måndag 9 december 2013

Andra advent

 Nu går det undan redan andra advent och det andra ljuset har vi tänt !


 Nu gäller det att njuta, för nu har redan halva advents tiden gått, jag tycker adventstiden är den bästa, såå mysigt och jag försöker verkligen att njuta även fast det nu är väldigt hektiskt och bråda dagar då man jobbar i butik, väldigt roliga dagar jag njuter så av julruschen, förra året fick jag ju inte vara med om den, för precis ett år sedan så blev jag ju Butikschef på en glasögonbutik och där kan jag tala om för er att där var det absolut ingen julrusch och det förstår man ju, glasögon är ju inga julklappar precis. Så himla skönt att jag nu har ett nytt jobb ett jobb som jag trivs med...jag är evigt tacksam att få jobba i en inredningsbutik! Jag älskar att ha mycket att göra det ska vara ruschigt kring mig då mår jag bra, och jag älskar alla tacksamma trevliga kunder !

Min jul och mitt julpynt består av kransar, hyacinter, vita pappstjärnor och mina kära Maileg nissar och massor med ljus Yankee candle, jag är helt besatt av de ljusen de doftar underbart och nu har vi fått in flera fina juldofter från Yankee candle...mmmm...det är min jul det.
Redan Måndag och ny vecka, jag är ledig idag och ska på massage och knäcka till ryggen, kroppen måste ju få sitt också, så man mår bra och orkar !
Kraaam Anette

12 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Så precis lagom adventigt du har, gillar ditt sparsmakade hem med alla fina gamla sakerna! Och nissarna är så söta där de sitter och umgås:)

Ha en fin ledig måndag.
Kramar från Eva-Mari

Annas skattkammare sa...

Visst är det mysigt nu i adventstider! Njuter så och äntligen börjar jag få lite julkänsla. Förstår att det måste vara roligt att jobba i butik den här tiden! Önskar dig en fin dag!
Kram Anna

VINTAGELINE sa...

Det ser så koselig ut på kjøkkenet ditt. Kranser og hyasinter i masser er et must til jul. Mailegnissene er jo kjempeskjønne også da! Så godt å kunne gå til en jobb man virkelig liker hver dag!!!
Fortsatt god advent til deg Anette
Klem

LOPPISLIV sa...

Du har det så himla fint och mysigt Anette, sådär lagom. Och jag ser ditt vita golv i köket, ooohhh jag vill också ha vitt golv i köket...hihiiii ( det har jag önskat mig av tomten och till våren ska det ske...jipeeeee )

Härligt med ditt jobb som du trivs så bra med, och då blir det inte jobbigt utan bara roligt även om det är lite stressigt!
Ta nu hand om ryggen din. Kraaaaam Paula

Anonym sa...

Så fina bilder! Ha en skön ledig dag! Kram Nina

Anette sa...

Så fint du har :)

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej fina du !

Då får du njuta av en ledig dag efter att ha jobbat helgen! :)
Jag har ett litet sjukt N här hemma...
Så fina bilder Anette.
Ni har så fint där hemma.
Gillar din stil, det har jag alltid gjort :)
Önskar dig en fin dag !
Kram på dig

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja nu går det väldigt fort, vi får bromsa lite så det inte bara svischar till och är julafton.
Så jättesöta dina nissar är, paret som sitter och svärmar var för gulliga.
Kramar/AM

Anonym sa...

Så många "slutar" med shabby chic nu. Du har stilen kvar, härligt nog. Ditt hem är så vackert och inspirerande. Tack för att du fortsätter din inslagna bana, och för att du bloggar. Camilla

Prinsessorna på Bellevue sa...

Så fint du har det och dina Maileg-tomtar är så himla fina!

Kramar
Petronella

Vitt hus med svarta knutar sa...

Otroligt fin matplats du har i köket. Gillar dina Mailegnissar och stjärnan är jättefin.
Kram,
Regina

Unknown sa...

Härligt hem du har :)