måndag 6 januari 2014

Nu är den glada julen slut...

 Jaa, nu är julen borta här hemma hos oss !! Allt är nedpackat, och som alltid så tycker man att julen har schvischat förbi...eller hur ?

 Och som vanligt så samlar jag allt julpynt på matsalsbordet och sen packas det ner..puuhh..man har ju lyckats ta fram en hel del i år också, och köpt nya julsaker så de får knappt plats i jullådorna..


Åhhh himmel så tomt det blev, men ljust och luftigt, snart fylls ju fönstret med mina pelargoner..


Nu ser vi framemot våren, ljuset och solen !! Och Formex mässan, den 14 Januari åker vi, ooohhh så skoj det ska bli, ny säsong och nya fina inköp ! Livet rullar på och det känns härligt.
Kraaam Anette

24 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det blir tomt när allt plockas ner, lite mörkt också när stjärnor och ljusstakar tas bort. Önskar dig en god fortsättning på det nya året!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Julen åkte ut igår här också, och det blir väldigt ljust och tomt. Men det känns fräscht och luftigt.
Roligt med Formex.
Kramar
AnnaMaria

Ninnis sa...

Här har julen också packats undan för att ge plats åt det ljusa och vita....=)

God fortsättning....!!!

Kram Ninni

Clara Malvina sa...

Hej Anette!!

Så otrooligt vackert och stilrent kök du har!! Precis i min smak!
Julen svichar bara förbi, det kan jag hålla med om. Men nu längtar man efter våren och ljuset och man hjälper de lite på traven när man tar bort julen tycker jag!

Önskar dig en fin helgdag!
Varm kram Clara

hemma hos lilla mej sa...

Här har julen plockats bort .Nu vill jag ha lite nytt och fräscht! Äkskar ju att frossa i tulpaner.Låter skoj med Formex .Ha en skön måndag .Kramar Rita

Hanna sa...

fantastiska bilder som alltid här inne hos dig.
Ha en fin start på den nya veckan
Hanna

Anette sa...

Javisst schvischar tiden fort :)

Ha det gott!

Annas skattkammare sa...

Visst har det gått fort! Här har vi julgranen och stjärnorna i fönstren kvar, det åker nog ut idag. Jag tröttnar fort på allt juligt, men adventsstjärnorna får gärna hänga kvar lite, de lyser upp så fint i januari-mörkret..
Kram Anna

Ingalill sa...

Nog är det skönt att plocka bort julen, med åldern har man ju förstått att snart är vi där igen :-)Däremot kan man ju bli fundersam över hur mycket pynt man samlar på sig, vi gjorde en rensning i år men det är ju inte helt enkelt att kasta heller..
Ha en bra vecka, det är nu vardagen börjar igen!

Våglyckan sa...

Här finns julen kvar och stannar ett litet tag till. Enda tillfället att ha lite rött i huset som är sambons "avskyfärg" annars och jag tycker mycket om den. Så det är bara att passa på ;-).
God fortsättning!
/Maria

Våglyckan sa...

Här finns julen kvar och stannar ett litet tag till. Enda tillfället att ha lite rött i huset som är sambons "avskyfärg" annars och jag tycker mycket om den. Så det är bara att passa på ;-).
God fortsättning!
/Maria

Vitspets sa...

Hemma hos mig finns granen och ljusstakarna kvar har inte hjärta att plocka det bort än det är jo såå mysigt
Kram Karina

Vitspets sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda sa...

Superfina bilder. Älskar din stil och vilket vackert bord sen! :)
Fint med julpynt men skönt att ta bort då man kan blicka fram emot våren och sommaren. :)

LOPPISLIV sa...

Så mycket vackert julpynt du har, javisst blir det tomt, men som du skriver samtidigt är det en härlig känsla :-)) Ljust och fräscht!!

Kramar Paula

dnyahuset.blogspot.se sa...

Ska bli väldigt spännande att se vad alla har att visa från Formex, så roligt att ta del av bilderna varje år.Ibland blir man häpen, ibland förskräckt, men oftast är ju sakerna väldigt fina.

Anonym sa...

Jag började också packa ner julpyntet idag alla tomtar i lådor,julgranen åker ut imorgon,el-ljustakarna och stjärnor är kvar ännu inväntar våren...
Här har vi inte haft nån snö tillsvidare ,bara regn...
Kram:Nina

Gabriella sa...

Fint det såg ut med prydnader på en lina så där:) Jag tvättade julmattan igår så nu har den åkt undan i garderoben och det andra kommer snart också att plockas bort. Ser dock fram emot alla härliga tulpanbuketter som kommer att få komma hem här snart:)

Anonym sa...

Vilket vackert kök! Fantastisk fond för vilket arrangemang som helst. Ska bli kul att se vad det blir. Något nytt från Formex kanske? Hittade din blogg för drygt ett år sen och har följt den sen dess. Gillar den skarpt. Tack för all inspiration den ger mig! Önskar dig ett fantastiskt 2014!

P.s. De fyra gustavianska stolarna runt slagbordet kommer från Chamberts möbelfabrik i Norrköping men det vet du kanske? Har själv likadana och älskar dem. Har klätt mina sitsar med plastad svart linneväv. D.s.

Oslofru sa...

Ja nu längtar man till våren vill jag lova! :)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vad ljust och fräscht!

Kramar
Petronella

rignellskan sa...

Hej kära Anette! Jag uppskattar verkligen din underbara blogg och tittar in så ofta jag kan. Idag har jag gjort reklam för din fina bok på min lilla blogg.
Det vore jättekul om du ville titta in till mig på www.rignellskansljuvahem.blogspot.
com
Ha en fortsatt fin måndag!
Kramar
Anneli

G:a Affären sa...

Men visst blir det mer julpynt för varje år, eller har jullådorna krympt? Du har så mycket fint och svamparna är ju för läckra! Här får granen på verandan stå kvar tills ljuset tar över under morgnarna.
Formex är alltid något att se fram emot och du är säkert en tillgång för Handplockat att få påverka inköpen.

Kramar
Cia

Anonym sa...

All the decorations are beautiful!
Greetigs from Poland,
Lucyna