka till med bokfesten. Ha en underbar helg. Här ska målas vidare. Börjar bli less på att måla husväggar. Kroppen orkar inte klättra upp och ned...
Kram Aydan

Rose Garden Malevik sa...

Mysigt....och vilken fräck kopp
ME LIKE :)
Håkan

Anette sa...

Man gör många fina ute platser i sin trädgård men hinner inte sitta i dem och mysa som man vill. Jag håller verkligne med dig. Men visst SER det mysigt ut, hahaha

ha en fin helg


kramar @nette

Anette sa...

Man gör många fina ute platser i sin trädgård men hinner inte sitta i dem och mysa som man vill. Jag håller verkligne med dig. Men visst SER det mysigt ut, hahaha

ha en fin helg


kramar @nette

Gugis Pärlor sa...

Mysig plats du har i din trädgård. Visst tittade jag också på Ernst sommarprogram. Missar ogärna nåt avsnitt. Det bästa som visas i TV enligt mig och huset är ju kanon i år.
Ps. Och din bok är toppen!

kram Gugi

♥ Pia... sa...

hej...å så vakert att sitta där under lönnen och fika stilla och lugnt :)..vacker bild..och visst vill vi ha många fina platser att sitta på..jag har några..men så är det detta med alla projkten som man vill göra..knappt man hinner sitta i alla stolar och soffor då;),,vad roligt med bokfesten...visa många många vackra bilder..ha det så himla roligt..och njut´ kram..på dej min vän..
Pia

Lillemor i Hummelsta sa...

vilken fin kudde, med mina initialer och allt!

Pia sa...

Ja, jag vet med det där att "sitta" i trädgården! jag har själv 8 (!!!) mindre och större sittgrupper, men bara en där jag sitter i - ja och en där jag ligger i - gungan.
Boken har jag skaffat och läst och njutit! Det bästa är, att den blir aldrig färdigläst! Man hittar nytt var gång man öppnar den!

Ha det så trevligt med bokgänget och avkopplande helg!

Kraam/Pia

Unknown sa...

Hej

Vad härligt att ha många grupper att sitta i.
Synd bara att tiden inte räcker till.
Ha en underbar sommar.
KRAM

C De-sign sa...

Du MÅSTE ta dig tid att sitta ner.....det när ju tröstande att du ska ha semester snart....lova mig nu att du tar dig tid.....att bara vara!!!! Lycka till med festen, det kommer att bli toppen! Ska bli roligt att se bilder sedan! Nu ska Maja och jag ut i trädgården.....härligt! Kram fr C

Hanna sa...

Fina bilder från din trädgård.
Hanna

Fröken Råsmart sa...

Åh, det ser jättemysigt ut. Där måste du ta dig tid och slappa på din semester :-)

LOPPISLIV sa...

Ohhh så mysig liten sittplats du har där under lönnen. Vacker stol och kudde. Boken din är så mysig att sitta och titta i, vacker i sitt omslag också, så den är ett smycke att ha framme. Hoppas bokfesten gick bra. Håller med dig, Ernst program är ju så himla mysigt, verkar vara ett härligt gäng också i år. Ha en fin söndagskväll, Varma sommarkramar från ett medelhavsvarmt blekinge :-)) //Paula

Jenny sa...

Hej Anette!
Vad fint!

Låter jättekul med din bokfest:)

Kraam Jenny

Bionda sa...

Lycka till med nya boken och ha en bra semester!

HOUSE of ADELA sa...

Fina bilder som vanligt och håller med dig om Ernst program. Så kul att se all kreativitet!=)

Kram
Adela

Anonym sa...

veldig interessant, takk