måndag 23 juni 2014

Drömlexikon !!

Jag har fått ett Drömlexikon av snälla Birgitta Werner ! Ett alldeles eget, såå roligt att ha och slå upp i, ni vet hur många gånger har man inte drömt något och undrat vad det kan betyda, är det så för er också ? Birgitta är så duktig på alla sätt, hon har skrivit drömlexikonet helt själv, och hon är även ett duktigt medium. Vill du också ha ett drömlexikon så kan du beställa ett av Birgitta. Gå in HÄR så kan du läsa mer.
Kraaam Anette

7 kommentarer:

Malin - tvillingmorsan sa...

Vilken underbar grej :) Många kramar från mig & tvillingarna

Camilla sa...

Höll på mycket med sådant förr. Det ledde till mer och mer av new age. Otäcka grejer. Hade massor av oönskade andliga besök. Fick inte frid förrän jag blev frälst= tog emot Jesus i mitt liv. Visste inte att han var en riktig person, som är god och vill mig väl, en underbar vän och som har helt fantastisk humor :)

LOPPISLIV sa...

Så spännande!! Ja ibland funderar man var drömmarna kommer ifrån! Tror absolut att en del människor har en gåva och kan se mer än andra. Hoppas du drömmer sött i natt, nu ska jag strax krypa till kojs, jisses så trött jag är. drömde bara om golv igår natt...hihii det snurrar i huvudet nu må du tro :-)) Stor kraaaaam Paula ( ps: det blir inget plankträgolv...snyft, snickaren vägrar så jag fick ge mig, men vitt blir det nog ialla fall....alltid något :-))))

Annas skattkammare sa...

Så spännande! Jag kommer dessvärre sällan ihåg vad jag drömmer längre, sover förmodligen för djupt. :) hade besök av ett medium förra veckan, spm hjälpte mig att rensa lite i mitt hus, väldigt spännande det också!
Kram Anna

Anonym sa...

Åhhh vad spännande vilken drömpresent!
Mvh Mariahttp://enkanslaavlantlif.blogg.se/?tmp=917147

HWIT BLOGG sa...

Ja det skulle man behöva...ett drömlexikon!
Önskar dig en fortsatt skön vecka...
Varm kram,
Titti

Anonym sa...

10i[0-9]977

Feel free tο surf to my website: free psn codes