måndag 14 juli 2014

Loppis fynd !

 Förra veckan var jag ju på loppis, och alltid hittar man något, den här gången föll jag för en fin gammal knoppbräda, inte för att jag vet var jag ska ha den, men knoppbrädor de kan man ha många av, eller hur ?


Och sen till det verkliga fyndet !! Ett litet bord med tillhörande stol för bara 100 kr !! Perfekta utanför vår lilla vita lekstuga som vi har här på gården. Jaa jag gillar verkligen att åka på loppisrundor. Har ni varit på några fina loppisar i sommar ?
Kraaam Anette

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina fynd du har gjort!!! Bordet och stolen passar ju perfekt till lekstugan. Ännu har jag inte hunnit med några loppisar, men nu ska vi iväg på en liten tur och då hoppas jag att vi hittar några trevliga loppisar efter vägen.
Kram,
Regina

rignellskan sa...

Helt fantastiskt fint!! Jo, jag älskar också loppisar och har gjort en del fynd redan denna sommar och fler lär det bli.
Ha en fortsatt fin sommar, söta Annette och tack för en fin blogg. Titta gärna in på min på www.rignellskansljuvahem.blogspot.
com
Kram
Anneli

Fia sa...

Så fina fynd ♥ Önskar tips ang knoppbrädan, har en ute i boden som jag inte gjort iordning än;) Såhär i mitten o slutet av juli brukar jag åka runt på mängder av loppisar, o jag har redan tjuvstartat här i trakterna kring Eksjö där jag bor. Ett par fina fynd har det också blivit! Ha det gott!! Kram fia

Gabriella sa...

Roligt när man gör sådana fynd! Och knoppbrädor är ju så charmiga:)

Sallys hus sa...

hej hej!
Men vilka fina fynd anette!
Ja du Butik Norregård..
den skulle du älska!! det står ditt namn på den butiken..;)
Ha en mysig kväll!
kram Katarina