måndag 15 augusti 2011

Skåpet i matsalen

Först måste jag tacka för alla tips jag fick i mitt förra inlägg, jag visste ju att ni kunde ge mig råd om kommentarerna, nu ska jag prova så får vi hoppas att det funkar, det var många som hade och har samma problem...
Idag visar jag er mitt skåp i matsalen där står det lite andra saker nu, man ändrar ju och flyttar om... På andra hyllan till vänster ser ni en plåtlåda, den är ett loppis fynd för 50:-, jag har värmeljus i den, och den lilla kronan som ligger på handdukarna har hittat hit också..
Ha nu en jättefin start på den här nya veckan !!
Kraaam Anette

29 kommentarer:

Linda sa...

Ville bara berätta att jag tycker att du har ett supervackert hem och vilken tomt och utsikt. Ha en trevlig start på den nya veckan själv! Kram Linda

G:a Affären sa...

Problem med datorn? Ja, själv är jag nybörjare i bloggvärlden och är i inledningsskedet. Jag har följt Lantlif under en längre tid och blir alltid så inspirerad av dina inlägg. Så fint du bor!
/C

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Ja nu är det dags att ge sig iväg strax...oj vad tugnt det var att stiga upp imorse...fniss, är van att dra mig, men det blir nog bra med lite rutiner igen...

Ohhh din hylla, den är så himla fin. Älskar hur man ser pärlsponten bakom hyllorna, Jag vill bygga något liknande här hemma, nååå inte jag då utan jag ska försöka få maken min till att göra det :-)) Och du har så mycket fina saker. Nya lyktorna är jättmysiga, gillar färgen på dem och kronan. Himmel så söt den är, ligger fint där på handukarna. Vet du jag såg den redan i ditt förra inlägg i bakgrunden...hihiii du vet man spanar in på alla de små detaljerna också :-))

Fin måndag till dig.
Nu måste jag rusa. Kramen P

Pia sa...

Bra att du fick hjälp!

Hoppas du får en bra start idag!

Jobbet kallar...!!!

Kraaam!
-Pia-

Vita små hjärtan sa...

Ditt skåp är hur fint som helst! Å du har så smakfullt plockat in vackra saker!
Ha en fin dag.
Kram Agnetha

Malin's Hus sa...

Hej söt!visst är det bra att bolla idder med andra, så skönt när ens egna gärna är i viloläge.... Hela jag är i viloläge just nu och hösten kom minsann för tidigt :)

må goottt o kRAAAAAAM

Anonym sa...

God morgon Anette!

Ditt skåp i matsalen är underbart. Så mycket fina grejer det rymmer.

Kram Linda

Sallys hus sa...

Godmorgon!
Vad fint du gör hela tiden..;)
Själv har jag bara hållt på ute nu hela sommaren så det ser ut som 17 svåra år inne. Måste nog börja ta tag i det nu.....
Kram o ha en bra dag<3

Sockerklaras sa...

Det är lika härligt och inspirerande var gång att hälsa på hos dig, Anette...kan behöva lite ögongodis där jag står med min pensel..;)

Kram å bra start på veckan! /Ida

Vintage House sa...

Hej
härligt skåp du har och det är det roliga med öppet skåp man kan ändra om hela tiden:)
plåtburken passade utmärkt där...
kram
sandra

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilket vackert skåp! Du har inrett det så smakfullt. Jag hade haft svårt att inte få det att se plottrigt ut.
Maria

Fiffiga Systrar sa...

vilket fantastiskt fint skåp du har!! jäkligt när det inte funkar med kommentarerna! hoppas det löste sig! kramen

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Hej Anette!
Vad mycket fint du har i ditt vackra skåp!

Igår hade jag svärmor på besök och hon blev som uppslukad av mitt ex av din bok Lantlig charm! Berättade för henne att det är en "bloggtjej" som gjort den:)

Ha en bra dag!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Vilka fina lyktor, var hittade du dom?
/Monica

mrsmerriwhite sa...

i just loooove that pic !!
vintage greetings
mina

Hemma hos Märtha sa...

Jättefint skåp och alla dina fina saker som "hittat" dit!
Ha en bra måndag!
Kram
Anne-Lie

nettans lantliga hem sa...

Vad fint du har i ditt skåp.
/Nettan

Livet på landet sa...

Väldigt vackert skåp & fint inrett!

Kram Helena

rosenälvorna sa...

Snyggt! Håller nu på att göra klubborna, för att fira lite med i kväll(bröllopsdag) Christina

hemma hos lilla mej sa...

Ditt skåp i matsalen är underbart. Så mycket fina grejer det rymmer.Ha en fin vecka .Kram Rita ♥

Johanna Stålros sa...

Så bra att du fick hjälp! Och vilket fint skåp med så mycket vackra saker. Kram johanna

♥ Pia... sa...

Hejsan.. läste ditt förra inlägg nu. och ser att du haft sånt där himla krångel som jag haft länge.. av en händelse så har jag bockat av min inoggning.. torodde det var min datorn som krånglade med den.. vilket det tydligen inte var ser ju att det är många många med mej.. Men en sak undrar jag öve då.. när det är i stort sett bara blogger som krånglar och vi är antagligen många som klagar.. varför händer inget hos blogger då??..I vilket fall som helst så kan jag kommentera nästan vaje gång hos dej.. men det är inte alla bloggar jag kan det med.. och då har jag ändå inte i kryssat!!

Himla snyggt skåp du har.. och plåtlådan var superfin.. Läser ju på fb att du grejat med flytt och allt.. lite sliten nu kanske.. men det blev bra förstår jag.. skulle varit kul att se i verkligheten.. men många mildit till dej och butik:).. Nisse är det brta med väl.. Min skrutthund ligger just nu bredvid mej och tittar stint på mej.. vill ha nåt att äta... fast hon har fått sin kvot nu:).. Skendräktigheten gör henne hungrig:)

Ja då har man börjat jobba igen.. gick väl an.. men skule inte sagt nej till en eller två veckor till:).. ha de gött min vän.. kram..Pia

Lilla huset på prärien sa...

Så fint! Gillar verkligend e små ljuslyktorna längst nere. Och så fina stövlar du har köpt!! Jag älskar de där stövlarna och önskar att jag kunde ha ett par men det kan jag inte! Har provat i affär - är så ledsen :(

Ja, ja... det finns andra :)

Kram Jenny

Millygarden sa...

Fina hyllan mad massor av smått och gott på. Var på mitt favoloppis idag och hittade söta snapsglas, handblåsta och vackra med lite nagg och olika men ack så fina ändå.

Ha en fin vecka!
Kram Marina

Kamomilla sa...

Snyggt skåp! I like :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket vackert skåp du har! Påminner lite om mitt det jag har i rummet, fast det är lite mer "anfrätt"... Mycket fina små detaljer också! Mari.

Trines Hus og Hage sa...

Hei Anette!
Har vært her inne på bloggen din og kost meg en lang stund igjen. Kikket og lest på mange av dine seneste innlegg, og høster inspirasjon. Helt vidunderlig lekkert hos deg. Ble veldig fint med gråmalte vinduer på glassverandaen.Og så masse tøffe Odd Molly klær som du har!
Takk for titten! Igjen! :-)

Ha en toppen dag!

Klem fra Trine

Marie sa...

Ditt skåp är så fint och innehåller så många vackra saker!!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie