måndag 25 februari 2013

After eight cheesecake !

Nu ska jag bjuda er på något riktigt gott !! Ni ska få receptet som jag har fått av en god vän, receptet på en lättbakad och jättesmaskig Cheese cake ! Det finns ju massor av goda såna, men den här, den måste ni bara prova !!
100 g smör
150 g digestivekex
Krossa kexen och blanda ihop med det mjuka smöret, tryck ut i en pajform.
3 dl vispgrädde, vispas i en bunke
En liten låda After eight 200 g, smält i micron i en bunke
200 g Philadelphia ost
Blanda ihop allting och bred över kakbotten, ställ in i frysen några timmar.
Ta fram den en stund innan servering, servera gärna med vispgrädde.
Ät och njut !
Kraaam Anette


26 kommentarer:

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Åh det lät gott! Det ska jag nog bjuda på vid tillfälle! Enkelt men gott! Kanske det går att byta ut osten mot något mjölkfritt alternativ! Go kram och ha en bra vecka!

Marie sa...

Tack för receptet! Det ska jag prova framöver.

Ha en bra dag!
Kram Marie

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon till dig fina du ! :)

Hoppas att allt är bra med dig.
Nu är jag tillbaks. Det hände lite saker här hemma så vi fick sätta lite fart.

Vad Gott det lät. Och enkelt. Ska testa den :)
Kanske kommer jag igång med bakandet igen nu när jag nya ugnarna också :)

Ha en fin dag ! Kram från mig

LOPPISLIV sa...

Mums, den verkar kanongod!! Den ska jag testa, lät enkelt att göra också. Tack för att du delar med dig av receptet :-)

Ha en fin start på nya veckan!!
Kram kram P

Annas röda stol sa...

Jag kan bara instämma Anette, den är god och värd att prova. Ha en bra start på veckan. Kram Anna

Prinsessorna på Bellevue sa...

Den måste jag bara prova! Lät hur god som helst!
Tack och ha en fin måndag!

Kram
Petronella

Lilla Blanka sa...

God morgon Anette,

Åh det där verkar vara en hit, och alla After eight älskare måste ju bara tokgilla den kakan alltså!

Kram vännen ❤
Mia

Vardagslycka sa...

Mmmm, det låter gott! Jag letar recept till ett födelsedagsfirande nu i veckan och jag tror jag testar det här. Hade plockat fram ett annat recept med after eight o päron, men tycker det här låter gott istället.
Ha en bra start på nya veckan.
Kram, Carina

VisaLiza sa...

Spännande recept! Med After eight kan det ju inte bli fel. Liza

Anno 1924 sa...

Kaken så kjempegod ut!! Må prøve oppskriften en gang:)
Ha en fin ny uke!:)

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Det lät ju supergott.
Måste nog testas.
Tack för tipset.
Kram Jennie

Viola_T sa...

Härligt under sportlovsveckan! Måste pröva.

MINA TVÅ HEM sa...

Låter smasken, skall testas bara jag får hem ingredienserna. Tack!
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Anonym sa...

Den skal absolutt prøves - så kjempegod ut :)
Ha en strålende uke!
Lise

https://e-i-n-f-a-l-l-s-r-e-i-c-h.blogspot.com/ sa...

mmmmh... looks good and yummy ;-)
all the best
amy

Tinas bo sa...

Ja det lät ju fantastiskt gott!!
Det MÅSTE jag prova!
Tack för att du delar med dig receptet... :)

Kraaam Tina

Unknown sa...

Åhh det där lät riktigt gottigott:)!! Det måste jag bara prova. Tack för tipset!

KRAM

Sallys hus sa...

hej vännen!
men oj det där har jag aldrig hört talas om och det måste jag verkligen prova. Kanske redan nu till helgen...;)
Hoppas ni också haft lite sol där uppe i norr och att du kunnat njuta lite av den..;)
kram Katarina

hemma hos lilla mej sa...

Mmmm vad smarrigt det låter.Tack söta du för receptet.Ha en skön tisdag.Kramar Rita ♥

G:a Affären sa...

Hm, jag började banta igår! Men jag ska absolut spara receptet till kommande magra tillfällen, tack för receptet!
Hörde att ni får "värmebölja" idag, hoppas snön blir kvar ett tag till i alla fall. Vi ska ju hinna njuta av dagar i marssolen, fylld termos i en snödriva det är livet det!

Kramar
Cia

Therese sa...

Åh vad gott det lät, måste provas!

Hoppas du har en bra dag!

Kram Therese

Gabriella sa...

Mums så gott det lät!

Villa Hasselbacken sa...

Wow, det lät som en perfekt kaka/tårta att ha när vi ska fira födelsedagar här framöver. Tack!!! Jättefint med ditt Greengate porslin till.
Kram Lena

C h a r m i g t L a n t l i g t sa...

Hejsan!

Så gott det låter, får se till att testa det receptet.
Och jag älskar den porslins serien, såå fin.

Ha det fint
Kram Sanna

Anonym sa...

Hej!
Jag vill bara tacka för ett mycket gott recept på cheese cake,
det blev mycket uppskattat på kalaset igår.

NerbyKatta sa...

En dum fråga kanske, men ska botten gräddas i ugn först? Tyckte inte att denna var god alls och jag älskar after eight :) Smakade bara smör...

Mitt vanliga recept innehåller inget smör och den ska bara stå i frysen några timmar.

Tack för en inspirerande blogg! Kram Katarina.